آقا من یه سئوال دارم امیدوارم جوابم رو بدید من الان با adsl128 دارم با سرعت 13 کیلوبایت دانلود می کنم به نظرتون سرعت دانلودش خوبه ؟
Printable View
آقا من یه سئوال دارم امیدوارم جوابم رو بدید من الان با adsl128 دارم با سرعت 13 کیلوبایت دانلود می کنم به نظرتون سرعت دانلودش خوبه ؟
آخوند من نوکرتم داداش فقط منظورتو نگرفتم نبایددرموردچی بحث کنیم؟؟؟!!!نقل قول:
نقل قول:
ممنون
یوزر پسوورد وارد کردن که کاری نداره ! یعنی هزینه نصب یعنی این ؟!!!
پس 64 شاتل خیلی بهتره درسته ؟
پس چه مودمی بگیرم ؟ پاراداین گیر میاد ؟ یا asus یا d-link بگیرم ؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
ما شریعتی ( مرکز مخابرات بهشتی ) هستیم
این منطقه شاتل خوبه ؟
این داستان امپراطور چطوریه ؟معتبره ؟
یعنی بحث راجع اینترنت ماهوارهای ممنوعهنقل قول:
سلام دوستان من می خوام سرویس 64 لایزر یا سپنتا رو بگیرم البته می خواستم شاتل بگیرم که منطقه ما ساپورت نمیکنه.شما کدومو پیشنهاد می کنید البته با دلیل.
كاهش شكاف اينترنت پرسرعت در اتحاديه اروپا
ايجاد بيش از 100 ميليون خط اينترنت پرسرعت در اروپا
خبرگزاري فارس: شكاف و تبعيض در زمينه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت در قاره اروپا در حال كاهش است و حتي ضعيف ترين كشورهاي اروپايي نيز با ايجاد زيرساخت هاي جديد در تلاش هستند تا سرعت دسترسي شهروندان خود به اينترنت پرسرعت را افزايش دهند.
به گزارش فارس به نقل از سي آر ان، تفاوت ضعيف ترين و قوي ترين كشورهاي عضو اتحاديه اروپا در اين زمينه از 28.4 درصد در جولاي 2007 به 27.7 درصد در جولاي 2008 كاهش يافته است.
البته شكاف در اين زمينه هنوز عميق است، به عنوان مثال در حاليكه 37.2 درصد خانوارهاي دانماركي به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند، اين رقم در مورد خانوارهاي بلژيكي تنها 10 درصد است.
در حال حاضر 9 كشور عضو اتحاديه اروپا از نرخ دسترسي خانگي بالاتري به اينترنت پرسرعت در مقايسه با آمريكا برخوردار هستند و دانمارك و هلند از تمامي كشورهاي اروپايي وضعيت بهتري دارند.
در فاصله جولاي 2007 تا جولاي 2008 بيش از 17 ميليون خط جديد اينترنت پرسرعت در قلمروي كشورهاي عضو اتحاديه اروپا نصب شده تا مجموع اين خطوط از مرز 100 ميليون فراتر برود.
بيشترين افزايش خطوط اينترنت پرسرعت مربوط به كشورهاي مالت، آلمان و قبرس بوده است.
سرعت اتصال از طريق 75 درصد اين خطوط حدود 2 مگابيت در ثانيه، از طريق 13 درصد معادل 10 مگابيت در ثانيه و از طريق 1.4 درصد بيش از 100 مگابيت در ثانيه است.
همون تکنولوژی adsl رو میارن مگه اینکه بگین بخوان پهنای باند اختصاصی بی سیم نصب کنن و بین خودشون شیر کنن( که ان مورد رو شرکت ها انجام میدن تا انجا که می دونم)نقل قول:
راه قانونی اس اینکه با دلایل نوشته شده نامه بزنی به سازمان تنظیم مقررات بررسی می کنن و جواز سرعت بیشتر رو می دن ( این چیزی بود که سازمان تنظیم مقررات به من گفت) ادرسش هم تو سایتش هست.نقل قول:
كمه!نقل قول:
16=8÷128 بايد 16 باشه حداقل.
بله! كاري كه توي 30 ثانيه انجام ميشه ميان نيم ساعت طول ميدن و كلي پول ميگيرن! مودم هم از خودشون بپرس ببين شايد با يكيش مشكل داشتن آخه دوست من سفارش داد بعد پرسيده بود چه مودمي رفتيم همون لينك سيس كه گفتن خريديم بعد از يك هفته كه آماده ي نصب شد گفتن دو سه روزه ديگه ساپ1ورت نميكنيم! خلاصه با چك و چونه قبول كردن. اگه جفتش هم ساپورت ميكردن كه هيچ فرقي نداره هردوشون به اندازه ي سرعت ذغالي ايران جواب ميده كيفيتشون هم كه جفتشون خوبه. ببين از كدوم وايرلس ارزون گير مياري.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نوشته شده توسط rootkit
خوشبحالت من سرعته دانلودم با 128 حدودای 9-10 .نقل قول:
كمه!
16=8÷128 بايد 16 باشه حداقل.
نقل قول:نقل قول:اگه از سرویس 128 نامحدود استفاده میکنید، سرعت 13 کیلوبایت بر ثانیه برای دانلود استاندارد و مناسب هست.نقل قول:
ولی در سرویسهای محدود، 16 مناسب هست.
موفق باشید :11:
هم صبانت و هم آسیاتک شرکتای معروف و خوبی هستن.شما میتونی از هر کدوم از این شرکتا یه اینترنت محدود با 5 یا 6 گیگ حجم بگیری که به نظرم برات کافیه.هزینش حدود 16 تومن میشه ماهی.نقل قول:
بسته به مصرفت میتونی بازم حجم بخری که معمولا هر 1 گیگ حجم رو میدن سه هزار تومن.
من خودم آسیاتک دارم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم.ولی شما بهتره زنگ بزنی شرکتاشون و بپرسی کدومشون پورت خالی دارن و زودتر نصب میشه.مثل شاتل که واستون نداشته نشه.
عملا همه شرکتا مثل هم هستن. زیاد رو این موضوع وسواس نداشته باش.
من چون تا حالا اسم کیمیا نت رو نشنیدم نمیتونم نظری بدم. ولی پیشنهاد میکنم از شرکتای معروفتر بگیری.
صبانت و آسیاتک قیمتاشون تقریبا مثل همه.زیاد هم گرون نیست که! چرا میگی گرونن ؟!
به هر حال اگه سوالی بود من و دوستان در خدمتیم:10:
با سلام ,میشه یه نفر در مورد پینگ یه توضیحی بده؟ممنون
به مدت زماني گفته مي شود که يک Packet از ISP به مقصد يک Host قوي (مثلا" yahoo) در اينترنت ارسال شده و پس از دريافت پاسخ مناسب دوباره به ISP باز مي گردد. هرچه اين زمان کمتر باشد پهناي باند از کيفيت بهتري برخوردار است.نقل قول:
که پینگ داتک از همه جا کمتره !
نقل قول:
واقعا پایین ترین پینگ ماله داتکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی با یاهو تست می کنی معمولا رو چنده؟
نقل قول:ببینید من منظورم از کلک رشتی دقیقا یه جور شامورتی بازیه که از این دردسرها که شما گفتید نداشته باشه . چون گمون نمی کنم این راهی که شما گفتید به این راحتیا جواب بده.نقل قول:
سلام , الان 2 روزه که سرعت اینترنتم رسیده به 3 قبلا اینجوری نبود یعنی نرمال بود بین 12 تا 15 بود الان دانلودم شده 3 با speedtest هم تست کردم چند بار یا 2 بوده یا 3 , اینترنتم مال شرکت شهراده به پشتیبانی زنگ زدم جواب درستی نمیدن , میشه کمک کنین ؟ برای شما تا حالا اینجوری شده ؟ ساعت خاصی اینجوری نمیشه , 24 ساعته اینجوریه ! اگه میتونین کمک کنین ! بای
@ sahar_khanoom : من نمی دونم این شرکتی که شما می گی نماینده ی کدوم شرکت است .
اما اگه هنوز هم همون مشکل سرعت رو دارید و هیچ تغییر نرم افزاری و سخت افزاری در سیستم تون نداشتید ( همچنی خط تلفن )
بهتره بازم با پشتیبانی تماس بگیرید و بپرسید چه مشکلی در شبکشون دارند . اگه پشتیبانی هم زیر بار نرفت .
بازم بیایید اینجا تا با دوستان ببینیم مشکل از کجاست .
سلام می خوام بدونم چه مودمی را پیشنهاد میکنید که قیمت و کیفیت مناسبی داشته باشه و با اکثر شرکتها از جمله ندا و شاتل هماهنگ باشه ؟
:31::31::31: خبر از شاتل نداری دست بالا 50 هست هم پینگ پایین هم سرعت ثابت :31::31:نقل قول:
عمرا داتک بتونه این پینگ رو بده:19:
نقل قول:نقل قول:
اساتید و باتجربه های تاپیک لطفا این بحث رو به یک سر انجام برسونید چون من دیدم افرادی رو که معیار اول انتخاب isp براشون پینگ پایینه
خود من الان از یک ispسرویس دارم ولی بنا به نیازهایی که برام ایجاد شده می حواستم از یک isp با پایین ترین پینگ بین بقیه سرویس بگیرم که نمی دونم واقعا کدومه?
و فکر می کنم این قضیه یک جواب قطعی داشته باشه
خلاصه که اگه این بحث به یک سرانجام واقعی برسه از این به بعد دوستانی هم که دنبال پینگ پایین هستند دیگه می دونند جواب چیه
با تشکر
شماها این همه اطلاعات فنی دارین ولی هیچ کدومتون به من کمک نکردین
سلام دوستان نظرتون در مورد این سرویس دهنده که پایین لینکشو گراشتم چیه؟به نظرتون قیمتاش بالا نیست؟ و اینکه منظور از رانژه کردن چیه؟کد:http://www.fanava.com
جواب شما قبلا داده شده!!!نقل قول:
یه کم دقت کنید لطفا!!!
نقل قول:نقل قول:
دوستان فن اوایی میان نظر میدن راجع به شرکتشوننقل قول:
اما راجع به سوال دوم باید بگم که
برقراري ارتباطمشترک با splitter شرکت سرويس دهنده توسط شرکت مخابرات را عمل رانژه کردن مي گويند.
خیلی سادهتر پورت خط شما را به پورت شرکت سرویس دهنده وصل میکنن میشه رانژه کردن.....خواستی اطلاعات دقیقتر هم میتونم برات بزارم..
ممنون متوجه شدم ولی یه چیزی پس هزینه نصب مودم هم رو همین حساب میشه؟نقل قول:
دوستان فن اوایی میان نظر میدن راجع به شرکتشون
اما راجع به سوال دوم باید بگم که
برقراري ارتباطمشترک با splitter شرکت سرويس دهنده توسط شرکت مخابرات را عمل رانژه کردن مي گويند.
خیلی سادهتر پورت خط شما را به پورت شرکت سرویس دهنده وصل میکنن میشه رانژه کردن.....خواستی اطلاعات دقیقتر هم میتونم برات بزارم..
و نظری در مورد قیمتهاش ندارین؟
اره هرچند رانژه کردن هیچ هزینهای برای شرکت سرویس دهنده نداره....نقل قول:
فقط میبایست ماهانه 3000 تومن بابت آبونمان به مخابرات پرداخت بشه که اونم روی هر ماه ازتون شرکت سرویس دهنده میگیره....
کلا همه این پول میره به حساب شرکت عزیزی که دارین ازش سرویس میگرین
نظرتون درباره اين دو تا شركت چيه ؟
امپراطور
فن آوا
نقل قول:
با توجه به صحبت ها و راهنمایی های شما و تحقیقات خودم به این نتیجه رسیدم که از دنیا نت (نماینده آسیا تک در کرج) ای دی اس ال بگیرم از همه بهتره
هم سرعت هم قیمت هم پشتیبانی و ...
در ضمن می خوام با دو تا از همسایه هامون هاب بگیریم و اینترنت رو به صورت شبکه کنیم در عوض به صورت نامحدود بگیریم و البته سرعت بالا
مثلا به جای 128 یا 256 محدود، 256 یا 512 نامحدود بگیرم
نظرت چیه؟
بعدشم اینکه به نظرت چه مودمی بگیرم خوبه؟ چه مارکی؟ قیمت هم داری بگو لطفا
الان دنیا نت میگه مودم برود کم 56 هزار و مودم پلانت 112 هزار
نامردا واسه رانژه و نصب و راه اندازی هم از همه جا بیشتر پول می گیرن
24 هزار می گیرن ولی جاهای دیگه 15 یا 20 هزار می گیرن
بعضی جاها هم شنیدم حتی 10 هزار می گیرن
ولی همه جوره تضمین می کنه
میگه سرعت real و واقعی 128 کیلوبایت، بین 12 تا 25 هست
256 کلیوبایت، بین 20 تا 35 هست
512 کیلوبایت، بین 40 تا 60 هست
راستی شما هم کرجی دیگه، نه؟
میشه بگی از کجای کرج و در ضمن شما چه نوع اینترنتی رو ازشون گرفتی (منظورم چند کیلو و قیمت و ...) و سرعتش چطوره؟
بازم ممنون از توضیحاتت و ببخشید حرفام طولانی شد...
سلام دوستان من یه سوالی داشتم در مورد اینکه /ایا در adsl ip استاتیک ست یا دینامیک و فرقش با دینامیک در دیال اپ چیه و چه مزایا و معایبی داره؟ومیشه انتخاب کرد که استاتیک یا دینامیک باشه؟ و اینکه ایا مودم هم ip داره؟
منم همین سوال این آقاهه رو دارم , ip فرقی داره ?
نقل قول:تا جایی که می دونم رو عرض می کنم :20:نقل قول:
تو ایران ، آی پی به فناست ، آی لای باقالی هست ، هم دیال آپ ، هم اکثر دی اس ال ها ...
مزیت آی پی دینامیک اینه که می تونی با یه آن و آف کردن مودم یا یه بار دی سی شدن آی پی عوض می شه و تو سایت هایی که گیر می دن ، می شه پیچوندشون ، ردیابی هم فکر می کنم ، فکر می کنم که یه کم مشکل تر می شه نسبت به استاتیک
توی آی پی استاتیک ، آی پی مال شماست ، مخصوص شماست ، ثابت ، استفاده هاش رو نمی دونم چیه دقیقا که بعضی ها دنبالشن ، اما باید با شرکت هماهنگ کنید ، و فکر می کنم که یه هزینه ای برای آی پی استاتیک باید بپردازید ...
راستی ، مودم ها معمولا آی پی ندارن ، مگه مودم های وایر لس داتک مثلا ، باید با اون مودم خاص کانکت شد به شبکه دیگه ، پس مودم آی پی داره ، یوزر با آی پی مودم شناخته می شه ...
این بود دانسته های من :31:
مرسی
یا حق
حالا از کجا مطمئنی من آقاهه هستم :31:نقل قول:
منم همین سوال این آقاهه رو دارم , ip فرقی داره ?
سلام دوستان
یه سوال.
آبونمان مخابراتکه 3000 تومان میشه روی قبض میاد یا پولی که موقع دریافت سرویس می گیرند +آبونمان مخابرات هست؟
این سه تومن رو هم شرکت ازتون میگیره.روی قبضتون پولی نمیاد.نقل قول:
البته یه بار یکی از بچه ها تو مشهد از قبضشون یه عکس گرفته بود که روش اومده بود.
فکر میکنم مشهد فرق کنه.
ولی تهران رو میدونم که نمیاد و شرکت میگیره
نقل قول:
فکر نمیکنم فرقی کنه کدوم شهر باشی وحید جان!
وقتي قرار است همين روزها خط اينترنتي با سرعت ۳۲ مگابيت در تركيه راهاندازي شود و در اختيار مشتريان قرار گيرد، چرا ما به خط 128 كيلوبيتي خودمان اينترنت پرسرعت ميگوييم؟
از عبارت «اينترنت پرسرعت» استفاده نكنيم!!
كدام اينترنت!؟ كدام پرسرعت!؟
محمد مهدي مولايي- دنياي كامپيوتر و ارتباطات
اول - اي.دي.اس.ال (ADSL) تنها يكي از روشهاي ارائه و دسترسي به اينترنت در جهان است. روشي نه چندان جديد كه در ايران تنها در يكي- دو سال اخير كمي فراگير شده و شهروندان به تدريج با مزاياي آن آشنا ميشوند، هرچند كه اكثرا هنوز امكان دسترسي به آن را ندارند.
دوم - اگر از برخي نواحي بسيار محدود در تهران صرفنظر كنيم، در ايران شهروندان تنها ميتوانند به دو روش به اينترنت دسترسي داشته باشند. نوع اول سيستم دايلآپ (Dial-up) و روش ديگر اي.دي.اس.ال است. در مقايسه با سيستم دايلآپ كه تقريبا در دنيا منسوخ شده، اينترنت اي.دي.اس.ال داراي سرعت بالاتري است. البته روشهاي دسترسي به اينترنت ديگري هم وجود دارد كه سرعت بسيار بالايي را عرضه ميكنند ولي فعلا در ايران خبري از آنها نيست.
سوم - ارائه اينترنت اي.دي.اس.ال در ايران به شهروندان براي مصرف خانگي با سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت مجاز نيست. به اين ترتيب عملا اينترنت اي.دي.اس.ال در ايران با دايلآپ تفاوت چنداني ندارد. وقتي از وزارت ارتباطاتيها به خاطر اين محدوديت انتقاد ميشود، آنها پاسخ ميدهند كه اين مصوبه را شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصويب كرده و ما فقط مجري آن هستيم. البته ظاهرا وزير و معاونش انتقاد جدي نسبت به اين محدوديت ندارند. صحبتهاي چند ماه پيش آنها مبني بر اينكه همين سرعت 128 كيلوبيت براي كاربران ايراني كافي است، جنجالي رسانهاي را به دنبال داشت و ديدگاههاي وزارت ارتباطات را در زمينه اين محدوديتها منعكس كرد.
چهارم - همانطور كه گفته شد اين محدوديت حاصل مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي است. اينكه وزارت ارتباطاتيها ميگويند ما در اين زمينه فقط مجري مصوبه هستيم و اختياري براي لغو آن نداريم تا حدي ميتواند سخني قابل پذيرش باشد. رفع اين محدوديت هم طبيعتا نياز به مصوبه همان شورا يا نهاد ديگري مثل مجلس شوراي اسلامي دارد. اما نكته اصلي اينجاست كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي يا مجلس شوراي اسلامي يا هر نهاد ديگري كه قدرت و اختيار لغو اين محدوديت را دارد تنها در صورتي ممكن است اقدام به تصويب مصوبهاي براي آزادسازي اينترنت كند كه از طرف نهاد فني درگير ماجرا يعني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، لزوم لغو چنين مصوبهاي با زباني فني توجيه و تشريح شود. با توجه به ديدگاههاي وزير كه ظاهرا لزوم چنداني براي لغو اين مصوبه نميبيند يا حداقل تلاش قابل توجهي در اين خصوص انجام نميدهد، اين انتظار كه پيگير برطرف كردن چنين محدوديتي باشد بعيد به نظر ميرسد.
پنجم - چند سالي بود كه كاربران ايراني اي.دي.اس.ال اعتراضات پراكندهاي داشتند مبني بر اينكه سطح خدمات دريافتيشان از شركتها پايينتر از خدمات خريداري شده است. به عبارت ديگر كاربران ميگفتند اينترنتي را كه به اسم سرعت ۱۲۸ كيلوبيت خريداري ميكنند سرعت بسيار پايينتري دارد و در اين ميان برخي شركتهاي اينترنتي به كمفروشي و به نوعي كلاهبرداري از شهروندان متهم ميشدند. صداي اعتراض كاربران به جايي نميرسيد تا اينكه ماه پيش وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به نوعي اين مسئله را تاييد كرد و از امكان شكايت شهروندان از شركتهاي ارائه خدمات اينترنتي خبر داد. به اين ترتيب و با تاييد دولتيها حداكثر سرعت اينترنتي كه براي شهروندان عادي ايراني متصور است ظاهرا از همان ۱۲۸ كيلوبيت هم پايينتر ميشود.
ششم - با اين تفاسير سئوالي پيش ميآيد كه چرا به اينترنت اي.دي.اس.الي كه رسما با حداكثر سرعت ۱۲۸ ارائه ميشود و در واقع در بهترين حالت به زحمت سرعت آن به ۱۰۰ ميرسد، اينترنت پرسرعت گفته ميشود؟ اگر اين اينترنت پرسرعت است، پس اينترنت چند مگابايتي كه حالا نه فقط در كشورهاي توسعه يافته، بلكه در كشورهاي در حال توسعه همسايه ايران با كمترين هزينه در دسترس است چه اسمي دارد؟ وقتي قرار است همين روزها خط اينترنتي با سرعت ۳۲ مگابيت در تركيه راهاندازي شود و در اختيار مشتريان قرار گيرد، چرا ما به خط 128 كيلوبيتي خودمان اينترنت پرسرعت ميگوييم؟
هفتم - اصولا اينكه اينترنت با سرعت بالا و گسترش كيفي و كمي خدمات اي.دي.اس.ال ميتواند چه نقشي در توسعه علمي، اقتصادي و فرهنگي كشور داشته باشند موضوع اين يادداشت نيست. در اين مورد رسانهها و كارشناسان بسيار سخن گفتهاند و مسئولان هم بسيار نشنيدهاند!
جان كلام يادداشت اين است كه اينترنت در دسترس شهروندان ايراني نسبت به اينترنتي كه حتي در كشورهاي هم سطح ايران وجود دارد از سرعت بسيار كمتري برخوردار است. در حالي كه اين روزها در دنيا بحث اينترنت چند ۱۰۰مگابيتي مطرح است، شهروند ايراني اگر خوششانس باشد كه اي.دي.اس.ال به محلهشان آمده باشد و توان مالي متوسط به بالايي داشته باشد، در بهترين حالت ميتواند از اينترنت ۱۰۰ كيلوبايتي استفاده كند.
با اين اوصاف بهتر است اسم چنين اينترنتي را «اينترنت پرسرعت» نگذاريم و مدام اين عنوان را در رسانهها به كار نبريم. ميتوانيم اينترنت «پرسرعت» را هم مسئلهاي فرض كنيم كه ديگران دارند و ما هنوز نداريم و ظاهرا قرار نيست داشته باشيم. مثل خيلي چيزهاي ديگري كه آنها دارند و ما نداريم و فقط ميتوانيم حسرتش را بخوريم.
itna.ir
یکی از بچه ها (nevisande) از قبضش عکس گرفته بود خیلی وقت پیشا.نقل قول:
توش 3 تومن مخابرات گرفته بود.
گفتم شاید مشهد فرق میکنه.نمیدونم والا !:10:
اره عزیز مشهد رو قبض میاد اما من از جا های دیگه خبر ندارم چون اهله مشهدم