مشکل حل شد باید سیستم پخش رو میاوردم روی PAL خودش به صورت کارخانه ای NTSC بودنقل قول:
Printable View
مشکل حل شد باید سیستم پخش رو میاوردم روی PAL خودش به صورت کارخانه ای NTSC بودنقل قول:
سلام دوستان
لطفا منو در مورد خرید دی وی دی پلییر راهنمایی کنید
ترجیحا سونی باشه چون تلوزیون سونی هست و با کابل HDMI وصل می کنم و میخوام هماهنگی کامل داشته باشن اما اگه مارک بهتری هم بود معرفی کنید
قیمت حدود -100 تومن حالا گرون تر هم شد اشکالی نداره
بتونه اکثر ویدیو ها رو پخش کنه و اگه قابلیت ضبط فیلم روی USB هم داشته باشه عالیه مثلا بشه تصویر ورودی رو از رسیو.ر ضبط کنه
از روی فلش هم به راحتی فیلم ها رو پخش کنه. mkv هم پخش کنه خوبه
سينما خانواده بگيريم بهتره يا دي وي دي پلير؟؟ من سينما خانگي سامسونگ خريدم پشيمونم نه درست پسوندهاي تصويري رو ساپورت ميكنه نه چيزي.
دي وي دي پليري كه پسوندهاي صوتي و تصويري زيادي رو ساپورت كنه چي خوبه و اينكه ميشه از اين باند هاي سينما خانگي جدا بهش وصل كرد؟؟؟؟ كلا اسپيكر ميشه بهش وصل كرد ديگه حالا پايه بلند يا كوتاه؟؟ و اينكه چند تا جا داره. امكان وصل كردن اسپيكر وايرلس دارن دي وي دي پليرها؟؟؟
چند ماه پیش یه دستگاه پایونیر خریدم .
حسابی کلافه ام کرده.
مدام میزنه نو دیسک و سی دی رو نمی خونه.
بعد چند روز خودش درست میشه
معلوم نیست چشه
دوستان, ماشاله همتون تو کار سیستمهای کلاس بالا و اینا هستین ولی من جایی دور از خانواده زندگی میکنم و هر از گاهی براشون عکس و فیلم روی دی وی دی میفرستم. خانواده هم نه کامپیوتر دارن و اهل استفاده کردنش هستن و همیشه برای نگاه کردن به عکسها و فیلمها باید منت کشی این و اون رو بکنن. اگه میشه یک دی وی دی پلیری معرفی کنید که تقریبا تمام فرمتهای تصویری عکس و فیلم (فیلمهایی که با دوربین دیجیتال یا موبایل گرفته شده) رو پخش کنه. زیر نویس و نمیدونم کیفیت صدا تصویر هم اصلا مهم نیست. فقط همه عکسها و فیلمها رو نشون بده, خیلیه! چینی به اسم و نشان هم باشه مهم نیست ولی دیگه یک بار مصرف نباشه!
[راستش مثلا از بابت دسترسی به بازار مشکلی ندارم و همین الان هم اگه پولش باشه مثلا میتونم این رو بخرم!! خداییش نگاه کنین ببینین دی وی دی پلیر کاملتر از این دیدن تا حالا؟؟]
کد:http://dune-hd.com/hd_players/current/134-dune-hd-smart-b1.html
اینکه dvd player نیست!!!
الان بهترین DVD-Player موجود در بازار از لحاظ ساپورت فرمت های قابل پخش روی DVD و USB و همچنین ساپورت زیرنویس فارسی چی هست؟
نظرتون رو هم راجع به پلیر سونی مدل DVP-NS728HP/B بفرمایید!
درسته؟ با این قیمت؟ !!!!!
Pioneer DV-3022
دی وی دی خانگی
مارک : پایونیر Pioneer
مدل : DV-3022
پخش کننده DVD Multi Format)
قابلیت ذخیره سازی از CD به USB
قابلیت پخش فایلهای DivX از USB
دارای خروجی HDMI
لینک سازنده محصول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت: ۰ ۵۷۰۰۰ تومان
توضیحات بیشتر :
- Plays • DVD-Video, SVCD, VCD, CD
• CD-R/-RW
• DVD-R/-RW, DL/-RW (Video mode, VR mode with CPRM)
• DVD+R/+RW, DL/+RW (Video mode)
• File formats: DivX, MP3, WMA and JPEG- Terminals • 1 x USB
• 1 x HDMI out
• 1 x Coaxial out
• 1 x Video out
• 1 x Audio out
• 1 x Component Video out- USB Yes
- HDMI (+) Yes
- Upscaling to 1080p Yes
- Sound Retriever (+) Yes
- Disc-to-USB File Copy Yes
- Video Signal D/A Converter 108MHz/12-bit
- Dimensions (W x H x D) 360 x 42 x 200 mm
- Weight 1,3 kg
- Power Consumption (in use/standby) (+) 11 W / 0.7 W
- DivX (+) Yes
- JPEG Playback (+) Yes
- JPEG with music playback Yes
- MP3 (+) Yes
- WMA (+) Yes
- 10-Key Direct Search & Play (+) Y
چرا نیست نوکرتم؟ تو توضیحاتش نوشته:نقل قول:
Dune HD Smart B1 is an all-in-one solution for up to Full HD (1080p) video playback, combining a universal high definition media player and a modern Blu-ray disc player in one device.
این مدلش بلوری هم میخونه اما مدلهایی داره که صرفا مدیا پلیر هستن ولی اگه بهشون بلوری خوان اکسترنال بزنی, باز اونم میخونن.
سلام دوستان
این اولین پستمه تو این سایت که ایشالا آخریش هم نباشه، میخواستم به من یه مشاوره عالی بدین!
بعضی پستها رو خوندم ولی بازم سوال داشتم شرمنده!
میخوام یه " دی وی دی پلیر" بخرم که حدالامکان علاوه بر فایلهای خود Vob و DVD فایلهای صوتی و تصویری زیادی رو ساپورت کنه. فایلهایی مثل Divx , DAT , WMV , VCD , SVCD و ...
با پخش دی وی دی های 8.5 گیگی هم مشکلی نداشته باشه و دی وی دی های خش دار رو هم بخونه!
با زیرنویس فارسی و انگلیسی srt و sub/idx مشکلی نداشته باشه برای نمایش چه واسه فایلهای DVD و چه برای DIVX و بقیه!
این رو هم بگم که من نمیخوام این دستگاه رو به LCD یا LED وصل کنم. میخوام به همین تلویزیونهای معمولی 21 اینچ با مارک سونی وصلش کنم. یعنی دنبال قابلیت HD و اینا نیستم!
اگه ورودی USB هم داشت که چه بهتر!
خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان عزیزنقل قول:
من و این دوستمون که این پست رو زدن و خیلی های دیگه واقعا سر در گم خرید یک دی وی دی پلیر ساده هستیم که بزنیم به تلویزون معمولی و مهمترین قابلیتی که نیاز داریم همون ساپورت کردن بیشترین فرمتهای صوتی تصویری هست چون هر کسی با یک موبایلی یا دوربینی فیلم برداری میکنه و فرمتها مختلفه.
خواهش میکنم با توجه به اینکه اعضا حرفه ای و متخصص اینجا کم نیستن, یکی دو مدل پلیر موجود در ایران رو با این مشخصات معرفی کنن که ما یکیشو بخریم. ثواب داره :)
سلام
من این چند صفحه رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که بین این چند مدل یکیو انتخاب کنم
فیلیپس 5996
پایونیر 430
ال جی 9750
کدومش بهتره ؟
البته خودم از اول میخواستم سونی 728 بگیرم
قبلا یه سامسونگ یو 8800 داشتم که خداییش هیچ مشکلی نداشت فقط خروجی HDMI نداشت
الانم برام فقط کیفیت پخش مهم هست و کیفیت خود دستگاه که لنزش قوی باشه و با دی وی دی رایت شده مشکل نداشته باشه
پخش MKV و زیر نویس Srt فارسی و خروجی 5.1 هم زیاد مهم نیست
لطف کنید بگید از بین این 3 تا یکیو انتخاب کنم یا همون سونی 728
پیشاپیش تشکر میکنم
نقل قول:
سلام
قربون دهنت (در اینجا دستت :46:) من هم دنبال یه دستگاه میگردم که 1- فرمت MKV رو پشتیبانی کنه 2- با فایل های سنگین مشکلی نداشته باشه 3- با زیرنویس خارجی SRT و صد البته فارسی مشکل نداشته باشه 4- حتی الامکان بلوری پلیر باشه 5- دی وی دی رایتی رو نشون بده
الان یه دی وی دی سامسونگ دارم ، هرچی زیرنویس تو فولدر باشه نشون میده و میگه با کدوم میخوای پخش کنی؟ اگر هم زیرنویس داخلی داشته باشه میگه با زیرنویس داخلی یا خارجی؟
البته یکی از دوستان 2 -3 تا مدل معرفی کرده اما نمیشناسم
ال جی BX-580
سامسونگ BD-D6500 و BD-C-7500 و BD-D5900
پایونیر BDP-LX54
قیمتش هم تا 400-500 مشکلی ندارم
ممنون میشم کمک کنید
واقعا پلير نيست كه اين همه فرمت پخش كند. بلوري پليرها اين امكان دارن.نقل قول:
شما يك مديا پلير بخر تمام اين فرمت هارو پخش ميكنه.
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
پايونير خروجي HDMI با كيفيتي داره و تمام دوستان از اين دستگاه راضي هستند.نقل قول:
فيليپس دوستان تعريف مي كنند
سلام دوستان ... من یه LED 3D سامسونگ خریدم که خودش از فرمتهای تصویری خیلی زیادی حتی مثل MKV پشتیبانی میکنه.
اما با توجه به اینکه خرید دیسکهای بلوری و سه بعدی هنوز هم چندان به صرفه نیست بهم پیشنهاد دادند که یک هارد اکسترنال تهیه کنم و فیلمهای 3 بعدی و بلوری رو از طریق اون به یک دستگاه وصل کنم و روی تلوزیون ببینم.
حالا برای من سوال هست
1- چنین دستگاهی هست که بدون دیسک قابلیت پشتیبانی از اکثر فرمتهای تصویری(MKV) و زیرنویس فارسی رو داشته باشه ؟
2- قابیلت وصل کردن یو اس بی و هارد رو داشته باشه و فیلهای بلوری و سه بعدی رو از روی هارد پخش کنه؟
3-کابل HDMI بخوره؟
یک جا مطلبی در مورد EGREAT R200خوندم.نظرتون در مورد این چیه؟
اگر چنین دستگاهی نمیشناسید لطفا بلوری پلیر با چنین مشخصاتی به بنده معرفی کنید.
یک دنیا ممنون
سلام دوستان
بنده یه Lg 9750 گرفتم و چند تا فیلم mkv رو بدون مشکل اجرا کردم ولی با یکی 2 تا از فایل های mkv مشکل دارم.وقتی اجرا میکنم روی صفحه ی ابی منو میمونه و هیچ کاری نمیکنه.مشکلش چیه؟
امكان داره از پسوند هاي mkv باشه و يا حجم فايل زياده و دستگاه نمي تونه اجرا كندنقل قول:
بهترین گزینه : philips DVP3588K/98نقل قول:
این پلیر mkv پخش می کنه؟نقل قول:
وستان من می خواهم برای تلویزیون LED سه بعدی بلوری بخرم. چی پیشنهاد می کنید؟ ضمنن بلوری مناسب تلویزیون رایتر هم هست یا مدلی دارد که رایتر هم باشد؟ ترجیان سامسونگ قیمت خیلی مهم نیست. متشکرم
هیچ دی وی دی پلیری هست که فایل AVI و SRT رو با هم باز کنه؟! ترجیحا فلش مموری هم بخوره.. قیمت هم بگید ممنون میشم.. مرسی
e880
sony
پلیر خوبی هستش ولی قیمتش حدود 900 تومن هستش
من ذهنم روی 80 تومن بود.!!
حالا دی وی دی پلیری هست که دی وی دی بخوره و 80 تومن باشه!؟
نه، mkv پخش نمی کنهنقل قول:
سلام
دوستان لطفا یه پلیر عالی در حد 60-70 تومن معرفی کنید
اساسا بهترین پلیر مربوط به کدوم برنده؟
سلام
لطفا یه پلیر خوب و بادوام زیر 70 تومن معرفی کنید
این برند و مدل چطوره؟
کد:http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_DV-3022.html
کنترل پلیر من گم شده شما اطلاع ندارید باید از کجا این کنترل رو تهیه کنم..
مارک پلیر هم مارشال بدون گارانتی هست..
تجربه استفاده از محصولات مارشال رو ندارم.
ولی با توجه به قیمت پایینش ازش تعریف زیاد شنیدم.
سلام به دوستای کم کار اینجا :46:
یه تاپیک زدم اینجا:
اما کسی توجهی نمیکنه :13:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=533401
یه DVD Player میخوام که ویدیوهای HD رو از DVD بتونه بخونه.
قیمتش هم تا حدود 100 تومن بشه.
آیا کسی هست مرا یاری کند؟ :31:
راستی یه سوال،رو پلیرها مینیویسن 1080p Up Scaling یعنی چی؟
یعنی که الکی فقط سایز تصویرو بزرگ میکنن یا اینکه 1080p رو میتونه بخونه؟
ممنون :11:
با سلام من به بلوري پلير ميخوام كه سه بعدي رو خوب ساپورت كنه و هارد 1 ترابايت بهش وصل كنم واز روي هارد فيلم هايي كه با فرمت mp4,mkv,avi,wmv ,ts,وهرنوع فرمت جديد را بخونه قيمت هم اصلا مهم نيست
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
با سلام من به بلوري پلير ميخوام كه سه بعدي رو خوب ساپورت كنه و هارد 1 ترابايت بهش وصل كنم واز روي هارد فيلم هايي كه با فرمت mp4,mkv,avi,wmv ,ts,وهرنوع فرمت جديد را بخونه قيمت هم اصلا مهم نيست
با سلام.
تلویزیونمون سامسونگ 40 اینچ سری 6 هستش که سال 88 خریدیم.
واسه فیلم دیدن میخوام یه LG dv9750pm (همان LG dv498h) به قیمت 90 تومن بخرم که خروجی 5.1 و usbداره و یه اسپیکر 5 تکه مثل Edifier DA5000 pro با قیمت 240 تومن بهش وصل کنم.
- به نظرتون صدای خوبی از این ترکیب میگیرم ؟
- میخوام ارزونتر از سینما خانگی در بیاد البته این ادیفایر هم به نظر ساب قوی داره.
- باید واسه اسپیکرای عقبیش دو تا پایه جور کنم.
- مدل LG dv9570 که میتونه فرمت mkv بخونه، منو به شک انداخته که این مدلو بخرم. این مدل خروجی 5.1 داره ؟؟؟
- منتظر نظر.
LG dv498h یا LG dv9750pm :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG dv9750pm :
عکسهایی از Edifier DA5000pro :
سلام دوست عزیزنقل قول:
چند وقتیه که منم دنبال یه DVD Player هستم که فرمت mkv 1080p رو از روی DVD بخونه.
که بعد از کلی سرچ این دو مدل رو پیدا کردم که ظاهرا از رو DVD میتونن 1080p رو بخونن:
Sony NS728HP
LG 9570 PM
اما نمیدونم که دقیقا از روی DVD ویدیوی 1080p میخونن یا فلش.
حالا منتظرم ببینم کسی اطلاع داره یا خیر:19:
دوستان اگه کسی دنبال یک دی وی دی پلیر ساده میگرده که لنز فوق العاده قوی داشته باشه و اگه حتی پیش دستی بذاری توی درایوش برات فیلم با کیفیت فول اچ دی پخش کنه و ورودی فلشش هم اکثر فرمتهای مهم رو مثل آب خوردن باز کنه و یک قیمت ارزون هم داشته باشه فقط سامسونگ مدل c-360 رو پیشنهاد میدم. چون خودم دارمش و با اینکه از تو بغلم حتی روی آسفالت افتاده هیچ مرگش نزده. لنزشم ضد غبار و سی دی های صوتی معمولی رو به mp3 تبدیل میکنه وروی فلش میریزه.
نظرتون درباره Pioneer DV-3022 چیه ؟
قیمتش چنده؟...............نقل قول:
66 تومن.نقل قول:
محتوای مخفی: اطلاعات
با تشکر فراوان از پاسخ و راهنمایی اعضای p30world.
:grrr:
:angry:
:18:
منم کاملا باهات موافقم.نقل قول:
نمدونم چرا اینجا اینقدر کم کاره.:41:
چند وقته یه سوال پرسیدم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم هنوز
حتی تو امضامم گزاشتم،ولی خبری نیست که نیست:41:
اما درمورد سوالت منم متاسفانه اطلاعی ندارم که اگه داشتم دریغ نمیکردم.
به نظر مدل 9570 سرتر از 9750 باشه.
چون ظاهرا mkv هم میخونه.نوشته Divx HD هم میخونه.اما خودم ندیدم و هنوز واسم سواله که از روی DVD میخونه یا USB
سلام دوستان .
1- در تصاویر Full HD با چه فرمتی تصویر کیفیت بالاتری داره؟کدام Codec مناسبتره؟
2- تفاوت کدک و فرمت در چیه؟
3- کدام فرمت برای صدا مناسبتر و با کیفیت تره؟ mpeg? aac? dts? flac?...?
با سپاس.