فهمیدم مشکل شما کجاست.ببین زمانیکه میخای صفحه رو باز کنی دکمه ALT رو نگه دار و فقط مرحله آخر که میخای فایلو بگیری دیگه این دکمه رو نگه ندار .این از خصوصیات برنامه Download Accelerator هستش .نقل قول:
Printable View
فهمیدم مشکل شما کجاست.ببین زمانیکه میخای صفحه رو باز کنی دکمه ALT رو نگه دار و فقط مرحله آخر که میخای فایلو بگیری دیگه این دکمه رو نگه ندار .این از خصوصیات برنامه Download Accelerator هستش .نقل قول:
من يه عالمه توي ترانينگ كار كردم پدرم در اومد .نقل قول:
واسه من روي تاپ پلير ديگه بقيه كه حال نميده ولي تو تيمايي كه من رفتم بازي كنهاي خوبي داشت درسته كه بد بازي مي كردن ولي همكاري تيمي وجود داشت ولي من توي بولو نيا تيمم 13 ام شد.
پست منم مهاجم ولي توي بارسا من رو بعضي مو قع توي بازي به عنوان هافبك هجومي هم وارد زمين ميارن.
يعني من پشت مهاجم ها كار مي كنم البته خيلي كم . اونم مقابل تيماي ضعيف تر.
یک سوال .میشه تو این مد Become Legend بجای یک بازیکن دو تا بازیکن ساخت و در تمرینات و مسابقات شرکت کرد . مثلا یکی هافبک باشه یکی هم مهاجم .
حیف که کارت گرافیک من قدیمیه و نمیتونم بازی کنم کامپیوترم کلا قدیمیه و اگه بخام ارتقا بدم باید همشو عوض کنم فقط بعضی روزا میشه رفت خونه فامیلا . بنظر میرسه این مد جدید که کونامی اضافه کرده خیلی جذابیت داشته باشه .جوری که دوستان تعریف میکنن این حس به آدم دست میده که انگاری خود آدم بصورت واقعی داره بازی میکنه و از طرف تیمهای مختلف با توجه به سطح پیشرفت دعوتنامه دریافت میکنه .
آقا محشره ، فوق العاده است ، شاهکاره ، عالیه ، کولاکه....
دیگه نمیدونم چی بگم در مورده این شاهکار کونامی.واقعا نسبت به نسخه های قبل پیشرفت فوق العاده ای داشته.هم از لحاظ گیم پلی و هم گرافیک.هیجان بازی هم واقعا بالا رفته و کلا بازیش خیلی حال میده.
در یک کلام بهترین فوتبالیه که من تا به حال دیدم...
من 360 دارم ولی با شما مخالفم ساکر توی کنسول هم برتره :11:نقل قول:
بچه ها سلام
بازی توی رامسر اومد من فردا میرم بازی رو بگیرم
لطفاً یکی یه Option File درست و حسابی که همه چیز توی درست باشه بزاره تا فردا دیگه به ازراحتی بازی کنم
خیلی منتظر این بازی بودم
اما فردا دیگه به آرزوم میرسم
در ضمن از اون آقایی که عکسهای بازی رو گذاشت واقعاً دستش درد نکه
فقط PES
PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEES
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPESSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSS
P
E
S
2
0
0
9
فکر میکنم اشتباه کردم پستم را مهاجم نکردم چون در میانه ی زمین اعصابت خیلی خورد میشه!
بازیکنان تیم خیلی اشتباه می کنند و فقط خودت هستی که میتونی با پاس کاری تیم را به جلو ببری که با توجه به ضعیف بودن خودت اون هم کار سختی هست.
تا حالا 4 گل و 5 تا پاس گل دادم و بهترین بازیکن تیم هستم اما بدبختیم اینه که خیلی اخراج میشم.
اگر خوب بازی کنی تا چند بازی دیگه به تیمی میری که کاور پوشیده اون تیم اصلی هست بعد دو تا بازی هم برای اون می کنی و بعد به جمع 18 بازیکن تیم میایی و در بازیهای لیگ نیمکت نشین میشی تا اینکه بعد از چند بازی به عنوان بازیکن ذخیره به میدون بیایی.نقل قول:
چرا من فقط با تيم خودم مسابقه ميدم؟؟:دي
دفعه اول با يه تيم ديگه مسابقه دادم ولي از اون به بعد باز خودم مسابقه ميدم:دي
الان هفته 2-3 هم هستش!!!!چيكار كنم؟؟
فقط یک با یک بازیکن میتونی وارد میدون بشی.نقل قول:
ایول به تو بابا :31:نقل قول:
همه اصل گرفتن شما دمو :31:
عزیز اصلا قابل مقایسه نیست :31:
اصلا نسخه اصلش یک فاز دیگه ای داره. هم سخت تر. هم همه چیز داره. هم کامل تر. هم ....
:46::46:
دوستان کی میدونه بازی westgame چند dvd هست؟
اگه میشه easysetup (تی وای ) رو هم بگید چند dvd هست؟
خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما برای 360 از کجا بازیو گرفتی؟مشکل که نداشت؟
حالا این cv09.img تو DVD 2 بازی چی هست؟نقل قول:
ایول به شما بابا اصلا جواب ادمو نمیدن!!!خودشون دارن کیف میکنن من موندم اینجوری:19:نقل قول:
خوب ببینم خیلی عکاس پشت دروازه و کنار زمین هست یا نه مثل دمو 2 یا 3 تا:13:
خوب کمتر کسی هست که دمو را بازی کرده باشه.نقل قول:
حالا چرا شما دمو را گرفتی؟ برو بغالی سر کوچه dvd بازی را بگیر :19:
پشت دروازه عکاس زیاد هست فکر کنم حداقل 10 نفری باشند.
سلام يه سوال داشتم امكان اين هستش كه توو Become Legend اگه خوب بازي كني دعوت بشي تيم ملي؟؟؟:31:
يا بايد منتظر باشيم اين تو نسخه بعدي به pes اضافه بشه:31:
اره عزیز امکانش هست :31:نقل قول:
لازم نیست منتظر بمونی :31:
من هم بالاخره گرفتمش!
بابا لامصبا چی ساختن...
کاملا متفاوت....:دی
سلام
توجه کردید این pes شبیه fifa 09 شده واقعا فوق العادست مخصوصا مستر لیگ که دیگه ایرادات نقل و انتقالات گرفته شده
سلام این دو Dvd بازی مشکل نداره ؟من از سایت آریان شاپ میخام سفارش بدم چون وست گیم فروش اینترنتی نداره.
من تو pes8 میانگین به هر تیمی 4 گل میزدم ولی الان تو pes9 همش دارم یا صفر صفر مساوی می کنم یا میبازم . خدایی امسال کنامی ترکونده من موندم با چه انگیزه ای fifa 09 ساختن همیشه pes سرور fifa بوده و خواهد موند
ما که هر چقدر دقت کردیم شباهنی ندیدیم شمام لطف کن دیگه تو پستات اسم فیفا رو نیار فیفا هنور راه درازی داره تا به pes برسهنقل قول:
سلام
توجه کردید این pes شبیه fifa 09 شده واقعا فوق العادست مخصوصا مستر لیگ که دیگه ایرادات نقل و انتقالات گرفته شده
من هم امروز گرفتم
عالی شده گل زدن سخت و هر چی بگم کم گفتم این Become Legend چه چیز جالبه کلا لذت بردم
تا الان كسي تونسته بره تيم ملي يا نه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
من هم مشکل این دوستمون را دارم.می پره بیرون.
از سرزمین خریدم.
اگه راه حلی داره بگید و ایا دوستانه دیگه کسی هست که از سرزمین خریده باشه واین مشکل را داشته باشه
:41:
نقل قول:
تا الان كسي تونسته بره تيم ملي يا نه ؟؟؟؟
من رفتم اما هنوز فیکس نشدم و نیمه دوم میرم تو زمین ولی بدیش اینه که مثل بازیهای باشگاهی نمیشه ردش کرد و بازی نکرد باید حتما بازی کنی (ملیتم ایرانه)
نقل قول:
پس بگو چي جوري رسيدي تيم ملي:31: ايران؟؟؟(البته علي دايي بازيكنان آماده رو دعوت ميكنه:31:)
آقا ميشه يه چند تا عكس از محيط become legend بزاريد?????:11::11::11:
ای بابا دلت خوش ها علیرضا!!!نقل قول:
فکر میکنی من بدم میاد نسخه کامل را بازی کنم!!!:13:
وقتی نیست یعنی نیست!!!البته سفارش دادم ولی کی میرسه نمیدونم!!!
به هر حال ممنون
اونایی که بازی رو دارن میشه بگید این چیه؟
کد:http://www.moderngamesiran.com/CdPics/CHEAT/KONAMI.exe
نقل قول:
سلام
ما که هر چقدر دقت کردیم شباهنی ندیدیم شمام لطف کن دیگه تو پستات اسم فیفا رو نیار فیفا هنور راه درازی داره تا به pes برسه
من منظورم فیفای نکست هست نه فیفا کرکت که اصلا حساب نمیشه
عجب بازی شده بعد از اومدن 09 و بازی ضعیف 2008 و دمویی که زیاد نتونست منو راضی کنه با بی حوصلگی و از روی عادت که هر سال pes رو می خریدم خریدمش 4 تومنم بالاش پول دادم ولی وقتی بازی اجرا شد واقعا ازش لذت بردم همه ایراد های 2008 رفع شده بازی فوق العاده شده یه آفرین حسابی باید به کونامی گفت
4 تا فایل از فرمت رجیستری هستندنقل قول:
شما این ها رو از کجا آوردی ؟
معمولا این فایل ها فرامین رو به رجیستری ویندوز تعریف (یا به عبارتی import) میکنند
-------------------------
دوستان خواهشا یکی بگه تا حالا شده که در سیو شدن های بازی تاخیر به وجود بیاد ؟
یعنی همون قسمت های save data setting حدود 15 ثانیه طول بکشه تا پیغام سیو شدن بیاد
من به خاطر این اشکال حتی ویندوز رو عوض کردم ولی بعد از اینکه آپشن فایل رو عوض میکنم یا سیو ها زیاد میشه این مشکل پیش میاد
-------------------------
چرا با اینکه توی قسمت sound setting اون گزینه وسطی که مال صدای های منو و انتخاب های گزینه ها هستش رو قطع میکنم باز هم اون صدا ها هستش (منظورم اون تک صدا های بیب بیب یا دود دود :31: )
وقتی داخل بازی میشی انتی ویروست فعاله؟ یه بار غیر فعالش بکن ببین سیو کردن باز هم طول میکشه یا نه!نقل قول:
این نسخه با اینکه شدیدا جذاب و دیدنی شده اما کلکسیونی از باگه! فعلا که من نمیتونم become a legend رو بازی کنم! همش کرش میکنه! کونامی قول داده واسه این مشکل پچ بده اما کی میده رو دیگه خدا میدونه!
آقا تو نسخه اصلي براي Pc تبليغات دور زمين ديجيتالي هست يا معمولي؟؟؟ آخه تو دمو ديجيتالي بود...
بله! هر دو مدل رو داره یعنی هم دیجیتالی هم معمولینقل قول:
تعجب می کنم مگه شما کجا زندگی میکنی؟نقل قول:
الان تو اصفهان دیشب هر گیم فروشی در سطح شهر را دیدم بازی داشت.
اشتباه کردی از سایت هاسفارش دادی حداقل 3 روز الافی داره تازه من حداقلش را گفتم!
چطوری دیوید؟نقل قول:
شما چند فصل بازی کردی؟
من الان در اوایل فصل دوم هستم همیشه هم نمره بازیم حداقل 7 را هست اما به خاطر پست بازیم نتونستم زیاد گل بزنم پاس گل دادن هم خیلی سخت هست...
من که تیم ملیم را ایتالیا زدم اخه ایرانش خیلی وضعش افتضاح بود حالم را بد کرد!
آقا این become a legend معرکه س!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اسپانیا ترکوندم :d
توصیه میکنم این پچ را دانلود کنید 11 مگ هست اما ارزشش را داره.نقل قول:
نوشته شده توسط 4039;
منو بازی را هم تغییر میده اتفاقا خیلی هم قشنگ بود اما من چون با منوی خود pes خیلی حال میکنم منو پچ را پاک کردم.
نقل قول:
fili hast ke feghat name teamha va parchamashoono dorost karde bashe?
شما فایل بالا کارت را می اندازه اسم و لوگوی باشگاهها را درست میکنه
همینطور باشگاه المان را اضافه میکنه که فقط اسم بازیکنان لیگ المان را ننوشته!
همانطور هم که گفتم منو بازی را هم تغییر میده اما اگه فقط میخوای اسم تیمهای و لوگوشون درست بشه لینک زیر که قبلا کرسپو گذاشته بود را دانلود کن حجمش در حدود 3 مگ هست.
نقل قول:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15644
اقای alireza001199 شما گفتید بازی را اصفهان خریدید.من هم اصفهان از سرزمین رایانه خریدم ولی مشکل داره و 1/8 c l می پره بیرون.از شما مال چه شرکتیه و از کجا خریدید؟وایا این مشکل را ندارد؟
دوستان هر کی راه حل بیرون پریدن را زمان 1/8 c l وجاحای دیگه میدونه لطف کنه بگه؟
سلام!من بازی رو دانلود کردم و نصب کردم!الان حجم بازی نصب شده 7.33 گیگابایت هست!ایا این بازی که نصبیدم کامله؟؟
در ضمن چرا صدا گذاری بازی خرابه؟؟؟؟بعضی وقتها صدای سوت داور شنیده نمیشه!مثلا سوت پایان بازی رو اصلا نمیشه شنید!!!از کجا میتونم درستش کنم؟؟؟؟؟ربطی به تنظیمات صدا داره یا مشکل از بازیه؟؟
سرزمین که گفته بود 2 هفته دیگه میاره شما اگه میتونی از میتیدن بگیر تو خیابون مدرس هستش جفت یک چایخونه که فکر کنم اسمش شکیبهنقل قول:
سلام
من همین امشب نصب کردم واقعا عالی هست.
یه فوتبال واقعی به تمام معنا.
همه چیز بهتر شده ...
راستش من قبلا فیفا بازی میکردم ولی وقتی این سری از pes رو بازی کردم fifa رو دیگه پاک کردم.برای همین زیاد وارد نیستم.
3 تا سوال دارم:
با چه دکمه ای میشه پیراهن بازیکنها رو کشید ؟
با چه دکمه ای میشه تظاهر به خطا کرد در محوطه جریمه حریف برای گرفتن پنالتی؟
با چه دکمه ای میشه یک دو کرد؟