سخته نشنیده گرفتنش ، این که محصولات ایسوز کیفیت فوق العاده ای دارند توش شک نیست و به عنوان یه جنس کاملا" آسیایی واقعا" عالیه !!!
اما همانطور که دوستمون گفت باید ببینید کارتون چیه ! مثلا" من عادت دارم 6-7 تا سیستم عامل رو با vmware همیشه آماده داشته باشم ، کنارش خیلی کار دیگه هم می کنم که برام رم خیلی مهمه ، کنارش سبک بودن لپ تاپ ، نوع طراحی و خیلی چیزهای دیگه رو در نظر می گیرم و انتخاب می کنم .
اما در مورد توضیحات بالا : اگه منظورتون از تمامی این حرف هایی که زدین N61JQ باشه ، که باید بگم حرفتون درست نیست ، فکر کنم ایسوز نمایشگرش بک لایت باشه ولی سری 3 اچ پی Full LED هستن ، اگه برند اچ پی کیفیت پایینی داشت در سطح جهان جایگاهش اینهمه از ایسوز بالاتر نبود ، در مورد یو اس بی 3 بهتره کمی تحقیق کنین ، این درگاه زمانی کارایی اصلی خودش رو نشون میده که از پهنای باند مناسبی استفاده کنه ، نه یه پهنای PCI-E 4X و یا حتی PCI که تو اکثر مادربورد ها از همین ها داره استفاده می کنه ، بنابراین کاراییش به شدت میاد پایین ، پس هنوز هم بهترین درگاه اتصال همون ESATA هست و لپ تاپ اچ پی این درگاه رو داره ، یه سوال دیگه کی گفته با کانفیگ I7 و 5730 و 4 گیگ رم و هارد 7200 میشه تا 12 ساعت باطری نگه داشته باشه ؟ حتی باطری 9 سل هم انقدر دووم نمایره ، عمر مفید باطری ایسوز توی این مدل خاص تنها 2.5 تا 3 ساعت و در شرایط خاش نهایت 4 ساعت هست (قبول دارم که اچ پی کمتر از ایسوز باطری نگه می داره) !!!
دوست عزیز خواهشا" یکم تحقیق کنین ، قبل از نظر ، با تشکر از شما و دوستان