دكتر سبطي ...:46:نقل قول:
دكتر سبطي ...:46:نقل قول:
شیمی 3 کدوم یکی از این 3 تا بهتره؟(آموزش+تست):
طراحان
خیلی سبز
مهندس بازرگان
سلام
منم واسه دیف اندیشه فائق میخونم.معلمونم یه جزوه داده 10 تا آزمون سراسری گذشته را داره گفت بعد که تموم کردید بزنید.نظرتون چیه؟؟
من هر دو رو خوندم هر دو عالی هستن ولی کتاب سبز رو توصیه می کنم.(طراحان رو نخوندم)نقل قول:
بچه ها من یه سوال دارم ولی نمیدونم کجا باید بپرسم.بیزحمت راهنمایی کنید.
من حل مسائل دینامیک مریام رو میخواستم.باید کجا درخواست بدم.لطفا ذهنمایی کنید.(البته دانلود حل)
چرا هیچ کس زبان فارسی خیلی سبز رو پیشنهاد نداده؟چرا؟
بره گسسته و تحلیلی کتاب تست میخوام
چی بخرم؟؟
چون جدید چاپ شده.نقل قول:
گسسته:خوشخواننقل قول:
تحلیلی:کتابهای توی بازار اکثراً خوب هستند. گاج، کانون، مبتکران و ...
فیزیک انتشارات خیلی سبز اصلآ خوب نیست تازه غلط هم زیاد داره اما به نظر می رسه زبان فارسیش خوب باشه.
کسی از دوستان و اعضا می تونه از درس اول زبان فارسی3 رو مقایسه کنه؟
این مال خیلی سبز:
اگه فردی به زبان فارسی سبطی هم دسترسی داشته باشه، خیلی خوب میشه.کد:http://kheiliii.com/pdf/farsi/farsi.pdf
به نظرتون این بهتره یا کتاب های دیگه؟
کاملاً باهات موافقم:10:نقل قول:
یه اشکال کتاب سبز در درسایی که من ازشون خوندم غلط های زیادش بود.
که تو زبان و شیمیش کمتر بود.
نمی دونم رمزینه هم اینطوریه؟
کتاب های انتشارات رمزینه هم خیلی غلط دارند اما اکثرآ املایی هستند نه علمی.به نظر من با کیفیت ترین کتاب ها برای انتشارات انرژی اتمی و مبتکران هستش من که تو کتاب های این دو ناشر غلطی پیدا نکردم اما تو کتاب های انتشارات کتاب خیلی سبز و رمزینه غلط های زیادی پیدا کردم.البته قابل تحمله:27:نقل قول:
اکثرآ انتشارات تازه تاسیس غلط های زیادی تو کتاب هاشون دارند رمزینه و کتاب خیلی سبز هم از این قاعده مستثنا نیستند.
کتاب زبان فارسی رمزینه اصلآ جالب نیست.کتاب زبان فارسی همگامان هم خیلی عالیه اما باید دید که زبان فارسی کتاب خیلی سبز ارزش خریدن رو داره یا نه.نقل قول:
اما به نظرم بهترین گزینه زبان فارسی دکتر سبطی(نشر دریافت) خواهد بود که اگر براش صبر کنیم ارزش داره.
این مرکز پخش دریافت دکتر سبطی دیروز زنگ زدم گفت تا یه ماه دیگه! یک کمی زیادی طول می کشه اومدنش.
کسی دیفرانسیل اندیشه فائق کار نمیکنه؟؟؟؟؟
راستی کتاب کلاس دیفرانسیل 2 رمزینه اومده؟؟؟؟
سلام
دیفرانسیل رمزینه سوال منم هست
امیدوارم الانا دیگه بیاد
اندیشه فایق همچین بد نیست اما پاسخ درست حسابی نداره یعنی اگه بلد نباشی یه مبحثی رو اصلا ازش هیچی یاد نمیگیری
در کلیه کتاب معمولیه
اگه کسی رمزینه رو ازش خبر داره فوری بگه ماهم ازین معطلی در ایم
سلام.من پریشبا با شهریار قبادی اس ام اس بازی کردیم.دل پری از مهندس مهربان داشت.می گفت من به خاطر شماها با ایشون دعوا هم کردم!!!:41::31::10:نقل قول:
در ضمن گفت آمدنش قطعی هست ولی مینیمم 3 هفته دیگه .
دوستان کتاب تست واسه فیزیک پیش چی بگیرم؟؟خیلی واجبه؟درضمن زبان کنکور چی بگیرم که هم به درد دنیام بخوره هم اخرتم؟؟؟:31:
این انرژی اتمی سوال منم بود تو چند صفحه پیش که کسی جواب نداد.:41:نقل قول:
کتابای انرژی اتمی چطوریه؟
کتاب آموزش و کتاب تستش جداست؟
در چه سطحیه؟
از آسون به مشکل آموزش داده؟
پاسخنامش چطوریه؟
اینم یکم از فیزیک 3 رمزینه:
کد:http://ramzine.org/books/phisycs3%28ramzine%29.pdf
خریدن کتاب فیزیک انتشارات خیلی سبز هدر دادن پوله.نقل قول:
کتاب فیزیک های رمزینه کتاب های خوبی هستند من خودم نداشتم اما دوستام از فیزیک پیشش تعریف می کردن اما می گفتن وقت گیره.
کتاب های فیزیک انرژی اتمی هم تست داره و هم اموزش.کتاب های اموزشیش هم درس نامه ی کامل دارند و هم تست های خفن.در کل کتاب های بسیار عالی هستند.
اما اینو فراموش نکنید که هیچ کتابی تو اموزش فیزیک به پای اندیشه سازان قدیم نمی رسه.
مثلثات رو منم وضع شما رو داشتم
مثلثات انتشارات مدرسه رو گرفتم و 3 چارتا فصلاشو برای آشتی با مثلثات و دور ریختن ترس و ... خوندم موثر بود
کلا باید تست زیاد زد و فورمول حفظ کرد کارشم نمیشه کرد
10 استاد و آبی کانون هم خوبن
سلام
دوستان من عجله دارم متاسفانه نمیتونم کل تاپیکو بگردم
ولی اگه مشه یکی بهم یه کتاب تست جامع برای زیست که سوالای کنکور رو داشته باشه معرفی کنه
همه زیست باشهه
ممنونم پیشاپیش
یه سوال میبینم خیلی از بچه ها در مورد فیزیک اندیشه سازان میگن مگه این کتاب موجود؟!؟!؟!
کتاب زیست انتشارات خیلی سبز و زیست عالیپور (همگامان مشترک با کانون) بیشترین طرفدار را داره:46:نقل قول:
میتونی از اینجا یه قسمتی از کتاب را بخونی:
کد:http://www.kheiliii.com/index.php?option=com_ionfiles&Itemid=80
فیزیک 3 را مبتکران داره چاپ میکنه ولی بقیه را توی بعضی کتابفروشیها میشه پیدا کرد.نقل قول:
دوستان یه سوال فوری دام میخواستم بدونم تست حسابان و ریاضیات پایه رمزینه درسنامه داره یا نه؟ خیلی ضروریه خواهش میکنم زود جواب بدید
درسنامه داره ولی نه اونجوری که با خوندنش خیلی متوجه قضیه بشی
راستش درسنامه ش تو تستا به خوبی مثلا کتابای بازرگان نیس
کتاب تست بازرگان درسنامه هاش خیلی خوبن مثل خود کتاب اموزششه
آخه درسا با هم فرق دارن نمی شه شیمی رو با ریاضی مقایسه کرد.نقل قول:
شما از کتاب های خوشخوان هم استفاده کردید؟بین انرژی اتمی و خوشخوان کدوم بهتره؟نقل قول:
آخرش چی شد؟ میدونم درسنامه بازرگان خیلی توپه اصلا نیازی هم به آموزش نداره ولی میخوام بدونم درسنامه حسابان و ریاضیات پایه رمزینه در حد آبی قلمچی هست یا نه ؟ ممنوننقل قول:
من خوشخوان رو نخواندم اما می دونم تست های خوشخوان سطحش بالا تره اما برعکس درسنامه ی انرژی اتمی بهتره.می تونی مقایسه کنی و اونی که به نظرتون بهتر هستش رو بخرید.نقل قول:
من خودم 2 سال پیش کنکور دادمنقل قول:
یکی از دوستام می خواد المپیاد شرکت کنه به خاطر همین پرسیدم.
پس انرژی اتمی 2 تا کتاب داره یه کتاب آموزش و یه کتاب تست؟
مثلثات انتشارات مهاجر تالیف احمد قندهاری برای اموزش مثلثات حرف نداره اما وقت گیره 330 صفحس اما ارزش داره.شاید بقیه ی دوستان کتاب بهتری رو معرفی کنن.نقل قول:
فيزيك پيش گاج سفيد (مهندس احمد جوكار) در ضمن براي هر مبحث درسنامه هاي كاملي داره!نقل قول:
تازه امسال تست های خارج از کشور هم اضافه شدهنقل قول:
فيزيك پيش گاج سفيد (مهندس احمد جوكار) در ضمن براي هر مبحث درسنامه هاي كاملي داره!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آخرش چی شد؟ میدونم درسنامه بازرگان خیلی توپه اصلا نیازی هم به آموزش نداره ولی میخوام بدونم درسنامه حسابان و ریاضیات پایه رمزینه در حد آبی قلمچی هست یا نه ؟ ممنون
گفتم که نه
اگه برای اموزش کلی میخواین روی یه کتاب دیگه حساب کنین
کتاب تست ادبیات 2 و3 چی خوبه ؟
سلام.یه کتاب اموزش که فیزیک 2و3 توش باشه و خیلی خوب و روان توضیح داده باشه معرفی کنید. برای ادبیات 2 گاج سبز خوبه؟ کمکم کنید
من کتاب فیزیک 1 انرژی اتمی رو گرفتم مولفش رضا خالو نبود. فکر کنم سادات بود. خلاصه 100 تا تست اول آینه ها رو که زدم 2تا مطلب اومد دستم: اول اینکه از 100 تا 80 تا تستش توی اندیشه سازان هست(شاید با تغییر اعداد) دوم اینکه بعضی تستاش اشتباه علمی فاحش داره! برای نمونه یکی از تستاش گفته بود اگه آینه و جسم با سرعت v به هم نزدیک شن سرعت تصویر چقدره بعد توی پاسخنامه گفته بود که اگه جسم با سرعت V حرکت کنه تصویر هم با سرعت v حرکت میکنه . اگر آینه با سرعت v حرکت کنه تصویر هم با سرعت v حرکت میکنه!! در صورتیکه همه میدونن که سرعت حرکت تصویر 2 برابر سرعت آینه است. البته چندتا سوال رو با همین پاسخنامه حل کرده بود. چندتا غلط دیگه هم داشت منم کتاب رو دیگه استفاده نکردم!نقل قول:
البته نمیدونم که کتابای انرژی اتمی که مولفشون رضا خالو هست چطورن چون استفاده نکردم
منم دیشب رفتم بیرون کتابای فیزیکی رو که معرفی کرده بودین رو دیدم..هم انرژی اتمی رو دیدم هم کانون و هم گاج.ولی از گاج بیشتر خوشم آمد.به نظرم کتاب کاملی آمد.همونو گرفتم.به نظرم اگر کسی میخواد کتاب تست بگیره گاج از همه نظر کامل بود.این نظر منه.البته نباید از این گذشت که اکثر کتاب تستا کپ هم دیگه اند. با سپاس ویژه از آقا ی رضا اتم که منو کمک کردن.همچنین دوستان دیگر. یا علی
ببخشید اسم دیگه ای مگه نبود؟نقل قول:
نمی دونم والله چی بگم.
به هر حال امیدوارم موفق باشی.