Condemnedنقل قول:
Alon in the dark
:10:
Printable View
Condemnedنقل قول:
Alon in the dark
:10:
من ماشین سواری های جدید رو بازی نکردمنقل قول:
میشه جدیدترین بازی ماشینی که بشه آفلیان دو نفره بازی کرد رو معرفی کنید.
اما آخرین ماشین سواری که دو نفر میشد BURN OUT : Paradise City بود
اونم نه در عین حال!
اول یکی میرفت!
بعد اون یکی میرفت!
هر کی سریع تر میرفت خود سیستم بهش امتیاز میداد
كسي نميدونه؟نقل قول:
................................نقل قول:
به نظر من بازی DEAD SPACE رو به عنوان یه بازی وحشت ناک بازی کنی بهتره.سعی کن بازی رو شب انجام بدی و از هد فون برای صدا استفاده کنی تا عمق بازی رو بهتر استفاده کنی ..
این جانب هیچ گونه مسئولیتی بابت سرزنش شدن از طرف پدرومادر به علت داد و هوار کشیدن در نیمه شب اونم به علت ترس از بازی جلوی کامپیوتر را نمی پذیرم..............
......................اینو گفتم چون من خودم این تجربه رو داشتم.........فکر کن چراغ ها خاموش ....هیچ صدایی نماید ....یکدفه تو غرق در خون میشی...... اجساد تیکه پاره همه جا هستن ....یک سایه پشت سرت میبینی..........ناگهان به تو حمله میشه............به همه اینها حالت سینمایی فوق العاده بازی رو هم اضافه کن ............
خود دانی
یک بازی بیلیارد آفلاین یا شبکه ای با کیفیت میخواستم
خودم 8ballclub آنلاین بازی میکنم
با گرافیک بهتر چیزی هست.......؟
بازی championsip billiard وpoolshark هم حال نمیدن
manhunt1 وmanhunt2 و clock tower3 از جمله بازی های ترسناک باحال هستند که حتما باید امتحان کرد.:46:نقل قول:
silent hill:homecoming هم خوبه.
بازی manhunt1وmanhunt2 رو حتما امتحان کن که از دیوونه بازی و وحشت گرفته تا تیکه پاره کردن ادمها با اره.خلاصه که خیلی خشن هست. بازی clock tower 3 هم جزو بازی های ترسناک به یاد ماندنی هسته که خیلی باحاله.silent hill:homecoming هم خوبه.:46:نقل قول:
بازی lord of the rings the battle for middle earth III اگه قراره بیاد...
star wars clone wars republic heroes
star wars battlefront III
star wars the old republic(اینو میدونم قبلا گفتم ولی الان فک کنم اطلاعات جامع تری در دسترستون باشه)
اطلاعات این ها لطفا:D
از کمک شما خیلی ممنونم اما اگر میشه بیشتر درباره ی بازی صحبت کنید درباره ی موضوعش و مراحلش و سلاح ها و اهدافش و همچنین از کجا تهیه کنم و جدیدترین نسخه ان چیست؟؟یه سوال دیگه که این بازی warkraft الان نسخه جدیدش که اومده چه نسخه ای است؟؟نقل قول:
یه بازی xbox360 می خواستم که همینطوری با کارای ساده ولخرجی کنه و اچیومنت بده.
Avatar The Burning Earthنقل قول:
Ice Age 3
TMNT
ShellShock 2
از همه راحت تر همون اولین بازی هست که گفتم ! بقیه رو باید کمی حوصله به خرج بدی .
دوستان بازی تو سبک igi 2 می خواستم واس pc
سلام دوستان میشه یه بازی استراتژیک خوب توصیه کنید که ساده هم باشه چون من تا حالا بازی استراتژیک خیلی کم بازی کردم Total Empire چطوره چون خیلی ازش تعریف شنیدم راستی گرافیکش هم خوب باشه
rise of nationنقل قول:
empire total war
c&x
rome total war
بازم بخوای بگو
من میخواستم چند تا بازی جدید بخرم
فرقیم نداره چه سبکی فقط ارزش خریدنو داشته باشه و قشنگ باشه
چی بخرم
گرافیکم هم 512
رم 2 gb
این بازی هارو نداشتم و میخوام بگیرم بنظرتون خوبن
GRID
GTA IV
FALLOUT 3
ARMA II
بازی lord of the rings the battle for middle earth III اگه قراره بیاد...
star wars clone wars republic heroes
star wars battlefront III
star wars the old republic(اینو میدونم قبلا گفتم ولی الان فک کنم اطلاعات جامع تری در دسترستون باشه)
اطلاعات این ها لطفا:D
چی بخرم
گرافیکم هم 512
رم 2 gb
این بازی هارو نداشتم و میخوام بگیرم بنظرتون خوبن
GRID
GTA IV
FALLOUT 3
ARMA II
مسعود اینا رو هم میتونه بگیره بازی های خوبین نه؟؟
Prototype
Bionic Commando
Prototype خوبه و این بازی رو همه نمی پسندن!!نقل قول:
مسعود اینا رو هم میتونه بگیره بازی های خوبین نه؟؟
Prototype
Bionic Commando
Bionic Commando رو هم هنوز بازی نکردم!
سلام ...
Prototype رو دارم بازی می کنم ، بازیه جدیدی نیستش ، اینکه اینهمه قدرت و توانایی داره از جذابیتش خیلی به نظرم کاسته همینطور بازی های دیگه ، حالا دیگه آخراشم و می خوام تمومش کنم ، داستانش ضعیف و تکراریه ، اینکه میره جای تلفن و ماموریت میگیره خیلی تکراری میشه دیگه ، آخه چند بار ! 1 بار 2 بار نه اینهمه ... در هر صورت اولش که بازی کردم خیلی خواستمش ولی الان نظرم برگشته .
Call Of Juarez : Bound In Blood هم امروز تمومش کردم ، بازیه خوبیه ، خیلی هم ساده است و گرافیک خوبی داره و از همه مهمتر داستان و گیم پلی جالبی داره ، اما بزرگترین ضعفش به نظرم دمو های طولانی بود ، طوری که آدم خیلی از مواقع از بازی یادش میره و انگار داره فیلم میبینه ! آخرش هم بامزه بود : د ی
دوستان می تونید چند شات از بین بازیه Grand Theft Auto IV بگیرین و برام بذارید ، ممنون میشم ، اگه خودتون بگیرین و آپلود کنید ممنون تر میشم .
این بازیه Gears Of War 1 , 2 خوبه بگیرم ، از بازی های جنگی خوشم میاد ، اونم سوم شخص ، چطوره ؟ اینم اگه چند شات بذارین ممنون میشم .
یک بازیه مدیریتی خیلی خوب با گرافیک بالا چی پیشنهاد می کنین ؟ می خوام خیلی خوب باشه ، این SIMS رو تا الان بازی نکردم و نمی دونم چجوریه . اینم توضیح بدین ممنون میشم .
Max Payne 3 که جدیدا اومده چجوریاست ! داستان و گرافیک خوبی داره ! از 1 و 2 (همون اصلیها) بهتره !
ممنون شما دوستان گل .
gears of war 1 فقط برای PC اومده!نقل قول:
سلام ...
Prototype رو دارم بازی می کنم ، بازیه جدیدی نیستش ، اینکه اینهمه قدرت و توانایی داره از جذابیتش خیلی به نظرم کاسته همینطور بازی های دیگه ، حالا دیگه آخراشم و می خوام تمومش کنم ، داستانش ضعیف و تکراریه ، اینکه میره جای تلفن و ماموریت میگیره خیلی تکراری میشه دیگه ، آخه چند بار ! 1 بار 2 بار نه اینهمه ... در هر صورت اولش که بازی کردم خیلی خواستمش ولی الان نظرم برگشته .
Call Of Juarez : Bound In Blood هم امروز تمومش کردم ، بازیه خوبیه ، خیلی هم ساده است و گرافیک خوبی داره و از همه مهمتر داستان و گیم پلی جالبی داره ، اما بزرگترین ضعفش به نظرم دمو های طولانی بود ، طوری که آدم خیلی از مواقع از بازی یادش میره و انگار داره فیلم میبینه ! آخرش هم بامزه بود : د ی
دوستان می تونید چند شات از بین بازیه Grand Theft Auto IV بگیرین و برام بذارید ، ممنون میشم ، اگه خودتون بگیرین و آپلود کنید ممنون تر میشم .
این بازیه Gears Of War 1 , 2 خوبه بگیرم ، از بازی های جنگی خوشم میاد ، اونم سوم شخص ، چطوره ؟ اینم اگه چند شات بذارین ممنون میشم .
یک بازیه مدیریتی خیلی خوب با گرافیک بالا چی پیشنهاد می کنین ؟ می خوام خیلی خوب باشه ، این SIMS رو تا الان بازی نکردم و نمی دونم چجوریه . اینم توضیح بدین ممنون میشم .
Max Payne 3 که جدیدا اومده چجوریاست ! داستان و گرافیک خوبی داره ! از 1 و 2 (همون اصلیها) بهتره !
ممنون شما دوستان گل .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی تعداد زیادی از تصاویر این بازی رو ببینی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sims یه بازی Life simulation هستش! بازی که با تمرکز بر روی زندگی Sims, اختیارات دنیای نجازی این شخص رو به شما میده و شما میتونید فعالیت های روزانه اش رو از قبیل خوابیدن و خوردن و.. کنترل کنید! یه شبیه ساز زندگی هستش! تا نسخه 3 هم بیشتر ازش نیومده! نخسخه 3 امشال منتشر شد!
و در زمینه مدیریتی میشه بازی SimCity 4 و City Life رو معرفی کرد!
Max Payne 3 هم هنوز نیومده! تمام بازیهایی که با این عنوان فروحته میشه کاملا تقلبی هستش!
Geow بله یکی از بهترین سوم شخص هاست حتما بگیر البته نسخه یکش فقط برای کامپیوتر اومده.نقل قول:
بله SIMS هم بهترین بازی مدیریتی هست.
Max Payne 3 هم داره مراحل ساخت رو طی میکنه.
به نظر شما دوستان عزیز من
بازی gta iv رو بگیرم یا gta vice city رو
iv قابل مقایسه با اون یکی نیست 100% iv رو بگیر البته اگه رو سیستمت بخوره:20:نقل قول:
یک استرا تزیکی خوب معرفی کنید فقط یکی!
چه نوع استراتژیکی میخوای تاریخی و نظامی.....نقل قول:
فرقی نداره فقط جذاب باشه
یه بازی تو سبک دویل می کرای 4 معرفی کنید ..خسته شدیم از بس بازی درپیت بازی کردیم!!!!!!!!!!!!!
Tom Clancy End Warنقل قول:
Empire Total War
Rome Total War
به رم 2 gb و vga 512 میخورهنقل قول:
کلا مشخصات سیستمتو بنویس مدل گرافیک خیلی مهمه:5:نقل قول:
نقل قول:
CPU: 2.1 GHZ
RAM : 2GB
VGA : 8600 GT 512 GB
O.S : WINDOWS XB
نصب می شه یا نه
راستی نصیش سخته
Microsoft Flight Simulator X
چطوریه میخوام یه کم خلبانی یاد بگیرم با حاله و رو سیستمم خوب میاد
Prince of Persia 2008نقل قول:
یه بازی تو سبک دویل می کرای 4 معرفی کنید ..خسته شدیم از بس بازی درپیت بازی کردیم!!!!!!!!!!!!!
Assassin's Creed
Prince of Persia: The Sands of Time
Prince of Persia: The Two Thrones
Prince of Persia: Warrior Within
اگه CPU دو هسته ای باشه آره ;)نقل قول:
CPU: 2.1 GHZ
RAM : 2GB
VGA : 8600 GT 512 GB
O.S : WINDOWS XB
نصب می شه یا نه
راستی نصیش سخته
سلام . این طور که من شنیدم بازی GOW2 حالا حالاها واسه PC نمیاد.می خواستم یه بازی در حد همین بازی بهم معرفی کنید (جز COD4). اگه بازی گرافیک بالای دیگه مد نظر تون هست معرفی کنید .
مشخصات سیستم :
Ram : 2GB
VGA : 1G 9400 GT
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400
ممنون ...
:5:
تو جست و جویی که کردم از گرافیک Crysis 2 Warhead خیلی تعریف شده بود .
به نظر شما دوستان Crysis 2 Warhead بهتر است یا GOW2,1 ...؟
در ضمن می خواستم جند تا Screen Shot از بازی Crysis 2 Warhead برام بذارید ...
ممنون
شبیه به سری Gears of War بازی زیر رو پیشنهاد میکنم:نقل قول:
Lost Planet: Extreme Condition - 2007
این بازیها متفاوت از همدیگه حساب میشن. یکی شوتر سوم شخصه و دیگری شوتر اول شخص... نمیشه با هم مقایسه بشن. هر کدوم قشنگی خودشون رو دارن و بهترین حساب میشن.
پیشنهاد می کنم بهتره نسخه اول این بازی یعنی Crysis محصول 2007 رو بازی کنین بعد به دنبال Crysis Warhead محصول 2008 برین. بازی دوم تکمیل کننده داستان بازی اول حساب میشه.
عکسهای Crysis Warhead:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده سایز کامل >> (از چپ به راست)
کد:http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/884/884757/crysis-warhead-20080626031728649.jpg
کد:http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/895/895127/crysis-warhead-20080730113115301.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/895/895127/crysis-warhead-20080730113110582.jpg
مشاهده سایز کامل >> (از چپ به راست)
کد:http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/908/908864/crysis-warhead-20080909014054185.jpg
کد:http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/908/908864/crysis-warhead-20080909014048342.jpg
کد:http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/909/909584/crysis-warhead-20080911054312418.jpg
اقا بازی ترسناک چی هست ؟
مثل Condemened
alone in the dark
resident evil
Lost Planet رو بازی کردم . اگه میشناسید یکی دیگه رو معرفی کنید...:11:نقل قول:
Dead Space - سوم شخصنقل قول:
Silent Hill Series - سوم شخص
F.E.A.R - اول شخص
F.E.A.R - اول شخص
به شخصه F.E.A.R و F.E.A.R 2 رو پیشنهاد میکنم
سلام دوستان . می خوام یه بازی خوب معرفی کنید که وقتم بگذرونم(یه چند روزی بیکارم).
لطفا نظرتون رو بگید . چند تا بازی اول شخص (استراتژیک نه). سیستمم هم اینه
ram 4g
cpu e7400 2.8gh
VGA 4670 512m
این بازی ها رو میشه معرفی کردنقل قول:
BioShock - 2007
Brothers in Arms: Road to Hill 30 - 2005
Brothers in Arms: Earned in Blood - 2005
Brothers in Arms: Hell's Highway - 2008
Call of Duty - 2003
Call of Duty: United Offensive - 2004 - نسخه تکمیلی
Call of Duty 2 - 2005
Call of Duty 4: Modern Warfare - 2007
Call of Duty: World at War - 2008
Crysis - 2007
Crysis Warhead - 2008
Doom 3 - 2004
Doom 3: Resurrection of Evil - 2005 - نسخه تکمیلی
Far Cry - 2004
Far Cry 2 - 2008
F.E.A.R. - 2005
F.E.A.R. Extraction Point - 2006 - نسخه تکمیلی اول
F.E.A.R. Perseus Mandate - 2007 - نسخه تکمیلی دوم مستقل
F.E.A.R. 2: Project Origin - 2009
Half-Life - 1998
Half-Life: Opposing Force - 1999 - نسخه تکمیلی اول
Half-Life: Blue Shift - 2001 - نسخه تکمیلی دوم
Half-Life 2 - 2004
Half-Life 2: Episode One - 2006
Half-Life 2: Episode Two - 2007
Medal of Honor Allied Assault - 2002
Mirror's Edge - 2009The Operative: No One Lives Forever - 2000
No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - 2002
Prey - 2006
Quake III Arena - 1999
Quake III Team Arena - 2000 - نسخه تکمیلی
Quake 4 - 2005
Return to Castle Wolfenstein - 2001
Serious Sam: The First Encounter - 2001
Serious Sam: The Second Encounter - 2002
Unreal Tournament - 1999
Unreal Tournament 2004 - 2004
مطلب فوق نوشته havas_1980 است
سلام
من دنبال یه بازی استراژیک میگردم که بشه آنلاین بازی کرد
البته موضوع بازی ساختن دهکده و ... کلا قدیمی نباشه و موضوع جنگی با جنگ افزار های زمان خودمون باشه
ممنون