دوستان چجوری میشه جیب بزنی ( مدارک رو بدزدی ) ؟
Printable View
دوستان چجوری میشه جیب بزنی ( مدارک رو بدزدی ) ؟
هزاز بار توضيح داده شده اما خوب:نقل قول:
روش قفل كن فكر كنم با f بود بعد shift رو نگه دار و بهش نزديك شو خودش ميدزده:20:
اميدوارم موفق باشي:46: البته توي دكمه ها مطمئن نيستم:31:
نه از ترینر استفاده نمیکنم!!نقل قول:
شما از ترینر استفاده میکنی؟
سرویس پک 1 هست؟
درایور گرافیکت اپدیت شده هست؟
سرویس پک1 هم نیست!!
درایور هم آپدیت شده!!
تو کدوم مرحلش میندازه بیروننقل قول:
نه از ترینر استفاده نمیکنم!!
سرویس پک1 هم نیست!!
درایور هم آپدیت شده!!
نکنه اورشلیمه باز ....
بازیت مطمئنی سالمه نسخه کاملشه
اگه آره منم حرف دوستمونو تاید میکنم ویندوز عوض کن یا اگه آنتی ویروس یا تم اضافی داری وقت رفتن به بازی خاموش کن
موفق باشی
دوستان من این بازی رو دارم هیچ مشکلی با مموری بلاک3 ندارم فقط وقتی یه مدت تقریبا 1 ساعت بازی می کنم از بازی میپره بیرون
مشکل از کجاست؟
از فروشنده هم که پرسیدم گفت برای اون بیرون نپریده؟
ماله من نسخه امپرور هست که جدیدا صنوبر شده.این نسخه کامله:2:نقل قول:
تا اينجاش درست ولي وقتي اون يارو رو كشتي بعدش از روي دستگاه بلند ميشه و سه نفر ميان با دكتره صحبت مي كنن و بعد ميرننقل قول:
دكتره و دختره هم ميرن بعد وقتي كليد E رو ميزني يه سري شكل و حرف روي زمين نوشته شده و توي اتاق هم روي ديوار يه چيزايي نوشته شده خوب حالا بايد چيكار كنيم ؟
حالا هیچی دیگه بازی تموم شد دیگه میخواستی چیکار کنی بالای تختتو ببین با E بازی تمومه و میتونی بری مراحل فرعی رو که انجام ندادی انجام بدی
اينجوري كه نميشه آخر سر نفهميديم مريضيش خوب شد يا نه اگه اينجا پايانش باشه پس بايد ۲ هم داشته باشه .نقل قول:
این یه سه گانه ست!
این ده بار!
assassins creed
assassins warrior
assassins legend
يعني چي ؟نقل قول:
ميشه يكم توضيح دهيد .
ممنون ميشم .
سه گانه یعنی سه قسمتینقل قول:
يعني چي ؟
ميشه يكم توضيح دهيد .
ممنون ميشم .
مثل پرنس که سه قسمتی بود دیگه!
تا حالا prince رو بازی کردی .یا فیلم پدرخوانده رو دیدی تو این جور بازیها یا فیلم ها نویسنده یک داستان می نویسه.بعدا شاید ازش استقبال بشه براش دنباله بسازه.یا این که از اول تو فکر یک داستان طولانی باشه که هم به خاطر سودش و یا بخاطر طولانی بودنش تو یه قسمت جا نشه و باز هم ادمش بده به اون فیلم های بعدی اگه سه تا باشن سه گانه دو تا باشن دوگانه و..نقل قول:
يعني چي ؟
ميشه يكم توضيح دهيد .
ممنون ميشم
assasins هم اخرش گنگ بود به خاطر همین بود که بتونه دو قسمت دیگه بده که هم سود بیشتری بکنه هم بازی از سردرگمی در بیاد.
امپرور نسخه اصل را نزده!نقل قول:
نمم قبلا داشتم تو اورشلیم گیر میکرد!
یه سوال.
من چطوری میتونم آدما رو بگیرم و بعد پرتشون کنم!!؟؟؟؟
اگه یکی از دوستان تمام کارهایی رو که الطیر میکنه با توضیح بنویسه ممنون میشم
ببخشید.نمیدونم چرا پستها یهو دو تا شد مجبور شدم ویرایش کنم.برای همین اینو گذاشتم.:31:
این فیلم 10 تا از بهترین کشتنها رو نشون میده تو assassin's creed
کد:http://www.youtube.com/watch?v=-ksSIDkwz9w&feature=related
نقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه؟
پس باید یکی دیگه بخرم!!!!:18:نقل قول:
نمیشه کرکش کرد؟؟؟؟
میشه اما باید یه پچ 900 مگی دانلود کنی تازه زبونش هم روسی میشه!نقل قول:
بهتره یه نسخه دیگه بخری
همین P30World نسخه اصلش را داره.
سلام
من توی این بازی یه مشکل دارم
وقتی که می خوام برم talan یا talal رو بکشم (همون قسمتی که میره توی یه ساختمون بعد در بسته میشه) هی بازی هنگ میکنه . چه طوری باید درستش کنم ؟
پیشنهاد میشه آخرین پچ رسمی این بازی رو از آدرس زیر دریافت کنید که امیدوارم مشکلتون رو حل کنه.نقل قول:
این پچ فقط بر روی نسخه نهایی نصب میشه و ایرادات اجرا, گرافیک بازی و ... رو اصلاح میکنه و مزیتهای جدیدی هم اضافه میشه.
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2408762&postcount=1759
تکنیک Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.نقل قول:
تکنیکهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرید:نقل قول:
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
نقل قول:
هو.س ظهور کرد اما مشکل من را حل نکرد!:19:
آخه شما خیلی این قضیه رو پیچ دادی من یه بازی داشتم ناقص بود یه مقدار گشتم کاملش پیدا شد پج رو از اینجا دانلود کردم نصب شدنقل قول:
هو.س ظهور کرد اما مشکل من را حل نکرد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ختم به خیر شد
مشکل شما خیلی حاده
وقتی که نسخه نهایی با Setup ارجینال تو بازار هست چرا راه سخت رو انتخاب کنید و سعی میکنید با تغییر رجیستری و ... کارتون رو پیش ببرید؟ ...آخه دوست عزیز! واستون یه راه خیلی آسونتری هست...نقل قول:
خب مشکل من اینه که نمیدونم کدوم پخش کننده Setup اصل میده کدوم دستکاری شده!نقل قول:
اگه لطف کنید بگید کدوم پخش کننده اصلی میزنه ممنون میشم.
پردیس اصلش رو میده من گرفتم نه باگ داشت نه اورشلیم گیر کرد خیلی راحت بازی کردمنقل قول:
با سلام من وقتی آن پیرمرد که یک گوی زرد در دستش است را کشتم از خواب بیدار میشم. بعدش آقا و خانومه اونجا رو ترک می کنند. بعد از اون نمی دونم ابید چکار کنم. لطفاً راهنمایی کنید.
اون مرحله آخره دیگه . شما برو توی اتاق خواب و با دکمه E بالای تخت رو نگاه نکن .نقل قول:
سلام. من پچ 1.02 رو نصب میکنم ولی اخطار میده میگه ورژنش درست نیست. لطفا کمک کنین .
در ضمن اگه پچ رو نصب نکنم چی میشه؟
سلام
من بازي رو تازه گرفتم كه 2 تا Dvd ه ولي ميخوام سيو هام رو ببينم كه اگه به صورت عدد نيست(تقلبيه) برم پس بدم اما سيو هام رو پيدا نميكنم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
در ضمن تو نسخه تقلبي وقتي براي اولين بار ميره اورشليم گير ميكنه؟ يا بعدآ؟ چون من رفتم توي اورشليم و مشكلي نداشت.
ممنون.
یه سرچ زدم برات پیدا کردم تو همین تایپیک
Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
ولی اگه اورشلیم رو رد کردی آسوده باش کامله
من تو صفحات اول توضیحات عجیب غریب رو خوندم که همون اخر بازی نوشته ها عکس ها یکی می تونه برایم بازبون ساده توضیح مختصری بده از کل ماجرا اون دکترا کی بودن برای کی کار میکردند چرا این بازی مذهبی کجاش مذهبی بود و....؟؟؟؟؟؟؟؟
شما یدونه حشاشین یا حسن صباح یا همچین چیزی سرچ کنی اینقد مطلب و نقد پیدا میکنی تو همین تایپیک کلی بحث در موردش شد
موفق باشی
مشكل اينه كه من اين آدرس رو توي run ميزنم و نمياد!!!:31:نقل قول:
يعني ندارم سيو هام رو؟!!!!:18:
ممنون ميشم ياري رسانيد.:10:
خب بعدش چی؟نقل قول:
credit پخش میشه و بعد طرف همینجوری اونجا میپرخه کار دیگم نمی تونی بکنی.
اون چیزایی که رو در و دیواره به درد نمیخوره؟
رمزی چیزی از توش در نمیاد؟
:31::31::31: دوست عزيز اين آدرس رو بايد در هارد ودرايو نصب ويندوز بري نه run:blink::blink:نقل قول:
مگه همه بازیها باید یه رمزی آزاد کنن به حق چیزای نشنیده من دیگه حرفی ندارم کم آوردم ..........نقل قول:
خب بعدش چی؟
credit پخش میشه و بعد طرف همینجوری اونجا میپرخه کار دیگم نمی تونی بکنی.
اون چیزایی که رو در و دیواره به درد نمیخوره؟
رمزی چیزی از توش در نمیاد؟
فقط میتونی مراحل فرعی رو که ناقصه تکمیل کنی
رفتم اما سيو هام رو آخر كار نداره!!!!!!نقل قول:
چيكار كنم؟
يعني سيو ندارم؟؟؟؟:18::18::18:
ممنون
سلام بچها من رمم 1گیگه
گرافیکم 512
cpuهم دو هسته ایه
بازی و که نصب میکنم بعداز اجرا وقتی که لود تموم میشه یهو میاد بیرون یا ریستار میشه
ولی دمو اینا بدونه مشکل میادا
مشکل چیه؟چیکار کنم ؟
خیلی تو کف بازیم
سلام.
من این بازی رو میخوام تازه شروع کنم.زیاد از اموزشیش سر در نیوردم.حالا میخوام لطف کنید و دکمهایی که تو بازی استفاده میشن و طرز کار و ... رو بگین برام.
دوتا منو داره و میاد سمت راست و چپ میشه بگین جریانشون چیه؟؟؟؟
چجوری؟نقل قول:
روی اون تخته که نمیدونم اسمش چیه میخوابم تو شیشه ای که میاد دور سرم continue غیر فعاله!
فقط exit animus و credit فعالن.