18 تمام ! اولین روزی که وارد 19 شدید میتونید برید ثبت نام کنید.نقل قول:
18 تمام ! اولین روزی که وارد 19 شدید میتونید برید ثبت نام کنید.نقل قول:
مطمئنید؟من کسیی رو میشناسم که 18 سال 4 ماه گواهینامه گرفته؟همین 5 ماه پیش
پس با این حال من که الان 18 سال سن دارم نمیتونم بگیرم؟
میتونی من هم هنوز 18 سال تموم نشده ثبت نام کردننقل قول:
ممنون من امروز از یه افسر راهنمایی رانندگی پرسیدم:n02:گفت میشه:n01:
سلام.من یک شنبه 12ام قبول شدم،دوتا قبض دستمه،روش نوشته که ارزشی برای رانندگی نداره،اما سوالم اینه که اگر با این برگه بشینم،چی میشه؟
جریمه داره؟(اخه شرایط اظطراری دارم)
و راستی مثلا من خلافی رو مرتکب نشم و همینطوری بخواد ببینه چه مشکلی پیش میاد؟
اگر هم بهم بزنن(مقصر که من میشم! ) مشکلی که واسم پیش میاد چیه؟
ممنون میشم !
خیر 18 تمام نیست !نقل قول:
من متولد 17/7/74 هستم،و 17/7/92 مجاز بودم به ثبت نام که نرفتم ! 8 تیر 93 رفتم !
اون آموزشگاه قدیمی شما بوده !نقل قول:
آموزشگاه شما زحمت نداده به خودش که سوال هاشو بروز کنه!
من که کتابی که خریدم چاپ تیر 93 بود و گفتن ویرایش جدیده،دقیقا از همون سوال اومد ! ( جویده بودمش کتاب رو ):n08:
سلام. دوست من به هیچ وجه نشینید پشت فرمون تا گواهی نامتون بیاد. اون برگه هیچ اعتباری برای رانندگی کردن نداره. فکر نکنم اگر بزنند به شما شما مقصر بشی. چند سال پیش جایی خوندم که اگر شما گواهینامه نداشته باشی حتی قبول شده باشی نیمده باشه شما جریمه میشی که گواهینامه نداری ولی مقصر نمیشی.نقل قول:
در ضمن اگر گواهینامتون تو سیستم ثبت شده باشه ولی هنوز به شما نرسیده می تونید رانندگی کنید و در صورت مواجهه با پلیس نهایتش جریمه نداشتن مدارک بدید ولی بهتره صبر کنید تا گواهینامه برسه به دستتون
یعنی چون شما دیر اقدام کردید برای گواهینامه سن گواهینامه 18 سال نیست ؟نقل قول:
موفق باشید
Sent from my Phone
ولی به نفعم شد چون همش از تست های کتاب قدیمی اومده بودنقل قول:
الان خیلی سخت شده راستی قسمت فنی هم اومده بود؟
ممنون بابت پاسختون.نقل قول:
یه سوال،از کجا بفهمم تو سیستم ثبت شده؟اخه تو سایتشون میرم،چیز خاصی نمیبینم!یه قسمت هم داره پیگیری مرسولات ناجا(توی پست) که اونجا کد ملیم رو میزنم،میگه ثبت نشده(به نظر که طبیعی که ثبت نشده!تازه قبول شدم خب !) به نظر شما از همین قسمت مرسولات ناجا استفاده کنم؟
جواب قسمت دوم : اصلا لازم نیست 18 تمام بشه ! وارد سن 18 سالگی بشیم بهمون میدن !
من 17/7/74 متولد شدم،17/7/92 پرسیدم،گفتن میتونم بگیرم!( که من پی قضیه رو نگرفتم )
شاید باورت نشه،اما از قسمت کمک های اولیه هم اومد برام !نقل قول:
از قسمت فنی هم اومد ! البته فنی ساده بود ! گفته بود روغن ترمز چه مدت یکبار چک میشه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هر روز :n02:
داداش اون رهگیری ناجا الکی هست برای من بعد اومدن گواهینامه زد که رسیده:n15: شما هم اگر با اون برگه بشینی اعتباری نداره وقتی بزنی به یکی ولی اگه پلیس بگیرت :نقل قول:
1.اگه گیر باشه ماشینت چند روز میره پارکینگ + جریمه
2.ممکنه گیر نباشه یا با یه پولی قبول کنه چون برگه داری و نشون میده قبول شدی
تصمیم با شماست دیگه من که نشستم ولی اینقدر ترس داشتم پلیس میدیدم:n02: شما هم وقتی میشینی حواست باشه کمربندت بسته باشه با گوشی صحبت نکنی چراغا و پلاک ماشینت اوکی باشه کسی بهت کار نداره پلیسم دیدی اصلا نگاش نکن بهت کاری ندارن باور کن بیکار نیستن هر ماشینی رو نگه دارن فوقش هم در بدترین حالت ممکن ماشینت چند روز میره پارکینگ و حریمه میدی میاری بیرون تموم شد رفت!
والا قبلا یک شماره ای بود زنگ می زدی کد ملیت رو می گفتی بهت می گفتن وضعیت گواهینامت در چه وضع هست شما سرچ کن فکر کنم پیدا کنی من خودم ندارم شماره رو.نقل قول:
درسته من هم همینو گفتم شما روزی که بشه 18 سالت می تونی بری برای ثبت نام. یعنی شما 17 سال 364 روزت هم که باشه ثبت نامت نمی کنند شما هم 74 هستی یعنی مهر سال گذشته 18 سالت شده.
موفق باشی
Sent from my Phone
سلام برای تعویض گواهینمامه ۵ ساله اول ایا نیاز به کارت پایان خدمت هست یا خیر؟؟؟
درود
دوستان اینجانب دارای معافیت اعصاب و روان:n02: (مخلصم مخلصم) میباشم
سئوالم این است ک آیا کولن ب این نوع معافی ها گواهی نامه نمیدن ؟ یعنی همه ی بنداش شامل گواهی نامه ندادن میشه!!!!!!!!!؟:n13:
امروز برای اولین بار آزمون شهر دادم قبول شدم.تو گروه 4 نفره ما فقط خودم قبول شدم:n02:
دوستان من شناسنامه خودم رو دادم برای تعویض
حالا میخوام آموزشگاه ثبت نام کنم بدون شناسنامه نمیشه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اصلا کارت پایان خدمت برای تعویض نیازی نیستنقل قول:
سلام دوستان
بنده امروز بر سر مسئله ای با کل کارکنان اموزشگاه دعوام شد و افسری که امتحان ایین نامه میگرفت هم هر چی فش بود نثارش کردم و کم مونده بود کتکش بزنم ولی کمی خودمو کنترل کردم.. و این رئیس اموزشگاه گفت 6 ماه محروم میکنم از ثبت نام در جاهای دیگه .
میخاستم بدونم این محرومیت 6 ماهه الکی گفته و یا واقعا هست ؟ میشه استعلام گرفت از پلیس +10 ؟
البته امروز بسیار عصبی بودم ولی به نظرم غرور کاذب نظامی اون افسر کمی کاسته شده باشه . چون یه حالت شرم و ترس تو چشاش معلوم بود.
سلام:
من رفتم برای معاینه چشم دکتره 10-15 تا سوال کرد ازم :n04:بعدش معاینه چشم گرفت گفتش که عینک می خوای منم گفتم بابا 2 ماه پیش چک شدم و هیچ مشکلی ندارم چشام سالمه سالم هستش قبول نکرد گفت عینک باید بیاری.
منم رفتم پیش متخصص چشم و اپتومتر و جفتشون گفتن چشات 10/10 کاملا سالمه.......حالا می خواستم ببینم قبول می کنه یا بازم می تونه اذیت کنه؟؟؟نامه هم با مهر جفتشون دارم.
برگم و بگیرم برم پیش یه دکتر دیگه و دعوای مشتی:n24:هم با هاش بکنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟روی برگم مهر رانندگی با عینک طبی هم خورده......می تونن تغییرش بدن؟؟؟
فقط نشستن اونجا برای اذیت کردن مردم.......:n15:
اون دکترا اکثرشون قرارداد دارن با راهنمایی رانندگی فکر نکنم اگه داد وفریاد کنی سرش چیزی بشه شاید زودتر تایید کنه :دی ولی این افسرها درجه دار نیرو انتظامین بعد با اموزشگاه ها هماهنگن تا بیشتر امتحانی ها رو رد کنن تا برا امتحان دوباره پول بگیرن مردومو سر کیسه کنن و اگه به افسر فش یا داد یا کتکش بزنیم یا قید گواهینامه روبزنیم یا ماه محرومیت بکشیم :دینقل قول:
البته از کاری که کردم اصلا پشیمون نیستم . بلکه درسی شد برای دیگر افسرا :n24: حالا اون رئیس اموزشگاه خودشو نخود هر اشی میکنه میگه این دور برا نبینمت درحالی که با یه مشت نرم ولو میشه رو زمین منم چیزی نگفتم رفتم:n23:
من هم با یکی از این دکتر های راهنمایی رانندگی مشکل پیدا کردم انگار فقط اون استثنا نبود بقیه شون هم یه چیزیشون میشهنقل قول:
چشم چپ من هم گفت 5/10 ولی عینک لازم نشد خودم رفتم متخصص گفت 9/10 هست:n02:
ولی سر یه مساله دیگه بهم گیر داد و یه ماهی هی بهم زنگ میزد تا اخر براش نامه از متخصص بردم ساکت شد
شما هم نامه ببر از متخصص براش دیگه نمیتونه مخالفت کنه
آقا گواهی نامه ندادن ب معافیت های اعصاب و روان شامل همه بندهای این نوع معافیت میشه؟ :n05:
درود
حداقل نمره چشم برای گواهینامه موتور چقدره؟
برای خودروهای سواری؟
مرسی.
برای خودرو فکر کنم 8/10 باشه.......البته بستگی داره رفیق من رفته معاینه چشم دکتر واضح بهش گفته چشات ضعیفه برای گواهینامه ولی من برات بدون عینک می زنم خودت با عینک کار کنی بهتره چشات دیگه ضعیف نشه.
از یه طرف دیگه هم چشای من 10/10 هستش به من می گه عینک می خوای.....
موتور هم خبر ندارم ولی اونم همین حدودا هستش.
نقل قول:
ممنون از شما
اگه کسی با عینک هم نتونه نمره ی مورد نیاز رو کسب کنه، تکلیفش چی میشه؟
سلام:
آقا ما امروز دوباره رفتیم پیش اون دکتر مسخره.......
این بار با نامه از متخصص که چشام کامل هست و نیازی به عینک نیستش.
رفتیم و گفت بشین دوباره معاینه چشم بده.......ما هم دادیم و شروع کرد مسخره بازی پاشدیم و یه دعوای مشتی :n24::n25:باهاش کردیم و خلاصه اینم نوشت توی اون برگه که توی پروندم هستش که رانندگی بدون عینک و بلامانع از نظر طبی هستش.
بعدشم گفت که اون برگت پیش منه (2 تا برگه هست دیگه یکی پیش دکتر و یکی دیگه پیش خودم توی پرونده)می دونم باهات چی کار کنم برات می نویسم که گواهینامه اصلا بهت ندن......
حالا می خواستم ببینم می تونه کاری انجام بده یا نه؟؟؟:23:
سلام
دوستان آموزشگاه دو تا برگه برای معاینه پزشکی داده که توی یکی ـش کلی اطلاعات پزشکی میخواد مثل : گروه خونی، فشار خون، قد و وزن، دور مچ، وضعیت غدد، ستون فقرات، خالکوبی و...
من فکر کردم فقط معاینه چشم رو میخوان. حالا واقعاً همه اینها باید چک بشه؟؟
سلام
من دو هفته پیش ازمون توشهری رو قبول شدم حالا میخواستم بدونم برگه ای چیزی نمیدن بهمون تا بتونیم تا موقعی که گواهینامه صادر میشه باهاش رانندگی کنیم؟؟؟
معمولا گواهینامه ها تا چند وقت طول میکشه بیاد ؟؟
بعضی ها میگن رانندگی تو شب برای یکسال ممنوعه راسته ؟؟
مرسی
کسی تا حالا با همچین مشکلی روبه رو شده؟؟؟نقل قول:
زودتر یه کمکی برسونید.
دکتر رفتید؟؟؟؟براتون مهر کرده؟؟؟نقل قول:
اگه مهر کرده باشه دیگه مشکلی نیست و فقط باید یه کپی از برگه آزمایش خونتون هم تحویل اموزشگاه بدید تا ضمیمه پروندتون بشه.
نه. تازه امروز برگه معاینه پزشکی رو از آموزشگاه گرفتم که برم برای معاینهنقل قول:
میخواستم ببینم واقعاً همه اینهایی که توی برگه زده رو چک میکنن؟؟ یا فقط معاینه چشم و آزمایش خونه؟
بستگی به دکترت داره........ولی خیلی سخت گیری نداره مثلا اینکه بیاد دور مچت رو اندازه بگیره...نه اینکار رو نمی کنن.
فقط یه فشار خون و ضربان قلب و چند تا بشین پاشو و از اینجور چیزا......
سخت گیری فقط روی معاینه چشم هست....البته نه همه دکترا....بعضی از دکترا مثل دکتر من که متخصص نامه داده چشام 10/10....ولی قبول نمی کنه.:n15:
دوستان این شماره ای که میشه پیگیری کرد برای گواهینامه رو بدین ؟؟؟
به اداره پست زنگ بزنیم درسته ؟؟
راستی اینکه میگن تا یکسال در شب نباید بشینی چی ؟
اقا شما بشین کسی کارت نداره بابانقل قول:
گرفتنت هم گیر اون ساعتش نیستن
جاده هم ریسکیه ولی خیلی بیشتر از نصف شب نشستنه
چون معمولا نصف شب مامورای نیرو انتظامی نه رانندگی هستن که اونام الکی نگه نمیدارن نگه هم داشتن نترس نه خلافی کردی نه چیزی مدارک کامل باشه هیچ کاریت ندارن (کلا براشون کارت ماشین مهمه که دزدی نباشه)
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
باشه دمت گرم :n06:نقل قول:
کسی سوال صفحه قبل من رو نمی تونه جواب بده؟؟؟:n13:
کلا اون برگه که پیش دکتر می مونه کسی می دونه برای چیه؟؟؟؟وارد سیستم می شه اطلاعات اون؟؟؟
بعدش می تونن توی اون برگه چیزی بنویسن که مخالف اون یکی برگه ای که توی کاردکس می مونه باشه؟؟؟
اقا من با مشکلی تقریبا شبیه شما مواجه شدم تو برگه ای که دست خودم بود مشکلی نداشتمنقل قول:
ولی هر روز زنگ میزد بهم میگفت پرونده ات کامل نیست برو نامه از متخصص بگیر بیار( نزدیک 1 ماه تقریبا هر روز زنگ میزد خدایی دکتر پیگیر تر از این دیدی تو عمرت؟)
منم نه به خاطر ترس از اینکه کارم بعدا مشکل دار بشه فقط برا اینکه از دست زنگاش خلاص بشم رفتم بهش دادم نامه رو:n02:
شما برو کارهات رو بکن اگه مشکلی پیش اومد از طرف اون دکتر یه شکایت ساده میکنی و احتمالا میفرستنت پیش یه دکتر طرف قرار داد دیگه شون تا رو پرونده ات نظر بده
نقل قول:
ممنون:n16:
یعنی برگتون رو به راهنمایی رانندگی ارسال نکرده بود؟؟؟
البته یه چیزی هم بگم:بعد از این دعوا یه کم ملایم تر شد.......اومد گفت:چشم چپت که مشکلی نداره چشم راستت آستیگماته و از این حرفا که بیشتر رو علائم دقت بکن و خلاصه اینکه مهربون شد:n09:
بعدش گفت من که این برگت دستم هست و می دونم چی کار بکنم و تهدید کرد منم دوباره شروع کردم باهاش دعوا که ویزیت منو پس بده می رم پیش یه دکتر دیگه..........
خلاصه بعد از اینکه عصبانیت فروکش کرد و برگه ما رو هم امضا کرد که عینک نمی خوای.......چند دقیقه بعدش رفتم پیشش گفتم من تو این هفته اذیت شدم به خاطر دکتر (آخه یه روز کامل از زندگی افتادم برا متخصص + اینکه یه هفته از کلاسا عقب افتادم.)و یه معذرت خواهی کوچیکی هم کردم و گفتم مشکلی پیش نمیاد گفتش نه برو :n13:
حالا نمی دونم می زنه زیر قولش یا نه؟؟؟
اصلا می تونه توی اون برگه بنویسه که عینک می خواد؟؟؟اگه گواهینامم بیاد و توش محدودیت عینک داشته باشه می تونم ازش شکایت بکنم که توی این نامم نوشته بدون عینک توی اون یکی نوشته با عینک؟؟؟
برا گرفتن گواهینامه شما باید همون برگه ای که بهتون داده همراه مدارک دیگه بفرستید و فکر نکنم اصلا از دکتر چیزی بگیرند و اون چیزی که پیش دکتر میمونه یه جور حالت ارشیو کردن باید داشته برای ایندهنقل قول:
اگر بخواد کار شما رو خراب کنه اخرش کار به شکایت میرسه چون از نگاه شخص سوم متغایرت مدرکی که شما ارائه میدید با حرف ایشان نشون دهنده اینه که یا دکتر غرض شخصی داره از اینکارش یا شما برگه رو به زور گرفتی ازش یا جعل کردی:n02:
که فکر نکنم حوصله این چیزا رو داشته باشه کسی نگران نباش
سلام
دوستان امتحان آیین نامه (کتبی) معمولاً چه مدت بعد از کلاس ها، برگزار میشه؟؟ بلافاصله بعد از کلاسها امتحان میگیرن؟