بلاخره همون X7 رو با کیف فابریکش خریدم 309 تومن
من دیدم موزیک بیشتر استفاده میکنم تا ویدیو دیدن
مرسی بازم
Printable View
بلاخره همون X7 رو با کیف فابریکش خریدم 309 تومن
من دیدم موزیک بیشتر استفاده میکنم تا ویدیو دیدن
مرسی بازم
برادر ! خداییش به این یکی رحم کن:31:نقل قول:
این اصلا ارزش نداره کسایی که 601 و 801 داشتن گفتن خریدن 801 اصلا توجیه نداره
چونکه تا اونجا که یادمه در مورد 801 میگفتن که قصدشون ساختن بلیری با تفکیک صدای بالا و از اینجور چیزاست که با توجه به اینکه به هیچ وجه قابل حمل نیست میشه با خریدن مثلا یدونه meier audio corda stepdance به یه چیز بهتر رسید ( تا 800 دلار مدلای زیادی توی لیست انتخاب میتونن باشن )
ولی 601 سبک صداش خاصه و خلاصه کسایی که بلیرای مختلف داشته باشن هم با خریدن این مدل میتونن لذت ببرن از گرمی و آنالوگ بودن خاص صداش ( اونا میگفتن , من که نشنیدم) تازه قابل حمل هم هست.
سلام
بزرگواران یه رکوردر صدا میخوام که mp3 بلیر هم باشه و صدا رو تا 7 متری باکیفیت عالی ضبط کنه
قیمتش زیر 80 تومن من دانشجو هستم
بچه ها يه سوال اين
iriver t8
باترييه يا قابل شارژه ؟ منظورم اينه باتري خوره يا نه باتري داخلي داره ؟ چون باتري خور باشه خيلي ضايع هست نميخوام دردسر داره اونطوري . بعد الان ديجي كالا ميده59 تومن قيمت شركتيشم همونه ديگه ؟ از همين ديجي كالا بگيرم يا تو بازار ارزونترم پيدا ميشه اگر بله بجز پايتخت كجا ميشه پيدا كرد ؟
فکر کنم حضوری خرید کنی کمی ارزونتر بشه اخرین قیمت مصوب رو از سایت آواسان رایان بگیر.نقل قول:
کد:http://www.avasunrayan.com/WebFiles/WebGenerator/Files/ordibehesht90/iriver.pdf
iriver t8
باترييه يا قابل شارژه ؟
آه فراموش کردم بگم
شارژی هستش تقریبا دیگه باطری خور نداریم.
برو بچ كيفيت جنس iriver t8 حالا بهتره يا +clip ؟
من از تجربه شخصیم می گمنقل قول:
بنده Cowon I9 و SANSA Clip + رو با هم گرفتم ولی می دونید حقیقت COWON داره تو کشوی میزم خاک می خوره چون کیفیت SANSA CLIP Plus یه چیز دیگه است واقغا عالیه . صدای صاف و تقکیک پذیر .:40::40::40:
نکته دیگه ای که شاید کمتر بهش اشاره می شه کارکردن با اون خیلی آسونه !!!!
من فعلا با گوشی HTC Desire آهنگامو گوش می دم :5:چون از هر دوی این پلیر ها بیشتر صدای مورد علاقه منو تولید می کنه به خصوص انواع و اقسام اکولایزر های دیفالت و قابل داونلود داره :8::8::8:
جنس صدای پلیر های کره ایی به هم خیلی نزدیکه مثلiriver و COWON و سامسونگ شاید چون قطعاتی که تو طراحیشون استفاده میکنند شبیه هستشنقل قول:
+clip به مراتب فراتر از قیمتش هست چه از لحاظ کیفیت صدا یا طراحی که کار کردن با اون رو بسیار راحت میکنه
تا هر حجمی رم microSD تا وقتی که SDHC باشه نه SDXC پشتیبانی میکنه مثلا 32 گیگ که فعلا بیشترین هست.
حجم خروجیش بسیار زادی داره اصلا به اندازه کوچیکش نمیخوره.
ولی خوب این دو پلیر تو بعضی چیزها شبیه هستند همه فرمت های متعارف صوتی رو پشتیبانی میکنند.
اندازه و وزن کمی دارند.
باطریشون شارژی هست و کلا تو یه کلاس از لحاظ کارکرد هستند.
+clip میتونی کنار سیستم اصلی خود شرکت این سیستم رو هم نصب کنی.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=390899
اگه بتونید حداقل 100 تومن هزینه کنید و UX200 سونی با حجم 2 گیگ تهیه کنید خیلی بهتره.نقل قول:
سلام یک سوال داشتم...
من می خواستم یک دستگاه پخش کننده ی ویدیو بخرم...فقط مخصوص پخش ویدیو و فیلم آخه من خیلی فیلم می بینم...ولی نمی خوام تبلت باشه...می خوام سایزش 4 اینچ (بالا پایینش عیب نداره) باشه...برام مهم نیست صفحش در نور کیفیت داشته باشه یا نه! فقط کیفیت فیلم دیدن بالا باشه (و البته باز کردن صفحات اینترنتی)
حالا بین دو تا دستگاه موندم!!!
آیپاد تاچ 4
یا
Archos 43 Internet Tablet 16GB
به نظرتون این دومیه چطوره در فیلم دیدن به کیفیت آیپاد می رسه؟کد:http://www.-------------/?Products=Tablet&Product=Tablet-Archos-43-Internet-Tablet-16GB
دوم اینکه ایکه مولتی تاچ نداره خیلـــی بده یا نه قابل تحمل؟
اگر گوشی هم می شناسید معرفی کنید
ممنون
یک چیزه دیگه به نظرتون صفحه ی archos برای فیلم دیدن به desire hd می رسه؟
سلام دوستان ...
من موفق نشدم همه صفحه ها بخونم
ولی چند صفحه ای هم که خوندم ... یه چیزهایی دستم اومد ، میخوام یه mp3 پلیر بگیرم
ولی نمیدونم الان تو بازار بین مارک های sony , creative , cowon کدومش با شرایطی که من میخوام بهتره
چون میخوام تا هفته دیگه بخرمش ، لطفا دوستانی که میدونن و اطلاع دارن حتما به من کمک کنند چون خیلی بهش احتیاج دارم
اگر هم تو صفحه های قبل گفته شده که من ندیدم یه لطفی کنید ، اسم مارک و مدلش دوباره بذارید تا من سریع تر تصمیم بگیرم و بخرم :11:
مشخصاتی که میخوام اینه :
مهمترینش اینه که یه رکوردر با کیفیت عالی داشته باشه
پخش صداش هم خیلی خوب باشه
از اونجایی که بنا به کارم زیاد باید جلو عقب کنم ، میخوام سرعت خوبی هم داشته باشه
اسپسکر هم داشته باشه بد نیست (اگه نبود هم مهم نیست)
و اینکه زیر 100 تو من هم قیمت داشته باشه
راستی این مدل سونی که به دوستمون پیشنهاد کردین خوبه یا بهتر از اون هم هست ؟؟
من منتظرم
کمک...................:41:
سلام!!!
کسی سایت یا فروشگاهی که سانسا کلیپ داشته باشه رو سراغ داره؟؟
اگه میشه واسم پی ام کنه!!! مرسی!!!
:11::42::42::33::33:
فکر کنم سونی خوب باشهنقل قول:
خیلی ممنون که زود جواب دادی دوست عزیز!!!
یه سوال دیگه داشتم:
بین کلیپ و e2 و آیپاد شافل کدوم رو توصیه میکنید؟؟
سلام
من خودم Cowon U5 دارم و خیلی خیلی ازش راضیم،حالا میخوام یه پلیر دیگه بگیرم با ابن مشخصات
-از نظر کیفیت و قدرت صدا حداقل در همین سطح باشه(این u5 واقعا عالیه) <<<<این مهمترین نکته هستش
-جمع و جور باشه
-سقف بودجه هم 150 تومن
ممنونم :11:
سلام من مدل i9 رو پیشنهاد میدم البته شما چند گیگ میخواید؟نقل قول:
اگه میتونی یه کم بیشتر هزینه کنی یه J3 چهار گیگ بگیری از بعضی جهات بهتره
اگه ترنس گوش میدی با هوس کلیپ اگه هیپ هاپ یا کلا اهنگ هایی که گرم هستن کووان ولی e2 اصلا پیشنهاد نمیشه lcd نداره اعصابت خورد میشهنقل قول:
یه چیز جمع و جور تر نیست ؟نقل قول:
من حداقل 4 گیگ رو میخوام دیگه،ضمنا اینکه از نظر کیفیت صدا و باطری به U5 میرسه ؟
نقل قول:
از چه نظر هایی بهتره ؟
این طور که به نظر میاد عموم مشخصه های این دو پلیر شبیه هستش:نقل قول:
ولی خوب J3 شکاف رم داره تا هر حجمی رم microSDHC که باشه پشتیبانی میکنه.کد:http://rmaa.elektrokrishna.com/Comparisons/16%20Ohm%20-%20Cowon,%20J3,%20S9,%20D2,%20i9.htm
خیلی بهتر توسط شرکت سازنده پشتیبانی میشه.
معمولا هر دو هفته یه بار آپدیت میشه ولی i9 مدتی میشه که دیگه آپدیت نمیشه.
گفته شده که J3 حدود64 ساعت موسیقی پخش میکنه که این میزان تو i9 حدود یک سوم این زمان هستش
حالا کاری با کیفیت تصویر و g sensor و multi touch بودنش و طراحی خوب و اندازه صفحه.... ندارم.
J3 محدودیت ساپورت حافظه میکرو داره.
64 گیگ تست کردم نخورد ولی 32 جواب داد.
اما موقع روشن کردن خیلی طول میکشه تا بالا بیاد. با آپدیتهای جدید هم این مشکل برطرف نشده.
و اینکه متاسفانه اکثر آپدیتهای این پلیر مربوط به رفع اشکال نمایش تگهای تراکها هستن.
و در آخر هیچ وقت ظرفیت پایین این پلیر رو نگیرید که پشیمون میشید. چون کپی کردن تراک توی حافظه خود دستگاه به کندی انجام میشه و پاک کردن هر تراک هم چندین ثانیه طول میکشه. اما این مشکل با حافظه میکرو نیست!. من که 32 گرفتم الان پشیمونم.
اینطوری نیست که یه حجمی بخوره , حجمی اصلا نخورهنقل قول:
مدل به مدل متفاوته
برای D2 یه تاپیک بود که کاربر ها رم های حجم بالایی که به خوبی پشتیبانی میکنه رو به اشتراک میزارند تا بقیه از تجربه اون ها استفاده کرده و همون ها رو تهیه کنند تا به همچین مشکلی نخورند.
برای جلوگیری از این موضوع دوستان باید مدل های احتمالی رو تو سایت های رفرنس پرسش کنید که پشیمونی بار نیاد....
دوستان سئوالي اگر در مورد cowon d3 اين اعجوبه صدا و تصوير داريد در خدمتم
دوستان شما تا حالا از تبدیل جک 3.5 میلیمتری برای گوشی استفاده کردید؟ یا دیدید که استفاده کنند؟!
چون بخش "راهنمایی برای خرید یه هدفن خوب"، متروکه شده! مشکلم رو اینجا مطرح می کُنم ، شاید جوابی گرفتم...
من مدل گوشیم سامسونگ s5233t هستـــ ـش و برا ـش یه مبدل جک 3.5 میلیمتری خریدم تا باهاش بتونم هر هدفون و هدستـ ـی رو که میخوام، بهــ ـش وصل کُنم...
ولی وقتی هدست رو وصل می کُنم هیچ صدایی از هدست شنیده نمیشه و گوشی مثل وقتی که هندزفری بهــ ـش وصل نیست صدا از اسپیکر ـش پخش میشه.
شما میدونید مشکل از کجاست؟
دوست عزیز این یکی محدودیت ساپورت حافظه داره. ظاهرآ بیشتر از 32 ساپورت نمیکنه. شما امتحان کن.نقل قول:
واصل قضیه اینه که این نوع مموری که با J3 سازگاره فقط تا حجم 32 گیگ داره.
شما هم موفق باشید.
بله برای مبایل از تبدیل استفاده کردم و با مبایلهایی که جک هندزفری داشتن با تبدیل تونستم از هدفون صدا دریافت کنم.نقل قول:
اونجا متروکه نیست ولی اگه کسی جواب سوال شما رو مطمئن، بلد باشه حتمآ آنی پست میده. امتحان کن (یک سوال ساده بپرس).
توی منوی گوشی ببین تنظیم برای انتخاب هندزفری و اسپیکر روی حالت اتوماتیک باشه.
شما هم موفق باشید.
خوب بفرماييد كيفيت صداش با هدفون و بي هدفون چطوره و اندرويد باعث نميشه مقداري لگ بزنه؟نقل قول:
يعني اندازه ي كافي سريع هست ؟ تاچش هم توضيح بده چطوره برنامه و بازي چي ريختي ببيني خوب اجرا ميكنه يا نه؟ به ورژنهاي بالاتر اندرويد قابل ارتقا هست؟ قيمت هم يادت نره بگي.راستي داشت يادم خيلي از گوشيهاي اندرويددار مشكل باتري دارن و گوشيشون زود شارژ خالي ميكنه و اين بخاطر سيستم عامل اندرويد هست آيا اين مشكل تو d3 هم هست و در كل چقدر شارژ نگه ميداره
یه پست ایجاد کردم نشد ویرایش کنم اینجا هم پست زدم
یه پلیر میخوام فقط برای mp3 و ضبط صدا داشته باشه
............
قیمت مهم نیست (البته هست زیر 150 تومن )
فقط برای mp3 گوش داشتن - بلندی صدا برام بسیار بسیار بسیار مهمه همچنین کیفیت عالی صدا نهایت بلندی صدا با کیفیت بسیار عالی + قابلیت ضبط صدا
توجه داشته باشین نمیخوام ودیو نگاه کنم فقط برای mp3 جمع و جور
دوستان من این رو از کجا تهیه کنم؟
سایتی میفروشه؟
SanDisk Sansa Clip +
طبقه همکف پایتخت ولی خب قیمتشون بالاتر از حد طبیعی هست حداقل باید 10-15 تومن ازشون تخفیف بگیری یه سایت اینترنتی بود که 55 تومن میداد الان کرده 60 تومن ولی متاسفانه به نظر میاد یه چند هفته ایی هست که موجودی نداره.نقل قول:
کمک نمیکنه ؟نقل قول:
اگه تهراني برو جمهوري كنار علاالدين مجتمع بزرگمهر چند تا clip و فيوز ديدم .نقل قول:
نقل قول:الویت شما قسمت قرمزه هست؟!نقل قول:
حتما باید بتونه خوب ضبط کنه؟!
تا چند متری مدنظرت هست؟!
چقدر میخوای هزینه کنی؟!
هدفون داری؟! یا میخوای بخری؟! یا همونی که با پلیر میاد رو میخوای استفاده کنی؟!
غیر از آپاد تاچ ، دیگه کدوم MP3 Player هوشمند هست و سیستم عامل داره؟
چند تا از پلیرهای Archoe:نقل قول:
پلیر D3 شرکت Cowonکد:http://www.archos.com/
Samsung galaxy playerکد:http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWOND3/product_page_1.php
یه چند تایی هستند تا باشه شما دنبال چی باشید...کد:http://androinica.com/2011/03/samsung-galaxy-player-5-android-media-player/
منظورم اینه که از سیستمشون چه انتظاری داشته باشید
درسته همه این ها اندروید دارند ولی تو هر کدومشون یه جور کار میکنه
بعضی هاشون یه سری محدودیتهایی دارند.
سلام.
من یه MP3 و Recorder میخوام رادیو هم داشته باشه قیمتشم خیلی کم باشه :دی ولی کیفیتش بد نباشه.
( چیزه تاپ نمیخوام . فقط میخوام یه آهنگ و یه رادیو گوش کنم. فقط کیفیت صداش بد نباشه! باطریشم خوب نگه داره )
کمک..../
( مدل رو با قیمت بگیدا )
نقل قول:
راستش چیزی که در درجه اول برای من مهمه ظرفیت هست و برای همین اول آیپاد کلاسیک رو انتخاب کردم و چون اهل بازی نیستم و بقیه اپلیکیشنها رو در گوشیم نصب میکنم ، پس آیپاد تاچ با ظرفیت خیلی کم و عدم کارایی داشتن بقیه مواردش و همینطور قیمت بیشترش نسبت به کلاسیک برای من مناسب نیست. ولی با این حال اگه چیزی باشه که در عین داشتن حافظه بیشتر ، مثلا آندروید هم بود که چه بهتر.
:11:
ببخشید دیر اومدمنقل قول:
ممنونم از پاسختون :10:
من ترجیحا MP3 میخوام نه MP4 !
یعنی یه چیز جمع و جور،نه کت و کلفت با صفحه ی بزرگ،چون واسه اونکارا موبایل هست با صفحه 3 اینچی
ممنون میشم اگه چند مدل دیگه بهم معرفی کنین و نظر نهایی رو خودتون بدین که بلاخره چی بگیرم با توجه به اولویت هام
یعنی :
1-صدای با کیفیت و پرقدرت
2- باطری خوب
3- اندازه مناسب
4-کیفیت ضبط صدا متوسط رو به بالا ( در حد همین u5 باشه)
سقف بودجه هم 150 تومن
..............نقل قول:
آخر متوجه نشدم شما mp3player میخوای یا ریکردر
1)cowon i9نقل قول:
2) Sansa Fuze
3)Sony E series