ویندوزم با دانلود منیجر مشکل داره اصلا نصب میشد باهزاربدبختی پرسیدن از انجمن ها دیروز نصبش کردم اما امروز دوباره شماره سریال خاست اعصابمو بهم ریخته دفه ها قبلم هرچی نصبش میکردم دوباره فردا یا2 روز بد شماره سریال میخاست با روشن کردن سیستم.:19:
ویندوزم با دانلود منیجر مشکل داره اصلا نصب میشد باهزاربدبختی پرسیدن از انجمن ها دیروز نصبش کردم اما امروز دوباره شماره سریال خاست اعصابمو بهم ریخته دفه ها قبلم هرچی نصبش میکردم دوباره فردا یا2 روز بد شماره سریال میخاست با روشن کردن سیستم.:19:
اصلا نصب نمیشد؟ بعد با ترفند نصبش کردی؟ میشه بگی چجوری نصب کردی؟ بعدشم مگه کرک نمیکنی؟ بعد کرک دیگه نباید مشکلی داشته باشی اخه.
نه.بایدموقع نصب افلاین باشم؟من نمیدونم کرک کردن چطوریه؟میشه کامل توضیح بدین کرک کردن نرم افزارهارو؟اره باهزار بدبختی نصب شداون روز.
سلام من چند وقتی هست که با idm یه مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم!
بیشتر وقتا لینک دانلود قرار میدم دقیقا روی 99.99%یا 99.98% گیر میکنه دیگه ادامه نمیده برای دانلود!!مشکل چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید!
سلامنقل قول:
شما اول از همه IDM رو به آخین ورژن آپدیت کنین
در مرحله بعد فایروالتون رو غیر فعال کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایل پچ رو تو مسیری که IDM رو نصب کردین کپی میکنین و روش کلیک راست کنین و Run as administrator و Patch.
فایر وال رو آف کردم آی دی ام جدیدم نصب کردم چون فایل سنگینه امشب دوباره برای دانلود قرارش میدم ببینم درست میشه یا نه!نقل قول:
سلام . من مدت خیلی زیادیه هم از تورنت و هم از لینک دانلود میکنم. الان دو روزه با اینکه سرعت دانلود خوبه (برای لینک همیشه حداکثر 240kbps و برای تورنت 200kbps بوده) نورنت هام همه سرعت هاشون تک رقمیه. در حالی که با لینک که دانلود میکنم سرعت ماکسیممه. ضمناً تورنت ها از نظر تعداد seed و peer خوب هستن. تا همین دیروز همین تورنت ها با 190 تا 200 kbps دانلود میشدن. الان که میخوام ادامه شون رو دانلود کنم وضعیت اینطوریه.
از BitTorrent 7 و ویندوز XP استفاده میکنم. تنظیمات BitTorrent هم ثابته. کمک کنید لطفاً ...
مشکلم بر طرف نشد!
با توجه به اینکه گفتید فایل سنگینه.معمولا فایل های حجیم اخرش سرعت دانلود خیلی کم میشه.اگه قابلیت ریزیوم داره یه باز پاز کنید دوباره ادامه بدید.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما حواست به حجم خالی روی درایو هست؟
کلا سرعت دانلود صفر میشه یه پیغام میده و دبانلود قطع میشه!داره ولی پاز میکنم باز میزنم دوباره دانلود کنه یه پیغام میده!یادم نیست پیغام چیه باید یه بار دیگه امتحان کنم که ببینم پیغام چیه!نقل قول:
با توجه به اینکه گفتید فایل سنگینه.معمولا فایل های حجیم اخرش سرعت دانلود خیلی کم میشه.اگه قابلیت ریزیوم داره یه باز پاز کنید دوباره ادامه بدید.
بله 15گیگ خالی!نقل قول:
سلام
شما حواست به حجم خالی روی درایو هست؟
ایناها وقتی توی 99% گیر میکنه و سرعت دانلود صفر میشه چند دقیقه میمونه این پیغام رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه برای همه فایلا اینجوری بشه مشکل از سرویس دهنده اینترنت شماست.اگه هم فقط بعضی دانلودا اینجوریه که مشکل سروره.احتملا لینک دانلود لیچ شده نیست؟
هربار دانلودمنیجرونصب میکنم دفه بعدکه کامپیوترو روشن میکنم باز شماره سریال میخاد توروخدا یکی جواب بده کلافم کرده:19:تازه dap هم باید ادرس دانلودو کپی کنم توی صفحه .چطوری مستقیم خودش میاد؟اینجا نمیشه پست جدید گذاشت؟خیلی شلوغ پلوغه صفحات انجمن :41::41:
من همون لینکارو دادم به چند نفر دیگه تونستن!!انگار لینکا با سرور آسیاتک مشکل داره!به یکی دیگه از دوستام که آسیاتک داره دادم اونم نتوسنت دانلود کنه!نقل قول:
آپلود باز هست هم مدیافایر هم هست!مشکل رو نمیشه رفع کرد؟
اگه رو همه فایل ها اینطوری هست پس به خدمات بگین ببین چی میگن.نقل قول:
با اینکه گفتی یکی دیگه هم همین مشکلو داره.
شما زنگ بزن شرکت ببین چی میگن.نقل قول:
اینجا مشکلات دانلود رو میگن شما برو تالار ویندوز 7 مشکلت رو بگو.:20:نقل قول:
وستان. وقتتون بخیر. من نیاز به ایجاد درایو مجازی در ویندوز 7 داشتم و به همین دلیل بعد از سرچ تو گوگل، نرم افزار Virtual CD v10 رو انتخاب و نصب کردم. اما هیچ تجربه ای از کار با این نرم افزار ندارم. اگر امکان داره لطف کنین اینکه چطور میتونم به آموزش مختصر نحوه کار با این برنامه دسترسی پیدا کنم، راهنمایی ام کنین. مرسی
شما اول اپدیت اتوماتیک رو نرم افزار رو غیر فعال کن و از یه کرک معتبر استفاده کنید.:20:نقل قول:
ر دانلودمنیجرونصب میکنم دفه بعدکه کامپیوترو روشن میکنم باز شماره سریال میخاد توروخدا یکی جواب بده کلافم کردهتازه
سلام .
Internet download manager 6.12 Build 9 دارم با فایرفاکس 14.01 و افزونه Flash Got
جدیداً یه مشکلی پیش اومده که وقتی روی هر لینک دانلودی کلیک میکنم دیگه کادر اتوماتیک دانلود IDM نمیاد و به جای اون یه کادر Flash Got میاد که اگر هم
نرم افزار IDM انتخاب کنم اون وقت چیزی بالا نمیاد و مجبور میشم با خود فایرفاکس دانلود کنم .... البته اگه روی لینک راست کلیک کنم و گزینه Downlload with IDM بزنم اتوماتیک میره داخلش
ممنون اگه کمکم کنیــد
دوست عزیز این که مشکل نیست.شما همون راست کلیک کن یا افزونه رو پاک کن.نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم : چجوری idm رو تنظیم کنیم که تو فایر فاکس وقتی روی لینکای دانلود کلیک میکنیم خودش بصورت اتوماتیک شروع بکار کنه.با سپاس.
مشکل من با IDM اینه که تو هر سایتی که ویدیو آنلاین پخش می کنه مثل آپارات وقتی میخوام ویدیو پخش بشه و دکمه پخش رو که میزنم زرتی شروع میکنه با IDM دانلود کردن.مرورگرم کروم هست.از تنظیمات IDM تیک مرورگر کروم رو برمیدارم این مشکل حل میشه ولی دیگه لینکهای دیگه هم با دانلودر خود کروم دانلود میشه و با IDM دانلود نمیشه . برای این مشکل راه حلی هست؟:42:
سلامنقل قول:
تو قسمت تنظیمات IDM تیک کروم رو بذارین
بعد توی IDM به مسیر زیر برین:
Options>General
رو به روی Customize IDM Download panels in browsers گزینه Edit رو بزنین
و تیک گزینه Don't capture downloads from web-players automatically رو بذارین
سلام.یه فایلی رو تا 30% دانلود کرده بودم.این سری که خواستم ادامه ش رو دانلود کنم دانلود قبلی از بین رفت و از صفر شروع کرد به دانلود کردن(در ضمن اسم فایل هم به این اسم تغییر کرد:Authenticate.aspx).این لینک رو توسط filegir مستقیم کرده بودم.میخواستم بدونم مشکل از چیه؟filegir or IDM?
سلامنقل قول:
مشکل از لینکتونه، در ضمن خود IDM زتون سوال میکنه که آیا میخواین از اول شروع شه یا نه؟
این مورد رو داشتم که IDM ازم سوال میکنه واسه اینکه از اول شروع بشه یا نه، اما در این مورد بدون این که پیامی بده دانلود قبلی رو نادیده میگیره و از اول شروع میکنه.نقل قول:
در هر حال ممنون از پاسختون.
تو این قسمت تو تنظیمات دانلود منیجر فایل هایی رو که میخواید به صورت اتوماتیک دانلود بشه و انتخاب کنید.نقل قول:
سلام
یه مورد بسیار اعصاب خرد کن برام پیش اومده دیگه کلافه شدم
اول بگم مرورگرم کروم هست
و مشکل اساسی اینکه سایت هایی که از کوتاه کننده لینک استفاده میکنن (تبلیغاتی) مثل 300m b u n i t e d و امثالهم به محض وارد شدن IDM تند و تند شروع میکنه به دانلود فایلهای چرت و پرت 4 کیلویی دائم باید اینا رو ببندم این مورد در اکثر مواقع هست بعضی سایتها هم هستند که از این کوتاه کننده ها استفاده نمی کنند ولی بازم به محض وارد شدن منیجر شروع میکنه با دانلود این فایلها
ممنون میشم یه راه حل بگید که اینا رو فیلتر کنم دیگه باهاشون مواجه نشم
خیلی ممنون که پاسخ دادین ولی با این کار مشکل حل نشد.بازم شروع به دانلود می کنه.نقل قول:
ببینین تیک فرمتیکه میخواین توی کادر بالای Don't capture downloads from web-players automatically ،خورده یا نه؟نقل قول:
و همین طور تو قسمت Options> File Types هست یا نه؟
سلام به همه ي دوستان
يه سوال داشتم!
با نرم افزار dap چجوري ميشه فيلم دانلود كرد؟ منظورم فيلمهايي هستش كه لينك دانلود ندارن
مثل idm كه خودش هميشه اتوماتيك لينك دانلود فيلمو بالاي فيلم ميداد و دانلودشون ميكرد
سلامنقل قول:
شما تولبار DAP رو که نصب کنین، وارد آدرستون بشین و فیلم رو Play کنین و از تولبار DAP روی Download Video کلیک کنین و Save کنین.
فرمت flv بیشتر مد نظر من بود.از قسمت File Types فرمت flv رو حذف کردم.حل شد.ممنون.نقل قول:
تفاوت این دو ورژن IDM رو کسی میدونه؟
Internet Download Manager 6.12 Build 8 Beta
Internet Download Manager 6.12 Build 8 Beta Silent
سلام
من از vv-pp-nn استفاده میکنم.هر وقت فعاله و میخوام از yy-oo-uu-tt-uu-bb-ee فایلی رو دانلود کنم با idm حدود چند ثانیه دانلود میشه و بعد از اون اینترنت کامل از کار میافته تا اینکه pc رو ریستارت کنم.این مشکل من فقط مربوط به سایت yy-oo-uu-tt-uu-bb-ee هستش و اونم موقعی که دانلود رو به وسیلهٔ idm شروع میکنم.واسه دانلود هم از هیچ برنامهٔ دیگه ای هم نمیخوام استفاده کنم جزidm
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
- من IDMan دارم. این برنامه رو مرورگرای دیگه ام جواب میده مثل IE ولی در موزیلا کار نمینه که اوتوماتببک لینک رو کلیک کردی بره با IDManشروکنه دانلود. تو قسمت آپشنش هم موزیلا تیک خورده
نقل قول:
شما جديدترين ورن IDM رو دانلود كن و جديدترين ورزن Firefoxرو هم دانلود كن
حالا ابتدا Firefox رو نصب كنيد روي سيستم و بعد از اون IDM جديد رو روي سيستم نصب كنيد تا لاگين هاي لازم و جديد روي Firefox جايگزين بشه
موفق باشيد
کسی هم راه حلی برا این مشکل داشت ممنون میشم راهنمایی کنهنقل قول:
اون اولي كه نسخه معمولي هست ولي دومي نسخه Siletلاح فارسي ميشهگفت نصب خاموش هست كه شما مراحل نصب رو توش مشاهده نميكنيدنقل قول:
نسخه اول بهتر و مطمئن تر هست
سلامنقل قول:
Options> File Types> Edit List> Add
سلام
من دو تا سیستم دارم. تنها تفاوتشون تو اینه که لب تا پم 7 از نوع 64 بیت داره و اون یکی 32 بیت. وگرنه نرم افزار ها منجمله فایرفاکس و IDM همه مشابهند. تو سیستمم دانلود راحت انجام می شه. ولی با همون کانکشن همون لینک ها رو لب تاپم دانلود نمی کنه. IDM حدود 5 دقیقه Send Get... می ده و بعدشم Time out. گفتم شاید IDM نسخه 64 بیتی هم داشته باشه. گشتم پیدا نکردم. به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟