سرویس های ADSL افتضاح فن آوا
من یکی از مشترکین قدیمی فن آوا هستم (بیش از 2 سال) قبلا سرویس خوبی ارائه می داد ولی از مهر امسال (1391) به یکباره همه چیز 180 درجه برگشت. :41:
ابتدا سرعت دانلود شبانه را به کمتر از نصف رساندند یعنی اگر با سرعت 512 روی 140 تا 160 می رسید حالا بزور به 60 می رسد.بعد قطعی ها در ساعات 2 تا 7 صبح
سبب شد تا بعضی شبها اصلا دانلودی نباشد. سپس اعلام کردن به سرویس های زیر 5 گیگ دانلود شبانه تعلق نمی گیرد و قیمتها را هم بالا بردند .
این ماه هم من بنا چار سرویس 256 نامحدود گرفتم که انهم مفت نمی ارزد همان سرعت دایل آپ است.:41:
تصمیم به قطع اشتراک با فن آوا را دارم ولی نمی دانم از چه شرکتی که سرویس بهتری را در غرب تهران (منطقه مخابراتی پیام نور) ارائه می دهد ، سرویس بگیرم.
تازه به این راحتی ها هم خط را جمع آوری نمیکنند میگویند باید کپی کارت ملی را با ذکر دلایل انصراف خود برای ما فکس کنید تا بعد در مورد جمع آوری
و از رانژه خارج کردن خط شما تصمیم گیری کنند یا باید حضورا مدارک را تحویل شرکت داد.
یعنی در قرن بیست و یکم این شرکت ISP مشترکین خودش را به گروگان گرفته به طوری که شما مجبورید با وضع افتضاح سرویس اینها تحمل کنید
و یا بخاطر رهایی از دست این شرکت فن آوای جهنمی وقت و انرژی زیادی را از دست دهید که بعد از معلوم نیست چند ماه
از شرشان نجات یابید.
به همه توصیه اکید می کنم وارد تور شیطانی فن اوا نشده و از گرفتن سرویس از آن پرهیز نمایید.