اين كه فارسي ساز مي خواد وتا حالا هم نوكيا رو فريمور n73 ارائه نكرده مگر اينكه از فارسي سازهاي متفرقه استفاده كني....نقل قول:
Printable View
اين كه فارسي ساز مي خواد وتا حالا هم نوكيا رو فريمور n73 ارائه نكرده مگر اينكه از فارسي سازهاي متفرقه استفاده كني....نقل قول:
اشتباه شد ببخشید
سلام
ممکنه یه انتی ویروس برای ان 73 معرفی کنید
متشکرم
برای سیستم عامل ان 73 هنوز ویروس نساختن.
اما اگه خیل اصرار داری "کاسپر اسکای" و "نت کویین" خوبه.
به بخش برنامه های کاربردی سری 60 ویرایش 3 مراجعه کن.
چرا دوست من ساخته شده شما اگه با بلوتوث روشن تشریف ببرید مترو میبینید که چند تا ویروس خوشگل براتون میفرستن
برای من یه مشکل پیش امده ازدوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنند
من هر وقت که به گوشی یکی ازدوستام تماس میگیرم یا اس ام اس ارسال میکنم و یااز طریق بلوتوث گوشی من هنگ میکنه ونه امکان شماره گیری برام هست ونه گوشیم دیگه زنگ میخوره و باید یا گوشی را خاموش روشن کنم ویا دربعضی مواقع اونو ریست کردم درضمن اون دوستم هم که با گوشی من تماس میگیره همین مشکل برای من پیش میادن
مدل گوشی من نوکیا n73 و گوشی دوستم نوکیا 7610 می باشد
متشکرم
برو اينجا ورژن جديد ضد ويروس F-SECURE هست(هموني كه از اورجينال كارخونه رو سيستمش N73 ايكن دانلودش هست)............نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=276306
با كد#7370#* فرمتش كن ولي يادت باشه از اطلاعات گوشيت بك آپ بگيري چون همه چيز پاك ميشه...اگر درست نشد بايد بري بدي واست فلشش كن......نقل قول:
سلام بچه ها
میخواستم بدونم اگه من گوشیمو آپدیت کنم بعد یه وقت گوشی رو با كد#7370#* فرمتش کنم آیا آپدیتش از بین میره و می خواستم بپرسم که اگه آپدیت کنم همه برنامه هایی که مال خود نوکیا هست توی گوشیم آپدیت میشه مثل برنامه Real player یا Office .
میخواستم بدونم اون تمی که روی گوشی های جدید نوکیا مثل n96 هستش و سیاه رنگ هست برای دانلود وجود داره که بشه روی n73 هم وصل کرد
با تشکرازشمانقل قول:
ممکنه بفرمایید که این مشکل چرا پیش می اید واگه ویروس یاب نصب کنم مشکل حل میشه
همونطور كه مي دوني سيستم عامل گوشسه n73سيمبينه و در كل سيستم عامل پس از مدتي عيب بر ميداره مثل ويندوز و بايد عوضش كني تا درست بشه.....نقل قول:
با سلام .
دوستان یه سئوالی داشتم از خدمتتون .
خواستم ببینم شما موبایلتون رو وقتی کامل خالی میشه ، چند ساعت میزنید به شارژ.
چون مال من دقیقا سر 1 ساعت Full Charge میده .
ولی حالا یه مدته که باطری خراب شده .
یعنی 2 تای اول که استفاده میکنی خوب پیش میره .
اونا که تموم میشن بقیه ش الکیه .
تا یه نفر زنگ میزنه Battery Low میده .
به نظرتون اشکال از کم شارژ کردن باطری هست ؟
سلام دوستان. يه سوال كوچيك داشتم. sms هايي كه در مموري اين گوشي ذخيره مي كنيم، تو كدوم قسمت مموري save ميشن. آيا ميشه اونارو از روي مموري بعد از اينكه گوشي رو فلش ميكنيم برگردونيم يا نه؟ ممنون.
نه غزيزم....نقل قول:
تجربه اي كه من دارم ميگه باطريت عمرش تمام شده .........در ضمن اوي 1 ساعت بهترين زمان شارژ كامله:20:
منظورت مموري كارته يا فون موريyoucom،......؟؟
اشتباه شد.....
چرا شد 3 تا پست ؟!نقل قول:
آخه ببین دوست من این باطری 1 سال کمتر کار کرده .
یعنی به این زودی عمرش تموم شد ؟!
من یکی از دوستام 6020 داره 4 ساله باطریش داره کار میکنه !!!
راستی الآن ورژن گوشی من 3 هست .
اگه به 4 آپدیتش کنم سرعت کاراییش بالا میره ؟
آخه فروم مشکل پیدا کرد و پستها ارسال نمیشد . من تو انجمن دانلود فیلم همین مشکل برام پیش اومد و 3 تا پست ارسال کردمنقل قول:
چرا شد 3 تا پست ؟!
همی بگذرد : دی
من باطري سراغ دارم 1هفته كار نكردهنقل قول:
،ممكنه باطريت اورجينال نبوده،ديگه شانست بوده.........
خوب به نظر شما من از کجا یه باطری ارجینال یا سالم بگیرم ؟نقل قول:
اگه تهران یه جای معتبر سراغ دارین آدرسش رو به پیغام خصوصی من بفرستید ممنون میشم . :11:
راستی الآن ورژن گوشی من 3 هست .
اگه به 4 آپدیتش کنم سرعت کاراییش بالا میره ؟
میشه یکی قیمت روز n73 رو بگه حالا هرجوریشو بگه همشم گفت بهتر هر مدلی که باشه
میوزیکم نباشه فرقی نمیکنه
ممنون
نقل قول:
آدرس دقيقي ندارم ولي بايد بري پاساژ علاء الدين و از طرف بخاي از رو گوشي برات برداره و قيمتشم كه از رو گوشي بر ميداره از 18 تا 25 متغيره:13:.....
ورژنت رو كه حتمآ ارتقاع بده چون اين ورژن آخري خيلي سرعت عملكرد كلي گوشي رو زياد كرده:46:...........
نقل قول:قيمت روز انواع گوشي
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
نقل قول:
نقل قول:
سلام حسين جان. منظورم مموري كارته دادا.
خوب اگر مموري فرمت نشده باشه شايد بشه:نقل قول:
برو به messaging > option >setting >other >memory in use رو قرار بده رو مموري كارت بعد دوباره قرار بذده رو فون مموري ........امتحان كن ببين ميشه...:46:
نقل قول:
سلام حسين جون.
دادا من اينو فرمت كردم ولي قبلش يه بك آپ ازش گرفتم و الان همه فايلاشو دارم. ميخوام از مسيجارو از اون بكشم بيرون. اگه بشه:40:
من گوشي رو با ستاره سبز سه روشن کردم تمام اطلاعات گوشيم پريد مثل دفترچه تلفن اس ام اس هام و ..
مي خواستم بدونم راهي براي بازگردوندن حداقل دفترچه تلفنم هست يا نه
ممنون
چرا اين گوشي فقط 1 دقيقه صدا ضبط ميكنه؟
راهي نيست كه بيشتر صدا ضبط كنه؟؟؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
سلام. اگه شماره هاتو توي مموري كارتت save كرده باشي با يه نرم افزار مثل DrRecoverMemoryCard ميتوني يه قسمتي از اطلاعاتتو برگردوني. من فقط اين راه و بلدم.نقل قول:
به نظر من هم اين يكي از نقاط ضعف اين گوشيه. ميتوني با نرم افزارهاس جانبي به هدفت برسي. يه گشتي تو فروم بزن چيزاي خوبي پيدا مي كني.نقل قول:
راهي به ذهنتون نرسيد؟نقل قول:
دوستان یه برنامه توپ و کار درست برای قفل کردن گالری و اینباکس و غیره میخواستم
ممنون
از این برنامه میتونی استفاده کنی »نقل قول:
Xplore »
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=200240&highlight=Xplore
Advanced.Device.Locksنقل قول:
این هم لینک دانلود WebGate.Advanced.Device.Locks.v1.08.103.S60v3.Symb ianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA.rar
کد:http://www.smartsharing.net/download.php?id=B618182D1
سلام . طریقه فعال کردن و کار کردن با اینترنت تو گوشی ان73 چجوریه؟
من تو سایتش رفتم و فرمو پرم کردم اس ام اسی که مخابرات فرستادم سیوکردم ولی هنوز فعال نشده؟!
بی زحمت طریقه کارکردن با اینترنت ان73 رو هم بگین.
از کجا میفهمیم که به اینترنت کانکت شده یا نه ؟
مرسی عزیزان
نه شما گوشيت رو هارد فرمت كردي ونمي شه اطلاعاتت رو برگردوند(بايد قبل از اين كار از اطلاعاتت پشتيبان مي گرفتي....:41:)نقل قول:
خوب مگه با پي سي سويت بك آپ نگرفتي خوب با همونم رستورش كن.....نقل قول:
آخرین قیمت گوشی؟
n73me:260 /278
n73calasic:230/240