سلامنقل قول:
در مقطع ارشد انتقالی وجود نداره.
مگر در شرایط خاص
Printable View
سلامنقل قول:
در مقطع ارشد انتقالی وجود نداره.
مگر در شرایط خاص
سلام.نقل قول:
خیر فرقی ندارن
دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟نقل قول:
سلام
سوالات و مخصوصا پاسخ تشریحی کنکور چند سال اخیر رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ (رشته مکانیک)
ممنون
میخوام دقیق بدونم ازمون برق چه روزی هستنقل قول:
تا روز دریافت کارت باید صبر کرد، از اونایی که سال پیش دادن بپرسید روز چندم بوده(اول/دوم/سوم) احتمالا به همون ترتیبهنقل قول:
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
برادر عزیز... آخه هیچ سنخیتی بین دو رشته مورد نظر شما وجود نداره! چجوری راهنماییت کنیم.. به نظر بنده اگه به هر دوش علاقه داری، خیلی بهتره که رشته خودت رو ادامه بدی تا اینکه از صفر کل انرژیت رو روی یک رشته دیگه بذاری.نقل قول:
به نظرتون آدم بخواد در این مورد کامل راهنمایی بگیره که چه تصمیمی بگیره بهتره پیش کی بره؟ مشاوره تحصیلی کافیه؟ جایی توی اینترنت هست که رایگان یا غیر رایگان مشاوره بدن؟نقل قول:
بچه ها امروز 12 بهمن هست ولی چرا نمیشد از سایت سنجش کارت ورود به جلسه امتحان رو دریافت کرد ؟
دوستان علمی و کاربردی ارشد نداره ؟ یا داره فقط برای شاغلین هست ؟ نمیشه دانشجو های کارشناسی ناپیوسته هم شرکت کنند ؟ بدون سابقه کار نمیشه شرکت کرد ؟
داره.. اولا به نظر بنده اصلا به درد نمیخوره... علمی کاربردی فقط تا لیسانس میتونه ارزش داشته باشه.. و در ثانی برای شاغلین (کسانی که حداقل 3 سال سابقه کار دارن) هست و برخی موسسات هم که کلا کارمندای خودشون رو جذب میکنن... در کل بیخیالش بشین و به کنکور دانشگاه های دولتی و آزاد و پیام نور فکر کنید..نقل قول:
آقا مگه ارشد آزاد چهار شنبه و پنج شنبه همين هفته نيست امتحانش؟؟؟
پس اين كارت ورود به جلسه رو كي ميخوان بدن ؟؟؟
IT آسون بود یا من توی تله افتادم؟ :n02:
خوب مثل اینکه مدرسان شریف تخمین رتبه زده از الان برای اردیبهشت :n02:
کد:http://rankestimation.modaresanesharif.ac.ir/
چند شنبه بود آزمون IT ?نقل قول:
ارشد ازاد سال دیگه 17 18 19 خرداده دقیق روزاش یادم نیست ولی 3/94 بودنش مطمئنمنقل قول:
دیروز صبح بودنقل قول:
پنجشنبه صبح
امروز کنکور کامپیوتر کمی سخت تر بود...
Sent from my ST15i using Tapatalk
واقعا دهان داوطلبین شبکه و امنیت از سال بعد سرویسه! کلی از درس های جدید رشته کامپیوتر رو هم علاوه بر درس های قبل رشته IT باید بخونن... تعداد زیادی از علاقه مندان قبلی شبکه و امنیت هم مثل بنده بیخیال این رشته ها میشن و میرن سراغ IT و تجارت الکترونیک که باعث میشه رقابت سر رشته IT نسبت به پارسال خیلی شدیدتر و قبولی سخت تر بشه...:n03: تازه احتمال کمتر شدن ظرفیت پذیرش دانشگاه ها برای IT هم وجود داره و در واقع ارشد IT تا 50 درصد بیچاره شده!
من امسال IT رو خوب دادم خوشبختانه.نقل قول:
دقیقا به همین دلیل که فرمودید، امسال سعی میکنم حتما رشته امنیت یا شبکه در بیام.
ریاضی من خیلی خیلی ضعیفه. اگر شبکه و آی تی برن زیرمجموعه کامپیوتر، من یکی بیچاره میشم.
سلام
یکی از اشنایان داره شبکه میخونه.
میگه دو تا درس که داخلش ریاضی داره رو باید بخونه.
فرق میکنه، احتمالا مثل سیگنال هستن و فوریه و ... :n02: اونا رو دست و پا شکسته بلدم.نقل قول:
ولی برای کنکور ریاضی خوندن خیلی ظلمه :n27:
خوش بحالتون که امسال کنکور دادید و ایشالا که با رتبه خوبی قبول بشید... اما از سال بعد IT رسما ذلیل میشه! حاضرم 10 برابر شبکه و معماری و طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی بخونم اما یک صفحه ریاضی مهندسی و محاسبات و آمار نخونم!نقل قول:
دوستان کیا کنکور امسال IT بودن؟
این چه وضع سوالای زبان و ساختمان گسسته بود اخه! کلا مونده بودم برای ساختمان گسسته زبانم خیلی زیاد بود هرچی میخوندم تست میزدم تموم نمیشد با اون متنای چرت:n03:
یه چیز دیگه اینکه من کلا چیزی نخوندمو رفتم برای کنکور ولی دیدم خیلی از مواردی که توی سوالا اومده بود مثلا برای معماری کامپیوتر کلا استاد ما نگفته بود اصن نمیدونستم چی بود!
منبع کتابی که اینا سوال طرح کردن چیه برم اونو بخونم تو کتابای خودمون که چیزی پیدا نکردم.
خلاصه از 105 تا سوال 60 تا جواب دادیم و رفتیم برای پشت کنکور ارشد :n02:
من داشتم.نقل قول:
زبانش خیلی آسون بود... من فکر کنم یه 70-80 درصدی بزنم :n02:
گسسته کمی سخت بود.
معماری کامپیوتر چون مباحثش زیاده، معمولا نمیرسن درسش بدن.
خط لوله ای و حافظه ها و ... همه تو کتاب هست.
اگر مدرسان شریف بودی، سوالا برات خیلی آشنا بودن.
من هفته آخر رفتم سه آزمون جامع که داده بودم رو پاسخنامه شون رو گرفتم، هر کدوم رو بلد بودم که هیچی ولی اونایی که بلد نبودم رو اگر از روی پاسخنامه یاد می گرفتم که هیچ، وگرنه میرفتم سراغ کتاب معماری مدرسان شریف. من گفتم حوصله Cache ها رو ندارم، نخوندم، فکر کنم 3-4 سوال ازش اومد :n34: البته اون سوالی که گفته بود Hit چقدره، شبیهش اومده بود توی آزمون جامع و مثل اینکه قبلا توی کنکور سراسری بوده. اونو فقط بلد بودم از کش، نوشتمش :n20:
60 تا رو اگر درست بزنی که خوب زدی :n02:
من اگر زابل هم بود میرم، سال دیگه شبکه میره کامپیوتر.
سوالای کنکور کامپیوتر نسبت به IT
زبان: فوق العاده دشوارتر
گسسته: کمی آسون تر
ساختمان داده و هوش و دیتابیس: شاید کمی آسونتر
شبکه و سیستم عامل: تقریبا در یک سطح
معماری کامپیوتر: آسون تر
ولی کامپیوتر: انتقال داده، ریاضیات، آمار، مدار الکتریکی، الکترونیک، VLSI، انتقال داده و کامپایلر بیشتر داره. من ساعت 12 سرم درد میکرد.
کارشناسیم نرم افزاره ولی انگار خوب شد نرم افزار کنکور ندادما :n02:نقل قول:
زبانم بد نیست ولی چندتا سوال اولو شک دارم درست باشه و اون متنا باز بهتر بود بقیه رو هرچی زدم میدونستم حالا درست و غلطش بماند.
کلا پنجشنبه اصلا حوصله کنکور نداشتم و خیلی بی حال رفتم کنکور بخاطر همین میدونم خراب کردم.
پس مدرسان شریف خوبه؟ همین که شما میگید سوالاش اشنا بود خیلی خوبه برم ثبتنام کنم
ولی خب من الانم گیلانم و دانشگاه گیلان اینجور که میگن نرم افزار و ای تی نداره غیرانتفاهیم همه ناراضین و میگن فقط ازاد لاهیجان! امیدیم به دانشگاه دولتی های تهران ندارم
حالا ببینیم ازاد چه میکنیم باز وقت برای خوندنش دارم
برای رشته کامپیوتر، مدرسان شریف خیلی خوب بود آزموناش. گرچه به نظر من به دلیل آموزشی بودنشون، کمی سخت تر از خود کنکور هستن.نقل قول:
سوالایی هم که توی آزمون های جامع میاد، اکثرا مشابه سوالای کنکور سال های قبل هست(یعنی مثلا تو پاسخنامه نوشته: شبیه به کنکور سراسری سال 92). ولی خوب به هر حال کتابش هم که باشه خوبه. به نظر من کتاباش خیلی شاخ و برگ داره و خیلی خیلی زیاد توضیح داده و موضوعات رو گسترده کرده. در صورتی که برای کنکور خیلی جزئی نمیدن سوال رو. اگر بخوان ترکیبیش میکنن که سخت بشه.
نقل قول:
خوبه پس همیشه فکر میکردم مدرسان شریف خوب نیست ولی الان نظرم عوض شد و حتما پیگیری میکنم.
الان اینجا و تاپیک کتاب های کمک اموزشی باهم جوین شدن:n02:
مرسی از راهنماییتون :n16:
سلام.
دوستان، ایا خبر جدید و موثقی در مورد اینکه شبکه و امنیت بالاخره قرار از سال بعد از IT بشه یا نه داره؟ من که فکر میکردم دیگه 100 درصد این اتفاق میافته و برای همین بیخیال شبکه شدم:n03: آخه نه سازمان سنجش یا وزارت علوم، هیچکدوم بیانیه ای نامه ای بخشنامه ای چیزی ندادن که بالاخره این تغییرات قطعی هست یا خیر... یه عده زیادی مثل اساتید دانشگاه دارن میگن به احتمال قوی تو ارشد سال بعد امنیت و شبکه زیر مجموعه IT باقی میمونن و تغییری صورت نمیگیره... بالاخره چه خاکی به سرمون کنیم... آخه لامصبا 3-4 تا درس با هم فرق میکنن اینا.. یا بخونیم برای IT و تجارت الکترونیک یا اینکه بخونیم برای کامپیوتر..؟:n03:
دقیق یادم نیست ولی توی خبری که گفتن امنیت و شبکه برگشتن به زیرمجموعه IT، فکر کنم نوشته بود که این دو درس از کنکور ۹۵ میرن زیرمجموعه کامپیوتر.نقل قول:
به سازمان سنجش زنگ زدی که پیگیری کنی؟ یا وزارت علوم؟
توی خبر؟ مطمئنید؟ والا من که 90 درصد مطمئن شدم که شبکه و امنیت به زیر مجموعه کامپیوتر اضافه شدن.. به سایت دانشگاه امیرکبیر که سر زدم، فایل بازنگری شده کارشناسی ارشد و کارشناسی مهندسی کامپیوتر رو دیدم.. جالبه که من اصلا اطلاع نداشتم که مهندسی IT رو از کارشناسی کلا حذف کردن و شده یکی از گرایش های مهندسی کامپیوتر... بسیاری از اساتید دانشگاه های برتر ایران هم با قطعیت میگن که تو کنکور ارشد امسال شبکه و امنیت جزو کنکور مهندسی کامپیوتر خواهد بود و حتی احتمالش زیاده که کلا مجموعه مهندسی IT از کنکور ارشد حذف بشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سامانه پاسخگویی سایت سنجش 3 روز پیش سوال کردم اما هنوز جوابی داده نشده.. من که برنامه ریزیم رو تغییر دادم حقیقتش... مخصوصا از وقتی که اون فایل هارو تو وبسایت دانشگاه امیرکبیر دیدم:n03:
شما خبر رو از تلویزیون شنیدید؟ کی بود؟
البته الان که منطقی تر فکر می کنم، می بینم که این تغییرات واقعا به نفع ما می تونه باشه.. به نظر من برنامه ریزی رشته مهندسی IT در ایران از ابتدا هم درست نبوده.. تو اغلب دانشگاه های معتبر دنیا، IT رو یک رشته مستقل مهندسی نمیدونن.. یا زیر مجموعه رشته های مدیریتی هست و یا اینکه به عنوان یک رشته میان رشته ای...
شبکه و امنیت رو هم اغلب، گروه های مهندسی کامپیوتر و Computer Science ارائه میدن..
از طرف دیگه درسته که تعداد درس های مهندسی کامپیوتر نسبت به IT بیشتره برای ارشد، اما قبولی ها به نسبت راحت تره و درصد های رتبه های خوبی که توی کامپیوتر قبول شدن رو بررسی می کردم با درصدهای پایینتر تونستن رتبه بهتری بیارن.. اغلب رتبه های برتر درسای ریاضی رو زیر 20 درصد میزنن.. و میانگین درس های مشترک و تخصصیشون 30-35 درصد و زبانشون 40-50 درصده.. طرف با این درصدها شریف یا دانشگاه تهران قبول شده!
سلامنقل قول:
این لینک خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تغییر کار درستیه. ولی نه برای من که از ریاضی بدم میاد :n27:
آها.. خب، کنکور امسال که برگزار شد و منظورش کنکور سال بعد هست که من بدبخت میخوام شرکت کنم دیگه.. شما که کنکورت رو دادی خیالت راحت شد:n01: خوش بحالت..نقل قول:
سلام دوستان....
من الان دفترچه های سوالات مهندسی کامپیوتر رو دیدم....
راستش من فقط سوال اول زبان رو بلد بودم و باقیش با وجود اینکه زبان خیلی خوبه، ولی واقعا توش موندم:((( باقی سوالات رو فقط نگاه کردم....
تقریبا 90٪ سوالات( تیتر سوال!) رو برا اولین بار بود که میدیدم... و دانشگاه ما( موسسهی ما!) اساسا درسی مثل طراحی کامپایلر و اینا رو ارائه نکرده کلا:n04:
من از کجا برم منابع رو بخونم برا سال بعد؟؟؟؟ تازه ریاضی هم اصلا بلد نیستم و امیدم به درسای تخصصی خودمه :(((
اولویت هام اول امنیت شبکه، بعد هوش مصنوعی و بعد همین نرمافزار کوفتیه خیر ندیدس( والا مهندسی نرمافزار همه چی بود غیر مهندسی نرمافزار...برم کنکور الهیت بدم الان بهتره)...
دوستان برای شرکت در گرایش مدیریت ساخت ارشد آزاد برای 2 درس «ماشین آلات ساختمانی و راهسازی» و « متره برآورد و قرارداد پروژه های عمرانی» چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟
دوست عزیز بزار خیالت رو راحت کنم ارشد کامپیوتر و ای تی دانشگاه دولتی مخصوص کسانی هست که دانشگاه تهران و صنعتی شریف میخونن(۹۰ درصد) دقیقا منم دوسال خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم هیچ کدوم از دوستام هم نگرفتن بهترینشون هوش شاهرود شبانه قبول شد اونم بالغ بر ۳ میل خرج کلاس و ... کرد ترمی هم ۲ میلی باس بدهنقل قول:
اصلا سوالای میبنی که توی عمرت ندیدی اینقدرم مسخره هست میبنی هر سال ۳۰ نفر کلا میگیرن
بنظرم ازاد ارشدو بگیری بهتره هم راحته خرجش هم از شبانه دولنی کمتره
ولی خوب مدرکش ازاذه!!!!
کلا واسه کامپیوتر ارشد دولتی نخونی بهتره یا تعییر رشته به برق بدی خیلی بهتره چون ظرفیتش چند برابره
سلام دوستان
برای ارشد گرایش شبکه و یا تجارت الکترونتیک منابع چه کتاب هایی هستند ؟
اگه منظورت ای تیه یادمه که واسه خودش یه فروم جدا داشت و کامل توش گفته بودن چیا خوبه...نقل قول:
تو گوگل میتونی پیداش کنی...
شبکه از امسال زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر خواهد بود:نقل قول:
1 - زبان عمومی و تخصصی (ضریب 1)
2 - ریاضیات: ساختمان گسسته، ریاضی مهندسی، آمار و احتمال مهندسی، محاسبات عددی (ضریب 1)
3 - مشترک: ساختمان داده، مدار منطقی، معماری کامپیوتر، سیستم عامل، نظریه زبانها و ماشینها (ضریب 2)
4 - تخصصی: طراحی الگوریتم، شبکه، انتقال داده، پایگاه داده ها (ضریب 2)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
IT و تجارت الکترونیک:
1 - زبان عمومی و تخصصی (ضریب 1)
2 - مشترک: ساختمان گسسته، ساختمان داده، طراحی الگوریتم، مهندسی نرم افزار، شبکه (ضریب 4)
3 - تخصصی: هوش مصنوعی، پایگاه داده، سیستم عامل (ضریب 2)
4 - اصول و مبانی مدیریت (ضریب 1)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن، کتاب هایی که معمولا برای کنکور ارشد شبکه و IT و تجارت معرفی میشه اینها هستن:
برای زبان، دو جلد زبان عمومی ارشد زیر ذره بین از انتشارات نگاه دانش که جلد اول برای واژگان و جلد دوم برای گرامر هست. برای زبان تحصصی کتاب زبان تخصصی کامپیوتر و IT دکتر سعید مظفری از پارسه.
برای ساختمان گسسته کتاب دکتر یوسفی از پوران پژوهش و کتاب پارسه نوشته دکتر حاج سیدجوادی کتاب های خوبی هستن.
برای ساحتمان داده، کتاب دکتر طورانی از پارسه (که البته چاپ قدیم هست) و کتاب دکتر یوسفی از پوران پژوهش کتاب های بسیار خوبی هستن. البته پیشنهاد میشه اگر فرصت دارید کتاب CLRS و 600 مسئله دکتر قدسی هم خونده بشه.
برای الگوریتم، طراحی الگوریتم پارسه دکتر سید جوادی و کتاب دکتر یوسفی از پوران کتاب های خوبی هستن. باز پیشنهاد میشه اگر فرصت دارید کتاب CLRS و 600 مسئله دکتر قدسی هم خونده بشه.
برای مدار منطقی و معماری پیشنهاد میشه از کتاب های دکتر یوسفی از پارسه استفاده کنید.
سیستم عامل دکتر حقیقت از پارسه بسیار عالی هست.
شبکه، حتما کتاب مرجع کراس و راس مطالعه بشه (فصل های 1 تا 4) و فصل های 1 تا 8 کتاب دکتر حقیقت از پارسه. انتقال داده هم همون کتاب دکتر حقیقت بخوبی همه مفاهیم رو پوشش داده.
پایگاه داده دکتر کیوان پور از پارسه کتاب خوبی هست.
نظریه زبان، کتاب پیتر لینز اگر خونده بشه نیاز به هیچ مرجعی نیست. جزوه های دکتر کارگهی و دکتر سید جوادی رو هم میتونید از اینترنت پیدا کنید.
ریاضی مهندسی مدرسان شریف رو دیدم، کتاب خیلی خوب و کاملی هست.
آمار و احتمال دکتر طورانی از پارسه بسیار عالی هست. فقط حواستون جمع باشه که کتاب مخصوص برق و کامپیوتر رو بگیرید.
محاسبات عددی، کتاب دکتر یوسفی از پوران خوبه.
مهندسی نرم افزار پارسه و مدرسان هر دو کتاب های خوبی هستند.
هوش مصنوعی دکتر خلیلی فر از راهیان ارشد بسیار کتاب خوبیه.
مدیریت، توصیه میشه کتاب مرجع رابینز خونده بشه و در کنار اون، دو جلد دکتر پرچ و مقسمی (ویرایش های 92 و 93) از گسترش علوم پایه رو هم برای خلاصه خوانی و تست زنی تهیه کنید.
وای دیگه شبکه شد هفت خان رستم !!!! :n29: