برای مرتب کردن سطور باید چکار بکنیم برای تو ضیح بیشتر وقتی تایپ میکنی ممکن است تعدادی از سطرها کوچک و تعدادی سطرها بزرگتر در بیاد حال برای مرتب کردنشون باید چی کار کنیم تا اندازه همه خطها یکسان شوند؟
ممنون
Printable View
برای مرتب کردن سطور باید چکار بکنیم برای تو ضیح بیشتر وقتی تایپ میکنی ممکن است تعدادی از سطرها کوچک و تعدادی سطرها بزرگتر در بیاد حال برای مرتب کردنشون باید چی کار کنیم تا اندازه همه خطها یکسان شوند؟
ممنون
در مورد گزینه های Table properse توضیح میدید؟
از 2007 قسمت home سربرگ Paragraph گزینه justify میتونی این کار رو بکنی همونجا که راست چین و چپ چین و وسط هستنقل قول:
در 2003 هم همون قسمت روی نوارهای بالای ورد روی نوار formatting قراردارد
سلامنقل قول:
تو دوباره اينجوري سوال كردي !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :31::31::31:
اينقدر كلي پرسي نكن :27:
:11:
من از طریق دستور FORMAT < BACKGROUND <FILL EFFECT, یه تصویر به عنوان پس زمینه کارم قرار دادم.
ولی وقتی پرینتش کردم , پس زمینه پرینت نشده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی تو PRINT PREVIEW هم , پس زمینه رو نشون نمیداد.
ممنون میشم که کمکم کنید.
سلامنقل قول:
عزيزجان اون بك گراند فقط حالت نمايشي داره و قابل پرينت نيست
فرق فونتهاي سري B و سري 2 چيه ؟
با سلام
بعضي مواقع متنهايي رو كه از صفحات وب كپي ميكنم و ميخام تو ورد ذخيره كنم هنگام بازنشاني متن بهم ميريزه ....
ممنون ميشم اگه راهنمايي در اين مورد كنين
تشكر
??????????????????????نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
اولاً از فونتهاي فارسي استفاده کن
دوماً هنگام paste کردن تو ورد از منوي edit گزينه paste specialرو بزن و يکي يکي هر کدوم از گزينه هاشو بزن و سپس کل متن رو انتخاب کن و ctrl+shift سمت راست صفحه کليد رو بگير درست ميشه ..........
پس چه جوری می شه از تصویر زمینه پرینت گرفت آیا راهی داره ؟نقل قول:
سلام
عزيزجان اون بك گراند فقط حالت نمايشي داره و قابل پرينت نيست
دوستان می دونید که یه خط کوتاه قسمت فوت نت (footnote) را از متن سند جدا می کنه چطور می شه طول این خط را زیاد کنیم تا انتهای صفحه ؟
توی word 2007 راهی وجود داره که منوها به حالت نسخه ی قبلی برگرده ؟
من که فکر نکنم چون خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم.
سلام
نمونه سوال تستی ورد میخواستم دارید؟
بعد در مورد افیس 2008 چیزی شنیدید؟ ایا نسخه آزمایشی اومده؟..میشه در موردآفیس بعدی توضیحی بدید که کیمیاد احتمالا..خبری هست ازش؟
هيچ فرقي ندارن باهم به غير از اسمشوننقل قول:
شما كافيه اون متن رو ابتدا با كنترل و شيفت راست Right to left بكني و سپس با CTRL+R اونو راست چين بكني تا حل بشهنقل قول:
منظورت از تصوير پس زمينه چيهنقل قول:
آيا ميخواي عينا مانند بك گراند باشه !؟؟
يا فقط يه قسمتي از صفحه باشه !!؟؟
شما در 2007 كار ميكني يا 2003 ؟؟نقل قول:
راهي نيست كه منوها برگرده به اون حالتنقل قول:
ولي نرم افزاري هست كه منوهاي 2003 رو اضافه ميكنه به عنوان يه tab جديد
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
تو ورد 2007 چه جوري ميشه شماره صفحات رو با اعداد فارسي ثبت کرد؟
آخه توي اون ليست کشويي که نوع اعداد رو انتخاب ميکنيم اعداد فارسي نيست !
شما وقتي اعداد رو وارد ميكني خودش بصورت فارسي وارد ميكنهنقل قول:
كاري به اون ليست نداره
متوجه نشدمنقل قول:
قرار نيست که ما اعداد رو وارد کنيم
وقتي به صفحه بعدي ميريم خودش اتوماتيک شماره ميندازه
هر کاري کردم نتونستم فارسيش کنم
ميشه مرحله به مرحله توضيح بدي ؟
چطوری روی فایل های ورد (2007) پسورد بزارم.
يه مشکل با ورد 2007
هر چند دفعه يکبار که ورد رو باز ميکنم يه صفحه مياد به نام configuration progress مياد و چند دقيقه طول ميکشه و بعد تازه ورد باز ميشه و خيلي الافم ميکنه
مشکلش چيه ؟
دکمه office button در منتها اليه سمت چپ و بالا رو ميزني و از قسمت prepare گزينه encrypt document رو ميزني و بقيش مشخصه يعني پسورد رو انتخاب ميکني و تمامنقل قول:
موفق باشيد
با ورد 2003 کار می کنم .نقل قول:
شما در 2007 كار ميكني يا 2003 ؟؟
ميخوام عينا مانند بك گراند باشه .نقل قول:
منظورت از تصوير پس زمينه چيه
آيا ميخواي عينا مانند بك گراند باشه !؟؟
يا فقط يه قسمتي از صفحه باشه !!؟؟
شما همراه با نسخه 2007 از نسخه 2003 هم استفاده ميكني؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم منظورم همون بود نه اينكه دستي وارد كنيم
شما وقتي شماره صفحه رووارد ميكني اونو در پايين صفحه يا بالا يا ... نشون ميده (در Header يا Footer)
حالا كافيه يه بار روي شماره كليك كني و كنترل و شيفت راست رو بزني تا فارسي بشه
موفق باشي
براي سوال اولت به اينجا مراجعه كننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي مورد دوم هم بايد بگم كه امكان پذير نيست
يكي از علتهاي مهمش هم اينه كه پرينترها نميتونن بصورت لب به لب روي صفحات كاغذ پرينت بگيرن
با سلام....من قبلاکتابی نوشته بودم که به صورت اتوماتیک وار فهرست گذاشته بودم...الان موقع چاپ کتاب به من گفته شده که باید شماره گذاری از فصل اول شروع بشه ..توی فهرست هرکاری میکنم فصل اول میشه شماره 5 با اینکه هم از فصل اول یک سکشن جدید درست کردم و هم از روی نوار ابزار اون گزینه Same.. چی رو برداشتم...حالا هرکار میکنم که توی فهرست فصل اول پنج بشه نمیشه..چیکار باید کنم؟
من یه سری سیمبل درج کردم در فایلم که چون اندازه اونها نسبت به متن خیلی کوچیکه باید اندازهشونو بزرگکنم..با بزرگ کردن فونت این سیمبل ها باعث میشه که فاصله بین این خط و خط بعدی خیلی بیش از حد بشه..چیکار می تونم کنم که فاصله تغییری نکنه وقتی اندازه فونت سیمبل رو بزرگ میکنم ..از پنجره پرارگراف هم هر کاری میتونستم کردم..ولی میخوام دقیق مثل بقیه خطوط باشه
خب بايد روي شماره صفحه كليك راست كرده و از قسمت تنظيمات اون start at رو روي يك تنظيم كنينقل قول:
به نظر مياد اينكار امكان پذير نباشهنقل قول:
چون همونطور كه ميگي فاصله خطوط با تغيير سايز فونت كم و زياد ميشه و نميشه كاري كرد
يه امتحاني بكن
ببين اگه اون سيمبل رو در قالب يه عكس داخل متن بياري مشكلت حل ميشه؟
بله درستهنقل قول:
از ورژن 2003 هم استفاده ميکنم
بايد پاکش کنم
اما در کل 2003 يه چيز ديگست کار کردن باهاش خيلي راحته
البته به نظر من
حالا درست شدنقل قول:
نکته اصليش اين بود که کنترل و شيفت راست رو بگيرم
دستت درد نکنه
البته نيازي به پاك كردنش نيستنقل قول:
و ميشه هر دو رو با هم استفاده كرد
ميشه هم وقتي ميخواد ورد رو باز كنه صفحه configuration progress رو كنسل كرد
يه نرم افزاري هم بود كه منوهاي 2003 رو به 2007 اضافه ميكرد كه كار كردن با اون رو راحت تر ميكرد
تو چند پست قبل تر ميتوني لينك اونو پيدا كني
سلام به همگی
موقع save کردن پیام خطای زیر رو میدهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فقط میتوانم save as با یک اسم دیگر بکنم و save کار نمیکنه
ضمنا از office 2003 استفاده میکنم
میتونید راهنمایی کنید؟
سلامنقل قول:
تقريبا مشابه اين سوال و همراه با همين پيغام رو در پستهاي صفخات قبل هم داشتيم
اين مورد ميتونه علتهاي گوناگوني داشته باشه
اولين كاري كه شما بايد بكني و از اول هم اشتباه كردي اين هست كه فايلت رو در دسك تاپ قرار دادي و نبايد اونجا باشه
چون ممكنه permission روي دسك تاپ تعريف شده باشه و نتونه سيو انجام بگيره
شما اونو منتقل كن جايي ديگه و ببين آيا با اين پيغام مواجه ميشي يا نه
من وقتی فایل های وردی رو از یکی از سایتها می گیرم بعضی از اونها پس از rename دیگر باز نمی شوند و پیغام خطای زیر ظاهر می شود آیا کاری می توان برای درست کردن آنها انجام داد لطفا کمک نمایید
This error message can appear if the document you are attempting to open is corrupt. It is possible to recover a corrupt file or its content by using either the Recover Text converter (may require installation) or the Open and Repair feature.
The Open and Repair feature is available from the Open dialog. To open and attempt a repair, click the Microsoft Office Button, click Open, and then navigate to the damaged file and click it once. Instead of clicking the Open button at the bottom right of the dialog to open the file, click the down arrow to the right of the button and select Open and Repair from the menu. If the file can be recovered, it will open and display in the document work area.
The Recover Text converter, if installed, is available from the Open dialog and appears in the Files of type drop down list. It appears in the drop down list as Recover Text from Any File (*.*).
For more information, see the Microsoft Knowledge Base article 916145.
خوب اونا رو تغيير نام نديدنقل قول:
پس از باز كردن اونا رو save as كنيد