تو ایران..........پیدا نمیشه............امیدوارم تو شانس بیاری ولی ما که نیوردیم و پیدا نشده 4 ماهی هست که در پیش هستند...........چنان با پز اول حرف میزدند بابام شاکی شد 2 ماه پیش رفت بستشون فوشنقل قول:
Printable View
تو ایران..........پیدا نمیشه............امیدوارم تو شانس بیاری ولی ما که نیوردیم و پیدا نشده 4 ماهی هست که در پیش هستند...........چنان با پز اول حرف میزدند بابام شاکی شد 2 ماه پیش رفت بستشون فوشنقل قول:
سلام اگه اسم شما رو درست بگم آقا مجتبی من شما رو زیاد نمیشناسم فقط چون قصد خرید یک 95 8گیگ رو داشتم توی این تاپیک خیلی از شما فعالیت دیدم و راهنمایی گرفتم خداییش از ته دل میگم امروز داشتم تو سایت میچرخیدم که تاپیک دزدی رو دیدم و ...خیلی ناراحت شدمنقل قول:
خلاصه اینجوری بهت بگم بد به دلت راه نده شاید پیدا شد من یه بار گوشیم گم شد با قابلیت یابنده گوشی سامسونگ شماره طرف واسم اوفتاد زنگ زدم گفت بیا ببر الان هم دوباره یو 600 بابام گم شده شماره طرف رو دارم طرف نداد رفتم کلانتری و ایشالا داره پیدا میشه یه بارم مدارک ماشینم با گواهینامه و .. نزدیک خونه اعمه ام گم شد که چون تو محل بود به عمه ام دادن البته کارت سوختم رمز داشت اینو میخوام بگم بعضی وقت ها از جایی یه امداد هایی میرسه که باورت نمیشه
خداگر ز حکمت ببندد ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری
شاید خدا خواسته با این کار یکی رو امتحان کنه و شاید اون گوشی رو بهت برگردونه اگرم برنگشت نگران نباش و زندگی کن
شاید زبونی بگم درکت میکنم ولی تا خدایی نکرده سرت نیاد نمی فهمی و درک نمیکنی سعی کن خودتو مشغول کنی و همیشه توکلت به خدا باشه خداییش همین الان برات دعا کردم
و این رو بدون به قول مامانم مال حلال به صاحبش برمیگرده و قطعا ماله شما هم برمیگرده اگرم برنگشت مشیت الهی بوده
ببخشید پرحرفی کردم آخهع حرف های دلم بود و اون تاپیک بسته شده بود اینجا نوشتم
سلام با عرض معذرت
من میخوام 95-8گیگ بخرم امروز قیمت گرفتم تو علاالدین میگفتند 480-440 تومن یکی گفت این 400 تومنی ها کره ای هستند میخواستم ببینم راست گفته در ضمن همه فروشنده ها مدعی بودند فنلاند اصله(خالی بندها) حالا میخوام بدونم به نظرتون بگیرم یا نه کیفیتشون فرقی میکنه؟؟
آقایون کسی قیمت دقیق n95 5gb رو تو اصفهان سراغ نداره؟ خیلی فوریه...
چی بگم...نقل قول:
دیگه کاری هم می تونم بکنم جز دعا؟!اصلش درخواست شکایت بود که خب دادمش...
دیگه بقیه ش رو باید بسپارم به خدا و مخابرات ، آیا پیدا بشه آیا نشه.
من که امیدوارم.اگرم برنگشت خب دیگه چیکار می تونم بکنم ، همه ی زحمتم رو کشیدم و لااقل نمی گم که با بی لیاقتی از دستش دادم...
سلام دوست عزیز ، خیلی از صحبت هات خوشحال شدم ، خدایی از ته دل می گم!نقل قول:
واقعا بعد از این همه فشار روحی که بهم وارد شد از حرفات لذت بردم...
از تو و تموم بچه های گل فروم هم تشکر می کنم که واسم دعا می کنید!
----------
شرمنده که حرفای "دزدی موبایل"م رو اینجا می زنم ، چون اون تاپیک بسته شد دیگه مجبور شدم...
بازم ممنون:11:...
سلام من تازه این گوشیو گرفتم.اگه راهنمایی کنین بازیهای ان گیج و برنامه هاشو از کجا دانلود کنم ممنون میشم مخصوصا اون برنامه که گوشیو میچرخونی تصویرم میچرخه.ممنون
تالار N-Gage :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=263
این 5 گیگ دیگه کجا بوده؟!!!!!نقل قول:
اختصاصی شرکت نوکیاست؟
عزیزم یا کلاسیک داریم یا 8 گیگ.
آقا این گوشی صداش توی هنزفری چطوره؟
چقدر بلنده؟
انداه ان73 یا بیشتر
نقل قول:
از لحاظ کیفیت که خیلی بهتره. و صداش واضح و روشنه.
از لحاظ بلندی هم یه کمی بلندتره.
صدای هنزفری W960 i بهتره یا ان95 8 گیگ
بابا ترو خدا یکی جواب این سواله من رو بده
سلام با عرض معذرت
من میخوام 95-8گیگ بخرم امروز قیمت گرفتم تو علاالدین میگفتند 480-440 تومن یکی گفت این 400 تومنی ها کره ای هستند میخواستم ببینم راست گفته در ضمن همه فروشنده ها مدعی بودند فنلاند اصله(خالی بندها) حالا میخوام بدونم به نظرتون بگیرم یا نه کیفیتشون فرقی میکنه؟؟
سلام.نقل قول:
بهترین انتخابو کردی.
سری جدیدی که وارد بازار شده با این قیمت به فروش میرسه.
مسلما این سری به کیفیت سری های قبلی نمیرسه. ولی این جوری هم نیس که بگی به درد نمیخورن.
تا حالا که کره ای ندیدم. چینی تو بازار هست که خیلی شبیه ولی کره ای نشنیدم.
در کل جدیدا گوشیای نوکیا تو چین اسمبل میشه و بعضیاشون تو فنلاند لیبل میخورن.
اما اگه میخوای خیالت راحت باشه 50-60 تومن پول بیشتر بده با گارانتی بخر.
من مخالفم.نقل قول:
اصلا پول بالای گارانتی نده.
چشمتو باز کن و یه چیز خوب بگیر که بهت نندازند.
گارانتی نیاز نداره.
من نمی دونم شما چرا اینقدر مسئله را می پیچونید؟
از 2 روش میشه فهمید ساخت کجاست:
1. بارکد محصول. اگه واقعا شک داری بارکدش را موقع خرید برا من sms بزن تا بگم مال کجاست.
2. سریال نامبر گوشی.
اگه دو رقم وسطش 01 باشه احتمال زیاد مال فنلانده.
اگه 02 باشه احتمال زیاد مال چینه.
از همه ممنون هستم:10: پس شما لطف کن شمارتو برای منپیام خصوصی بده تا در هنگام خرید کمکم کنی:8:
دوم(پس اول کجا رفت:27:) من به شماره های هفت و هشت و 00 . 01 . 02 اعتقادی ندارم چون فکر نمیکنم ربط داشته باشه پس چرا هنگام عرضه n72-n73 و غیره سریال ها اینطوری نبود یعنی به طور مثال 02 بود ولی فنلاند بود و حتی لیبل هم نشده بود:19:
سلام شماره شما چندهنقل قول:
انگار مشتری زیاد شد.
همین جا میگم:
09364661543
من حدس میزنم چون تحت لیسانس فندلاند هست بارکد اونجا را می زنه.نقل قول:
دوم(پس اول کجا رفت) من به شماره های هفت و هشت و 00 . 01 . 02 اعتقادی ندارم چون فکر نمیکنم ربط داشته باشه پس چرا هنگام عرضه n72-n73 و غیره سریال ها اینطوری نبود یعنی به طور مثال 02 بود ولی فنلاند بود و حتی لیبل هم نشده بود
ولی حرف شما هم درسته.
منم زیاد اطلاعات در این ضمینه ندارم.
می شه لطف کنین دقیقتر بگین که تو کدم قسمت هستش؟نقل قول:
دوست عزیز لطفا یه خورده بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
سلام
امروز قیمت داشتم 480 با گارانتی اتصالات
به نظر شما خوبه ؟
راستی این کابل تی وی چی چی هست ؟
کسی عکسی چیزی ازش داره بزاره ؟؟؟
قیمتش که خوبه ..... اونم با گارانتی اتصالات .......نقل قول:
کابل tv رو وصل میکنی به گوشی ....... بعد فیشهای کابل رو وصل میکنی به تلویزیون ....... بعد هرچی تو گوشی اجرا کنی ، تو تلویزیون نشون داده میشه ...... حتی اگه آهنگ هم بذاری صداش از تلویزیون میاد ...... خیلی جالبه .....:40:
عزیزم 480 هزار تومان قیمت بدونه گارانتی ان95 8 گیگ هست...
با گارانتی اتصالات 570 هزار تومان گیر نمیاری...
9کرممم...
من خریدم بلاخره
فقط دو مسئله چرا کی پد این فارسی هم داره ؟
قضیه عادی هست یا نه ؟ در ضمن پشت گوشی یک مشته چیز بلغور کرده که به نظرم میاد گفته تو فلاند لیبل خورده
دقیقش اینه :
fabrique en finlande
در ضمن تو سایت هم شماره سریال نامبرش رو دادم گفت به نظر میاد درست باشه ولی ما اطلاعاتی در این مورد نداریم
نظر شما چیه ؟
در ضمن از همه مهتر این screen serveresh چپکی هست ، این رو چه طور درستش کنم
اگه منظورت ساعت و تاریخی هست که موقع استند بای نمایش داده میشه همونطوریه نمی تونی تغییرش بدی.نقل قول:
در ضمن از همه مهتر این screen serveresh چپکی هست ، این رو چه طور درستش کنم
من با وایرلس گوشیم به اینترنت وصل میشم.بعد از دانلود فایلهای زیپ خودکار اونارو یه جایی توی حافظه گوشیم سیو میکنه .الان حافظه پر شده .چجوری و کجا باید انارو پاک کنم
منمیخواستم این گوشی رو بخرم ولی به خاطر قدیمی شدن و بعضا تولید چین منصرف شدم و احتمالا اومینا یا 8510 میگیرم نظرتون چیه؟؟
i8510 گوشی با امکانات بسیار کامل هست.ولی کلاس i900 و ویندوز بودنش هم یه بحثیه.
بستگی به خودتون داره ببنید امکانات میخواید یا کلاس کاری رو.البته به گوشی i8510 یه وقت جفا نشه.من نسبت به omnia گفتم کلاسشو.
سلام. امروز اومدم با گوشیم فیلم برداری کنم. دیدم چراغ فلش قرمز رنگه که موقع فیلم گرفتن روشن میشه به طور منظم چشمک میزنه و فیلم هم که میگیره قطع و وصل میشه. کیفیت دوربین رو که پایین تر اوردم دیگه چشمک نزد. ریاستور دیفالت هم زدم باز رفع نشد. کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل جیه؟ نرم افزاریه یا سخت اافزار؟؟ مرسی
فرمت کن شاید درست بشه.
بذار 5800 بیاد اونو بگیر.نقل قول:
منمیخواستم این گوشی رو بخرم ولی به خاطر قدیمی شدن و بعضا تولید چین منصرف شدم و احتمالا اومینا یا 8510 میگیرم نظرتون چیه؟؟
هم امکانات خوب هم قیمت مناسب.
پیشبینی میشه سریع جواد بشه!!
با اکس پلور درابتداکل حجم درایو سی 133وحجم ازاد درایو سی رو 7مگ نشون میده ولی مجموع فایلهای داخل آن درحالت غیرهیدن 10مگ بیشترنیست.اثری ازفایلهای زیپ توسرچ نیست
[/quote]بذار 5800 بیاد اونو بگیر.
هم امکانات خوب هم قیمت مناسب.
پیشبینی میشه سریع جواد بشه!![/quote]
به نظر من درست نیست که همون اولین سری 5800 رو بخریم چون جزء اولین تجربه های نوکیا توی تاچ هست(غیر از7710) و ممکن ایراد نرم افزاری و سوتی توش زیاد باشه که با نسخه های بعدی رفع بشه
مثل ایراد باطری و یه ایراد های کوچیک دیگه که تو 95 بود(به خدا منظوری نداشتم 95 دارها به من رحم کنن و مارو نزنن:19:)
سلام..
نقل قول:
فقط دو مسئله چرا کی پد این فارسی هم داره ؟
؟؟؟
بچه ها...ان 95 8گیگ،زبان عربی نداره؟
چرا دوست من با آپدیت هم زبان فارسی اضافه میشه و هم عربی .....
امروز رفتم n95 8gb رو دیدم، خیلی صفحه گنده ای داره! دلم میخواد اونو داشته باشم. ولی اگه بعد اینکه اونو خریدم پشیمون شدم چیکار کنم!!!!
چقدر رو 82 بدم 8 گیگ بگیرم خوبه؟
سبز ها واقعیت داره؟ اگه آره پس چرا میگن 82 بهتر بازی هارو اجرا میکنه؟
این قسمت قرمز یعنی چی؟
N82
- 100 MB internal memory
- 128 MB SDRAM Memory
- ARM 11 332 MHz processor
Infrared port No
Standard battery, Li-Ion 1050 mAh
Stand-by Up to 225 h
Talk time Up to 4 h 20 min
N95 8GB
- 8 GB internal memory
- 128 MB SDRAM memory
- Dual ARM 11 332 MHz CPU
- 3D Graphics HW Accelerator
Infrared port Yes
- Dual slide design
(که جون میده واسه N-gage)
Standard battery, Li-Ion 1200mAH
Stand-by Up to 280 h
Talk time Up to 6 h
Bluetooth v2.0 with A2DP
مدتی که طول میکشه باتری خالی بشه تو 8 گیگ بیشتره؟
بله که اون قسمتهایی که سبز کردید درسته ........نقل قول:
البته ان82 هم dual cpu داره ( سی پی یو دو هسته ای ) + چیپ گرافیکی که تو این قسمت بهش اشاره نشده ....
سلام یکی به من بگه برم n95 8g بخرم یا n85
ان 85.....
ان 82 اینم رو داره....
3D Graphics HW Accelerator
تو بازار گوشی هست که احتیاجی به آپدیت نداشته باشه؟ یعنی این زبانا رو داشته باشه؟؟نقل قول:
تو سایت نوکیا هم ديدم این گوشی که دارم آخرین ورژنه...
قبل از خرید اینو مطالعه کنید:
تفاوت هاي N95 8 gig كره اي و فنلاندي:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280071