بيشتر نقره اي...چون مشكي بعد از عيد به بازار اومد...الانم بيشتر نقره اي فروش ميره...البته فرقي باهم ندارند...هر كدومو دوس داري بگير..نقل قول:
Printable View
بيشتر نقره اي...چون مشكي بعد از عيد به بازار اومد...الانم بيشتر نقره اي فروش ميره...البته فرقي باهم ندارند...هر كدومو دوس داري بگير..نقل قول:
من دوست داشتم نقره ای بگیرم ولی نشد......نقل قول:
الانم مشکیشو دارم کلی هم راضیم. به نظر من فرقی نداره باید دلت راضی باشه :31:
من که الان مشکیو دارم وخیلی هم خفنه..........
دوسش دارم...
باور میکنی شبا کنار خودم میخوابه؟؟؟؟؟
از اون ور عید مشکیش استقبال بیشتری داشته....
جان بخشی به اشیا؟؟؟ارایه ی تشخیص؟؟؟:18::18::18::21:نقل قول:
اره داش امین ما خودمون یه پا ادیبیم.....
سلام .
من امروز n82 خریدم اما همون اول با یه مشکل عجیب روبرو شدم ....
من قبلا n73 داشتم و هروقت mp3 جدید میریختم تو مموری , از توی music player رفرش میکردم و بعد خودش تغییرات منو اضافه یا کم میکرد اما این n82 اصلا refresh نداره ! الان همه آهنگامو ریختم تو مموری اما تو music player لیست نشده .....
میشه بچه ها راهنمایی کنید ..ممنون میشم .
خودت بايد دستي رفرش كني....:46:نقل قول:
رفرش دستی که خیلی بهتر از اتوماتیک چون یه موقع نمیخوای بره تو...........
اینجوری میتونی مدیریت کنی و حال کنی برو حالشو ببر......
تازه سرعت رفرش رو عشق کن....
بحث refresh شد این مورد یادم افتاد.توی آپدیت جدید دقت refresh کم شده.مثلا من 8 تا track میریزم روی مموری،بعد از refresh مینویسه Added:1 :31: که البته زیاد مهم نیست چون trackها کامل اضافه میشن.
میشه یه کم توضیح بدید رفرش دستی چجوریه ؟ من اصلا گزینه رفرش ندارم ....!!!!
من قبلا n73 رو رفرش دستی میکردم چون گزینه رفرش داشت اما این اصلا چیزی به اسم refresh نداره . مال شما داره ؟
تو اولين منو موزيك پلير هست...چطوري نديدي؟:18::31:نقل قول:
ما رو N82 حساسیما :31:از این گوشی کامل ایراد نمیشه گرفت!نقل قول:
اینو نیگا صفحه گوشی خودمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اگه کیفیتش پایینه.
qoooickجان نکنه اینا ان گیج هستند؟؟؟نقل قول:
در انتظارGrand Theft Auto IV - Rockstar Games
Need For Speed UnderCover - Ea Games
نه بابا امکان نداره....
چی گفتم....
هر جفتش مياد...ولي نه با اين گرافيك...ولي مياد..نقل قول:
اهان سکته کردم بابا گفتم اگه با این گرافیک میاد که همین الان ps2 وpc روبندازم دور....
خوب گرافیکش که بهتر از دیگر بازیهاش هست؟؟؟؟
هنوز عكسي ازشون منتشر نشده...نقل قول:
نه بابا :31:نقل قول:
ولی به قول Legend جان باید منتظر موند!
میاد دیگه
من منظورم واسه Pc بود.!
UnderCover رو عشقست:8:
اقا بحث تاپیک رو منحرف نکنید..
بچه ها قاطی میکننا!:27:
Legend جان اگه بیاد ممکنه از Asphalt بهتر باشه؟
خودم دارم بحثو ادامه میدم.........
این به این خاطره که ممکنه شما تعدادی آهنگ رو هم حذف کرده باشید. گوشی اونا رو کم میکنه!:31:نقل قول:
واما تا فردا سعی میکنم یه مقایسه از ان85 دوستم که دیرو خریده با 82 سالار بکنم....
دوستان یه سوال!
امروز با N81 یه خورده ور رفتم یه چیزش خیلی واسم جالب بود...
دکمه منو رو که میزدی یجوری منو باز میشد خوشگل باز میشد منظورم این که Fade میشد از روی صفحه اصلی تا بره تو منو. Application و Tools و هر Folder دیگه تو گوشی به حالت Fade باز میشد....
چرا N82 اینجوری نیست؟
نرم افزاری چیزی داره؟ یا فقط N81 اینجوریه؟
خیلی حال کردم باهاش:20:
تا جایی که من میدونم و شنیدم فقط N81 این حالت رو داره ......:20:نقل قول:
یکی از دوستام مطلبی رو گفت که دونستنش خالی از لطف نیست.
اون میگفت گوشی N82 یه حسگری داره که نور Lcd رو بنابه میزان نور محیط تنظیم میکنه و این مسئله باعث میشه در مصرف باطری صرفه جویی بشه.
شما هم اینو تجربه کردید؟
به نظر من N82 بنا به امکانات و قیمتی که داره از N85 وحتی N95 8GB مقرون به صرفه تره.نقل قول:
یعنی کاربری که میاد پول گوشی سری N رو میده یکی از بهترین انتخاباش N82 چون امکانات در حد بالایی داره در عین حال قیمت مناسبی داره.
میشه گفت این یه حسن به حساب میاد.نقل قول:
اگه شما اتوماتیک refresh کنید تمام فایل های صوتی (چه موزیک و چه Ring Tone) همه به Library اضافه میشند در حالی که لزومی نداره شما همه فایل ها رو بخصوص زنگها رو به بخش موسیقی اضافه کنید.
حیف شد...نقل قول:
خیلی حالت جذاب و زیبا و قشنگیه..
Nokia بیاد رو 81 این کارو بکنه ولی رو 82 نکنه ؟:41:
حتماً یه مشکلی داشته:13:
نه،آهنگی حذف نکردم.یعنی فقط گوشیه من اینجوریه :18: (آپدیت ورژن 30.0.019) . به هر حال ممنون از جوابتون.:11:نقل قول:
واسه من که اینجوری نیست! به خاطر ورژن فریمور هم نمی تونه باشه. پس...... فقط گوشیه شما اینجوریه:27::25:نقل قول:
بله...همون سنسور بالاي LCD هست...من تو مترو كه با گوشي كار ميكنم كلا" صفحه كليد خاموشه...نقل قول:
بله نور صفحه كليد رو نه نور LCD ! نور LCD به اندازه كافي كم هست!نقل قول:
:19:19::41: :41:
سلام.من برنامهphone guardرو نصب كردم ولي رمزش فعال شده و پسورد مي خواد.نه مي تونم چيزي نصب كنم نه مي تونم پاك كنم كسي مي تونه كمك كنه؟ رمزش چنده ؟ همه ي رمزهاي تابلو رو امتحان كردم هيچ كدوم نبود.
لطفن
الان رم 8 گيگ واسهn82 تو بازارچنده
:13: :19: :41: :19: :13: :41:
سلام ..
از تو اپ منیجر هم نمیتونی پاک کنی؟؟؟؟
رمز میخواد یا کد ریجستر؟؟؟
اگه ریجیستر میخواد از همون جا که دان کردی بگیر قاعدتا داره یا همراه پوشیه ی دانلودت یه فایل txtهست که تو کد ریجیستر یا به قول تو رمز هست.....
ریستارت هم بکن....
نقل قول:
رمز پیشفرض برنامه 1111 هست(نسخه کرک شده)
وقتی داری نصب می کنی نوشته چنده
تازه شما میتونی دوباره نصب کنی(تو حالت هک)
دوستان کسی قیمت جدید با گارانتی و بدون گارانتی N82 رو داره؟
دوستی هست که گوشیش ساخته شده در کشور چین تحت لیسانس نوکیا باشه؟
اگر کسی شخصا این نوع گوشی رو داره آیا مشکل خاصی دیده و یا مثل گوشی های کشور فنلاند هست؟
با گارانتی اتصالات = 426نقل قول:
بدون گارانتی = نمیدونم ؟
واسه من فنلانده،اینجوری که من شنیدم چینش فرقی نمی کنه... :13:
این قابلیت توی تمام گوشی های جدید نوکیا هست. ولی تاثیرش تو مصرف باتری اونقدری نیست که به چشم بیاد. بیشتر برای اذیت نشدن چشم کاربر طراحی شده و توسط این سنسور نور LCD و کلید ها کم و زیاد و خاموش میشه!:20:نقل قول:
میشه این حالت رو روی هر گوشی نوکیایی پیاده کرد، ولی شرکت نوکیا زرنگه! هر گوشی ای رو یه طوری طراحی میکنه تا گوشی ها شبیه هم نشند و کاربران بخاطر این خواص گوشیهای مختلف نوکیا رو بخرند! نوکیائه دیگه:40:نقل قول:
نمیتونی برنامه رو از تو App Manager حذف کنی؟ اگه ارور Application is open رو میده ونمیتونه برنامه رو ببنده، از برنامه ActiveFile استفاده کن و پروس برنامه رو ببند و بعد حذفش کن.نقل قول:
من فکر میکنم گوشی من باشه! چون برچسب زیر باتریش تقلبیه! ولی IMEI اون درسته که مهم نیست. (چون براحتی قابل تعویضه)نقل قول:
هیچ مشکلی هم با گوشیم ندارم. دیروز از توی جیبم افتاد خورد زمین و گوشه ی پایین سمت راست زیر بدجوری خش افتاد ولی گوشی هیچیش نشد که سرعتش بیشتر شد!!!!!!:46::31:
viren جان ممنون رمز فرضيش همين بود كه شما گفتيد.
بعداز اينكه تم رو نصب ميكنم يه مشكل به وجود مي آد وقتي گوشيم رو خاموش روشن مي كنم يا كابل رو وصل ميكنم و در مي آرم همون چيزي كه واسهinstall مي آد رو صفحه ظاهر ميشه و بعد اخطار ميده install تو اپليكيشن كامل نيست ولي تويه app هيچ مشكلي وجود نداره.
گوشيم هك نشده تمارو هم ساين كردم
خودم بد جور گيج شدم
امروز از اتصالات قیمت گرفتم. فقط رنگ مشکی داره ساخت چین 480نقل قول: