اگه امشب بارسا با اختلاف 10 گل ببازه قهرمانیم ...
اگه امشب بارسا با اختلاف 10 گل ببازه قهرمانیم ...
بارسا صفر-صفر کرد و 61 امنیازی شد
رئال 69
بارسا 61
ویا 59
البته فعلا !
بچها بارسا متوقف شد .....................................0-0
راستی دوستان اگه فردا بازی سختمون رو ببریم به احتمال 99.99999999999999999999999999% که قهرمان هستیم و تنها چیزی که باعث خواهد شد ما قهرمان نشیم غرور بی حد و بی جا است دوستان خدا لعنت کنه شیطان رو که باعث غرور بیجا میشه ایشالا که بازیکنان با تفکر ما از این تله به خوب بگذرند و ما همگی جشن رو تو تاپیک بگیریم .......
تا فردا یعنی تا شب فردا خدمتتون باشم یا حق........
سلااااااااااااااااااااااا اااااام دوستان
دارم از خوشحالي ميميرم
بارسلون بازهم نشون داد اصلا شايستگي مقايسه شدن با رئال مادريد رو نداره چه برسه به رقابت كردن با اين
به اميد و ياري خداوند رحمان و رحيم فرداشب همين موقع قهرماني رو جشن خواهيم گرفت
فرداشب شبيست كه جام پرافتخار باشگاههاي اسپانيا بر دستان رائول گونزالز بلانكو فوق ستاره فوتبال رئال مادريد و جهان خواهد درخشيد
پيشاپيش تبريك ( خيلي خيلي خيلي خيلي خوشحالم )
به اميد خدا بارسلون در مقابل منچستر هم حذف بشه ( كه مطمئن باشيد حذف ميشه اين منچستر اين بارسلون رو ميذاره تو جيب بغلش) تا اين فصل رو بدون جام باشند و ديگه بخاطر چند قهرماني به تيم هاي ديگه فخر نفروشند .
end_of _world عزیز معلومه که شما هم مثل ما دل پری از بارسا داری ........... ایشالا این کاتالان از اسپانیا جداشه -در جواب به احمد جان ایشالاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا
عزيز مثل اينكه شما تازه واردي :5:نقل قول:
من رو همه ي كسايي كه اينجا هستند مي شناسند :19:
عجيبه و غريبه ها ... من دشمن خوني بارسلون هستم :32:
بچه ها به اين تازه واردها پيشكسوت هارو معرفي نكرديد :13:
ديگه نبينما ... همه تون رو از تيم ميندازم بيرون :27:
راستي ديويد اين عكسه چيه گذاشتي بكهام كه رفت يه شخصيت جديد پيدا كن اي بابا آبرومونو بردي :13:
نه ولف جان اتفاقآ بکام از زمان شما اینجا بود خوب هم تو بحثها شرکت میکرد ولی نمیدونم چطور یادت نمیاد و اینکه مطمئنی خواب نیستی؟اخه اگه امشب هم ببریم باز 100% قهرمان نیستیم ها چه برسه به کاپ ولی میشه اینو نتیجه گرفت که کار بارسا و هر تیمی تمام است و رئال برای دومین بار پیاپی قهرمان میشه و در کل این 31 قهرمانی رئال است و راستی میگم این ----خله خیابانی میگه رئال اگه اینبار قهرمان بشه 29 قهرمانیش است و نزدیک به 30 قهرمانیشون میشن ولی این مردک نمیفهمه که اینبار 31 قهرمانیش هست اخه.......
100 در 100 قهرمانیم ..
همین جوری یعنی اصلا می گم نبریم ...
ولی هم امشب می بریم هم الکلاسیکو رو هم همهی بازی های مونده رو ...
راستي ديويد اين عكسه چيه گذاشتي بكهام كه رفت يه شخصيت جديد پيدا كن اي بابا آبرومونو بردي :13:[/quote]
عشق دیوید تو خون ما هست کاریشم نمیشه کرد:21:
بارسا با ستاره هاش چه .....ندی زد این فصل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسا رو بیخیال رئال خودمون رو عشقه
آماده هستین واسه جشن قهرمانی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بلند می شی جلوت یه نوشستس ...نقل قول:
بارسا رو بیخیال رئالو رو عشقه
خیلی شبیه این اهنگ بود ....
مگه از این اهنگ های بد هم گوش می دی ؟؟؟
بچه ها بازی رو تلویزیون می ده ...
چی کار کنیم ؟؟؟؟
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــام به همه عاشقان رئال..............
خيلي چاكريم................
ببخشيد كه اينقدر دير اومدم......
وحيد جون خيلي شرمندم...........
end عزيز حتما توي يكي دو روز آينده ميام.....
اميدوارم همين امشب جشن رو بگيريم.....هر چند ميگن هنوز مونده....ولي ما از اگه مساوي هم كنيم قهرمانيم......حالا ببين كي گفتم......
يه سلام ويژه خدمت احمد جان....همينطور كسرا.....و ديويد عزيز كه عاشقه ديويد و هيچ كاريش نميشه كرد....و محمد جان كه اگه اشتباه نكنم همون محمد مادريد باشه......درست ميگم؟؟؟؟؟
ب به ...
ترکیه گرفته بودنت ؟؟؟
کجا بودی ؟؟؟
راستش هوايي شده بودم.........
ميفهمي كه چي ميگم؟؟؟؟!!!!!!!!
خوب ...
همه چیز دیگه داره عالی می شه ..
برای جشن قهرمانی الان دیگه هممون هستیم..
(مثل اوول فصل)
ولی نباید ول می کردید ها ...
به به به به بلاخره بعد مدت مدید از زندان مث اینکه رهات کردن این ترکهای ترکیه ها؟
اول اینکه سلام خدمت شما دوست عزیز و عزیز و عزیز که یه مدت نبودی و بلکل گزارش بازی های که پخش نمی شد خوابیده بود ایشالا که با اومدن شما دوست خوب نه تنها من بلکه همه دوستان دیگه دوباره تاپیک یه جون تازه میگیره........
بله چارلی جان ممد مادرید همون ممد رئالی هست خوب عزیزم بگو دیگه چطوری خوبی کجا بودی نبودی دیر اومدی رفته بودی و حال برگشتی ؟(فهمیدی چی گفتم؟)
امششششششششششششششششششششششش شششب میترککککککککککککککککککککک ککککککککککونیمممممممممممم مممممممممممممممممممم نه ؟
ويارئال هم 2 بر 0 برد..........
با رسلون رفت سوم!!!!!!!!!!!!
چاكرتيم احمد جان..........
هم آره هم نه.........
از يه لحاظ استفاده برديم!!!!!!!!!! از يه لحاظ ما رو از شما دور كرده بودن.........
دقيقه 5 بازي
0 بر 0 مساوي
ولي اين راسينگ هم خطرناكه ها.......
ميگم بازم كه ديارا و گاگو كنار هم هستند!!!!!!!!
دقيقه 8
0-0
داشتيم گل رو مي زديم ها........
دقيقه 10
0-0
به نظر من فعلا اشنايدر بهترين بازيكنه رئاله.......
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــل
رائول
چه ميكنه اين كاپيتان رائول.............
اين اراگونس ديگه چطور روش ميشه بگه رائول آماده نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقيقه 15
رئال مادريد 1-0 رسينگ
حيف كه آفسايد بود و گر نه چه گلي ميشد........
دقيقه 20
1-0
چارلی جون به نظر من که دراه رئال یکی از بهترین بازیهای خودش رو انجام میده واقعآ منسجم و زیبا و با انگیزه و این نشان از یه تیم بسیار منسجم داره و اینکه من دارم از بازی زیبای کاپیتان رائول و جاعوض کردنهای بی نظیر روبی و روبن دارم بلکل لذت میبرم وای که به این میگن رئال و به ما میگن مادردیسما و به این میگن یه بازی زیبا....
ميگم ما اگه نخوايم اين مزدك از رئال تعريف كنه بايد كيو ببينيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هي داره چشممون ميزنه......
موافقم احمد جان.......
ميگم نميشه اين جان رو از آخر اسم هامون بر داريم؟؟؟؟؟؟اينطوري خيلي رسميه!!!!!!
دقيقه 24
1-0
اگه اين روبن مثل زماني كه تويه چلسي بود الان آماده بود.........الان اون توپ رو خودش گل مي كرد......
دقيقه 26
1-0
اينا بازم كارشناسي كردن كه اخبار بايد بين بازي رئال پخش بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقيقه 28
1-0
مثل اينكه كاسياس دروازه تيم رو نجات داده........
ايول! روبن و روبينيو با هم بازي مي كنن!
اين روبن جلو روبينيو كم آورده :27:
كس اين راموس به بازي رسيد؟
آخه اين ديارا كه خوب بازي مي كنه، چرا مي خوان بندازنش بيرون؟
ایول...
ولی گل رو رائول نزد!
ايول دوباره همه دوره هم..............
دقيقه 35
1-0
سلام سلام
من اومدم
ببينيد من مدير افتخاري رئال هستم
ايول ايول
قهرماني مال ماست
احمد چقدر ضد حالي تو
بابا منظورم اينه كه اگه اين بازي رو به اميد خدا ببريم قهرماني ما صددرصده
ايول ايول
Moratón مدافع تيم سانتاندر كارت زرد گرفت!
توجه كردين الان چند تا از بچه ها با هم تو اين تاپيك هستن؟ D:
چرا رائول زد ...نقل قول:
گل به نام رائول ثبت شد
عشق است اين كاپيتانو :5:
حالا خدا کنه اون بازی که رئال میخواد جشن بگیره آخر شب باشه چون امکان داره جشن قهرمانی رو بخاطر اخبار قطع کنن:41::21: - ولی خدایی بچه ها چه بازی روونی میکنن:8::8:
موافقم! توپ مستقيم رفت! اما اگه رائول نبود گل نمي شد، دروازبان مي گرفتنقل قول:
واي واي واي ببين كي اينجاست
چطوري كسرا جونم
امشب اينجا قراره بجشنيما ...
امشب يه رقصي بكنم من ببينيد و حال كنيد
جشن جشن قهرماني
دقيقه 37
1-0