خب پس دیگه خودت جواب رو دادی! .. اگه میخوای موسیقی گوش کنی و برنامه های جانبی هم واسه ات مساله ای نیست، همین نسخه اخیر (3.1.3) رو بگیر.. ایشالا جیل بریک هم براش بیاد به زودی.نقل قول:
Printable View
خب پس دیگه خودت جواب رو دادی! .. اگه میخوای موسیقی گوش کنی و برنامه های جانبی هم واسه ات مساله ای نیست، همین نسخه اخیر (3.1.3) رو بگیر.. ایشالا جیل بریک هم براش بیاد به زودی.نقل قول:
سلام
دوستان چند تا سوال در مورد ipod touch داشتم.
من الان گوشی sonyericsson p1 دارم که برای موزیک دردسر زیاد داره میخواستم در کنار گوشیم یه آیپاد بگیرم .
استفادم بیشتر آهنگ گوش و کلیپ دیدن دادن تو راهه خونست.
1.در آوردن گوشی از جیبم به خاطر آهنگ عوض کردن یا تنظیم ولوم خیلی اذیت میکنه . میخواستم بپرسم تو آیپاد چه طوره آیا میشه با نگه داشتن دکمه ولوم آهنگو عوض کرد؟
2. آیا هدفون خوده ipod ریموت داره یا باید جدا بخرم(ریموتش کار را بندازه؟).
3.آیا میشه کلیپهای یوتوب رو آفلاین دید . کلا میشه به صورت آفلاین از اینترنتش استفاده کرد؟
4.میشه هنگام آهنگ گوش دادن کار دیگه ای رو همزمان انجام داد؟
1. با دوبار فشار دادن دکمه قطع صدا روی هدفون آهنگ بعدی play میشه با 3 با فشار دادن آهنگ قبلی ولی برای کم و زیاد کردن صدا باید هدفون گرونتری بخرینقل قول:
2. هدفون خودش خیلی سادس و هیچی نداره برای داشتن هدست با ریموت باید بیشتر هزینه کنی مثلا اینی که من دارم کم و زیاد کردن صدا نداره creative
3. باید هکش کنی و برنامه های مربوطه رو دانلود کنی تا بتونی فایلهای یوتیوبو دانلود کنی (زیاد سخت نیست و مشکلی هم ایجاد نمیکنه)
4.بله میشه
سوال دیگه بود در خدمتم
دوست عزیز هدفون ایپاد برخلاف سادگیش ش خیلی عالیه.با دکمه هاش هم میشه صدا رو کم و زیاد کرد .هم voice control رو فعال کرد.هم اهنگ قبلی و بعدی رو اورد و هم قطع و وصل کرد اهنگ رونقل قول:
سلام!!!!
من یه مدت میخواستم تاچ بگیرم که متاستفانه بدلیل وجود نداشتن اپل در اهواز از خریدش پشیمون شدم!!!!!!
خیلیا راهنماییم کردن!!!!!جناب Seymour و a.z.p.z و.....
دلیل دومم هم این بود که ای قضیه های جیل بریک و اینا خیلی دردسر داشته!!!!!!
دلیل بعدی هم وجود نداشتن وایرلس در اهواز بود!!!!!!
در کل دلیل این بود تو این شهر بدرد نمی خورد!!!!!!!
تازگیه یه مغازه تو کل اهواز پیدا کردم که اپل رو ساپورت میکنه!!!!البته نه تاچ!!!بهش گفتم گفت اصلا نمیاریم!!!!!!!
ولی نانو داره!!!!!!میخواستم اگه میشه یه مقایسه ای بین نانو با i9 بنویسید!!!!!آخرین قیمتهای نانو هم اگه دارید دریغ نکنید!!!!!
جیلبریک هم میخواد؟؟؟؟؟
اگه اینجا نباید پست میزدم شرمنده!!!!!!اگه تاپیکی در مورد نانو هست هم بگید!!!!!
با تشکر از همگی!!!!TNX!!!
دوست من تو بابل هم هیچ جا touch ندارن. من اومدن تهران خریدم. منظورت از ساپورت touch تو اهواز رو نفهمیدم. هیچ جای ایران apple نمایندگی نداره و محصولاتش ساپورت نمیشه.نقل قول:
جیل بریک هم کلا یک کلیک دردسر داره نه بیشتر.
اگه ipod رو فقط واسه موزیک میخوای همون nano خوبه. کوچیک تر هم هست و کار کردن باهاش راحت تره.
ولی touch یک کامپیوتر کامل هستش.
درباره وایرلس هم شما کافیه یک خط ADSL بگیری و یک مودم وایرلس.
خیلی ممنوم!!!!!
منظورم اینه که نانو داره و وسایل جانبی و... داره!!!!!
حالا نانو دیگه جیلبریک و اینا نداره؟؟؟؟؟؟؟فقط واسه ی ویدئو و موزیک هست!!!!!!
یا برنامه و بازی هم میخوره!!!!!!البته من فقط واسه ویدئو و موزیک میخوام!!!!!!!
در کل در کیفیت صدا و تصویر نانو بهتره یا i9 ؟؟؟؟؟
TNX!!!!!
این نقد من از اپل از دیدگاه من تو این چند روز:
از لحاظ برنامه و بازی باید بگم هیچی کم نداره و قابل مقایسه با PSP هست ولی چیزیکه ممکنه شمارو اذیت کنه باتریشه چون باتریش زود خالی میشه البته در هنگام بازی و حدود هر 15 دقیقه یک خونه از باتریتون خالی میشه از لحاظ پخش کلیپ هم در سطح خوبی هست نمیشه گفت عالیه ولی خوب و از لحاظ کیفیت موزیم هم از نظر من خوب هست ولی هرگز به پای سونی سری X نمیرسه البته به این معنی نیست که آیپاد بد به این معنی هست که سری X فوق العادست البته اینک بگم من موزیک رو با هدفون EX300 سونی گوش میدم که میگم خوبه با هدفون خودش که افتضاح :31: امیدوارم به صورت خلاصه کمکی کرده باشم تا در خریدتون تصمیم درستی بگیرید با توجه به نیاز هاتون
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
دوست عزیز شما یک مقدار پول بگذار روش به جا نانو برو COWON S9 بگیر که هم پخش کلیپش فوقالعادست هم صداش و هم ظرافتشنقل قول:
اینم عکسش قیمت هم حدود: 260-270
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنوم!!!!!نقل قول:
ولی من اصلا برای بازی و برانامه نمیخوام!!!!!!
فقط برای موریک و ویدئو میخوام!!!!!و میخوام که خیلی کوچیک باشه!!!!!
فقط نمی دونم که i9 بگیرم یا نانو!!!!!!
اگه میشه یکی بگه که نانو جیلبریک و از این چیزا میخواد یا خیر!!!!!!
TNX!!!!
سلام عزیزم خوبی ؟ ... من با نانو زیاد کار کردم ... برای پدرم هم یکی خریدم 2 روز پیش گفتم راهنماییت کنم در مورد نانو ...
...................
اول از نظر کیفیت ظاهری و بدنه که باید بگم که در سطح بالایی قرار داده و رضایت بخش هست ...
از نظر طراحی و زیبایی و تفاوت رنگ هم فوق العاده هست و میتونی خودت هم تو سایت اپل مشاهده بکنی ..
مورد بعدی سخت افزاری پد اون هست (همون قسمت گرد) که باید بگم با لمس کردن اون قسمت میتونی توی منو ها و البوم ها و ... حرکت بکنی ... یعنی یه حسگر اونجا قرار داره البته نمیدونم حسگر گرمایی هست یا خیر که خبرش رو میدم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر صفحه نمایش که نسبت به نسخه قبلی بزرگتر شده 2.2 اینچ و برای کاربردش واقعا مناسب هست و TFT هست از نظر وضوح و کیفیت هم که فوق العاده هست مثل بقیه کارهای اپل که هیچ شکی درش نیست ...
........
مورد های بعدی اضافه شدن میکروفون برای ضبط صداست که کیفیت صبط خیلی خوبی داره و من ازش راضی بودم و همچنین داشتن یه دوربین برای فیلمبرداری کردن که با توجه به قطر خیلی کم نانو و اندازه ای که دوربین
داره واقعا اپل تو این ضمینه خوب کار کرده و کیفیت خیلی خوبی داره فیلم هایی که دوربین میگیره ! ....
.......
داشتن شتاب سنج که با برگردوندن صفحه نمایش صفحه هم برمیگرده و برای گشتن تو البوم ها و بازی کردن با بازی های ایپاد و عکس و ... خیلی بهت کمک میکنه ! ...
همچنین یه مورد دیگه داره به اسم SHUFFLE که وقتی فعالش میکنی تو بخش موزیک وقتی ایپاد رو تکون میدی به صورت SHUFFLE میره اهنگ بعدی !:5:
همچنین داشتن قطر کم و کوچیک بودنش خیلی بدرد میخوره مثلا برای بیرون رفتن و ورزش کردن و ...
......
مورد بعدی اینترفیس خیلی زیبا و راحت ایپادنانو هست که کار کردن باهاش خیلی اسون و لذت بخش هست و تو منو میتونی میانبرهای مختلفی رو بهش اضافه بکنی تو تنظیمات و امکاناتی نظیر ساعت جهانی و تغییر اندازه فونت و ... هم درش وجود داره ...
امکاناتی هم که نسبت به مدل قبل بهش اضافه شده نظیر :
Genius Mixes Genius
دوربین ... رادیو ... ضبط مستقیم رادیو ... ضبط صدا ...بزرگتر شدن صفحه تغییر در اینترفیس voice memos که اسم خواننده و اهنگ رو برات میخونه و ...
این لینک هارو هم حتما نگاه کن :
کد:http://www.apple.com/ipodnano/features/
.................................................. ..........................................کد:http://www.apple.com/ipodnano/specs.html
......
در اخر باید بگم تصمیم با خودت هست برای مثال i9 از نظر کیفیت صدا خوب از نانو بهتر هست و تو این ضمینه نانو بهش نمیتونه برسه اما از نظر امکانات و زیبایی و اینترفیس ... نانو سرتر هست ...
اینم بگم صدای نانو از نظر کیفیت و ... مثل ایپادتاچ و کلاسیک هست ...
همه چی بستگی به خودت داره و این خودت هستی که از کدوم بیشتر لذت میبری و میتونی استفاده بیشتری باهاش بکنی ! ...
...........
نظر خودم درمورد نانو : منی که باهاش کردم خودم خیلی باهاش راحت بودم و از نظر صدا برای من خوب بوده و من از اینترفیس و امکاناتش خیلی راضی بودم چون خودم یه تاچ هم دارم .
*** اگرم خواستی بگیری از من به تو نصیحت یه هدفون هم براش بگیر ...
بازهم همه چی به خودت بستگی داره ..:40:
* نکته دیگه خیر نیاز به هیچی نیست وصل کن به ایتونز برو حالشو ببر ... بازی 3 تا داره ولی اگه بخوای میتونی از iTunes store با iTunes Gift card براش بازی بخری و ...
قیمت 8 گیگ 170 تومن پایتخت تهران من خریدم 2 روز پیش ! ...
.................................................. ................
درضمن برای خرید هم باید نیازت رو ببینی مثلا cowon s9 اصلا هیچ ربطی به نانو نداره اون میره تو یه دسته دیگه پلیرها و باید با ایپادتاچ مقایسه بشه.
به قول خودت نانو در رده i9 هست و باید با این سری مقایسه بشه ! ...
موفق باشی ...
سلام
ببخشید میرزه psp slimرو بفروشم تاچ بخرم یا بفرو شم psp 3000 بگیرم؟
سلام دوستان
چند تا سوال دارم :
1 . ایپاد ضبط صدا داره؟ با چه فرمتی؟
2. play list اون چجوریه؟ میشه بر اساس دره بندی نشون بده؟
3. فرمت ویدئو که پخش میکنه ؟
4. speaker داره؟
5. گارانتی که نداره؟ نه؟
6. قیمت؟
عزیز اگه توجه کنی نوشتم کی گفته این برای بازی هست؟ فقط برای پخش ویدئو و موزیک هست و کیفیت بسیار بالایی هم داره همچنین تعداد رنگهای قابل نمایش 2 میلیون رنگ هست که کمتر پلیری دارهنقل قول:
1. یه میکروفون داخلی نداره -- اما با استفاده از هدست اش که ظاهراً باید جدا خریداری بشه عملیه.نقل قول:
2. مدیریت فایل آیپادها که نقطه قوتش هستش و هیچی کم نذاشتن-- از پلی لیست گرفته تا کار با تگ ها.
3. فرمت رسمی ای که ساپورت می کنه MP4 هستش (MP4 واقعی؛ نه این که به غلط مرسومه که میگن MP4 player!!!)؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن.
4. بله - یه اسپیکر داخلی داره.
5.گارانتی خاصی نداره -- اما خب از خرید از مغازه های معتبر تر کسی ضرر نکرده-- شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار رو بکن..
6. همین چند صفحه قبل رو کافی بود چک می کردی که بحث شده بود --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بستگی به خودت، نیازهات، ترجیحات و کاربردهای موردنظرت داره... یه جواب قطعی نداره و شاید برای شما بیارزه و واسه بغل دستی ات نه!نقل قول:
بهرحال در این مورد مکرر صحبت شده ... مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین تاپیک، و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاپیک PSP رو بخون.
سلام
من به دنبال یک وسیله قابل حمل برای کاربرد های زیر هستم:
۱- دیشکنری انگلیسی به انگلیسی خوب و قوی، (ترجحا دارای phonetics و تلفظ صوتی) (در حد oxford advanced lerners یا موارد مشابه)
۲- دیکشنری انگلیسی به فارسی
۳- برنامه fashcard برای یادگیری لغات انگلیسی (fashcard روشی هست که از متد لایتنر برای یادگیری استفاده می کنه. برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید:۴- برنامه ریزی کارهای شخصی (To Do List) بر اساس تقویم دارای قابلیت نمایش برنامه های امروز و همچنین یادآوری صوتیکد:http://www.basiji.gigfa.com/edaneshamouz/page-10.htm
۵- ماشین حساب مهندسی
۶- گوش دادن به فایلهای صوتی (موسیقی و . . .)
برای موارد ۲ و ۳ و ۴ به قابلیت نمایش متون فارسی و همچنین تایپ فارسی نیاز هست.
سوال:
۱- آیا به نظر شما برای این موارد ipod touch انتخاب مناسبی هست؟ کدام یک از برنامه های بالا برای ipod tuch وجود دارد و کدام یک وجود ندارد؟
۲- آیا بر روی ipod touch امکان نصب کیبورد فارسی کامل وجود داره؟
۳- آیا فونتهای فارسی مختلف (خصوصا tahoma) بر روی این دستگاه قابل نصب هست؟ آیا نوشته های فارسی به خوبی نمایش داده می شوند؟
۴- فرض کنید من این برنامه را برای فلش کارت انتخاب کرده ام:آیا برای ما که امکان پرداخت اینترنتی را نداریم و همچنین wifi برای اتصال ipod touch به اینترنت نداریم، این برنامه را چطور می توانیم تهیه و بر روی دستگاه نصب کنیم؟کد:http://itunes.apple.com/app/mental-case-flashcards/id298303277?mt=8
اگر سوالاتم ساده یا تکراری هست پوزش می خواهم.
با تشکر
تمام نرم افزار هایی که میخوای موجوده و حتی شاید بیشترنقل قول:
اکثر برنامه ها بصورت کرک شده قابل دانلود شدن هم هستن
ولی تقریبا برای استفاده از آی پاد نیاز حیلی زیادی به اینترنت wifi داری
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
من PC با windows 7 و ADSL دارم. می تونم روی pc شبکه wifi راه اندازی کنم و با آي پاد از اینترنت پر سرعت استفاده کنم؟ چه تجهیزاتی می خواد و هزینه اش چقدره؟
باه به راحتی میتونید اینکار رو انجام بدید احتیاج به کارت شبکه بیسیم دارید هزینش حدود 30 تومن میشهنقل قول:
بهترین حالت اینه که مودم adsl بگیری که وایرلس باشه اما قیمتش بیشتر میشه فکر کنم حدود 60 تومن ولی بهترین حالت برای داشتن اینترنت بیسیم یا همون وایرلس هستنقل قول:
البته هدفون ماکروفون دار همراه ایپاد هستنقل قول:
سلام
لطفا درمورد اين موارد من را راهنمائي كنيد.
1- آيا سخت افزار GPS در آيپاد تاچ مثل آيفون وجود دارد و قابليت استفاده ،لاين رو هم دارد.(توي manual نوشته كه از طريق شركت واسطي احتمالا در امريكا قابليت دانلود نقشه و استفاده بصورت آفلاين وجود دارد!!!!!)
2- دركل بغير از قابليت برقراري تماس تلفني، تفاوت آيپادتاچ و آيفون 3Gs چه مواردي است.
باتشكر :20:
1. نه GPS در تاچ نیست و قطعه جانبی که سخت افزار مربوطه رو هم داره باید جداگانه خریداری بشه ..نقل قول:
2. به نظرم مهمترینش همون چیزایی هست که یه موبایل داره و یه پلیر نداره: دوربین و اینترنت موبایل و.. و همین GPS که گفتی...
به جز نداشتن gps و دوربین و سیم کارت که دوستمون گفتن ایپاد شارژر تو جعبه ش نیست و باید با usb شارژ بشه (مگه اینکه 30 تومن بدی جدا بخری) و تفاوت دیگشون هم اینه که پشت ایپاد کیفیت ایفون رو نداره و خیلی راحت خش توش میفته (اینم راه حلش اینه که 30 تومن بدی به شیلد یا میتونی خودت ابتکار به خرج بدی و از محافظ lcd های گوشی های دیگه یا حتی چسب نواری!! استفاده کنی)نقل قول:
ببینم آیفون جدید که ریلیز بشه آیپادشم باهاش میاد ؟
زمان ریلیز 3GS آیفون و 3Th G آیپاد با هم یکی بود ؟ - یادم رفته :دی -
والا من یادمه یه فاصله ای بودش
كه بعدا مشخص شدش نسخه 8GIG قابلیت های 3gs رو نداره و از اینا:دی
آره خب ، پس به طبع اینم به همون صورته
به سرم زده آیفون رو رد کنم بره یه گوشی آندروید بگیرم و یه آیپاد
برای منظم شدن هرچه بیشتر انجمن برای قیمت آیپاد به تاپیک زیر مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4889313
سلام بچه ها من می خواستم آیپاد تاچ با USB به ضبط ماشین وصل کنم ولی شناساییش نکرد فکر کردم احتمالا باAUX بشه ولی نمی دونم چه جور سیمی می خواد؟
میخوام یه ipod touch بگیرم لطفا راهنمایی کنید
1)8gigو 32gig تفاوت سخت افزلری دارن(از نظر رم و سی پی یو) ؟
2)اگر تفاوت سخت افزاری دارن این تفاوت خودشو توی بازی یا کار کردن نشون میده؟
3)ارزش داره 100تومن بیشتر بدم 32گیگ بگیرم ؟یعنی 8گیگا بایت کمه یا کافیه ؟
سلام دوستان عزیز امیدوارم خوب باشید به چندتا سوال داشتم
اول اینکه آیا ای پاد تاچ 8 گیگ 3 جی هم داره؟ اگه داره باید از 2 جی بهتر باشه درسته؟
دوم اینکه این 3.1.2 و 3.1.3 رو از کجا میشه تشخیص داد؟
سوم اینکه بعدا میشه 3.1.2 رو به 3.1.3 تبدیل کرد؟ و کدوم یکیش بهتره؟
چهارم اینکه اگه جایی میشناسین که مطمن هستش وقیمت مناسب می ده به من معرفی کنید
پیشاپیش عذر خواهی میکنم میدونم سوالام تکراری هستن به بزرگی خودتون ببخشیشن
یه سرچی میکردی تو تاپیک جوابت رو میگرفتی اما خوبنقل قول:
1.بله دارن( رم 2 برابر و 200 مگاهرتز cpu بیشتر)
2. با توجه به جواب 1 قطعا تو بازی های سنگین کاملا 32 gig سر تره
3. بله انصافا 24 gig اضافه 100 تومن بیشتر می ارزه حالا رم 2 برابر و cpu بیشتر رو هم در نظر بگیری دیگه هیچی
سلام دوستان
من هم امروز ایپاد تاچ 64 گیگ رو به قیمت 400 تومن( :18: ) خریدم و ورژنش هم 3.1.2 هست.
حالا میخواستم بدونم که میتونم بدون مشکلی جیلبریکش کنم؟چون یه چند تا نرم افزار مثل نقشه تهران و دیکشنری لازم دارم
ایا وقتی جلبریکش میکنم هر بار که خاموش روشنش میکنم باید به ایتونز وصلش کنم تا بیاد بالا؟
مبارکه
من که 32 گیگ رو 345 گرقتم فکر کنم گرون داد :دی اگه می دونسم 64 اون 400 هست ختما 64 می خریدم :9:
شما از سایت Blackra1n ورژن RC1 رو دانلود کننقل قول:
بعد که جیلبرک کردی از توی خود برنامه توی آیفون Cydia رو نصب کن و حالشو ببر :دی
میشه یه لینک هم که اموزش جیلبریک رو داشته باشه رو بدی؟
راستی من وایرلس ندارم.مشکلی که ایجاد نمیکنه؟
دوستان تبریک به همگینقل قول:
یک خبر خوب در حد لامبورگینی
spirit یک برنامه واسه 3.1.2 و 3.2 و 3.1.3 به صورت untethered واسه iPad و iPod touch و iPhone اومد بالاخره
کد:http://spiritjb.com/
ممنون از دوستمون ...
نکته ی مهم اینه که 3.1.3 رو که تا حالا جیل نشده بود جیل بریک میکنه پس با خیال راحت میتونید 3.1.3 بخرید ...
و اینکه نیاز به اینترنت نداره و سیدیا از اول رو خودشه ...
و مهم تر از همه untethered بودنشه که خخخخخیییییییییلی عالیه ...:8::8:
نقل قول:
درسته من همین حالا از 3.1.2 به 3.1.3 Restore کردم و خیلی راحت تر از blackra1n تو 5-6 ثانیه جیلبریک شد.
دیگم واسه روشن شدن به pc نیاز نداره
توپ شد دیگه ....:27::27::40::40::40::40:
چه بدشانسی من همین هفته پیش 3.1.2 خریدم!!! بعنی 3.1.2 زو به 3.1.3 اپگرید کنیم مثل همون 3.1.3 می شه ؟؟
من اونو کادو دادم اههههههههههههههههه چه بددددددددد می خواسم خوبشو بدم تازه 3.13 ارزونتر بود
شما فقط کافیه از تو iTunes به 3.1.3 restore کنی. هیچ فرقی با اونی که از همون اول 3.1.3 داره نخواهد داشت.نقل قول: