ای بابا !!نقل قول:
شما تو کدوم منطقه ای ؟؟!؟!؟!؟!
من رسالت هستم سرعتم شدید خرابه ( یعنی پایینه ) !
Printable View
ای بابا !!نقل قول:
شما تو کدوم منطقه ای ؟؟!؟!؟!؟!
من رسالت هستم سرعتم شدید خرابه ( یعنی پایینه ) !
من مشهدم 4 روز کانکت نمیشدم خطای یوزر و پسوورد میداد اعصاب برام نزاشتن از شاتل استفاده مینکم الانم که درست شده سرعتم با dialup فرقی نداره 5kb سرعته دانلودمه :2:
آقا اصلا این یعن چی که سرعتو از 1 صبح تا 7 مییارن پایین خوب واقعا میخوان از هز چیز آدم استفاده کنن دیگه چقدر حق انسانو میخورن واقعا پیش کی شکایت کنیم چه وضعیه که داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این سرعته قبل از 1 صبح . واقعا جای تعصفه
اگه صبانت همینجور مسخره بازی در بیاره مجبورم برم از یه جای دیگه سرویس بگیرم
چه جوری کانکشن --- بسازم adsl من مال مخابراته منطقه امیرالمومنین
سلام
من از اینترنت فن آواخریداری کرده ام ولی الان 4 روزه که بدون کانکت شدن ،بطور دائم و بدون کم شدن حجم ماهیانه از اینترنت استفاده می کنم( خدا نصیب همه کند) تا اینکه وقتی داشتم سرعت اینترنتم را چک می کردم متوجه شدم دیگه pap من فن آوا نیست و الان از طریق اوراکل به اینترنت وصل می باشم
حال چطور ممکن است من از فن آوا خریداری کرده باشم ولی از adsl بدون محدودیت اوراکل استفاده کنم ؟
ثانیا مگه اوراکل در مشهد نمایندگی دارد که من با این pap به اینترنت وصل می شوم ؟
نقل قول:دقیقاًنقل قول:
اگه صبانت همینجور مسخره بازی در بیاره مجبورم برم از یه جای دیگه سرویس بگیرم
در فروم PT هم این صحبت بود و میگفتند وضعیت Easy2Call بهتر است
من از صبانت استفاده می کردم ولی چند روز قبل تلفنمون قطع شد و خلاصه بعد چند روز معلوم شد که کافو نوری کشیدن و دیگه باید مستقیم برم از مخابرات بگیرم.
اونجام که رفتم بعد کلی منت کشیو سندو مدرک آوردن گفتن می ذاریمت تو نوبت احتمال داره تا 2 - 3 ماه دیگه ام وصل نشه.
کسی نظری چیزی نداره در این مورد که چیکار می تونم امجام بدم چون همه کارو زندگیم با اینترنت هست و در ضمن دانشجوی کامپیوتر هم هستم.:19:
من از صبانت استفاده می کردم تا اینکه چند روز قبل اومدن کافو نوری کشیدن و گفتن واسه adsl برو مخابرات.خلاصه مخابرات هم بعد کلی منت کشیدنو سند و مدرک آوردن ثبت نام کردم آخرش گفتن برو 2 - 3 ماه طول می کشه تا وصل شه.
کسی نظری چیزی نداره که چیکار می تونم بکنم با توجه به اینکه همه کارو زندگیم با اینترنت و دانشجوی کامپیوتر هم هستم؟ :19:
برو خدا رو شکر کن چون صبانت یه ماهه تر زده به سرعت شبانش
کسایی که تو مرکز فرشچی هستن همه سرعتشون تخمیه؟
بله شبانه كه چيزي در حد dial-up ضعيف و متاسفانه روزانه هم ماكزيمم 40 قبلاً تا 70 و 80 كيلو بايت دانلود داشتم.نقل قول:
شبا چقدر دانلود میکنی؟ من هرشب شانس بیارم 400 مگ دانلود کنمنقل قول:
خوب بيا شاتل بگير
درخواست کنید تا فیبر نوری را بردارند.میتوانستید از ابتدا درخواست بدهید نکشندنقل قول:
قیمت سالیانه؟ سرعت واقعی روزانه و شبانه؟ آدرس وبسایت و تلفن نمایندگی؟...نقل قول:
منم همین حدودنقل قول:
شبی چند مگ میشه گرفتنقل قول:
راستش من شبا كار نميكنم
ولي روزا با 200 دان دارم-بيشتر هم ميشه
[QUOTE=Gesher;4556177]درخواست کنید تا فیبر نوری را بردارند.میتوانستید از ابتدا درخواست بدهید نکشند
چجوری درخواست بدم امروزم رفتم مخابرات باز دوباره کلی دادو قال کردم ولی خبری نشد.از آخر هم یه شماره تلفن دادن گفتن زنگ بزن اینجا بگو مشکلت چیه که هر چیم زنگ می زنم کسی بر نمی داره.
در ضمن برید خداتون رو شکر کنید که همون صبا نت رو دارین منم زیاد ازش راضی نبودم و می خاستم از این سری برم سراغ شاتل که این مشکل پیش اومد دوباره بر گشتم به عصر حجر با دایال آپ کانکت می شم.
خوب روزا که ماله منم خوبه رو 65 70 هست ولی شبا افتضاحهنقل قول:
سلام
آقايون من الان تو منطقه ثامن زندگي ميكنم ميخواستم ببينم از كدوم سرويس دهنده بگيرم بهتره
باي
200 كجا 70 80 كجانقل قول:
كدووم منطقه اي شما؟؟؟ و اينكه مشخصات اينترنتت كه استفاده ميكني چيه؟؟نقل قول:
[QUOTE=afshin_psycho;4556452]سلام این نمایندگی صبا که روی فیبر نوری هم سرویس می ده چرا از این نمی گیرینقل قول:
تازه کل مشد می تونه سرویس بده:21::8::8::8::8::8::8::8:نقل قول:
کد:www.neystan.com
نقل قول:
شايان ذكر است كه اين شركت اماده راه اندازي و واگذاري خطوط پر سرعت ADSL در تمام
مراكز مخابراتي مشهد حتي مراكز استفاده كننده از فيبرنوري ميباشد.
سلام دوستان
من می خواستم adsl نا محدود بگیرم.خونه ما هم کافه نوری هستش.قیمتش هم 11000 در ماه بیشتر نباشه و سرعتش هم خوب باشه.من فقط برای دانلود می خوام.به نظر شما چی بگیرم؟
[QUOTE=hacker2007;4558377]اینجام زنگ زدم الکیه.طرف گفت تا 2 هفته پیش این امکان واسمون بوده ولی دیگه ازمون گرفتن که به نظر من چرت می گفت از همون اولم نبوده.نقل قول:
ای بابا دوست عزیز شمام که مثل منی و متاسفانه هیچ راه انتخابی نداری و باید فقط از خود مخابرات بگیری درسته نامحدوده ولی من شنیدم سرعتش زیاد خوب نیست.امیدوارم منطقه تون مثل ما نباشه و سریع راه بندازن واست.نقل قول:
من به این نیستان که شما میگید زنگ زدم گفت دیگه نمیدیم.مخابرات از موقعی که خودش میده دیگه به ما اجازه نمیده واسه adsl
اوناییم که کافو نورین فقط و فقط باید از مخابرات خراب شده بگیرن.
moh_asghari ماله مخابرات همون 10 تومانه ماهی ولی رو سرعتش حساب نکنی.قطعیم که قربونش برم روزی n بار قطعه
سلام به همه دوستان از 6 دی تا الان adsl که اجباری از مخابرات دادن (فیبر زوری)هر 10 تا20 دقیقه قطع میشه بعد هم حداقل 1تا2 دقیقه ارور پسورد میده هنوز هم نتونستن کاری بکنن مشکل سیم کشی داخلی هم ندارم شبها اوضاع کمتر بده به نیم ساعت هم میرسه مرکز پیروزی هستم کسی کمک میتونه بکنه یا پیشنهادی بده ممنون:10:
دوستانی که شاتل شبانه استفاده میکنن ایا سرعت همیشه اش زیر 20 هست یا فقط دیشب بود
چرا كسي به منر جواب نميده
ماله منم همینجوریه.زنگم میزنم میگن از server مشکل داره.مثل .... خط دادن انتظار دارن با همون سرور قرن بوقم کار کنه.
نقل قول:
سرعت صبانت خوب شده البته تهران - غرب :40:
مشکل از خود مخابراته اگر مشکل نداشت که کل کشور رو الان سرویس می داد فعلا دارند تست می کنند تا 2 ماه آینده به مطلوبترین وضع میرسهنقل قول:
شما هر وقت سرعتتون کم شد همه دانلود ها رو قطع کنید . برید با پشتیبان چت کنید خودش میگه چیکار کنید تا بفهمید سرعتتون چرا کم شده.نقل قول:
آقایون من چن روز دیگه قراردادم تموم میشه اما هنوز دو گیگ شارژ دارم.
میخوام ببینم اگه قرارداد رو تمدید کنم اون دو گیگ میاد روی شارژ جدید یا از بین میره.
اگه از بین میره که بزنم تو گوش دانلود
از بین میره , بزن تو گوشش تا دیر نشده :5:نقل قول:
بعله از بين ميره
من دیروز شبانه 2.7 گیگ دانلود کردم . :31: تازه سرور هاش داغون بود
من کلی تحقیق کردم اینا قرار بوده از چین واسشون تجهیزات بیاد که بدلیل مشکلاتی هنوز انجام نشده پورتاشون هم تا خرخره پره واسه همین دیگه به فجیعترین وضع ممکن رسیده سرعتشون.از طرفیم دارن فرتو فرت فیبر نوری می کشن بدون اینکه تجهیزات لازم رو قبلش محیا کنن.نقل قول:
خلاصه اینکه اگه مشکلشون با چین حل نشه فاتحه هممون خوندس البته من که خیلی وقته فاتحم خونده شده.:19:
فرق سرويس هاي ART و ECO در شاتل چيه؟؟؟
يه شير مردي پيدا شه و بياد اين سوال ما رو جواب بده!!نقل قول:
عجله دارم. امروز فردا ميخوام يه adsl بخرم :31:
يه شير مرد هم پيدا شه و يه راهنمايي واسه اشتراك بهم بده كه چي بخرم و چه مودمي بخرم و اينا.
يه چيزي باشه كه بصرفه باشه و از لحاظ قيمت هم متعادل. نه نجومي باشه و پر سرعت، نه مثه همين دايل آپ باشه و بي جون.
يه چي باشه كه بشه با 70-80 تومن جمعش كرد.
از راهنمايياتون پيشاپيش ممنونم/ راستي واسه منطقه وكيل آباد هست اينترنتم.
نقل قول:کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/