تا اینجا که من می دونم نمیشه.:41:نقل قول:
تا اینجا که من می دونم نمیشه.:41:نقل قول:
دست درد نکنهنقل قول:
بابا سال پیش اگه این قانونه مسخره نبود کیفیت هم توپ می شد
آقا سهیل و سعید چطورین هم شهریا؟
سعید اوضاع خوبه؟؟(با نقش داری؟)
افتادگي آموز اگر طالب فيضي / هرگز نخورد آب زميني که بلند استنقل قول:
اين چيزي که گفتين براي خيليها پيش ميآد ولي سعي کنين احترام معلم رو هميشه حفظ کنين؛ کاري نکنين معلم وسط کلاس تحقير بشه (خودتون رو بذاريد جاي معلم)
نقل قول:
من کاریش ندارم:10:
اصولا خیلی هوای معلمامو دارم ولی خیلی بی معرفتن بعضیاشون:41:
همش منو نگاه میکنه ببینه چی کار میکنم
شایدم حساس شدم
نمیدونم
به هر حال مرسی:10:
قربونت بهنام جان شما خوبي؟نقل قول:
دعا كن ما هم امسال بتركونيم و بيايم در جوار شما!
موفق باشي :10::46::11:
ایشالا میای(بایذ بیای:31:)نقل قول:
این چند ماهه را جدا بچسب
خودت می دونی دانشگاه تا دانشگاه فرق داره(پس فشارا چندین برابر کن)
من هم فکر کنم نشه!!!!!!1:13:نقل قول:
فکر نکنم بشه
فکر نکنم تا آنجا که من می دونم
سلام علیکم بهههههههههههههههه خوبین ؟!؟!
بچه ها شما ها با سی دی ها و روش های پژوهندگان راه دانش آشنایی دارین ؟
کسی تجربه استفادش رو داشته ؟
سلام.برو بچز محترم دفترچه آزاد نیومد؟!؟!
اگر اومد قیمتش چند ؟ ((غیر پزشکی+پاره وقت+پزشکی))
والا خبر ندارم فکر نکنم اومده باشه
دوستان حرفه ای یه سوال در مورد 8 سوال از هندسه 1 و 2 ریاضی دارم.نظرتون در مورد تست هاش چیه؟؟چون میخوام قلم چی ابی برای همین بگیرم خواستم ببینم اگه زیاد پیچ تند در سوالاتش ایجاد نمیکنند تا از دستش ندیم.
عاليه بهترين سوالا سوالهاي كنكور سالهاي گذشتسنقل قول:
مخصوصا الان كه ديگه چيزي باقي نمونده!!!:27:
موفق باشي:46::10:
من تا حدودی آشنایی دارمنقل قول:
سی دی های نمونه رودارم بد نیستن
ظاهرا 21 بهمن میاد.نقل قول:
سلام
دفترچه آزاد 23 بهمن میاد. چون واسه کارشناسی ارشد تمدید شد واسه ما عقب افتاد
وای نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو رو خدا اینطوری نگین ! :ohno:نقل قول:
ما تازه داریم شروع می کنیم ! :45: :whistle:
اینطوری که باید بزاریم واسه سال بعد ! :37:
:9::9::9:141روز تا کنکور:40::40::40:
به این قضیه مثبت نگا کنین....نقل قول:
141 روز میدونی چه قدر زیاده پسرررر؟؟کلی میتونی درس بخونی و عقب
موندگیا رو جبران کنی.:40:
انقدر استرس ندید
141 روز خیلی زیاده هنوز فرصت هست
ماهیو هر وقت از آب بگیری تازست
ماهیو هر وقت از آب بگیری ميميره!نقل قول:
بابا من يه چيزي گفتم
هنوز خيلي وقت هست
چه بسيار انسانهايي كه تازه از اسفند شروع كردن و به كجا رسيدند!!
:10:
اصلا هدف من از تایپ این جمله دادن استرس نبود می خواستم اونهایی که قدر فرصتهارو کمتر میدونند و هنوز تو خوابند بیدار کنم و به کسایی هم که تا حالا کمترخوندن این اطمینانو بدم که این روزها برای جبران خیلی از کم کاریهای گذشته کافیه و با خوندن وکمی فشار بیشتر می توان نتیجه مطلوب رو گرفت ولی اگه حتی 30 روز از این 141 روز رو از دست بدی پشیمانی فردایش فایده ای نداره و دیگه جبرانش سخت و کمی غیر ممکنهنقل قول:
عزیزان تو لحظه های سرنوشت ساز کنکوریم پس خواب غفلت رو برای بعد کنکور بزارید
اقا من پشتيبانم گير داده ميگه حتما بايد بياي اردوي نوروزي ولي من چون پارسال يک تجربه ي تلخ در مورد اردوي نوروزي داشتم
(پارسال ماازطرف مدرسه برامون اردو گذاشتن که به جرئت ميگم اگه من اونجا نميرفتم ومي شستم تو خونه هیچی درس نمیخوندم رتبه ي بهتري تو کنکور مياوردم)
ميترسم اينم مثل اون شه . ميخواستم نظر شما رو هم بدونم
مگه بده؟ منم میخوام برمنقل قول:
اگه ضرر داره
پس چرا همه تعریف میکنن
لطفاً شما که تجربه کردید راهنمایی کنید
ممنون
این اردو بیشتر جنبه تفریحی داره!!! پشتیبانها اصلا که دلش واستون نمیسوزه فقط به پول فکر میکنه و وظیفشه که همرو به زور اردو ببره!!!نقل قول:
به هرحال اگر خودت بخونی خیلی خیلی بهتره.
اردوي نوروزي من نرفتم.تا اونجايي كه شنيدم جالب نيستش
من نرفتم پارسال ! ییکی از دوستام می گفت خوبه اینا...نقل قول:
اردوي نوروزي من نرفتم.تا اونجايي كه شنيدم جالب نيستش
ولی منم ترجیح میدم خودم تنهایی بخونم !
پس از اسفند شروع کنیم ! :31: :38:نقل قول:
مرسی از همه به خاطر انگیزه ای که تو محیط پخش می کنن ! :46:
پست قبلی رو فقط به این خاطر دادم که دوستان لطف کنن و تاکید کنن که هنوز وقت هست ! در واقع نظر شخصیم کاملا با چیزی که تو پست قبلی گفتم متفاوته ! :31:
یه پست مصلحتی بود به این خاطر که در جوابش چند تا پست انرژی زا از طرف بکس داده بشه که خوشبختانه این اتفاق افتاد ! :27: :11:
راستش من خودم اصلا استرس ندارم ( ولی به شدت بهش نیاز دارم ! )
نمی دونم چرا همیشه احساس می کنم کلی وقت دارم ! پارسال هم همین فکرو می کردم ! :31:
اینم sms دوستم 13 روز مونده به کنکور ریاضی : ( خودش الآن داره پزشکی اصفهان می خونه ! )
Faghat in yadet bashe 13 ruz dige forsat dari ke mishe ke mishe 312 saat . kheili . kheili kara tu hamin
forsat mituni bokoni
موفق باشین ! :10:
چه بسیار انسان هایی که یک روز قبل از کنکور شروع کردند و موفق شدند :دی :31:
- آنهایی که سوال ها رو از قبل خریداری کرده بودند :دی
سلام من امسال سال دومم تاالان فقط دو تا ازمون سنجش دادم که به نصف بودجه بندیشم نرسیدم به نظرتون برم کانون البته اصلا نظر خوبی در مورد کانون ندارم پارسال اول مهر ترازم4800 بود تا خردادم هیچ فرقی نکرد یعنی کانون هیچ کمکی بهم نکرد میترسم دوباره این بشه:41:
سلام به همه ی دوستان p30 من میخوام بعد عید برای دروس اختصاصی برم کلاس تست تهران خودم تهرانی نیستم میخوام کلاساش 1ماه یا 40 روز بیشتر نباشه و فقط تست باشه و دبیراش واقعا عالی باشن اگه اموزشگاهی میشناسین لطفا معرفی کنین
نقل قول:
وقتي شما تلاش نكني ...
اگر ميخواي بري كانون و تلاش نكني همين بهتر كه نري و اسكناس ها رو هدر ندي.:31:
ببين دوست عزيز شما تا وقتي تصميم جدي نگيري و درس نخوني اصلا فرقي نميكنه كانون باشي يا سنجش. اگر كانون هم بري ، همين آش و همين كاسه . شما كه مثل من و خيلي از بچه هاي اينجا پشت كنكوري هستي وقت زيادي واسه خوندن داري .سعي كن اين فرصت ها رو از دست ندي تا هر جا هستي چه كانون و چه سنجش بهترين خودت باشي .
من نميدونم چرا بچه ها گير ميدن به اين موضوع و براي آزمون درس ميخونن ؟؟؟ يعني شما اگر هيچ آزموني ثبت نام نكني نبايد خودت يه برنامه داشته باشي ؟!!!!!!! خيلي مواقع برنامه ريزي هاي خودمون از برنامه ريزي آزمون ها ، يه سر و گردن بالاتره (جمله رو داشتي ):5: !!!!!!!
فقط درس بخون داداشي . گفتي به نصف بودجه بندي هم نرسيدي ، تلاشت رو يه كم بيشتر كن ، قول ميدم براي آزمون بعدي به تمام بودجه بندي ميرسي !!!
:11::11::11::11:
ولی من احتمالا این اردو رو میرم. اصفهان دو نوع اردو داره.
1-میریزنمون تو یک سالن بزرگ (از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر) پذیرایی کامل (ناهار و آجیل باجیل و گز و ...) 130000
2-کلاس های دروس تخصصی که بدون پذیرایی 120000
من اولی رو میرم.
منم اردو کانون نمیرم
آخه شنیدم ارزش نداره یه جورایی بیشتر وقتتو تلف میکنه یعنی خودت توی خونه بشینی بخونی
خیلی بهتره. البته این در مورد کانونه.( که 130000 تومان میگیره)
من خودم میخوام خونه بخونم مگه این که جایه دیگه ای برم اردو.
سلام،
از شما کسی تو کنکورای آزمایشی گاما شرکت نکرده؟
دوستان اگه کسی تجربه ی اردو های نوروزی کانون رو داره یک کم در موردش توضیح بدن
در مورد اردو هایی که جاهای دیگه هم برگذار میشه اگه کسی اطلاع داره بده تا بتونیم بهترین تصمیم رو بگیریم
دوستان سلام
آخ حرف دل من رو زدینقل قول:
راستش من خودم اصلا استرس ندارم ( ولی به شدت بهش نیاز دارم ! )
------------------
راستی دوستان یکم در مورد این اردو مردوها توضیح بدین حداقل بشنویم چه خبره اونجاها
ما که اینجاها از این چیز میزا نداریم
سلام
دوستان کسی اینجا 8 کتاب ریاضی گاج رو داره؟چه جوریه؟لطفا یه توضیحی بدید اگه دارید
مرسی
به نظر من امسال به هیچ عنوان مسافرت نرین پارسال که سوم بودم برای عید می خواستم ضعفامو تو عید جبران کنم. یه جلسه هم برای عید قلمچی گذاشته بود که گفتن مسافرت نرید درس نمی خونید و مسافرت برای فراموش کردن خوبه و این حرفا. من گفتم برو بابا کتابام رو ورداشتم با خودم بردم گفتم حتما میخونم 1 ساعت هم در طول 13 روز نخوندمنقل قول:
سلام
بدترین کاری که تو عید میشه کرد رفتن به اردوی قلم چی هستش:27::2:
خودتون تو خونه درس بخونید خیلی بهتره
این نظره منه:11:
سلام
آیا دانشگاه آزاد شبستر امسال اولین سالی است که ارشد نرم افزار را هم آورده یا پارسال هم داشته؟اگرهم داشته ، از تراز آخرین فرد قبول اطلاعی دارید؟ می تونید برام پیدا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه فوریییییییییییییییییییییی ییی