سلام
اگر از نظر فنی سالم باشه و مشکلی نداشته باشه خیلی خوبه ..اگر پایین تر هم بگیری که بهتر. اینجور که معلومه صاحبش واقعا قصد فروش داره..
Printable View
سلام
اگر از نظر فنی سالم باشه و مشکلی نداشته باشه خیلی خوبه ..اگر پایین تر هم بگیری که بهتر. اینجور که معلومه صاحبش واقعا قصد فروش داره..
سلام به تمامي دوستا هم اكنون نياز مند ياريتان هستيم(كميته عاشقان ماشين هاي آمريكايي)
بچه ها يه كامارو 74 ديدم كه اگه قسمت بشه شايد بگيرمش مدلي 74 هست موتور 8 350 اتومات هستش فقط موتور روغن سوزي داره نياز به نقاشي داره تودوزي كامل بايد عوض بشه اما و اما ماشين هيچ هيچ پوسيدگي نداره كارت سوخت داره كارت كميته كلاسيك داره و مهمتر از همه تك برگ سند هست
حالا چند ميارزه؟؟؟
برادر علي ال تي ما رو درياب
اينم عكساش البته فردا از جلوي ماشين عكس ميگيرم اينا رو با فلاش گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اول یه توضیحی در مورد این کارت کمیته کلاسیک بدین چون هنوز این مسئله در حد حرفه اما این چطوری و از کجا این کارت را گرفته و چه مزایایی داره؟
قیمت فروشنده چقدره؟
موتور باید تعمیر کامل بشه و چیزی حدود 1.5 میشه پیشبینی کرد که هزینه ببره.
مابقی قطعات فنی هم باید در حال حرکت چک کنی.گیربکس.جلوبندی .دیفرانسیال.
تودوزی و داشبورد سالمه یا نه؟وضعیت برق و سیم کشی؟لاستیکها؟
خیلی چیزها باید چک بشه.
قیمت خاصی نمیشه داد..مثل همیشه.اما من اگر فروشنده باشم حدود 2 تا 2.5 قیمت میدم و اگر خریدار حدود 1.5 تا 1.7
تا نظر و خواست خودت چی باشه و البته فروشنده..
رنگ زردش خیلی جذابه..یاد کامارو خودم افتادم..
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
راستی ببین آن نشانگر وضعیت دنده وسط داشبورد سالمه؟
ممنون بابت توجهتون من كه تجربم 0 هست و زياد فني هم نيستم لاستيك نداره بيمه هم چند روه كه تموم كرده داشبرد سالمه كمي ترك داره اون نشانگر هم سالمه برق و سيم كشي سالمه اين كه ميگه كارت كلاسيك گرفتم نميدونم راسته يا دروغ در مورد مزايا هم فردا ازش ميپرسم براي اولين امروز سواري يه كوپه آمريكايي رو تجربه كردم تازه به زور پشت فرمون جام شد:31:
اينكه تك برگ سنده و هيچ هيچ پوسيدگي نداره و كارت سوخت داره ارزش دارن؟ راستي 2.5 راضيه بفروشه من سعي دارم كه با 2 تومن معامله كنيم اگه شد خوبه؟ چقدري براي بازسازي كامل ميخواد آيا ارزش اين همه زحمت رو داره؟ يا آدم بره يه تميز بگيره؟ راستي الان يه كامارو 74 8 اتومات تميز چنده؟
به نظر من ارزششو داره ، چون جنازه نیست !
اساتيد كجاييد من اگه ببينم خوبه فردا عصر معامله ميكنيم
با توجه به اینکه معمولا تک سند بودن را یه ارزش میدونن میشه گفت از این نظر نکته مثبت داره.در مورد اینکه وضعیت فنی اون چطوره این دیگه موقع راه رفتن معلوم میشه اما با این قیمتهای الان این ماشین با چیزی که تا اینجا فهمیدم چندان گران نیست و احتمالا مورد خوبی باشه.لاستیک حدود 500 تومان هزینه داره.نداشتن پوسیدگی مورد بسیار خوبی است که نمیشه ندید گرفت اما موج داشتن و یا صافکاریهای نامناسب را در نظر بگیر.
کارت سوخت هم خوبه ولی زیاد به اون امیدی نداشته باش چون هیچ معلوم نیست تا چند وقت دیگه وضعیت بنزین برای کل ماشینها چطور باشه اگر فروشنده کارت سوخت را نکته مثبت حساب کرد زیاد قبول نکن مگر اینکه مقدار بنزین زیادی داخل اون باشه
قیمت یه تمیزش خیلی متفاوته من از 5 تومان تا 20 تومان دیدم..حساب و کتابی نیست..ولی با توجه به وضعیت قیمتها اگر بتونی 2 تومان بگیری خیلی خوبه.
از همه بیشتر روی اصالت ماشین و شماره بدنه و موتور و ..دقت بکن..
سلام باز ممنون از كمكتون ماشين هيچ تصادف نداشته و صافكاري نشده و تمامي خطوط زيبا همونطور سالم هستن طبق آماري كه من گرفتم ماشين 10-15 سال زير سقف خواب بوده و الان به فكر افتاده كه بفروشه ميگفتش اومدن 2 تومن بهم دادن افتادم دنبالشون البته از جايي كه قبلا همسايه پدرم اينا بودن گفتش فردا ببر 10 روز باهات باشه اگه مايل بودي معامله كنيم گفتم 2-3 روز يازش بگيرم اينور و اونور برم ببينم مشكلاتش چيا هست نظرتون چيه؟ كولر روشن هم هست
راستي ميگم آقا علي من اگه اينو بگيرم بعد باز سازي كنم موتور و گيربكسم سرويس كنم هي توي خيابون نميزارم بخوام دست كنم توي موتورش ها؟ از اين حالت خيلي متنفر هستم
بدنه سالم برای هر ماشینی یه نعمته..حالا این کامارو که جای خودش داره..
چند روز راندن ماشین خیلی کمک بزرگی توی دانستن عیوب ماشین میکنه..خوبه..پیش چند تا مکانیک آمریکایی ببر چک کنند بخصوص گیربکس و دیفرانسیال که معلوم نیست وضعیت اونها چیه؟
تا اینجا که من توی عکس میبینم این ماشین نه لوله کولر داره و نه رادیات جلو کولر و نه کمپرسور کولر!!حالا چطوری کولر روشن تحویل میده؟؟!!
تعمیرات کامل و خوب انجام بشه درسته..از تعمیر ناقص و سطحی نتیجه ای جز دوباره کاری بدست نمیاد..یعنی هزینه اضافه و اتلاف زمان و انرژی..
سلام
دوستان يه سوال چرا ديشب من هر چقدر به اين ماشين گاز دادم طنين دلنواز يه ماسل به گوشم نرسيد؟ صداي موتورش مثل بيوايك(بيوك) بود
:18::18::18::18::18:
سلام
کامارو مورد نظر شما در کل ماشین خوبی به حساب میاد و البته برای مرتب شدنش باید هزینه کرد.
اینکه شما بخواهی کامارو یا پونتیاک و یا ماستنگ بخری میل و خواست شخصی است.اما از طرفی به علت کم بودن این نوع ماشینها و قیمتهای بالایی که دارند (تمیز و سر حال) زیاد نمیشه این دست و اون دست کرد.
اگر چند تا مکانیک نشون بدی و اونها وضعیت کلی فنی ماشین و حدود تعمیرات و هزینه ها را به شما بگن بهتر میتونید تصمیم بگیرین.ولی این کار نیاز به سرمایه کافی داره و اگر بدون پشتوانه مالی این ماشین را بخرید ناچارا باید تا داشتن پول کافی برای بازسازی صبر کنید.
از طرفی یه ماسل سر حال هم قیمت بالایی داره و شما اگر دنبال اون باشی باید یک جا بفرض 6 یا 8 تومان پرداخت کنی..اما بازهم ممکنه نیاز به تعمیرات خاصی داشته باشه که در حال حاضر مشخص نیست یا هزینه هایی براش بوجود بیاد که الان نمیشه نظری داد.بفرض کولر نداشت و خواستی کولر نصب کنی که این حدودا 300 هزینه داره(بسته به مدل کولر بیشتر هم میشه)
در حال حاضر بیشتر باید به مقدار بودجه ای که داری نگاه کنی و اگر میبینی اگر این کامارو را 2 یا 2.5 خریدی باید حداقل 3.5 تا 4 تومان نقد هم داشته باشی تا سرویس و تعمیرات اولیه و رنگ آمیزی و لاستیک و .....هزار و یه چیز کوچیک و بزرگ دیگه را مرتب کنید..وگرنه ماشین میخوابه و بد جوری میخوره تو ذوقت...
اگر هم میخواهی از همان اول سالم و سرپا داشته باشی بهتره از خیر این بگذری و دنبال یه تمیزش بری اما با داشتن سرمایه کافی حداقل 6 یا 7 میلیون به بالا.
این تناسبها را که کنار هم بگذاری میتونی متوجه بشی که خوبه اینو بخری یا نه؟
نظر من با توجه به ماسلهایی که تا الان دیدم و همه خوابیده بودند و کلی هزینه بازسازی داشتن و قیمتهای حدود 2 تا 2.5 و گاهی بیشتر هم میگفتن این کامارو خیلی مناسبتره چون راه میره.پوسیدگی نداره .اسناد و مدارکش آماده است.پلاک ملی شده و کارت سوخت داره...
ولی در نهایت تصمیم نهایی با خودتونه.
توصیه میکنم حتما آقای حجازی را در جریان بگذار.میتونه راهنمایی خوبی بکنه.
بچه ها وين كد كامارو 74 كجاشه؟بعد از ظهر ميخوام برم ببينمش گفتم وينشو بيارم
اگه شد با عكس بذاريد
ممنون
VIN COD درست زیر شیشه جلو سمت چپ قرار داره روی داشبورد.مانند عکس.وین کد موتور هم روی یک پلاک بزرگتر روی لبه داخلی گلگیر جلو چپ هست که وقتی کاپوت را باز کنی دیده میشه.اون کامارو داره من توی عکس دیدم.
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
توصیه میکنم اگر خواستی بخری حتما مراحل کامل قانونی را طی بکن تا از صحت شماره ها و دستکوب نبودن و ..مطمئن بشی.اینجوری بهتره چون مشکلات قانونی در اسناد و شماره ها واقعا درست کردنش عذابه..بخصوص برای این ماشینها که داستانها براشون در آمده..
سلام بچه ها من اين عكسا رو گرفتم ببينم همون ويني كه تايپ ماشين و موتور و... رو نشون ميده كدومه
اين زير كاپوت سمت شاگرد بود
اين يكي هم سمت راننده بود زير كاپوت
اين كد هم روي داشبرد بود
1087h4n152570
اين بقيه عكسها كه قولشونو داده بودم
آقا علي راستي ميشه شيشه عقب با شيشه عقب 75 به بعد عوض كرد؟ بعد شيشه جلوش هم شكسته كسي قيمت داره؟ گير مياد؟
پلاک سمت راننده زیر کاپوت نشان دهنده کدهای رنگ بدنه و داخل و تودوزی و داشبرد است مانند این:
اون وین کد زسر شیشه سمت راننده احتمالا اگر درست فهمیده باشم نشان دهنده کامارو 74 و 8 سیلندره که موتور 350 داره با قدرت 145 اسب بخار بدنه کوپه اسپورت. احتمالا توی سایتهای ویژه این وین را بهتر میشه معنی کرد.
فکر کنم این سایت راهنمای خوبی باشه..اون صفر بعد از یک احتمال زیاد Q است
بدنه ماشین خیلی خوب مانده..بخصوص دماغه که اصلا شکستگی نداره و سپر ها که سالم هستند..لبه های کاپوت خیلی میزان و صاف نشان میده جلو ماشین ضربه نداشته برای بقیه جاها از صافکار ماهر استفاده بکن خوب در بیاد
تشكر فراوان دارم آقا علي
آقا علي راستي ميشه شيشه عقب با شيشه عقب 75 به بعد عوض كرد؟ بعد شيشه جلوش هم شكسته كسي قيمت داره؟ گير مياد؟
راستي 145 اسب بخار برامن كمه با اون تفاسير كه كرديد حدودا1.5 خرج موتور ميشه اين موتور رو با اين وضعيت چند ميگيرن؟ تا با 1.5 يه موتور 250 اسبي خريد؟
آيا ميشه اينو تقويت كرد تا به 250 اسب دقيق رو لاستيك به ما بده؟ كاربش هم دو دهنه هست
براي تقويت چه كار هايي بايد كرد؟ 2.5 خرج كامل موتور وگيربكس ميشه؟ ميخوام گيربكس همون اتومات باشه راستي با تقويت موتور گيربكس هم بايد تقويت بشه؟
كسي جايي رو براي تقويت حرفه اي سراغ داره؟
شیشه عقب را میشه عوض کرد البته اگر یه صافکار بسیار ماهر بتونه جای اونو به خوبی در بیاره اما توصیه میکنم این کار را انجام ندی چون خیلی به اصالت ماشین لطمه میخوره.
شیشه جلو تا چند سال پیش برای یکی از دوستان خریدیم حدود 45 تومان بود و بسیار تمیز و صاف ساخت ترکیه اگر اشتباه نکنم..البته 60 تومانی هم داشت که تنها تفاوتش یک نوار سیاه رنگ لبه پایین شیشه بود..که اون ارزونتره نداشت..
الان هم هست..فکر نکنم خیلی نایاب باشه.
برای تقویت موتور کارهای زیادی میشه کرد.البته چون کاربراتور اون دو دهنه است به راحتی با تعویض منیفولد هوا با مدلی که کارب 4 دهنه بشه سوار کرد کلی به قدرت اضافه میشه.
کارهی دیگه باید خیلی اصولی و با دقت انجام بشه تا ضمن تقویت موتور صدمه به قطعات دیگه وارد نشه..کارگاههایی هستند که این کار را انجام میدهند اما هزینه بسیار زیادی داره..توصیه میکنم ماشین را در حالت استاندارد خودش نگه داری و اگر خواستی تقویت بکنی از راه آسانتر استفاده بکنی مثل تنفس بهتر موتور.
تقویت گیربگس لازمه اما البته من تا 250 اسب هم دیدم که گیبکس 350 اتومات روش هست..البته از گیربکس 400 هم میشه استفاده کرد که قویتره.
در مورد اینکه چقدر هزینه تقویت بشه و کجا باید مراجعه کرد اطلاعی دقیق ندارم اما توصیه میکنم با جناب نیکپور که مکز بازسازی خیلی حرفه ای و جالبی داره تماس بگیری ..حتما راهنمایهای خوبی بهت میکنه.
آقا علي در كل به نظرتون اينو بگيرم يا نه؟ شخصا علاقه بسيار بسيار شديدي نسبت به كامارو 70 دارم كه اونم با اين قيمت پيدا نميشه
ميشه؟
قبلا هم گفتم خرید این ماشین در نهایت به تصمیم خودتون بستگی داره چون ممکنه با اولین دردسرهای این ماشین حسابی خسته و دل زده بشی و بگی که اشتباه کردی خریدی!!باید واقعا دلت با این ماشین باشه و بخواهی تا بتونی با تمام مشکلاتش کنار بیایی!این قضیه درست مثل ازدواج کردنه!!اگر از طرف خوشت نیاد یا برات معمولی باشه توی هر قضیه ای باهاش مشکل پیدا میکنی!!
مدلهای پایینتر کامارو خیلی کمه و البته قیمتها هم زیادتره.اگر فکر میکنی که نمیتونی با این بسازی از خیرش بگذر
دقیقاً حق با علی آقاس
اگه دلت با ماشین باشه ، 5 تومن هم بالاش بدی بازم ممکنه راضی باشی ، ولی اگه دلت با ماشین نباشه ، 500 تومن هم به نظرت زیاد میاد.
به نظر من بخرش !
اگه طرف دو تومن داد و نخواستیش، به من بگو ممکنه من خریدار باشم.
سلام رضا جان منم ماشین رو دیدم...
ماشین خوبیه به نظر من بخرش...چون ماشین سالمیه....
توجه بکن حتی زه دور لب کاپوت رو هم داره که اکثر کامارو و پونتیاک ها دیگه این زه رو ندارن...
شما الان تهرانی؟ماشین پلاک تهرانه از تهران اومده خرم آباد؟
بازم دارم میگم اگه حال حوصلشو داری این مورد خوبیه...
شیشه عقبش هم اشتباهه محضه اگه بخوای مدل بال بکنی...شیشه جبو هم با نصبش 70 تومن در میاد فراوون هم هست...
فقط وین ماشین رو چک کن ببین ماشین 6 سیلندر نباشه....
تیپش هم از توی وین ببین شاید z28 باشه!!!البته فکر کنم lt باشه چون دور موتور داره....
در مورد قیمت هم من نمیتونم نظر بدم.ولی اگه خود من بودم تا 2800 هم میخریدمش چون پلاک ملی هم داره و همه مهمتر ماشین8 سیلندره...و سالم...دیگه اگه بتونی 2 تومن بخری که شربت قنده!!!ولی اگه پول داری و 2 تومن هم نداد یه چیزی بیشتر بده و بخرش نترس ضرر نمیکنی...
این روزها 6 سیلندرش هم به این قیمت کم گیر میاد..
محمد جان ماشين 15 سال توي خرم آباد البته زير سقف يه خونه خوابيده بوده كه ديگه جا نداشتن تازه خواستن سقفشو ببرن:18::18::18: من نذاشتم من خرم آبادم الان
از اول مال خودش بوده صاحبش يه مرد 55 ساله هست تازه تك برگ سنده
فابريكي 8 سيلنده تيپ ال تي هم هستش فك كنم ما كه شانس z28 نداريم
البته موتور روغن سوزي داره :41:عيب بديه؟
راستي چرا به انجمن كم سر ميزني؟؟؟؟
من که با تک برگ سند خیلی حال میکنم شاید ارزش مادی نداشته باشه ولی ارزش معنوی داره....نقل قول:
موتورش طوری نیست با یه تعمیر درست میشه...چند روز پیش یکی از آشنایان ایمپالا داشت با موتور 350 موتور ماشین رو تعمیر کامل کرد هزینه اش شد 950 هزار تومن مکانیکه تا 5 سال هم ضمانت کرد...
اون موقع که زیاد سر میزدم adsl داشتم ولی الان با دیال آپ واقعآ زورم میگه که بخوام یه سایت رو باز کنم.!!
=====
=====
راستی الدزمبیل رو فرختیم به جاش یه کاپریس 77 خریدیم...اگه این ماشین رو نمیخریدی و ما هم کاپریس نخریده بودیم خودم ورش میداشتم...
اگه ورش دارم دستي بهش ميكشم و باهاش حال ميكنم حيف كه فك كنم موتور آبيه راستي فرق قرمز با آبي چيه ؟ بچه ها 5.5 اين ميارزه؟
نخريده قابل نداره:31:کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=10840&mashin
به اين ميگن از كيسه خليفه بخشيدن:31:
ساعت 5 قراره ببريمش بيرون باهاش دور بزنيم
خداييش عشق است صداي اتومبيل هاي آمريكايي
:40::40::40::40::40::40::40:
درسته منم با صحبتهای جناب حجازی موافقم.کلا این کامارو هرچی که باشه وضعیت خوبی داره و حیفه که بره دست یکی دیگه اما بازم خوب فکرهات را بکن چون باید خرج کنی براش و معلوم نیست چقدر هزینه براش در بیاد؟
موتو تعمیر کامل میشه و اگر تراش آخر نباشه احتمالا سیلندر سایز 30 خواهد بود اگر تصمیم به خرید گرفتی اول بدنه را تا قبل رنگ آمیزی آماده بکن اما رنگ نزن تا تعمیرات دیگه انجام بشه
آقا علي گفتش فقط 1 بار واشر سر سيلندرش عوض شده وگنه ديگه ماشين خواب بوده راستي ماشين ميفته تو دست انداز خيلي سر و صدا داره علتش چي ميتونه باشه؟
احتمال 85 درصد معامله كنيم خودم هم عاشقش شدم
رضا اگه خوشت نمیاد خودم بردارم
واقعا میگم
ما همه سر همین مسله های کجوچیک کلی فرصت رو از دست دادیم
یا بردارش یا ناز نکن واقعا عصبانیم میکنی
ماشین تک برگ سند از اول دست خودش بوده به این سالمی
بهتره یه چیزی بگم اون 148 اسب میدونی منظور کجا هستش؟
منظور توان خورجی از شفت گیربکس هستش وقتی همه چیز روی موترو نصب هستن
منظور تمام تسمه ها با موترو میچرخن و کولر هم روشن هستش
یعنی موتروی که تیواین ماشین هست همون 250 رو میتونه تولید کنه
واقعا موندم من حتی حاضرم بابت کامارو محمد تو همین حالت بودن پلاک و این وضعیتش هر چقدر بگه بدم بخرم
شما واسه 4 تا ایراد کوچیک تو سر ماشین میزنی
مطمئن باش ردش کنی پشیمون میشی
دنبال z28 هم نباش که الان نمیتونی پیدا کنی و پیدا هم کردی قیمتش داغونش سر به فلک میزنه
=====================================
خودت میگی ماشین خیلی وقته خوابیده الان کمک فنراش خشک شدن جلو بندی و همه چیز احتیاج به بازبینی دارن
ماشین رونده نشده که بگم سالی دو سه بار گریس زدن به جلو بندی
یه چیزایی میپرسی ها واقعا
رامين جان من عصري ميخوام ماشينو با داداشم ببريم پيش چند تا مكانيك امروز يا فردا جوا قطعي رو اعلام ميكنم
ولي راست ميگي رامين جان اين كامارو نسبت به بقيه كامارو ها خيلي سالمه
در مورد z28 هم خيلي وقت ها پيش مياد طرف يكيشو داره نميدونه چي به چيه نمونش پسر همين صاحب كامارو 23 سالشه بهش ميگم آقا موتورش 350 ميگه نه 8 سيلندره:31: ميگم قرمزه يا آبي ميخنده ميگه بيطرفم:41: به خدا راست ميگم
به نظر من 5 اگه میده بخرنقل قول:
خدا بهت صبر بده رضا جان
حالا قرمز با آبی چه فرقی داره؟
این داستان (قرمز آبی) واسه ماشینای دیگه هم هست؟
سر و صدا ها در هر ماشینی که سالها خوابیده باشه وجود داره.کمک فرهای خراب و جلوبندی مشکل دار از این عوامله..لاستیکهای غیر استاندار هم همینطور اما اینها همه حل شدنیه.تک سند بودن و سالم بودن بدنه و قیمت پایین خیلی خاصه .اگر 78 به بالا بود من روی هوا میزدمش!الان دلم پیش این نیست چون رنگش منو یاد کامارو خودم میندازه و از این مدل دیگه نمیخواهم داشته باشم.
در مورد موتور چشمهات رو ببند و بدون یه تعمیر کامل میخواد حالا اگر هزینه ها کمتر شد که چه بهتر.
رینگهای اون هم خیلی زیباست..البته وسط آنها باید یه بچه قاپاق کوچیک داشته باشه..بپرس شاید کنار گذاشته.
تبریک میگم جناب حجازی.کی عکس این کاپریس را میبینیم؟؟
معذرت ميخوام بسته به فروشنده داره اگه احمق باشه مسخرت هم ميكنه اين پسرش اگه آدم بود ميذاشت پدرش اينو بفروشه؟ خالكوبي هاي روي دستش رو بايد ببيني هرسمو در آورده يهو ميزنم ميتركونمش البته بعد اينكه معامله جوش خورد و سرد شد:31:
ميگم آمپراش سالمه ميگه آره ولي كار نميكنه چون ديودش خرابه از اين حرفا من كه ميدونم خرابه زده فن رو برام روشن كرده ميگه كولره:39:
ميگفت ميخوام كروكش كنم:39::39::39:
ديدن عكس رو برادر بزرگ علي گفت حالا كي تاپيكشو باز ميكني؟:20:
ميگم ها با اين بحث من تاپيك باز داره گرم ميشه
امیدوارم وقتی خریدیتش و به سلامتی یک بازسازی حسابی روش انجام دادی چیزی مثل این از آب در بیاد و همین که اون پسرک ببینه چه چیزی را از دست داده خودش بهترین تنبیه بحساب میاد..
در مورد آمپرها تا حدودی راست میگه چون یه سری عناصر الکترونیکی برای ایجاد هماهنگی در کار کرد درجات وجود داره که اگر خراب بشن دیگه درست کار نمیده.توی همه ماشینها هست..حتی پیکان هم داره و به اون اصطلاحا مقاومت آمپر میگویند.این هم درست شدنیه .
فن بخاری و کولر داخل گلگیر سمت راست قرار داره و چون روشن میشه یعنی سالمه..اینهم یک نکته مثبت دیگه.
قرمز با آبی چه فرقی داره؟
این داستان (قرمز آبی) واسه ماشینای دیگه هم هست؟ :19:
قرمز و آبی نوع موتورهای جی ام رو مشخص میکنه
رضا موترو آبی باشه که خوب هستش موترو قرمز موتورهای 6 سلیندر 250 و 8 سیلندر 305 هستن که
350 و بالاتر بیشترشون آبی هستن .
خلاصه ماشین رو بخر
خرج حتما داره کمش هم 1 تومن موتور رو باز کن یه دست به روش بکش جلوبندی و کمکها رو سرویس کن بعدا هم سوار شو خوش باشنگهش دار واسه نوه هات
سلام
کامارو جان الان با موبايل کانکت شدم و نميتنم عکس بزارم شرمنده
بابا رضا جان چرا اينقدر دست دست ميکني؟يهو ميبينى طرف از فروش ماشين منصرف ميشه ها
اينجور ماشينها که اينقدر صبر نميخواد که تازه ميخواى با ماشين دور بزني؟ماشين ضاهر باطنش همينه همين که اتاق و تزئيناتش خوبه کافيه ديگه فنيش رو بايد بهش برسى
اينقدر دست دست نکن