کسی mega tarianer full version cheathappens رو نداره واسم اپ کنه؟
Printable View
کسی mega tarianer full version cheathappens رو نداره واسم اپ کنه؟
دوست من ترینر ها سالم هستند و مشکلی ندارند ،دلیل اینکه از بازی میپره بیرون اینه که ورژن تراینر با ورژن بازی مطابق نیستنقل قول:
من هم مثل شما منتظر یکی از بچه ها هستم که اکانت پریمیوم توی چیت هپن داره تا بره ترینر مال ورژن یک رو دانلود کنه و برای ما آپ کنه!
اتفقا هم ورژن بازی هم ورژن windows live یکی هست... ترینر هم مدتی کار میکنه اا یک دفعه از بازی میاد بیرون.من که فکر میکنم دارای bug میباشد به هر حال ممنون از راهنماییتون..نقل قول:
دوستان ببخشید من وقت نکردم این پست ها را بخونم جست و جو هم کار نمی کرد سرعتم افتضاح شده من یه نسخه گرفتم متاسفانه فک کنم نسخه ژاپنی هست نصفش انگلیسی متن های صلی بقیه ژاپنی راه حلی داره انگلیسی بشه همش
منم امروز بازی رو گرفتم .
خیلی وقت بود یه بازی درست حسابی بازی نکرده بودم !
ولی کاش موقع راه رفتن میشد هدف هم بگیری .
کنترلش خیلی اذیت میکنه .
خیلی هم سخت شده !
من همین اولش گیر کردم !
همونجایی که با تبر بزرگه ، سر اون بیچاره رو میزنن .
من چطوری باید با 25 تا تیر و این همه جمعیت کنار بیام ؟!
مدیران محترم P30WORLD
با سلام و خسته نباشید
ککککمممممممکککککککک
Resident Evil 5\vativePC\Image\Archive\s313.arc
من هم این فایل رو میخوام
عزیز این مال خیلی وقت پیشه !نقل قول:
حرفای رفقا همه از دم درست!
ولی یه سوال:
این چیه؟
بعدشم یه قبر دلیل مردن نیست که !
نمیدونم والا .نقل قول:
چپتر4 همون غاره هستش؟اگه اونجاست من رد كردم.
من تازه گرفتم همین اولش گیر کردم !
سلام
بچه ها امروز رفتم از west game پچ بازی رو گرفتم هم مشکل مرحه 4 حل میشه هم همزمان بودن زیر نویس و صدای بازی.
پرسیدم این بویس تیم کجاست . گفت خودمون هم نمیدونیم!.
در ضمن حجم پچ 680 مگابایت.
نقل قول:
نوشته شده توسط water_engineer_m_s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وست گیم تهیه کنید.
من که مال سروش رایانه را خریدم هیچ کدوم از این مشگلات را نداشتنقل قول:
آقا خواهشا بگین از چه شرکتی میشه مطمئن تر بود؟!!!! من واقعا گیج شدم
بابا یه جوون مرد بیاد بگه کدوم شرکت انتخاب عاقلانه تریه؟
ممنون
اگه دنبال انتخاب عاقلانه ای از P30World بگیر چون نسخه هاش دستکاری شده نیست.نقل قول:
فقط از هر جا میگیری از BoysTeamPC نگیر که جدیدا همه بازی هاشون مشکل داره!
اول که Evil رو ازش گرفتم و مشکل داره، دیروز ازشون Darkest Of Days رو گرفتم، بعد از نصب معلوم شد آقایون پوشه Movies بازی رو حذف کردن!!!
رفیق دمت گرم باز شما یه جواب تقریبا مشخصی به ما دادی :11:نقل قول:
راستی west game میگن خوبه کارش آره؟
رفتم توی سایتش اما اویل5 رو ندیدم!!!!!!!!
سلام
بازی رو گرفتم روی XP SP3 نصب کردم تنظیمان رو گذاشتم رو بالاترین کیفیت ولی وقتی رفتم تو بازی خیلی فریم فریم میشد
من نمیدونم چرا رو سیستمم این مشکل رو دارم بازی ها فوقالعاده روون هستند ولی فریم فریم میشند
مثل: PES 2009 روی XP یا Mirror Edge با یه سری بازی دیگه که همه تو ویستا مشکلشون حل شد ولی این رو تو ویستا هم نصب کردم با DX 10 اجراش کردم بازم فرم فریم میشه نمیدونم باید کدوم تنظیماتش رو درست کنم که خوب بشه اصلا علتش چیه؟ مطمعنا مشکل سخت افزاری نیست درسته؟
راستی گذینه Vertical Synce (اگه درست نوشته باشم) برای چیه؟ باید روشن باشه یا خواموش؟
وقتی روشنش میکنم فرمت فریم شدن کمتر میشه ولی یه افکت مزخرف میاد تو کار که اصلا حال نمیکنم
نظرم در مورد گیم پلی: خوش بختانه بهتر از 4 شده با تونستم یکم بازی کنم
گرافیک: گرافیکش خوبه ولی فوقالعاده نیست الان خیلی بازی ها هستند که گرافیکشون از این سر تره
مشخصات:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
ممنون
نسخه ی Boysteam که مشکلی نداشته برای من اون هنگ کردن هم با دستکاری تو تنظیماتش درست شدش
منم تا چند روز پیش از boysteam تعریف میکردم ولی دوست من تاپیک رو نگاه کم دوستان لطف کردن چند تا فایل رو فراموش کردن تو dvd رایت کنن از chapter4 نمیشه بازی کرد!!!!!!!!!!!نقل قول:
vertical synce خیلی مهمه حتما روشن باید باشه این گزینه برای تنظیم فرکانس عمودی هست که باعث جلوگیری از فریم فریم شدن و دیده شدن خط عمودی که در فریم های بالا پیش می یاد می شه. شما احتمالا فریم خیلی بالایی در بازی ها دارید بهتره با رزولوشن خیلی بالا و Antilaising 4 یا بالاتر بازی ها رو اجرا کنید.نقل قول:
سلام
بازی رو گرفتم روی XP SP3 نصب کردم تنظیمان رو گذاشتم رو بالاترین کیفیت ولی وقتی رفتم تو بازی خیلی فریم فریم میشد
من نمیدونم چرا رو سیستمم این مشکل رو دارم بازی ها فوقالعاده روون هستند ولی فریم فریم میشند
مثل: PES 2009 روی XP یا Mirror Edge با یه سری بازی دیگه که همه تو ویستا مشکلشون حل شد ولی این رو تو ویستا هم نصب کردم با DX 10 اجراش کردم بازم فرم فریم میشه نمیدونم باید کدوم تنظیماتش رو درست کنم که خوب بشه اصلا علتش چیه؟ مطمعنا مشکل سخت افزاری نیست درسته؟
راستی گذینه Vertical Synce (اگه درست نوشته باشم) برای چیه؟ باید روشن باشه یا خواموش؟
وقتی روشنش میکنم فرمت فریم شدن کمتر میشه ولی یه افکت مزخرف میاد تو کار که اصلا حال نمیکنم
نظرم در مورد گیم پلی: خوش بختانه بهتر از 4 شده با تونستم یکم بازی کنم
گرافیک: گرافیکش خوبه ولی فوقالعاده نیست الان خیلی بازی ها هستند که گرافیکشون از این سر تره
مشخصات:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
ممنون
نقل قول:
دوست من وست گیم سمت غرب تهران نمایندگی داره؟؟ اگر نداره یا نمیدونی لطف کن بگو ار کجا تهیه کنیم!
آقا ایولت راست میگی chaptere 4-1 باز نمیشه...نداره فایلشو...بازی nfs هم خیلی داغونه نمیاد اصلا..آقا خوب نیست اصلا
اقا درسته منم به این مشکل بر خوردم ali_ranger جان از boys team گرفتی ؟؟ اگه اون فایل رو داری واس ما اپلود کن
یا هرکسی دیگه اگه اون فایل رو داره به ما برسونه !!
من دایرکتوری بازی رو چک کردم خدا رو شکر این فایلی رو که اکثر دوستان براشون ایراد میگیره رو من دارم. ولی حجم بالایی داره و من هم دایال آپم و یه خورده آپ کردنش برام سخته.
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با رزولیشن رو 1680 در 1050 میگذارم Antilaising رو هم رو 16 پس احتمالا همون Vertical Synce رو باید روشن کنم
ممنون
تا شنبه تاکین نسخه ی سیلور رو روانه ی بازار می کنه حالا نمی دونم سالم بودنشو امروز میگفتن تاکین شنبه هم nfs هم رزیدت اویل 5 میریزه تو بازار
به اين نتيجه رسيدم كه فقط از وست بازي بخرم(از شعبه ي كرجش)
من ولي كار اين شركت رو هم دوست دارم كارشم درسته Darkest of Days هم از همين شركت دارم كه خيلي هم خوب كار ميكنه و Movies رو هم داره.نقل قول:
منم تا چند روز پیش از boysteam تعریف میکردم ولی دوست من تاپیک رو نگاه کم دوستان لطف کردن چند تا فایل رو فراموش کردن تو dvd رایت کنن
حجمش 28 مگ هستنقل قول:
سلام
یه نکته خیلی برام خاطره انگیز بود اونم جایی که چاپتر تموم میشه و می خواد چپتر بعدی شروع بشه اون آهنگ همیشگی و دلنواز اویل های قبلی رو که تو اتاق سیو میزد رو میزنه. خیلی خوشم اومد. راستی من همین چنذ لحظه پیش چپتر 1-2 رو رد کردم و تا اینجا که دارم بازی می کنم با بالاترین گرافیک و aa 4x دارم راحت بازی می کنم و نسخه من هم دانلودیه و شرکتی نیست.
سلامنقل قول:
دوست همشهری خودم . نسخه ای که من دارم کامله و اونو از هشتم گوهردشت گرفتم . دانلودیه و مال شرکت خاصی نیست . اون مرحله رو هم رد کردم و اون فایل رو هم در دایرکتوری بازی دارم.
راستي دوستان هركي كه بازيش مشكلي از لحاظ زبان داره (ژاپنيه با كمي انگليسي)مثل خودم كه البته حلش كردم!
موقع ورود به بازي وقتي كه ازتون ميخواد كه دايركت ايكستون رو مشخص كنين و به داخل بازي برين اون گوشه روي منوي Language و زبون رو عوض ميكنين
به همين سادگي!
ولي همين اعصاب منو خيلي خورد كرده بود!
من خونم گوهردشته و هميشه هم از وست بازي ميگيرم
كيفيتش رو قبول دارم
كارش درسته آدمم خيالش راحته!
يادش به خير برايPES09 رفتيم دم مغازه وايستاديم تا از تهران بيارن(حيف كه سر اين بازي نا اميد شدم!
راستي دوستان متوسط 28.6 براي سرعت فريم خوبه؟چون من كه از سرعت راضيم حالا نميدونم.
دوست عزیز بهتر بود 2پستت رو در 1 پست میدادی تاپیک همینجوری شلوغ هست شلوغ ترش نکنین
کسی اپلود نکرد واس ما این فایل رو ؟؟
نقل قول:
ادرس وست گیم اریاشهر جنب بیمارستان ابن سینا پاساژ مینا طبقه زیرزمین من از اونجا پچ رو گرفتم و نصب کردم مرحله 4 درست شد.!
نقل قول:
سلام اقا همون یه فایل نیست که اسم این پچ که گرفتم چشمه هست که خود بویستیم داده بیرون.! از فایل a313 شروع میشه و کلی دیگه نزدیک 800 مگابایت فایل :دی
توجه ........................................ توجه
کسانی که از بویس تیم بازی رو خریدن و با فایل a313 مشکل دارن و تویه دایرکتوری بازیشون نیست ... مشکل فقط همون فایل نیست نزدیک 800 مگابایت فایله! شاید بیشتر.
پس دست این بچه های boysteam درد نکنه خوب شاهکاری زدن!!! 800mg رو ... جدا می فروشن؟؟؟نقل قول:
این روش خوبی برای کسب درامدا... چند تا فایل حجیم از بازی کم کنی البته طوری که تو اوایل بازی مشکلی نداشته باشه بعد به اسم patch بفروشیش!
دوستان من این بازی رو نصب کردم اما حین بازی صدای شلیک ها و صحبت های کریس و شیوا پخش نمیشه؟؟؟
100 تومن پول دادم! بله موافقم اونم وسط بازی!!! چقدر خز!!!نقل قول:
من حجم کل بازیم 6.77 هست، مشکلی هم تا حالا نداشتم(دو تا مرحله رفتم)
به نظرتون حجمش درسته؟
بازیه قشنگیه، ولی یکم بعضی از جاهاش اغراق شده
آخه کاش مساله فقط پول بود...من پنج شنبه شب این مشکل رو پیدا کردم جمعه هم که جایی باز نیست باید تا شنبه صبر کنم ...برا اینه که انقدر عصبانیم... وسطای بازی باید ول کنم تا شنبه...لعنت به هر چی آدمه... ببخشد داغ کردم.!!نقل قول:
حجم بازی 9.93 شما احتمالا به مرحله 4 هم نمیرسی :دینقل قول:
kkain-blood جان منم خیلی شاکی شدم سه شنبه شب نشستم پاش که تا صبح تموم شه ولی .... قاطی کردیم.!
من این فایل رو برای دوستان گلم آپلود کردم . دوستان امتحان کنند ببینند با این فایل مشکل بر طرف می شه . امیدوارم فقط مشکل همین یک فایل باشه.
کد:http://www.divshare.com/download/8545875-991
دوست عزیز این هاستی که اپلود کردی سرعتش از 5kb بیشتر نمیشه کاشکی یه جا دیگه اپلود کنی حداقل تو راپید شیر
اینم فایل تو راپید شیر یکی از بکس ---------- گذاشته بود ولی همه میگن بازم فایل کم میاره !!
کد:http://rs567.rapidshare.com/files/281434763/s313.arc
آقا من بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی که دارم اینه که نوشته ها همه ژاپنی هستند
حالا پچی فایلی چیزی نیست که بازی به انگلیسی تبدیل بشه؟