سلام
من x-plore رو نصب کردم ولی باز نمیشه فقط یه صفحه ی سفید میاد
راهنمایی کنید
سلام
من x-plore رو نصب کردم ولی باز نمیشه فقط یه صفحه ی سفید میاد
راهنمایی کنید
شما حذفش کن ...... اینو نصب کن ببین درست میشه یا نه :نقل قول:
کد:http://legend.parsaspace.com/X-plore.rar
نه نشد
چیکار کنم؟
5700 داره و اولین ورجن روشه..:11::11:نقل قول:
چجوری میشه تریل رو از کنار بازی ها حذف کرد مگه با پچ نیست؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
خب پس گوشیشو آپدیت کن...چون 5700 هک میشه...:46: با اون علامت هم بازی فوله فقط واسه زیباییه...:10:نقل قول:
یونس جان تو مرحله اخر برنامه x-plore خذف میشه؟مال من که حذف شد؟اشکال از کجاست؟منظورم بعد از طی مرحله زیر هست(فايلي كه مدل گوشيتون روش هست رو Rename كنيد، مثلا" n73_20001079 رو به 20001079 تغيير بديد و به گوشي انتقال بديد...
دوباره به برنامه secman رفته option رو بزنید بعد Turn plat. security رو به ON تغيير بديد حالا از برنامه خارج بشید و با فايل منيجر اين فايل رو به c:\private\10202be9 منتقل كنيد...از برنامه ها خارج شده;
سپس گوشي رو ريست كنيد)
اینجا که گفتی بازی رو به(رو مستقيما" به E:/n-gage منتقل كنيد...)کپی کنید منظورت تو mass memory هست یا تو برنامه x-plore باید به درایو e نصب کنم؟وقتی هم تو mass memory بازی رو کپی میکنم هنگام اجرای کلاینت ان گیج بازیها بالا نمیایند؟
یکی هم اینکه موقع نصب برنامه x-plore اولش 3 ثانیه طول میکشه وارد برنامه بشه و موقع خروج هم 3 ثانیه.حتما باید keygan رو وارد کنم اگه وارد نکنم ممکنه بعد از مدتی expired بشه.
اونو هم نصب نشد ولی قبلی نصب شده بود فقط برنامه باز نمیشدنقل قول:
کمک کنید:41:
کلا" این X-Plore دردسر شده واسه ما...:2: برنامه پاک شد از گوشیت؟؟؟نقل قول:
شما با این برنامه کار کن ببین جواب میگیری یا نه...اگه داد لطف کن بگو بزارم پست اول..نقل قول:
ممنون، شاد باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263456
[/QUOTE]
در مورد اجرا نشدن بازی ها هم یه کم بیشتر توضیح بده.دقیقآ چه مشکی پیش میاد؟چه اروری میده؟همه مراحل رو طبق آموزش دقیقآ انجام دادی؟[/QUOTE]
اگه اولین پستم رو ببینی توضیح دادم ولی بازم میگم
بابا من تمام بازی ها رو رو گوشیم به خوبی اجرا میکنم (البته بعضی وقت ها بعضی بازی ها نمیشه که یه دفعه ریستارت میکنم درست میشه:20:
ولی این دوتا بازی رو هرکاری میکنم نمیشه(5 6 بار هم ریستارت کردم نشد) با Taskman هم همه ی برنامه هام رو بستم ولی بازم نشد
وقتی رو این دوتا بازی میزنم(one و NFS 3) اول صفحه سیاه مشه بعد یه تصویر از دسکتاپ نشون میده بعد هم میاد تو صفحه ی Home انگار که خودم از بازی خارج شدم و تازه میاد توی بخش Start Game .
گوشیمم N73 ME هستش
بابا کمک
اره یونس جان x-plore حذف شده ولی بازیها نصب میشند مشکلی نداره.به نظرت اگه x-plore حذف بشه مشکلی پیش میاد.نقل قول:
یکی هم اینکه تو هر بازی که دنلود میکنم patch هم وجود داره که این patch برای هر بازی فرق میکنه؟ به نظرت اگه بخوام علامت تریال ااز گوشه بازیها برداشته بشه باید patch مربوط به هر بازی رو نصب کنم؟
نه...X-Plore فقط واسه دسترسی به فایل های سیستمی هست...نقل قول:
پچ هم فقط باید یه بار نصب کنی..واسه همه بازی ها میره..
تو پست قبل لینک یه منیجر جدید رو دادم اونو تست کن ببین جواب میده یا نه..!؟
با تمام فریمور های N93i تست کردم. رو هیچ کروم جواب نداد متاسفانه.نقل قول:
یه سوال : کی برنامه secman و ساخته؟
میشه بگید n93i رو هم در لیست هک های خودش قرار بده.!
برنامه رو که BiNPDA ساخته...ولی تا جایی که من میدونم 93 هم باید کار بده...برای شما جواب نمیده چرا؟ خدا عالمه...نقل قول:
خوب بدون هک نصب کن:27:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282242
نصب نمیشه...تا زمانی که کلاینت مخصوص 93 بیاد.نقل قول:
یونس جان میشه patch رو بعد از install همه بازیها در اخر نصب کنم تا علامت تریال بره؟
راستی برنامه xplore خود به خود اومد.من وقتی وارد برنامه xplore میشم 3 ثانیه طول میکشه وارد بشه و موقع خروج هم 3 ثانیه.ممکنه بعد از مدتی expeired بشه؟اگه expired بشه یعنی همه چی تمومه؟چاره اش چیه که برای همیشه بمونه؟
باید از همون تاپیکی که تو آموزش لینک دادم دانلود و نصب کنی...نقل قول:
پچ رو هم هر موقع نصب کنی فرق نداره...
یونس جون مگه در تایپیک آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازي هاي N-Gage براي سيمبين 9.1 و 9.2 اسم n93i هم نیست؟همین طور کلاینت؟نقل قول:
من الان همه 26 یا 27 تا بازی رو نصب میکنم .اون xplore که تو تاپیک گذاشتی باز نمیکنه و مینویسه version expired و من مجبور شدم از لینکی که دوستمون مجید خان گذاشتن از اونجا دانلود کردم.منظورم اینه که الان این همه بازی نصب کردم و ... چطوری میتونم این xplore رو سرش بلایی بیارم تا وقتش تموم نشه:31:.با وارد کردن keygan میشه سرش بلایی اورد که همیشگی بشه یا فرقی نمیکنه؟نقل قول:
منظورم اینه که اگه تاریخ xplore تمام بشه همه بازیهایی که تو کلاینت n-gage نصب کرده ام پاک میشند؟
مال منم همین طوره ...تاریخ گوشیت روبه عقب یا جلو ببر بعد وارد برنامه شو و بعد:8:نقل قول:
برنامه X-Plore ربطی به بازی ها N-Gage نداره...فقط برای هک گوشی استفاده میشه همین..نقل قول:
من C:/sys/bin رو ندارم
الان چی کار کنم؟
سلام
من فقط در درایو c اینارو دارم
1-cache
2-data
3-predic
شما هم میگین به C:/sys/bin انتقال بده
آخه نیست . چیکار کنم؟
با نرم افزار secman
security گوشيتون رو off كنيد .بعدش دوباره بريد به فايل منيجر.حالا ميتونيد ببينيد
نه خیر نیست
ماشالله چقدر مشکل داری..:31: تو X-Plore یا فایل منیجرت باید گزینه نشان دادن فایل های مخفی رو تیک زده باشی...:46:نقل قول:
سلام.
یونس جان موقع نصب patch که مینویسه unable to install مشکلش از کجاست؟
منظورم بدون هک بود...:46:نقل قول:
اگه 1345 رو میگی باید یکی از تیک ها رو برداری موقع نصب...نقل قول:
منظورت از تیکها همون دو گزینه patch tc یا unpatch tc هست اگه منظورت اینهاست که من هم patch tc و هم unpatch tc رو بطور جداگانه انتخاب میکنم ولی مینویسه unable to install?
گوشیت تو حالت هک نیست؟ یه بار ریست کن..نقل قول:
یونس جان منظورت اینه که تو secman گزینه turn plat.security روی off باشه یا روی on?نقل قول:
تو option نوشته باشه off...نقل قول:
تو کدوم حالت باید نصب کنم من که با دوحالت هم انتخاب کردم بازم مینویسه unable to install.حتی ریست هم کردم.نقل قول:
سلام بر همه ی دوستان.
دوستم N.Gage رو نصب کرد دیدم علامت Trial نداره کنار بازی ها در صورتی که خودم کلاینت 1318 رو براش ارسال کردم ولی کنار بازی ها تو گوشی خودم این علامت هستش!!!!!!!!!!!
کدوم پچ رو نصب کردی ؟؟ 1345 ؟؟نقل قول:
این قسمت رو درست انجام دادی ؟؟ ::
نقل قول:
وقتي نصبش ميكنيد بهتون 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكنيد بايد يكيشو انتخاب كنيد
patch ts : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
Unpatch ts : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
مجید جان پچ 1345 رو نصب کردم و همه کارها رو درست انجام میدم ولی موقع نصب تا اخراش install میکنه ولی یه ذره مونده تموم بشه مینویسه unable to install نمیدونم مشکل از کجاست.نقل قول:
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
عجب ......نقل قول:
گوشیت تو حالت هک نیست ؟؟؟
راستی یه چیزی به ذهنم رسید (:دی) : کلاینت 1318 نصب کردی یا 1345 ؟؟؟
گوشیم n95 8gb هست کلاینت 1345 رو نصب کردم.نقل قول:
منظورتون از حالت هک همون تو secman گزینه turn plat security هست که اگه on کنم به حالت هک میره؟
نه ...... اگه ON کنی حالت هک خاموش میشه ..... مثل این تصویر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( الان تو حالت هک هست ، ON رو بزنی از حالت هک بیرون میاد )
من با هر دو حالت هم امتحان میکنم ولی نمیدونم کجا ایراد داره که نصب نمیکنه.نقل قول: