اگه 90 امشب هيچي نداشت حداقل فرق شخصيت 2 مربي معلوم شد
به عنوان يه ايراني من كه شرمنده شدم . مرده به اين سن و سال اينهمه جفنگ و لفت !؟!
قهرمانيم : بي شك
اگه 90 امشب هيچي نداشت حداقل فرق شخصيت 2 مربي معلوم شد
به عنوان يه ايراني من كه شرمنده شدم . مرده به اين سن و سال اينهمه جفنگ و لفت !؟!
قهرمانيم : بي شك
تایید میشه ...نقل قول:
حالا خوبه تازه هردوشون خسته بودن و فیروز هم به همین
خاطر زیاد خوشمزگی نمی کرد ... وگرنه ... :41:
یا حق
:40:
یه خوبی که داره بازی اخر با سپاهان داریم اگه به مشکل بربخوریم میتونیم بازی اخر رو ببریم و هم قهرمان بشیم هم اتقام بگیریم البته باید دیگه سوتی ندیم هرچند اگه داورا بزران
راستی قضیه 6 امتیاز چی شد میگن به طور قطعی برمیگرده وفیفا هم قبول کرده فقط فدراسیون منتظر نامه فیفا هستن توی چند تا سایتا خوندم راست هست یا دروغ دیگه نمیدونم فقط خدا کنه راست باشه
ولی خدایش از خطلای کریم حال کردن یه نیش پای کوچولو زد حال کردم بازیکن مثا.... به زمین خورد و ولو شدمیگفتن کونش هم پاره شده دیگه من نمیدونم!!!!
بازی بعدیمون هم خیلی سخته امیدوارم برگریدم یه نیم فصل اول
نقل قول:
با این تیکه خیلی حال کردم ،، انتقام
ماشالله شما قبل از هر بازی می خواین انتقام بگیرین ، ولی قسمت نمیشه :41:
این فیروز کریمی شوته دیوونست بابا!!!!!
تایید یک روانی به تمام معنا.نقل قول:
آگر دقت کنید از دقیقه ی 60 تا 76 1 توپ وترد زمین پرسپولیس شد واقعا میگم ولی هیچ کس به این موضوع توجه نکرده اما اگه یه بار دیگه ببینید اینو میفهمید
اینو میگن تحقیر استقلال
:2::2:کل بازی توپ توی زمین استقلال بود.نقل قول:
البته فيروز كه به خاطر استرس زيادي داشت تند و تند لباس عوض ميكرد اين قضايا رو نميديد
خيلي مايه تاسفه بودن يه همچين مربي اي روي نيمكت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك روز پس از دربي شصت و چهارم
تمرين پرسپوليس بدون حضور تماشاگر برگزار شد
خبرگزاري فارس: اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعد از دربي شصت و چهارم بدون حضور تماشاگران برگزار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم پرسپوليس امروز از ساعت 11 و 30 در زمين شركت واحد تمرين كرد.
بازيكناني كه در ديدار برابر استقلال در تركيب اصلي حضور داشتند، فقط ريكاوري كردند.
بازيكنان ذخيره تمرين سنگينتري انجام دادند.
تمرين فردا (شنبه) تعطيل است و از روز يكشنبه در ساعت 14 و 30 برگزار خواهد شد.
از اين پس تيم تمرين در نوبت صبح برگزار نخواهد شد.
در تمرين امروز هيچ تماشاگري حضور نداشت.
عليرضا نيكبخت واحدي و عليرضا حقيقي با اجازه قبلي در تمرين حاضر نشدند.
حسين بادامكي به دليل مصدوميت نظارهگر تمرين بود و عباس آقايي فقط دور زمين دويد.
حميد استيلي از پزشك تيم درخواست كرد به بازيكنان داروي تقويتي دهد كه ظاهرا پزشك تيم داروهاي موردنظر وي را در اختيار نداشت كه اين مساله باعث ناراحتي مربي پرسپوليس شد و از مرزبان خواست اين مسئله را به باشگاه گزارش كند.
در گفت و گو با فارس
كعبي: هنوز در پست اصليام بازي نميكنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم پرسپوليس تهران گفت: باوجود عملكرد خوبم در دربي، هنوز در پست اصليام بازي نميكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسين كعبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: روي غافلگيري در دقايق اوليه بازي گل خورديم؛ اما با اداره آن و در اختيار گرفتن نقاط مختلف زمين، در نيمه اول كار را به تساوي كشانديم تا فقط به برد در نيمه دوم فكر كنيم.
وي افزود: در نيمه دوم بازي را كاملا در اختيار گرفتيم؛ اما از فرصتهاي خود استفاده نكرديم تا استقلاليها با شانس بازي را مساوي كنند.
كعبي عنوان كرد: شك نكنيد پنالتي رويم كاملا درست بود؛ اما دليل نامهرباني داور با من را نميدانم چه بود. اگر خوشبينترين كارشناسان بازي ما را ديده باشند، با من هم عقيدهاند كه پرسپوليس 4 بر صفر بايد استقلال را شكست بدهد.
وي درباره نحوه استفادهاش در سيستم قطبي، گفت: با توجه به عملكرد خوبم در دربي اما هنوز در پست اصليام بازي نميكنم كه دليلش برايم نامشخص است. دوست دارم در اين موقعيت حساس مثل فصل قبل موثر باشم.
وي خاطر نشان ساخت: از حرفهاي نيكبخت در بازي ناراحت نيستم چون در زمين همه به فكر موفقيت تيم هستند؛ نه منافع شخصي.
كعبي در باره درگيرياش با اميرحسين صادقي گفت: فقط براي تصاحب توپ با مدافع استقلال برخورد فيزيكي پيدا كردم كه اين مورد را عمد ميدانست. به همين علت، با او چند دقيقهاي صحبت كردم تا اعلام كنم قصدي نداشتم.
پس از تساوي برابر استقلال
باقري: اخراجم از ميدان كاملا درست بود
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اخراجم از ميدان كاملا درست بود؛ اما داور يك پنالتي براي ما نگرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از تساوي يك بر يك مقابل استقلال تهران اظهار داشت: اخراجم از ميدان درست بود. داور به درستي دو كارت زرد به من نشان داد؛ هرچند در يك صحنه بازيكنان استقلال روي حسين كعبي مرتكب پنالتي شدند.
وي با انتقاد از بازي همبازيانش، گفت: بايد ياد بگيريم به دستورات كادر فني گوش كنيم. متاسفانه عادت كردهايم زود گل بخوريم و بعد به دنبال جبران آن باشيم؛ در حالي كه نبايد اينگونه بازي كرد.
وي افزود:پرسپوليس هنوز براي قهرماني در ليگ برتر شانس دارد. تمام تلاش خود را براي كسب اين عنوان انجام خواهيم كرد
ولی خدایی با چند تا تیکه که فردوسی پور به فیروز انداخت حال کردم .....:27::27::27:
گفت باید قبول کرد که طرفدار پرسپولیس از استق لال بیشتره (این واسه اون ابی هایی خوبه که خودشونو گول میزدن که ......... ):27:
بعد گفت شما راحت خوابیدی چون تو کورس قهرمانی نیستین:27:
دمش گرم :40:
مگه قرار نشد شما نیایی اینجا اخرش کار دست میدیم هانقل قول:
صبر کن اخر فصل جوجه ها رو انموقع میشمرن اونقت معلوم میشه کی قهرمان خواهد شد
این مورد که دیگه اینقد واضح و مشخص شده که گفتن نداره ...نقل قول:
یادش به خیر قبلا اگرم کسی میخواست اینو تو تلویزیون بگه ، با
کلی ترس میگفت و اونم غیر مستقیم ...
ولی الان دیگه اینقد واضح شده که تو تلویزیون هم از گفتنش ابایی
نیست و طرفداری محسوب نمیشه ... حقیقت محسوب میشه ...
این یارو میگه چرا بخش بیشتر ورزشگاه رو به پرسپولیسیا دادن !
آخه یکی نیست بگه مگه طرفدارای استق پشت در مونده بودن
که جاشون رو دادن به پرسپولیس ؟!
میخواد صندلیا خالی بمونه ، ولی به پرسپولیسیای پشت در ندن !
حســود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم نمی ره اون سال قهرمانی استقلال تو لیگ برتر که
قلعه مربیشون بود ، بعد از بازی آخر گفت 140,000 هوادار اومدن
ورزشگاه ... :18: ... :27:
جالب اینجاست که ورزشگاه آزادی از وقتی صندلی دار شده ، به زور
همون 100 هزار نفر رو جا میگیره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
73 ... 27 ... %
:46:
یا حق
آقا من نود رو ندیدم میشه بگید این فیروز خله چیا میگفت که باعث تعجب همه دوستان شده؟
طبق معمول با اينكه سوالها رو ميفهميد : چرت جواب ميدادنقل قول:
حرفاي ديشبش : من كت دوستم رو قرض گرفتم به خاطر يه سري مسايل خصوصي!
بايد هوادارها 50 - 50 بليط ميدادن تا جمعيت به يه نسبت ميشد
موقعيتهاي ما بيشتر بود و پرسپوليس موقعيت خلق گل نداشت!
اگه قطبي خسته است به خاطر استرسه : حجازي رو آويزان شدم تا بياد رو نيمكت تا استرس بياد برا پرسپوليسيا
و ...
البته با يه لحن مسخره بي شخصيتيش رو ثابت كرد
البته خطاها و تكل وحشيانه منصوريان گم شد و نشون ندادن
حتي خطايي كه باعث مصدوميت خليلي شد رو هم نشون ندادن
يه جا كه داشت فيروز مزخرف حرف ميزد به عادل گفت كه شما يادته كه يوسفي اگه موقعيت رو ميزد ما 2 گله ميشديم عادل هم گفت نيمه اول رو ميگين ديگه كه در جواب فيروز ر...د و گفت آره اگه گل ميشد ما برده بوديم : البته به جاي منصوريان و در نيمه دوم اومد
و كاملا مشخص بود كه فيروز نه جو گير شده و نه استرس داشته : حتي بازي رو هم توان نداشت نگاه كنه و مدام لباس عوض ميكرد
بابا این فیروز عجیب خرافاتیه ... میدونید که ...نقل قول:
اون کت عوض کردنش هم فک کنم واسه همین بود ...
بعد هم بابا خوب اولین دربیـش بود دیگه ... حق داشت
اونجوری کنار زمین پرپر بزنه ... :27:
خودش سه چهار شب قبل دربی نخوابیده ، به امپراطور میگه
استرس داشتی ... کافر همه را به کیش خود پندارد ...
افشین قطبی هم خوب زد تو پوزش ... گفت من تو جام جهانی
هم رو نیمکت نشستم ... برو جلو بوق بزن عمو قیروز ... :27:
یا حق
خیلی باحال بود اون تیکه. قطبی بد جور زد تو برجکشنقل قول:
ولی بیچاره شوخی کرد.:20:
خبر نگارش نامه به افشين قطبي و كادر فني كذب است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حبيب كاشاني: كادر فني با تمركز و قدرت به كار خود ادامه مي دهندمدير عامل باشگاه پرسپوليس خبر منتشر شده توسط يكي از خبرگزاريها مبني بر نگارش نامه اي دو صفحه اي به افشين قطبي و كادر فني اين تيم براي تغيير تاكتيك و تمرينات را تكذيب كرد و آنرا خبري كذب خواند.
حبيب كاشاني در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس با اشاره به جلسه امروز با كادر فني پرسپوليس گفت: در اين جلسه كادر فني گزارشي از وضعيت كنوني اين تيم را ارائه داده است و ضمن اعلام برنامه هاي خود، براي 8 هفته پاياني موانع و مشكلات موجود را نيز مطرح و خواستار رفع اين موانع شدند.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس افزود: بنده نيز با تقدير از تلاشهاي كادر فني، از آنها خواسته ام روند رو به رشدي را كه در بازي با استقلال شاهد آن بوديم، ادامه دهند و بدون هيچگونه دغدغه اي و نيز بدون توجه به شايعات پيرامون كادر فني و تيم، با قدرت و تمركز به كار خود ادامه دهند. به كادر فني اطمينان دادم از حمايت كامل اينجانب نيز برخوردارند و پرسپوليس مي تواند با تمركز بر روي تمرينات و دوري از حاشيه ها فصل موفقي را در كارنامه خود ثبت كند.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس همچنين خبر منتشر شده توسط يكي از خبرگزاريها مبني بر نگارش نامه اي دو صفحه اي به كادر فني و سرمربي اين تيم را تكذيب كرد و تصميم گيري در خصوص مسائل فني را در حوزه اختيارات سرمربي تيم و كادر فني دانست.
وي تاكيد كرد: در اين جلسه درباره ديدار با استقلال اهواز نيز صحبت شد و مقرر گرديد پس از هر بازي جلسه اي را با كادر فني داشته باشيم. كاشاني نتيجه اين جلسه را مثبت توصيف كرد.
صبح امروز در جلسه اي با حضور كادر فني، سرپرست و مدير عامل، پيرامون مسائل مربوط به باشگاه و برنامه هاي آتي تيم فوتبال پرسپوليس براي نيل به قهرماني در ليگ برتر بحث و تبادل نظر شد.
در گفت و گو با فارس
آقايي: با تعويض منصوريان كار براي ما سخت شد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با در اختيار داشتن كريم باقري در دربي ميانه زمين را در اختيار داشتيم، البته تعويض منصوريان كار را براي ما سخت كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عباس آقايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: هر دو تيم در دربي شصت و چهارم بازي خوبي به نمايش گذاشتند، چراكه دو گل به ثمر رسيد و موقعيت هاي گلزني متعدد نيز روي هر دو دروازه بوجود آمد.
وي افزود: قصد گرفتن 3 امتياز بازي را داشتيم؛ اما با عملكردي آماتور فرصتهاي به دست آمده را از دست داديم و فقط يك گل به ثمر رسانديم.
آقايي درباره عملكرد خط هافبك پرسپوليس تاكيد كرد: با توجه به تدابير خاص قطبي، در اكثر دقايق، ميانه زمين در اختيار پرسپوليس بود. حضور مهره كليدي مثل كريم باقري در اين امر نقش بسزايي داشت، البته بعد از تعويض منصوريان كمي كار براي ما سخت شد.
وي افزود: داوران اسپانيايي بسيار خوب دربي را مديريت كردنند؛ اما يك پنالتي را از پرسپوليس گرفتند
در پاسخ به اظهارات سرمربي تيم ملي
قطبي: دايي در مورد بدنسازي پرسپوليس اشتباه ميكند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي دايي در مورد بدنسازي بازيكنان تيم ما اشتباه ميكند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در پايان جلسه تمريني در باره اظهارات سرمربي تيم ملي ايران مبني بر نامناسب بودن شرايط بدني بازيكنان پرسپوليس، عنوان كرد: گر نيكبخت بازيكن 35 دقيقهاي است، چرا علي دايي مقابل كويت 70 دقيقه وي را در زمين نگه داشت و مهاجم پرسپوليس تا لحظات آخر براي تيم ملي بازي كرد؟
سرمربي پرسپوليس به شرايط پرسپوليس در ليگ برتر اشاره كرد و گفت: تا پايان مسابقات، 8 مسابقه ديگر باقيمانده است. اميدوارم با كمك حميد استيلي و عليرضا مرزبان بتوانيم امتيازهاي لازم را به دست آوريم.
وي با اشاره به دربي 64 خاطر نشان ساخت: آمار نشان داد كه پرسپوليس به مراتب بهتر از استقلال بازي كرد. فقط در ضربات آخر به دليل بيدقتي فرصتها از دست رفتند. علاوه بر اين، داور اسپانيايي 2 پنالتي را به سود ما اعلام نكرد.
دستيار سابق پيم وربيك راجع به مصاحبههاي انتقادآميز برخي بازيكنان، تصريح كرد: باتوجه به شرايط حساس تيم در ليگ برتر، از بازيكنان خواستهايم كه كمتر با روزنامهها مصاحبه كنند؛ اگرچه معتقدم خود بازيكنان در اين زمينه مقصر هستند. قبل از انجام هر مصاحبه بايد به خوبي به گفتههايشان توجه داشته باشند و به جاي انجام مصاحبه بهتر است كه به تلاش خود بيفزايند.
وي در حمايت از مهاجم پرسپوليس گفت: عليرضا نيكبخت واحدي بازيكن توانايي است؛ اما معتقدم مربي برابر استقلال ميتوانست عملكرد بهتري داشته باشد. بارها با جا گذاشتن مدافعان حريف، به دروازه استقلال نزديك شد. به نظرم نيكبخت بازيكن موثري در ليگ برتر، پرسپوليس و تيم ملي است.
قطبي درباره توجه بيش از حد برخي بازيكنان به حركات انفرادي، اظهار داشت: ترجيح ميدهم در شرايط فعلي اظهاري در اين زمينه نداشته باشم چرا كه دوست ندارم پرسپوليس وارد حاشيه شود. من و اعضاي كادر فني مسابقات تيم و بازيكنان را آناليز ميكنيم.
سرمربي پرسپوليس در باره قولش مبني بر قهرماني با 75 امتياز گفت: هميشه دوست دارم كه بالاترين اهداف را در نظر بگيرم. در اوايل فصل ميدانستم پرسپوليس ميتواند با 60 تا 70 امتياز امتياز قهرمان شود؛ اما امتياز 75 را انتخاب كردم تا بازيكنان خواستههاي بزرگتري را دنبال كنند. هنوز هم به قهرماني در ليگ برتر اميدوارم و معتقدم تيم ما با حداكثر امتياز، قهرماني را تصاحب خواهد كرد.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8701180641
در پي نشست مديران و كادر فني
تمرينات پرسپوليس بايد جدي تر پيگيري شود
خبرگزاري فارس: در پي نشست مديران و كادر فني پرسپوليس تصميم گرفته شد در هفته هاي پاياني ليگ برتر تمرينات با جديت بيشتري پيگيري شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، مديران و كادر فني اين تيم به مدت 2 ساعت در شوراي شهر تهران و در دفتر حبيب كاشاني برگزار شد تا شرايط در هفته هاي بعدي بهتر شود.
بنا بر جلسه انجام شده، مديران پرسپوليس از تغييرات انجام شده در دربي 64 ابراز رضايت كردند و مدعي شدند عملكرد كادر فني نسبت به ديدار با ذوب آهن به مراتب مطلوب تر بوده است. از افشين قطبي و حميد استيلي خواسته شده شيوه تمرين را نسبت به گذشته تغيير داده و با جديت بيشتري ادامه دهند.
كاشاني از كادر فني به ويژه از قطبي خواسته كه قبل و بعد از هر مسابقه برنامه ها را به مديران اطلاع داده و با جديت بالاتري بازيكنان را روانه ميدان كند.
در مقابل، قطبي از مسئولان خواست كه براي رويارويي بهتر با استقلال اهواز فليم 3 مسابقه اخير را در اختيارش قرار دهند تا بتواند شناخت بهتري نسبت به حريف داشته باشد.
كاروان پرسپوليس پنج شنبه هفته جاري راهي اهواز مي شود و جمعه شب پس از انجام ديدار با استقلال اهواز به تهران برميگردد.
كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس فردا تشكيل جلسه مي دهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس فردا دوشنبه نوزدهم فروردين ماه تشكيل جلسه مي دهد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اولين جلسه كميته انضباطي باشگاه در سال جديد فردا دوشنبه نوزدهم فروردين ماه در ساعت 14 برگزار مي شود.
دستور جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس در خصوص مصاحبه هاي درج شده از حسين كعبي در روزنامه هاي صبح امروز مي باشد.
کد:http://perspolis-club.net/News.aspx?id=3269
مرسی مجتبی جون عکسهای با حالی بود ..
نقل قول:
م م نون :10:
جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس تشکیل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس برای رسیدگی به مصاحبه اخیر حسین کعبی با برخی روزنامهها با حضور این بازیکن تشکیل شد.
عباس علیپور درباره این جلسه و نتیجه آن به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: «این جلسه با حضور آقای کعبی تشکیل شد و ایشان ضمن پذیرش انجام اصل مصاحبه اعلام کردند که بسیاری از مواردی که روزنامهها به آن اشاره کرده بودند ساختگی است».
دبیر کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس افزود: «با توجه به اینکه آقای کعبی از بازیکنان با اخلاق و بی حاشیه پرسپولیس هستند و در این جلسه پذیرفتند که مصاحبه مذکور خلاف مصالح باشگاه بوده است، با رأی اعضای کمیته انضباطی مشمول تخفیف در حکم شدند و به اخطار کتبی همراه با درج در پرونده ایشان بسنده شد».
پرسپولیس شانس اول قهرمانی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسین کعبی: طبیعی است که پرسپولیس را به حاشیه بکشند!حسین کعبی را باید از جمله بازیکنانی دانست که سالهاست در سطح اول فوتبال ملی و باشگاهی حضور دارد و در عین حال همیشه از حاشیهها دوری کرده است و همیشه نیز در خدمت تیم بازی کرده است.
اما پس از بازی با استقلال چاپ مصاحبهای انتقادی از حسین کعبی باعث شد او امروز در کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس حاضر شود و درباره این مصاحبه توضیحاتی را ارائه دهد.
کعبی پس از حضور در کمیته انضباطی به تحریریه سایت رسمی باشگاه پرسپولیس آمد و درباره این مصاحبه و شرایط این روزهای پرسپولیس گفت و گویی را انجام داد که در زیر میخوانید:
از حسین کعبی کمتر مصاحبه جنجالی دیده بودیم، مصاحبه اخیرت با روزنامهها کمی عجیب بود!
با کدام روزنامهها؟! من فقط با یک روزنامه مصاحبه کردم و نمیدانم مطالبی که در بقیه روزنامهها چاپ شده از کجا آمده است! من در کمیته انضباطی باشگاه هم اصل مصاحبه را تکذیب نکردم و گفتم که به خاطر فشاری که تحمل میکنم مصاحبهای کردم که البته به نظرم درست نبود اما بعضی روزنامهها چیزهایی را به نقل از من نوشتند که به هیچ وجه نگفتهام و صحت ندارد.
اینکه از بعضی از بازیکنان پرسپولیس اسم برده بودی و گفته بودی با تو مشکل دارند؟
این بازیکنانی که روزنامهها اسم آورده بودند از بهترین دوستان من هستند و خیلی صریح میگویم که من در این مصاحبه هیچ اسمی از بازیکنان پرسپولیس نیاوردم. من با این بچهها رفیقم و هیچ وقت حاضر نمیشوم آنها را خراب کنم. من حتی اگر مشکلی هم با بازیکنی داشته باشم امکان ندارد حتی پیش کادر فنی دربارهاش حرف بزنم. بالاخره ما هم بازی هم هستیم و این طور مسائل باید بین خودمان و داخل تیم بماند.
درباره کادر فنی هم حرف نزده بودی؟
آن چیزی که در بعضی روزنامهها چاپ شده، 180 درجه عکس چیزی است که من گفتم. از من سوال کردند چرا در دفاع راست بازی میکنی و مثل پارسال مهاجم نیستی، من هم گفتم این چیزها مربوط به کادر فنی و مربیان است، باید از آنها سوال کنید. همین.
حالا واقعاً از پستی که بازی میکنی ناراضی هستی؟
ببینید! اینکه چه بازیکنی کجا بازی کند فقط مربوط به مربیان است. در فوتبال حرفهای این صحبتها را نداریم که این جا میخواهم بازی کنم و آن جا نمیخواهم بازی کنم. من فقط دلم میخواهد هر طور شده، پرسپولیس موفق شود تا هوادارها خوشحال شوند. به خدا فقط همین است. من حتی اگر روی نیمکت هم بنشینم و بازیکن ذخیره باشم فقط دوست دارم تیم قهرمان شود. حسین کعبی از هیچ چیز جز ناراحتی هوادارها ناراحت نیست و نمیشود.
اخیراً حاشیههای زیادی برای پرسپولیس درست میشود، فکر میکنی علت این حاشیه سازیها چیست؟
من زمانی که انگلیس بودم بازیهای نیم فصل اول را پیگیری میکردم. پرسپولیس در نیم فصل اول عالی بود. خوب بازی میکرد و خوب نتیجه گرفت. همان موقع می دانستم که در نیم فصل دوم برای این تیم حاشیه سازی کنند تا موفق نشود. امسال آقای کاشانی به این تیم سر و سامان داده و خیلی از مشکلات را حل کرده. پرسپولیس هم روی دور موفقیت بود، پس عجیب نیست که هر کاری بکنند تا این تیم را به حاشیه بکشند و زمین بزنند.
پرسپولیس در فاصله 8 هفته مانده به پایان لیگ، صدر جدول را از دست داده. شانس قهرمانی این تیم را چقدر می دانی؟
پرسپولیس امسال بهترین شرایط را برای قهرمانی دارد. بهترین شرایط ممکن را. بازیکنان پرسپولیس از بهترین بازیکنان ایران هستند که تیمهای دیگر آرزوی داشتن تک تک آنها را دارند. مشکل مالی وجود ندارد و شرایط تیم خوب شده. به قول شما 8 هفته هم تا پایان لیگ باقی مانده، بنابر این هنوز دیر نشده اما هر بازی برای ما حکم فینال را دارد و برای اینکه بتوانیم قهرمان شویم باید در هر بازی برای برد پا به میدان بگذاریم، بازی آخرمان هم که با سپاهان است. پرسپولیس شانس اول قهرمانی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه بازیهای تیمهای امید، جوانان و نوجوانان پرسپولیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از سوی هیئت فوتبال استان تهران برنامه بازیهای تیمهای پایه اعلام شد و طبق برنامه، تیمهای پرسپولیس در سه رده سنی؛ امید، جوانان و نوجوانان به میدان میروند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، طبق برنامه، تیم امید پرسپولیس روز پنجشنبه 22 فروردین ماه در زمین درفشیفر به مصاف تیم اتکا میرود و در روز جمعه 23 فروردین ماه تیم نوجوانان پرسپولیس در ساعت 30/12 با تیم البرز دیدار میکند که این دیدار نیز در زمین درفشیفر برگزار می شود و تیم جوانان پرسپولیس در روز یکشنبه 25 فروردین ماه در ساعت 13 در ورزشگاه تختی (شماره 2) با تیم استقلال جنوب مصاف میدهد.
گفتنی است؛ تیم نوجوانان پرسپولیس از 12 دیدار گذشته خود، صاحب 8 برد، 2 تساوی، 2 باخت و 26 امتیاز بوده و به همراه تیمهای نوجوانان احسان ری و استیل آذین از بختهای اصلی صعود از گروه دوم نوجوانان میباشد.
در هفته پایانی لیگ مسیر قهرمانی پرسپولیس هموارتر است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسپولیس 2 بازی و سپاهان 4 بازی خارج از خانه دارندتیم پرسپولیس به رغم کسر 6 امتیاز از سوی فیفا به همراه تیم سپاهان از بختهای اصلی قهرمانی لیگ 86 محسوب میشود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در 8 دیدار باقی مانده از رقابتهای لیگ برتر، تیم پرسپولیس تنها دو بازی خارج از خانه دارد که در هفته بیست و هفتم در اهواز با تیم استقلال این شهر بازی دارد و در هفته بیست و نهم در کرمان به مصاف تیم مس میرود. در حالی که تیم سپاهان چهار بازی خارج از خانه دارد و در آخرین دیدار در هفته سی و چهارم باید در تهران برابر پرسپولیس قرار گیرد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم بازیهای باقیمانده تیمهای پرسپولیس و سپاهان را با ذکر محل مسابقه عنوان کنیم که در نوع خود جالب است.
بازیهای باقیمانده پرسپولیس:
هفته 27، استقلال اهواز (اهواز)
هفته 28، ملوان (تهران)
هفته 29، مس (کرمان)
هفته 30، شیرین فراز (تهران)
هفته 31، سایپا (تهران)
هفته 32، برق شیراز (تهران)
هفته 33، صبا باتری (تهران)
هفته 34، سپاهان (تهران)
بازیهای باقیمانده سپاهان:
هفته 27، ملوان (انزلی)
هفته 28، مس (اصفهان)