لطف کن لینکشو بزار هم پاک بشه و هم اخطار داده بشه .
page 215 - number 2144
:5:
لطف کن لینکشو بزار هم پاک بشه و هم اخطار داده بشه .
page 215 - number 2144
:5:
عزیز برادر ... نه سی پی یو نه گرافیک قابل تعویض ندارند مگر در شرایط آسیب دیدن ... مثل PC نیست کهنقل قول:
البته XPS M1730 SLi ready این قابلیت رو داره
الان سونی و اچ پی سری 9000 BR-RAM دارند یعنی میشه رایت کردنقل قول:
ریجستر می خوام یه 2860 بگیرم اخه 6880 سنگینه . نظری ؟ پیشنهاد دیگه ای ؟
مرسی
ASUS Eee PC 4Gنقل قول:
Celeron 900
512MB RAM
4GB HDD
7"
64 MB GPU
DOS
1kg
CHINA
Camera,Wifi,Reader
4,500,000 با یکسال گارانتی نوتالی ( دیگه نوتالی رو توی گوگل بزنید حله) :10:
از نظر من 6880 بهتر و قویتره (برای کاربردهای بالاتر نه حمل و نقل) ... مگر سنگینی اش چقدره ؟ بخاطر 600 گرم ؟نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز اونی که رو سایته ؛ مثل همه جا ؛ مدل 701 است ولی من 900 میخواستم.نقل قول:
لپتاپ msi wind هم مثل eee pc هست و گویا شرکت رایان بدر الکتریک میخواد بیاره کسی خبری داره؟
این که من زدم DV 2899 هست نه dv2690 :31:نقل قول:
پاساژ پارسیان خوش انصاف ترند تا پاییتخت
دوستان (Unknowlive و الباقی) لینک سایت ایرانی ندید ... در صورت تکرار برخود خواهد شد
دلیلی نداره وقتی بهترین و قویترین رو یک شرکت میزنه به سفارش کمپانی ها اینا خودشون انرژی بزارندنقل قول:
نقل قول:
ما رو که نمیگی ؟؟؟:31:
از نظر تو 6880 تاییده ؟ مشکلی ازش نشنیدی ؟
بسه اینقدر حساسیت به خرج ندید ... خود تیم مدیریت چک و دقت میکنه...
____ خوب ___
نه 6880 محبوب کاربران هست و کیفیت عالی دارد و کسی تابحال ناراضی نبوده (البته جدید اومده و باید صبر کرد و دید مشکل خاصی نداشته باشه)
دوست عزیز همین الان بحث سر آدرس دادن سایت بود ....ولی بازم :31:نقل قول:
نقل قول:
.................................................. ................
یکی از دوستام می خواد لپتاپ جمع کنه
مهندسه عمران و نقشه کشی با لپتاپ انجام میده
حالا 13 اینچ بدرد این کار می خوره؟
و سوال دیگه اش این بود که فرق xps با insprion به جز قیافه در چیست
و کلا با توجه به این دوستم و 1600 تومن پول داره چی بدردش می خوره
نه بابا مثلا بخواد روی 13.3 اینچی اتوکد یا safe اجرا کنه ؟ نصف صفحه منو میشه اینطوری !!!نقل قول:
XPS از لحاظ تکنولوژی ، زیبایی و قدرت پردازش و گرافیکی بالاتره و نسل جدیدتری با هدف مولتی مدیا و کیفیت هست
با 1600 همون XPS M1530 یا HP 6880 براش بهتره
اگر مدل های 17 اینچی هم میخواد در صورتی که حمل و نقل کارش نیست براش بهتره
هر چقر کیفیت مانیتور و قدرت پردازش و گرافیک و باتری بیشتر : کارایی مهندسی بیشتر :10:
دستت درد نکنه خب الان 6880 با کانفیگ یسکان xps هم قیمته؟
و مزیت و معایبت 6880 نسبت به xps چیه؟
وقتی شما در پست اول این اومدی و اسم بردی و گارانتی های معتبر رو نوشتی دیگه چه معنی داره که اگه کسی لینکی هم بذاره بشدت برخورد کنی استفاده ی بیش از حد از این کلمه ی بشدت برخورد میشه و... نشون میده جو سرکوبی و بی منطقی اینجا حاکمه وگرنه با یک تذکر هم میشه موارد خلاف رو یاداوری کرد تازه اگه اونم واقعا خلاف باشه و عرفا بشه بهش گفت خلاف نه اینکه من اومدم برای راهنمایی طرف لینک گذاشتم ورداری اخطار بدی که شرم آوره.تاسف تاسف.نقل قول:
بشدت میکوبیم
بشدت میکشیم
بشدت برخورد میکنیم
بشدت توی دهن میزنیم
....
جو خراب جامعه عجب تاثیری داره که توی دنیای مجازی هم برای همدیگه بشدت بشدت میکنن بازم
یکی ندونه فکر میکنه کاربرهای اینجا یک مشت مفسد فی الارض و جنایتکارند و اینجا هم آلکاترازه که اینجور شماها حرف میزنین
خسته نشین یککوقت از اینهمه شدت عمل!
نقل قول:
تا حدودی تایید میشه :8:
کلمه بشدت مجازی هست ... والا شدت عملی در کار نیست ... نهایت شدت عمل اخراجه که با تشخیص ادمین انجام میگیره ... این لینک دادن هم باید سانسور بشه چون قبلا تجربه خوبی به دست نیومدهنقل قول:
وقتی شما در پست اول این اومدی و اسم بردی و گارانتی های معتبر رو نوشتی دیگه چه معنی داره که اگه کسی لینکی هم بذاره بشدت برخورد کنی استفاده ی بیش از حد از این کلمه ی بشدت برخورد میشه و... نشون میده جو سرکوبی و بی منطقی اینجا حاکمه وگرنه با یک تذکر هم میشه موارد خلاف رو یاداوری کرد تازه اگه اونم واقعا خلاف باشه و عرفا بشه بهش گفت خلاف نه اینکه من اومدم برای راهنمایی طرف لینک گذاشتم ورداری اخطار بدی که شرم آوره.تاسف تاسف.
بشدت میکوبیم
بشدت میکشیم
بشدت برخورد میکنیم
بشدت توی دهن میزنیم
....
جو خراب جامعه عجب تاثیری داره که توی دنیای مجازی هم برای همدیگه بشدت بشدت میکنن بازم
یکی ندونه فکر میکنه کاربرهای اینجا یک مشت مفسد فی الارض و جنایتکارند و اینجا هم آلکاترازه که اینجور شماها حرف میزنین
اسم گارانتی مسئله ای نیست ... چون در قیمت تاثیر گذاره و باید ذکر بشه
در ضمن شما اصلا چرا به همه چیز اعتراض دارید ؟ مگر کی هستید و چه کردید ؟ که جدیدا هوادار هم جذب میکنید ... این هم شده نحوه فعالیت جدید دسته ای از کاربران
اگر علاقه به اسپم دادن و اعتراض دارید جاش اینجا نیست و در صورت تکرار حذف میشه ... همینه که هست !!! چه اعتراض کنید چه نکنید ... این سایت فعالیت گسترده ای داره و قرار نیست با فعالیت اسپم بازی و تبلیغ خراب بشه ...!
خود شما الان نام یک سایت (هر چی که باشه) نام کاربری تون هست و اگر تیم مدیریت مشاهده کرد احتمالا بن میشید چون خلاف قوانینه ...
نقل قول:
تا حدودی تایید میشه :8: اما
اینکه برای جلوگیری از هرج و مرج و سو استفاده نباید , ادرس , شماره تلفن یا اسم فروشگاهی رو گذاشت رو میشه قبول کرد تا حدی , اما ممنوع کردن گذاشتن لینک و سایت ایرانی دیگه واقعا افراط گری هست .
یه نظر خواهی بزارین تا ببینین که چند درصد موافق گذاشتن لینک هستن ....
این چه مسخره بازی هست که میشه اسم گارانتی رو اورد اما ........... هاشونو نمیشه گفت . یا اشاره کردن به گارانتی ها ممنوع بشه یا اگه ازاده اسم سایت گارانتی و......هاشو بشه گفت . . خداییش خیلی جالبه این قوانینتون , تو دکان هیچ عطاری پیدا نمیشه...........
مسئولین لطفا تجدید نظر کنن .
چيه شلوغش كردين ........
فقط اسم فروشگاه رو بيارين ديگه ... مثل پارس لپ تاپ يا نوتالي .. شماره تلفن و آدرس و سايت رو هم هركسي خواست ميتونه اسم فروشگاه رو تو گوگولي سرچ كنه
نقل قول:خود شما الان نام یک سایت (هر چی که باشه) نام کاربری تون هست و اگر تیم مدیریت مشاهده کرد احتمالا بن میشید چون خلاف قوانینه ...
جواب:
یعنی الان باید بخندم من؟
عزیزم همچین سایتی وجود نداره و Avecina یعنی ابوعلی سینا و ir هم یعنی ایران! تعجب نمیکنم بخاطر انتخاب نام کاربری ابوعلی سینای ایرانی با این شکل اخراج بشم! آخه قوانینی اینجا آدم میبینه که هیچ جای تعجب نداره هر برخوردی بشه با افراد متخصصPC که توی این سایت عضو شدن.....
ضمنا نه علاقه ای به اسپم دارم نه بحث بیجا.ولی انتقاد پذیر باشین و زودی برچسب یاغیگری و اسپم به دیگران نزنین.خدایی نکرده خیلی از کسانیکه اینجا عضو شدن توی کار خودشون متخصص کامپیوتر و مرجع کاری حساب میشن ولی بخاطر انتقاد از یک سیاست غلط شما کم مونده اونها رو مهدورالدم هم اعلام کنین.در برخوردها اگه تجدید نظر بشه بد نیست.چنان قانون قانون میکنین که انگار حکم آسمانیه.این قوانینو کی وضع کرده که اینقدر خشک و طبق معمول با شدت برخورد میکنین؟چرا قدری بیشتر فکر و تامل نمیشه
نقل قول:اسم گارانتی مسئله ای نیست ... چون در قیمت تاثیر گذاره و باید ذکر بشه
اینکه حرف منم هستش
ولی وقتی توی بازار درهم برهم ما طرف اومده با گارانتی جعلی یا الکی یا بدون پشتوانه ی قابل قبول جنس میفروشه این حق را لااقل تا حدی بده که یکی بیاد درست راهنمایی کنه راه و چاه رو نشون آدم ناوارد بده.همه که مث شما اینکاره نیستن.تازه خود شما هم که اینکاره ای اگه تحقیقات و اطلاعاتت ناقص باشه چند میلیون پول مبارک هوتوتو میشه
نقل قول:
اولا داداش صداتو بیار پایین
دوما نظرم رو دادم
سوما تا تاپیک خراب نشده بهتره بحث رو تموم کنیم , اینجا واسه مشاوره هست نه دعوا
مرسی
من آروم حرف زدم ........كي داد زده
نقل قول:
اين كانفيگ 650.000 تومان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Processor: Intel Core 2 Duo 2Ghz, 4MB L2 Cache
- Screen: 15.4" Widescreen CrystalBrite Display
- Hard Drive : 250GB Hard Drive
- Memory: 2048MB RAM (2 x 1GB Ram)
- Optical Drive: High Defination DVD Drive
- Graphics: nVidia Geforce 8600M GS 256MB
- Networking: 802.11a/b/g/Draft-N & Gigabit LAN
- Operating System: Windows Vista Home Premium
- Webcam: Yes, 0.3 MegaPixel Webcam
- Other Items: 1 year warranty, 5 in 1 card reader, 8 cell battery, Dolby Home Theater Virtual Surround Sound speakers
- HDMI Output, S-Video Output, Firewire Port
جالبه اون سايته زده £479.99 (830.000تومان)
اونوقت ايران اسپاير 5720 رو با سي پي يو t2330 و گرافيك اينتل ميدن 630.000 تومان
سلام به دوستان گلم
اول از همه بگید با 1.500 لب تاپ بگیرم یا یه pc جمع کنم
اگه نطرتون لبتاپه برای کارای برنامه نویسی و گرافیک چه مارکی و چه مدلی بهتر جواب میده ( بازی رو هم بتونه ساپورت کنه ) یعنز گرافیکشم بالا باشه
منتظر راهنمایی هاتون هستم
قربان شما
برای برنامه نویسی باید سیستمی داشته باشید که دائما همراهتان باشد و از هر فرصتی برای کدنویسی بتوانید استفاده کنید پس لپتاپ را می باید برگزینید نه PCنقل قول:
برای کار گرافیک و Game هم چون مورد استفاده باید داشته باشد طبعا کارت گرافیک مرغوب و رم و پردازنده ی قوی مورد نیاز است.متاسفانه هنوز سری Centrino2 بخوبی بازار را نگرفته تا از این سری بشود پیشنهاد داد اما با بودجه ای که دارید بهترین انتخاب موجود به نظر اینجانب DELL XPS 1530 می باشد که دارای آخرین سری از پردازنده های Centrino pro موجود در بازار یعنی T9300 است که 6MB L2 Cache آن می باشد با فرکانس کاری 2.5GHz که بسیار عالی است.
کارت گرافیک 8600 و هارد 320 و 3گیگ رم از ویژگیهای برجسته آن است
مشخصات کلی آن را لیست می کنم تا مختصر و مفید شود:
CORE 2 DUO 2.5 GHZ T9300
CPU
MB 6
CACHE
MB 3072 DDR2
RAM
GB 320 SATA
HARD
DVD / RW DUAL LAYER
DRIVE
TRULIFE WXGA 15.4
LCD
MB 1024 GFORCE 8600
GRAPHIC
VISTA HOME PREMIUM OS
a/b/g 802.11
WIFI
YES
BLUETOOTH
YES-WEBCAM-HDMI
i Link
USB II * 4- S VIDEO
PORT
KG 2.8
WEIGHT
ONE YEAR
GUARANTEE
MADE IN MALAYSIA
COUNTRY
پارس لپتاپ این سیستم را به بهای 1,599,000تومان می فروشد که مناسب بودجه ای که نوشته اید است
DELL VOSTRO 1310 T9300 و DELL VOSTRO 1310 T9300 قدری از آن ارزانترند و در رتبه های بعدی انتخاب شما قرار دارند
نقل قول:
سلام
در کل برای برنامه نویسی لپ تاپ بهتره , چون واسه کارت بیشتر باید همراهت باشه ولی :
اگه بیشتر خونه هستی و علاقه ی زیادی به اینور و اونور بردن کامپیوترت نداری یه سیستم جمع کن که هم مانیتور بهتری داشته باشی و همون بودجه نسبت به یه لپ تاپ 1.5 ملیونی , میتونی دستگاه قویتر و بهتری داشته باشی .
در غیر این صورت dell xps 1530 رو پیشنهاد می دم که در گرافیک و بازی از بهترینهاست و شایدم نسبت به موجودی بازار ایران واقعا بهترینه
xps 1530 :
.................................................. ......
cpu : 2.5 6meg cache
ram : 3 gig
vga 8600 ddr3
hard : 250 gig
lcd : 15.4 inch
weight : 2.7 kg
battery : 6 cell
بدون گارانتی یا گارانتی متفرقه : 1.600000 تا 1.580000
موفق
نقل قول:
سلام
اولا اگه واسه گیم خفن می خوای و کارای گرافیکی بالا : فقط xps 1530
و اگه واسه multi media - film - inretnet و ...... می خوای dv 6880 خیلی بهتره .
مزایای 1530 : سبکتر - گرافیک بسیار قویتر
مزایای 6880 : تا حدی زیبا تر - رم بالاتر + blue ray
دوما این 2 مدل کانفیگ های مثل هم ندارن اما این 2 کانفیگ خیلی نزدیکن : ( راهنما : شباهت رنگ بنفش و تفاوت رنگ قرمز )
dell xps 1530 **********
cpu : 2.5 6 meg cache
ram : 3 gig
vga : 8600 geforce
hard : 320 gig
weight : 2.8 kg
battery : 9 cell
با گارانتی زیگورات : 1.750000
__________________________________________________ _____________
hp dv 6880 **********
cpu : 2.5 6 meg cache
ram : 4 gig
vga : 8400 geforce
weight : 3.1 kg
battery : 6 cell or 9 cell l
با گارانتی ایران اچ پی : 1.630000
موفق
hp dv9880 هاردش 640 هست.نقل قول:
xps 1530 :
h.d.d : 320 gig
lcd : 15.4
weight : 2.8 kg
battery 9 cell
1.950000
با گارانتی زیگورات
hp dv 6880 : ( قویه اما گرافیک خفنی نداره )
lcd : 15.4
weight : 3.1 kg
1.630000
با گارانتی ایران اچ پی
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >>>>>>
اما اگه می خوای لپ تاپی بگیری جایگزین دسکتاپ و فوق العاده قدرتمند :
hp 9880 :
hard : 250 gig
lcd : 17
weight : 3.5 kg
2,050000
با گارانتی ایران اچ پی
من اینو تا 1.950 خریدم!
در کل باید به قوانین احترام گذاشت حالا بخواد بدت بیاد یا نیاد! ایشئن چند بار تذکر دادند؟خود من از کسانی هستم که جناب رجیستر به من تذکر دادند!نقل قول:
نوشته شده توسط avecina.ir مشاهده تاپيک
وقتی شما در پست اول این اومدی و اسم بردی و گارانتی های معتبر رو نوشتی دیگه چه معنی داره که اگه کسی لینکی هم بذاره بشدت برخورد کنی استفاده ی بیش از حد از این کلمه ی بشدت برخورد میشه و... نشون میده جو سرکوبی و بی منطقی اینجا حاکمه وگرنه با یک تذکر هم میشه موارد خلاف رو یاداوری کرد تازه اگه اونم واقعا خلاف باشه و عرفا بشه بهش گفت خلاف نه اینکه من اومدم برای راهنمایی طرف لینک گذاشتم ورداری اخطار بدی که شرم آوره.تاسف تاسف.
بشدت میکوبیم
بشدت میکشیم
بشدت برخورد میکنیم
بشدت توی دهن میزنیم
....
یک تذکر به من یا بقیه باید درسی برا بقیه باشه ! شما یا کسی دیگه با توجه به قوانین نباید لینک بدید ولی میدید! بله کسی اینجا مفسد ال.... شناخته نمیشه و فقط به عنوان کاربری که به قوانین احترام نمیزاره تذکر و اخطار و بن میشه "چیز زیادیه؟"
ما دوست داریم همه ی مردم چه تو دنیای مجازی و چه در جامعه به قانون پیروی کنند "در صورتی که باید بفهمیم ""یاد بگیریم " که قانون اول از خودمون شروع میشه();
در ضمن اینجا سایت نیست! اینجا بخش از یک تاپیک در فروم هست.
نه دوستم برای کارهای مهندسی عمران مثل نقشه کشی و اینجور حرفها می خواد
من خودم به وزنشونم نگاه می کنم xps باید بهتر باشه
vostro و latiitue چطور
خود دل این ها را پیشنهاد داده
در کل همچین سیستمی می خواد وزن مناست 15 اینچ و 2.5 cpu
حالا تو این 3 سری کدوم یکی بیشتر به کارش میاد و چه لپتاپی راست کار دوستم هست با این مشخصات
نقل قول:
درسته 9881 هارد بیشتری داره ( 640 ) ولی به نظر من پر کردن همین 250 گیگ 9880 خودش خیلی کاره
این قیمتی که گفتم مال سایت گارانتی ایران اچ پی بود گارانتی های دیگه 70-60 تومن کمترن و بدون گارانتی 1.920000 هم گیر میاد , یعنی 110 تا 100 تومن اختلاف قیمت !!!!!
موفق...
نقل قول:
اگه بیشتر کاربردت مهندسی هست و یه لپ تاپ داری واسه کارت می گیری برو سراق d830 .
ولی اگه هم واسه کار می خوای و هم multi media و تفریح....... و ظاهر واست اهمیت داره xps1530 بهتره .
موفق...
اولن که من با شخص دیگری داشتم صحبت میکردم نه با شما پس خودت رو قاطی نکن! چه معنی داره با شخص دیگه ای داری صحبت میکنی یکی دیگه میپره وسط و دخالت بیجا میکنه؟! خیلی جالبه اینجا با یکی دیگه صحبت میکنی یکی دیگه میاد جواب میده!! بنابراین شما پیش از اینکه بیایی قوانین رو بمن یاد بدی خودت آداب اجتماعی رو رعایت کنی واجب تره.نقل قول:
دومن بحث رو ما به احترام دوستان تمومش کردیم شما که تازه از رختخوابت بیرون اومدی شروعش کردی دوباره؟
سومن مدیر محترم تالار اگه لطف کنه این پستهای بحث ما رو دیگه پاکش کنه من یکی دستش رو میبوسم. چون ممکنه دو تا دیگه هم که تازه از رختخواب دراومدن بیان این بحث مختومه ی ما رو دوباره بیارن بالا و منم مجبور شم چیزی انبار بشون بگم که بشون بربخوره
نه عزیز اشتباه تایپی بود 9880 رو منظورم بود:31: پر کردن 640 گیگ برام 3-4 روز زمان میبرهنقل قول:
درسته 9881 هارد بیشتری داره ( 640 ) ولی به نظر من پر کردن همین 250 گیگ 9880 خودش خیلی کاره
این قیمتی که گفتم مال سایت گارانتی ایران اچ پی بود گارانتی های دیگه 70-60 تومن کمترن و بدون گارانتی 1.920000 هم گیر میاد , یعنی 110 تا 100 تومن اختلاف قیمت !!!!!
● Genuine Windows Vista® Home Premium 32-bit
● Intel® Core™ 2 Duo processor T9300
● 4096 MB (2 x 2048 MB)
● 640 GB (2 x 320 GB) SATA Hard Disk Drive 5400
rpm
● 17" WXGA+ High Definition BrightView Widescreen
● NVIDIA® GeForce™ 8600M GS
● Up to 1791 MB Total Available Graphics Memory
with 512 MB dedicated
● IEEE 1394 FireWire® Interface
● Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double
Layer
● Bluetooth® wireless networking
● 802.11b/g WLAN
● HP Mobile Remote Control
گرافیکش که Gs هست خوبه؟ اون که زده آپ تا 1791 منظور قابلیت اورکلاکشه یا آپدیت؟
گرافیک 8400 بازی مثل call of duty 4 رو اجرا میکنه اگه میکنه از مدل های 14 اینچی hp چیو پیشنهاد میکنید بودجه هم 1300
دهنتو ببند عقده ای ......این اخطاری که به من داده شد اصلآ برام مهم نیست و این فقط عقده ای بودن تورو نشون داد و اینکه چقدر سوختی از اینکه بهت اخطار داده شد......نقل قول:
تو نمی خواد اظهار نظر بکنی ...قوانین هم خیلی خوبه و همه هم تاحالا سوالاشونو کردن و میبینی که 250 صفحه هم فعالیت داشته این تاپیک......پس لطفآ shut اش کن...
خانم نازلی شما اصلا عکس مخالف قوانین فوروم هست عکست را بردار برای کسی هم شاخ نشو
ok?
بچه ها دیگه بس کنید توروخدا
بخدا حیف این قسمت هست که اینجوری بشه.
تاپیک خیلی پرباریه
حداقل 200-300 نفر تو این قسمت با همین کمک ها رفتند کار خودشونو رسیدند
رجیستر خان بیا از صفحه ی 200 به بعد هر پست نامربوط چه از خودم چه از بقیه رو پاک کن
از تو همین 20 صفحه ی آخر بگردی جوابتو پیدا میکنینقل قول:
گرافیک 8400 بازی مثل call of duty 4 رو اجرا میکنه اگه میکنه از مدل های 14 اینچی hp چیو پیشنهاد میکنید بودجه هم 1300
HP Pavilion dv6725
HP Pavilion dv6815
HP Pavilion dv2840
HP Pavilion dv6850
HP Pavilion dv6870
HP Pavilion dv2855
HP Pavilion dv6855
اینارو که معرقفی کردم بیشترشون 15 اینچین اما 2 تاشون 14 هستند تو رینج قیمت شما" سری 2000"
میتونی سرچ کنی و هر کدوم که میخواستیو فوکوس کنی