اگه ممكنه راه هاي بدست آوردن پسورد ياهو رو بدون استفاده ار نرم افزار وتو خود ياهو ميل رو انجا بذاريد ممنون ميشم.
Printable View
اگه ممكنه راه هاي بدست آوردن پسورد ياهو رو بدون استفاده ار نرم افزار وتو خود ياهو ميل رو انجا بذاريد ممنون ميشم.
مسعود جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
اينجا انجمن عمومي است و چت خصوصي نيست كه شما شخص خاصي را مخاطب قرار دهيد. در صورتي كه سؤال از شخص خاصي داريد مي توانيد در پيغام خصوصي مطرح نماييد. ولي اگر سؤال خود را در تاپيك هاي عمومي مطرح كنيد توقع اينكه ديگران جواب ندهند غير منطقي است.
در ضمن اشكان عزيز همكار اين انجمن است و يكي از مسئوليتهايشان دادن نظم به تاپيكها و در صورت لزوم تذكر رعايت قوانين مي باشد. پس هنگامي كه ايشان به وظيفه قانوني خود عمل كرده اند، نبايد ناراحت شويد، بلكه بهتر است با رعايت قوانين به ايجاد نظم در انجمن كه در نهايت به نفع خودتان مي باشد كمك كنيد.
ممنون از توجهي كه مي نماييد.
چطوري ميتونم با كسي كه دارم چت ميكنم پوسرد طرف رو كش برم؟
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
به احتمال زیاد این قسمت حرفم و نخوندید:
اگر هم كسي ديگه اي ميخواست جواب سوالمو بده ممنون ميشدم
من وقتی دیدم جوابمو دادن واقعا خوشحال شدم ،ولی وقتی با این لحن این حرف زدن دلم میخواست که اصلا جواب نمیدادن!!!
در ضمن من قبول دارم که وظیفه ایشون نظم دادن به تاپیک هاست،ولی فکر نمیکنم با این برخورد.اگر شما همین سوال رو می پرسیدید و جوابتون به این صورت میداد:چرا عادت ندارین سرچ کنین؟ نه لزما توی انجمن توی اینترنت ریخته! _خوشحال میشدید؟اگر حتی این حرف میزد ولی با لحن مناسبتری بهتر نبود؟
به هر حال مممنون از راهنماییتون
من روي كامپيوتري ياهو زدم يه بار ان شودم بعد وقتي كه مي خواستم ان بشم پيغام خطا ميداد رفتم تو كامپيوتر خودم آزمايش كردم كار كرد ون كامپيوتر fdisk كردم و دوباره ويندوز زدم حتي سيدي ويندوز رو هم عوض كردم و ياهو رو هم دانلود كردم ولي باز پيغام خطا ميده ميشه منو كمك كنيد
اينو ميده
plug-ins Safe Mode
Yahoo! Messenger guit unexpectedly .Upon Reopning it has loaded your Plug-ins in Safe Mode.
اينو ميده ok ميزنم منو ميندازه بيرون از ياهو
دوستان یه کمک
یعنی 2 کمک
اول اینکه من میخوام پسورد آی دی یه مزاحم رو بیابم چیکار کنم؟
دوم میخوام پسورد اخرین ای دی که توسط کامپیوترم لوگین شده رو بیابم؟
برنامه ای است؟
خیلی لطف میکنید جواب بدید؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
مسعود جان در مورد اون فایل باید بگم برخی برنامه ها تعداد فایل درخواستیشون بیشتر از یکی ممکنه باشه برای همین بعد از ارور اول که فایل رو ریختید دوباره یک ارور دیگه بهتون داده که اشکان عزیز زحمتشو کشید
در مورد این سوء تفاهم هم باید بگم عزیزم ناشناس عزیز واقعا" انسان دوست داشتنی هستن که خیلی هم زحمت میکشن و اگر از نوشته ایشون برداشتی شده که خوشایند شما نبوده یک سو تفاهم بیشتر نیست ایشون هم مانند خود شما دوست بزرگوار و ارزشمندیه که خیلی برای رفع مشگلات بقیه دوستان زحمت میکشه الان هم که مسولیتش بیشتر شده و تبیعتا" بیشتر خسته میشه و فکر میکنم اینگونه نبوده که برداشت شده کلا" هم شما و هم اشکان از دوستان خوب و خیلی خوبه همه عزیزان هستید و انشا.. که همواره در تمامی کارها موفق و پیروز باشید
من به شخصه از شما به جهت دیر شدن جوابتون و نیز ار ناشناس عزیز به جهت این کم مهری عذر خواهی میکنم آقا ما مقصریم
با یکدیگر مهربان باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط bahdar
دوست عزیز این فایلی که در پست 2233 گذاشتم همون فایل کسری مورد نیاز شما نیز هست
دان کنید و بریزد پیش بقیه که قبل" براتون گفتم
موفق باشید
ببخشيد دوستان من فايل حذف تبليغات واسه نسخه 8.0.0.711 رو ميخواستم .
سرچ كردم ولي واسه اين نسخه چيزي پيدا نكردم .
ممنونم .
سلام دوستاي گلم
بچه ها الان با اين تغييراتي كه ياهو داده راه جديدي براي تشخيص مخفي (اينويزيبل) بودن افراد وجود داره؟!!
salam be hame.
modatie dar narm afzar yahoo messenger (ver6 7 va 8)har moghe on misham dar khast add yek nafar ba ID inkiekemikhadadkonetoro
ra mibinam.in moshkelo baradaram va doostam ham daran ke ba system dige kar mikonan.
kasi midone che bayad kard?
ba ignore ham hal nemishe!!
please help :sad:
شما می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل استفاده کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
ممنون .نقل قول:
نوشته شده توسط satttanism
جواب داد :biggrin:
آقا يک تفر تو ياهو يه بلايي سر من آورده که روانم رو آزرده کرده
هر دفعه که id يم رو باز ميکنم فهرست add to messenger list ايشون ظاهر ميشه و هر چي هم ignor ميکنم و به عنوان spsm معرفي ميکنمش از رو نميره. چيکار بايد بکنم؟؟؟؟؟
پس ما چي شديم؟
دانلود دزديدن پسورد طرف.
ممنون امید جان.واقعا که مثل همیشه نسبت به ما لطف داری.نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
اون موضوع هم فراموش کنیم.
بسم رب الشهداء
==================
موضوع : رفع مشكل تفاوت ورژن هاي ياهو مسنجر براي ويس چت
مطمئنا اگر از كاربران ياهو مسنجر باشيد به اين مشكل برخورديد
جواب بسسسسسسسسسيار ساده است
و آن هم ايجاد يك كنفرانس براي صحبت كردن با طرف مقابل است
براي اين كار ميتوانيد از قسمت بالاي صفحه ي چت گزينه conference وسپس گزينه Invite را بزنيد
موفق باشيد
بابا پس ما ابدوغيم!!!!!!
سلام دوستان برنامه اي هست كه به اطلاعاتي كه براي ريكاور كردن پسورد هست موقع رجيستر كردن آي دي رو بدست آورد مثل جواب سوال يا تاريخ تولد يعني آي دي و پسورد بهش بدي اطلاعات رو تحويل بده
بابا ای ول
حتما شما در رومهای یاهو مشاهده کرده اید که افرادی فقط شکلک آنها در لیست وجود دارد و هیچ آیدیی حتی به هنگام فرستادن یک مسیج در روم به نمایش در نمی آید.با استفاده از این آموزش میتوانید آیدی خود را در روم های یاهو به صورت Hidden (مخفی) در آورید.این کار بدون نیاز به هیچ گونه برنامه ی خاصی انجام میشود و کاری است بسیار جالب و نو.آموزش کامل در ادامه ی متن موجود میباشد.
آموزش ترفند
ابتدا وارد پرو فایلتون تو یاهو می شید سپس وارد edit my profileرفته سپس رو آیدیتون 2 بار کلیلک می کنید
و در قسمت nicknames وارد می کنید Alte+255
البته چون این یه قسمتی از برنامه نویسی php هستش چیزی مشخص نمیشه
( یادتون نره از َAlteسمت راست حتمی استفاده کنید)
بعد از وارد کردن save کنید و خارج شوید
لازم به ذکر
به نکات زیرتوجه کنید
1: در هر رووم یک آیدی مخفی بیشتر وارد نمی شه
2:شما فقط برای یاهو و کسانی که شما رو ادد ندارن مخفی هستید یعنی اگه کسی با برنامه باشه حتمی آیدی شما رو میبینه
( یعنی فکر نکنید دیگه کلا هیچ کس آیدی شما رو نمی بینه)
موفق باشید
یکی از بوتر های خوب و قوی
مولتی بوت لوگین با 24 آپشن بوت
سرعت مناسب و بالای لوگین کردن آیدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميد جان اون يكي كه كار نكرد.به جز اون هم برنامه هست؟
بوتری با 10 گزینه بوت
مولتی لوگین
با استفاده از گزینه لود یور بوت آیدی های خود را فراخوانی کنید و از سلکت تعدا آنها را مشخص نموده و به جای ویکتیم آیدی قربانی را بنویسید و انتخاب گزینه های بوت تمام
برای توقف ارسال پکت ها میتونید از گزینه استاپ بیلینگ استفاده کنید
همچنین دارای گزینه استاتوس چکر
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
مسعود جان میخواستی آیدیتو از لیست کسی پاک کنی دیگه درسته
یه برنامه دیگه برات میزارم بذار پیداش کنم رو چشم
قربان تو
موفق باشی
اره اقا اميد گل
واقعا ممنون.نميدونم چطور جبران كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بوتر مولتی لوگین
با 22 گزینه بوت
سرعت مناسب
که کزینه های قویی را دارا میباشد ازقبیل سی ارور و فلوت و الیت دیسی ومولتی بمب و غیره
یک بوتر قوی با 13 آپشن بوت
مولتی لوگین با سرعت مناسب
و گزینه اد ویگتیم برای اضافه کردن قربانی ها به لیست
اینم یک کرکر قوی و پر سرعت از انواع NCC که کار با این مدل راحت تر از مدل دیگرش میباشد
و شما نیازی به ------ ندارید
برای شروع بایستی یک لیست آیدی که میخواهید کرکر کنید رو بهمرا یک پسورد لیست قوی به برنامه بدید
بیشتر تنضیمات روی خود برنامه هست و برخی رو بایستس خودتون تنظیم کنید مانند مدل سیو که بصورت دو نقطه وستشون باشه و یا مدل های دیگر همینطور حروف مورد نظر در آیدی قبل و بعد از آن و ....
اینم یک برنامه برای اسکن آیدی
لیست آیدی هایی رو که میخواهید اسکن کنید رو به برنامه بدید و استارت
برنامه قدرت اسکن کردن 6 لیست رو داره
سلام من نمي تونم با بوتر ها لاگين بشم علت چيه ؟
با سلام
میخواستم ببینم برنامه ای هست که از کسی وب کم میگیرم اونو ذخیره کنم؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط aghmeysam
دو سه تا برنامه معرفي شده بود
اينم يكي ديگه كه برات آپ كردم
حجمش 140 كيلو هست :happy:
ممنون از برنامه ای که معرفی کردینقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
چون بيشتر آدرس سرور هاي قبلي ياهو از رده خارج شدننقل قول:
نوشته شده توسط star_blue
شايد يكي از دلايل اين تغيير و تحول عظيم در ياهو همين بوتر ها و نرم افزار هاي مشابهش بوده !!!
می خواستم ببینم چطوری میشه فهمید که کسی منو بوت کرده؟ اصلاً یعنی چی؟ و چطور میشه جلوشو گرفت
... موضوعات ، مشكلات و معرفی های مربوط به ياهو مسنجر ..
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=45679
چه جوری میشه فهمید که کسی آدمو بوت کرده؟ به قول معروف علائمش چیه؟ در ضمن چه جوری میشه آنتی بوت کرد یا زد؟.....
ببخشید شما لیست قوی پسورد دارید؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
13 Themes For Yahoo Messenger
Thanx to Amin :happy:کد:http://rapidshare.de/files/34042692/13_Yahoo_Themes.rar