دو سه بار ویندوز رو یه لپتاپ ریختم تا تست با Dial-Up یادم افتاد :31:نقل قول:
Printable View
دو سه بار ویندوز رو یه لپتاپ ریختم تا تست با Dial-Up یادم افتاد :31:نقل قول:
بچه ها یک سوال
سیستم تمدید موقت که دو روز اجازه شارژ میده و دو تا گزینه یک روز و دو روز داره اگر گزینه دو روز رو بزنیم کل شارژ موقت رو استفاده می کنیم و دیگر اجازه شارژ موقت رو نمی ده .
حالا سوالم اینه
اگر بجای دو روز شارژ موقت یک روز شارژ رو بگیریم ایا می تونیم یک روز شارژ موقت دیگر رو مثلا دو سه روز بعد استفاده کنیم؟
یا اینکه دیگر اجازه استفاده از ان یک روز رو نمی ده؟
به تعداد روز نیست دوست من..... شما در اخر هر دوره اکانت فقط یک بار میتونی از شارژ موقت استفاده کنی . حالا یک روز یا 2 روز دیگه به خودت . به تعداد روزا ربطی نداره و فقط یک بار حق استفاده داری !
از دوره بعدی کم میشه درسته؟ چون اینجوری میشه هر دوره 32 روز.نقل قول:
برای بنده کماکان همون روزی 1.35 گیگ هست
ولی دیشب همچین یه نمه میمرد صفحه باز کنه ولی سرعت دانلود ثابته
البته سرعت دانلودم هنوز روی 32 - 35 هستش ولی بازم یکمی کم شده قبلا همش اطراف 38 - 42 می چرخید .
قبلا شبا 700 مگ دانلود داشتم الان حدود 600 - 650 مگ .
اخرین بار که من یک بار اول ماه شارژ کردم باگ داشت و 32 روز رو نشون می داد.نقل قول:
الان رو نمی دونم:13:
بچه ها
این افت سرعت از چند شنبه شروع شده ؟
بچه ها موضوع این دوره ها چیه؟
برای محدود هاست؟
بعد از اینکه این مشکل Resume به وجود اومد و درست شد سرعت ها کاهش یافت .نقل قول:
من کاهش سرعت نداشتمنقل قول:
سرعتم همن قبلییس
چون من سرویسم تازه گرفتم فکر کنم روز های اول بود خوب داده بودند .
نه دوست من
داتک از این جور شرکتا نیست خوشبختانه
به نظر من درسته این شرکت هم مشکل داره اما Stable ترین شرکت توی ایران
تقریبا توی سال خدماتش ثابته.
چه میدونم !مثه ایرانسل و مبین و صبانت نیست که اینترنتش بگیر نگیر داشته باشه.
من از روز اول تا به امروز که از این شرکت اینترنت گرفتم وضیعتم همینیه که الان هم هست
رفیق برو خدا رو شکر کن تا چن ماه پیش کسایی که 128 محدود داشتن حداکثر با 16 دان میکردن.نقل قول:
البته سرعت دانلودم هنوز روی 32 - 35 هستش ولی بازم یکمی کم شده قبلا همش اطراف 38 - 42 می چرخید .
قبلا شبا 700 مگ دانلود داشتم الان حدود 600 - 650 مگ .
تو این هفته من که مشکل خاصی نداشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان سرویس Wimax داتک خوب هست ؟
کلا wimax پینگش چطوره ؟
قطعی نداره ؟
ممنون
پینگش که نسبت به سرویس Adsl که باید کمی بالاتر باشه.نقل قول:
قطعی رو نمیدونم ولی وایمکس به منتطقه خیلی ربط داره.
قیمتهاش هم سر به فلک میزنه نمی دونم چرا تنظیم مقررات چیزی بهش نمیگه:
کد:http://www.datak-telecom.net/wimax/price
کاهش و نوسان محسوس سرعت از شنبه ظهر
برای من گمونم همونه
فرقی نکرده
برا منم مشکلی نداره . عین همیشس . احتمالا مناطق مخابراتی شلوغ سرعتش اومده پایین .
128 نامحدود
نبوت
نه برای من یه خبرایی شده از یه ساعت پیش
2 بار 5 دقیقه نتم تقریبا قطع شده! سرعته رپید شیر هم یه دفه افت کرد
احتمالا مشکل از منطقه مخابراتی هستش . منم همین مشکل رو دارم . ولی بسیار کم .
بچه ها این صفحه پرداخت کد 16 رقمی کارت و رمز دوم بانک پارسیان که باید بزنیم برای کسی باز میشه؟
من هر چی قبض زدم همش ارور داده موقع ورود به ان صفحه.......
این مشکل باسه منه یا همه این مشکل رو دارن؟:13:
دوستان به نظر شما حالا که داتک سرعت سرویس های محدود رو باز گذاشته و با توجه به اینکه من تو ماه بیشتر از 6-7 گیگ دانلود ندارم میارزه سرویس 128 نامحدودم رو بدم و محدود بگیرم ..؟؟؟:13:
البته اینم باید در نظر داشت که همین 128 نامحدود که الان دارم 27 تومن میدم شده ماهی 42 تومن.
محدوداش چنده برادر؟
منم مثله شما 27 میدم
ولی به من که نامحدود نمیدن غیر از محدود ویزه که اون گرونتره!
9 گیگ میدن 45 تومن!!!:27:
اره تو مرکز ما هم محدود زیره 9 گیگ نمیدن:41:
الان 128 با 9 گیگ میده 27 تومن.اینطور که دوستان میگفتن سرعت دانلودش تا 38 میره.
در واقع برا من سرعت دانلود مهمتر از حجم هستش حالا موندم عوض کنم یا نه:13:
دوست عزیز سرعت دانلود 128 داتک تو 80 درصد مناطق و در 99 درصد مواقع 16 کیلو بایت در ثانیه (16 kB/s) هست یعنی هر سرعتی رو تقسیم به 8 کنی سرعت دانلودش به دست میاد . چون سرعتی که میگن به کیلو بیته ونقل قول:
سرعت دانلود معمولا با کیلو بایت محاسبه میشه وباید بیت رو به بایت تبدیل کنی . البته تو سرویس 3 گیگی 128 داتک
من یه کمی نوسان سرعت دیدم (گاهی اوقات سرعتش بیشتر هم میشد) ولی نامحدود ها همیشه رو سرعت اسمی قفل اند .
سرعت سرویس 9 گیگی مطمئن باش هیچ وقت به 38 KB/s نمیرسه (مگر دو سه ثانیه که اون به خاطر موندن پهنای باند پشت خط هستش )
اگه سرعت دانلود برات مهمتره یه سرویس 512 محدود بگیر . 1 تا 7 صبح ممکنه سرعتش به اندازه ی معمولیش نباشه ولی بازم از 128 خیلی بهتره . البته میدونی که سرویس 512 رو همینجوری به خونه نمیدن و باید تاییدیه شرکت
یا کارت دانشجویی کارشناسی ارشد به بالا یا ....( بقیشو نمیدونم ) داشته باشی .:46:
مشكل اينجاس كه تو منطقه ما محدود زيره 9 گيگ نميدن و 512 با 9گيگ ميشه ماهي 77 تومن:18:
اينجا كسي محدود با 9 گيگ نداره...؟؟؟
ميخوام بدونم اين افزايش سرعت فقط براي 3 گيگ هستش يا شامل همه محدود ها ميشه:13:
فکر نکنم به درد بخورن اونا برادر
معلومی نداره چی باشن
وگرنه منم تو فکرش بودم سرعت بالاتر باشه که سیستم رو کمتر روشن بزارم ولی دردرسرش زیاده نمیارزه
دوباره قطع شدن اینترنت و کاهش سرعت پس از اتصال دوباره ...
بابا باز خدا رو شکر کنید .... همینی هم که هست در مقایسه با خیلی از همین کله گندهای دیگه بهتره . اگر سریع یک خورده سرعتتون اومد پایین یک خورده صبر و حوصله کن تا درست بشه عزیز. داتک ممکنه یک خورده گرون بده ولی سرویسش خیلی پایدار از بقیه سرویس دهندهاست و معمولا سعی میکنن مشکل رو سریع برطرف کنن . من میرم مال شاتل یا صبا رو میخونم میام اینارم دعا میکنم ^^
الان 9 ماه بعد از اون اتفاقات و من دارم با یک 512 IPW و پینگی که زیر 400 نمیاد هم دانلود خوب میکنم و هم سرعت باز شدن صفحه ها خوب است و البته مهمترین چیزی همون نامحدود بودن واقعی است . من بابای این نت رو درآوردم ولی تا الان یک داتک نه گیر داده نه هیچی ^^
شما برو یک سرچ تو نت بکن Comcast internet problems که بزرگترین سرویس دهنده اینترنت کابلی تو امریکاست و خودت ببین از هر 10 مشتری 5 تاشون کلی مشکل و بدبختی با customer care, support department و سرعت سرویش دارن ^^
1- من نگفتم بقیه شرکتها سرویس و خدمات قابل قبولی دارند. یکی از یکی بدتر. تقریبا تو تاپیک هر شرکتی مشکل هست. داتک نیاز من رو هم تقریبا با قیمت مناسبی نسبت به بقیه مرتفع می کنه. به خصوص نامحدود بودنشو با شما موافقم که اگر نبود خیلی مشکل داشتم. اما پشتیبانی و حمایت از مشتری و ... در داتک و تمام شرکتها بودنش با نبودنش تقریبا فرقی نمی کنه. قبول دارم که مشکل ممکنه هرجای دنیا پیش بیاد ولی مقایسه فلان اپراتور خارجی با شرکتهای ایرانی دولتی و خصوصی از هرجهت قیاس مع الفارقه.نقل قول:
2- به نظرم میاد در یکی دوماه اخیر به کمبود پهنای باند داتک (و بقیه شرکتها چون همه ناراضیند) خوردیم که امیدوارم زودتر حل بشه. قطعی های برنامه ریزی شده هر چندساعت یکبار و کاهش سرعت برنامه ریزی شده نشونشه.
3- کاهش برنامه ریزی شده سرعت توسط شرکت یه کمی اعصاب خورد کنه. حدود ساعت دو سه عصر یکبار اینترنت قطع میشه که نیاز به خاموش و روشن کردن مودم هست و بعد سرعت دانلود با چندین کانکشن، 3-4 کیلوبایتی کم میشه.
داتک نمیاد کرج؟
امضای این دوستمون mr-dion رو که دیدم به داتک امیدوار شدم:31:
:31:منهم جاخوردم ولی بعدش دیدم مال شاتله نا امید شدم:31:نقل قول:
256 نامحدود داتک،امروز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پشتیبانی زنگ بزن شاید مشکل از مرکز مخابراتی باشه.نقل قول:
پشتیبانی محترم مطابق SLA (توافقنامه تضمین خدمات) میگه برای سرویس 256 از 64 تا 256 کیلوبیت (8 تا 32 کیلوبایت) عادیه. توافقنامه SLA تو سایت داتک هم هست. چندین بار تماس گرفتم و هیچ نتیجه ای نگرفتم.نقل قول:
کد:http://datak.ir/static/downloads/datak.telecom.unlimited.adsl.sla.pdf
جالبه که ما دوتا خط داریم تو یه مرکز که افت سرعت یکی از خطوط از دومی به شدت بیشتره.
ما 128 داریم سرعتش از مال شما خیلی بالاتره .
مثل اینکه سرویس های داتک برعکس از 512 می ره به 128 . :31:
چه سرویسی دارید. مال ما 256 نامحدود با قیمت قدیمه. 25 هزار تومن. البته همیشه اینجوری نیست ولی این خط ما جز خطوطیه که انگار گزینه اول داتک برای کاهش سرعت در زمان به مشکل خوردنه.نقل قول:
اگه هر روز زنگ بزنی پشتیبانی حساب کار دستشون میاد:27:
در کل داتک به ثبات سرعت معروفه. به نظر من بگو خطط رو از مخابرات چک کنن شاید مشکل از مرکز مخابراتی باشه.