روی سلول مورد نظر راست کلیک می کنیم و مسیر زیر رو دنبال می کنیم:نقل قول:
hyperlink>>existing file or web page>>look in
پس از انتخاب فایل مورد نظر روی bookmark کلیک می کنیم و sheet موردنظرمون رو انتخاب می کنیم.
موفق باشید.
Printable View
روی سلول مورد نظر راست کلیک می کنیم و مسیر زیر رو دنبال می کنیم:نقل قول:
hyperlink>>existing file or web page>>look in
پس از انتخاب فایل مورد نظر روی bookmark کلیک می کنیم و sheet موردنظرمون رو انتخاب می کنیم.
موفق باشید.
راهی برای فارسی کردن تاریخ ها به شمسی و فارسی وجود داره؟
سلام کمک در مورد اکسل می خوام.
دبیر هستم و نمرات دانش آموزان را می خوام به صورت عدد صحیح یا عدد .25 یا .75 به من نشان دهد مثلا عدد 2.17 را به 2.25 تبدیل کند.
فرمولی در این زمینه هست؟
سلام دوستان !
یه سوال خیلی آماتوری و ساده دارم ! چطوری میشه عددها رو وسط کادر نوشت ؟! وقتی یه عددی مینویسم خودش میره اون گوشه و با space و ... هم تکون نمیخوره !
با سلام
چطوري ميشه با vba برنامه اي نوشت كه وقتي وارد يه شيت ميشي تاريخ روز مثلا تو خونه اول درج بشه؟
ممنون از راهنماييتون
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
سلامنقل قول:
روي سلول مورد نظر كليك ميكني و اونو وسط چين ميكني
اين كار از چند راه انجام ميشه
از منو ها
از formar cell
باتشکر حل شدنقل قول:
برای معادله درجه یک و دوم میشه یه مثال بزندی و خیلی ساده با اکسل حل کرد؟
سلام
من خواستم يه vba بنويسم كه برام از ستون اول يه كد منحصر به فردي رو كه بهش ميدم از ستون اول سرچ كنه
اگه وجود داره سلول سمت راستيشو انتخاب كنه و يه كد ديگه بشه توش نوشت
اگه وجود نداره پيغام خطا بده
ولي نتونستم كاملش كنم
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد
ممنون
Sub search()
'
Dim kod As Single
kod = InputBox("inter code")
Range("a3:a100").Find(What:=kod, After:=ActiveCell, LookIn:=xlFormulas, _
LookAt:=xlPart, SearchOrder:=xlByRows, SearchDirection:=xlNext, _
MatchCase:=False, SearchFormat:=False).Activate
Selection.Offset(0, 1).Select
InputBox ("number")
End Sub
دوستان عزیزم سلام:)
من یه سری از حسابهامو مثه مواد مستقیم ...دستمزد مستقیم ...سربار ....فروش و چند تاحساب دیگه رو بردم تو اکسل.یعنی همشون توی یک صفحه هستن(کنار هم وبه صورت افقی)
وبرای هرکدوم ستون بدهکار و بستانکار درست کردم.....دوستانی که رشتشون یا کارشون حسابداری باشه میدونن که باید جمع ستون بد با جمع ستون بس برابر باشه...مشکل من اینه که این دو ستون درحساب سربار یه تفاوت جزئی دارن و نمی دونم چه جوری بفهمم این تفاوت از کدوم حسابها ناشی میشه؟؟؟
باید اضافه کنم که جمع ستون بد یا بس در حساب سربار ممکنه از اقلامی درحسابهای دیگه به دست اومده باشه.
حسابها بر حسب تاریخ طبقه بندی شدن... به نظر خودم اگه بشه کاری کرد که همه اقلام موجود در یک تاریخ رو طوری سورت کنم که رویدادهای همون تاریخ به صورت بستانکارو بدهکار برام مشخص بشه خیلی راحت میتونم مغایرت رو پیدا کنم ولی خب نمیدونم چه جوری باید این کارو بکنم؟؟؟؟:41:...البته این نظر منه اگه راه دیگه وبهتری هم وجود داشته باشه و راهنماییم کنین ممنون میشم:46:(برای اکسل2003 و 2007)
دوستان عزیز چه جوری میتونم عدد رو به فارسی برگردونم ؟ مثلا بزنم 22 اون تو سل بغلی بده بیست و دو
ممنون میشم کمک کنید
با سلام من یک فرمول دارم به صورت زیر
0.2*40>(بزرگتر مساوی ) 6 + HF
که می خواهم hf رو واسم پیدا کنه می خواستم ببینم کسی دستورش رو داره بزاره
با تشکر
چند سوال:
1- چه جوری میشه اندازه چند تا سلول رو یعنی عرضشون رو برابر کرد؟
2- وقتی توی تابع if میخوای بنویسی که مثلا اگه شرطمون درست بود خونه فلان رو برابر یک عددی کن چرا وقتی توی آرگومان دوم if مینویسیم مثلاa2=5 با اینکه شرطمون درسته ولی خونه a2برابر5 نمیشه؟
سلام خدمت اساتید .
یک سوال داشتم . من برای انجام پروژم به یه جا رسیدم که باید انتگرال گیری عددی انجام بدم . پروژم توسط VB6 دارم می نویسم .
خواستم بدونم Add-in یا پلاگین تو اکسل وجود داره که عدد بگیره و انتگرال حساب کنه ؟ من برای مشتق پیدا کردم اما برای انتگرال فعلا نتونستم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول:1- کنار سطر موردنظر روی عدد سطر راست کلیک کرده و row height آن را مشاهده می کنیم سپس سطرهای دیگر را که می خواهیم هم عرض با سطر فوق باشند انتخاب کرده و پس از راست کلیک، row height آنها را نیز برابر سطر قبلی قرار می دهیم.2- در تابع if می توانیم مقدار همان سلولی را که در آن فرمول می نویسیم تغییر دهیم و نه سلولهای دیگر را و آن هم احتیاج به نام سلول و علامت مساوی ندارد و فقط عدد مورد نظر مثلا 5 کافیست.
به عنوان مثال می توانیم در سلول a2 بنویسیم:
=if(b1=1;5;7)
سلام بر دبیر،نقل قول:
اگه مثلا نمرات تو ستون A باشه، فرمول مورد نیاز برای محاسبه اینه:
به شرطی که زیاد به بچه ها سخت نگیری! :27:کد:=MROUND(A1;0.25)
به نظر من اگه بخواین از هوش برنامه استفاده کنین غیرممکنه.نقل قول:
ولی اگه تعداد اون اعداد کم باشه ، میشه براش فرمولی نوشت که در ازای تایپ هر عدد ، تو سل دیگه هرچیزی که میخواین نوشته بشه.
حالا اگه تعداد این اعداد کم هستند بگین تا فرمولش را براتون بزارم.
نه دوست عزیز تعداد کم نیست . برای کار حسابداری و صدور پیش فاکتور میخوام که اعداد بالاست . یعنی هیچ راهی نداره ؟؟نقل قول:
به نظر من که راهی نداره ، حالا اگه دوستان دیگه راهی بلد باشن میگن.نقل قول:
با سلام به اساتید محترم.من از office2003استفاده می کنم میشه لطفاً راهنماییم کنید. من 2 شیت دارم جدولی در شیتA کشیده ام که حاوی اطلاعاتی است من نیاز دارم گزارشی جدا در شیت B به صورت متفرقه ارائه بدهم ولی نیازی نیست تمام اطلاعات شیت A در شیت B قابل رویت باشه آیا فرمولی در excel وجود داره که زمانی که از کارکتری در سلولی از شیت A استفاده می کنیم آن سطر کامل در شیت B ثبت شود؟ و اگر از آن کارکتر استفاده نشود آن سطر در شیت B ثبت نشود.و تمام اطلاعات ثبت شده در شیت Bبه صورت پشت سر هم باشند و بین سطرها جای خالی نباشد.لطفاً راهنمایی کنید.باتشکر فراوان.
سلام،نقل قول:
این کد ارائه شده رو تو قسمت ماژول فایلتون قرار بدین و بعد کافیه از تابع Adad استفاده کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5396958&postcount=6
با سلام و خسته نباشید
من از آفیس 2007 استفاده می کنم. یکسری اسامی رو توی یک ستون شیت الف دارم که از همون برای لیست کشویی با استفاده از دیتا ولیدیشن داخل همون شیت استفاده کردم
حال سوال بنده ، چجوری همین لسیت رو برای لیست کشویی یا همون Combobox روی فرم در محیط ویژوال تعریف کنم؟ در ضمن این لیست در آینده ممکنه که تغییر کنه و به تعدادش اضافه بشه
با تشکر
من پیشنهاد میکنم از Pivot Table استفاده کنین.نقل قول:
نقل قول:
دوستان کمککککک!
در مورد حل تابع درجه یک و درجه دو با استفاده از ابزار گل سیک میگید؟
منظور شما را متوجه نشدمنقل قول:
خب اين فرمول را كه به راحتي و به صورت ذهني مي تواني حساب كني! نياز به كامپيوتر و اكسل ندارد
من چند روز نبودمنقل قول:
چيزي كه واضح است اين است كه شما بايد سه ستون داشته باشي:
نام نمايندگي/نام محصول/تعداد فروش
بعد از اين كه اين اطلاعات را تكميل كردي از pivot استفاده كن
با سلام
برای جدول مالیاتی زیر که قراره تو اکسل تهیه بشه فرمولش به چه صورته
ممنون
جدول مالیاتی مبلغ حقوق ماهیانه
نرخ مالیات
کمتر از 2450000 0
بین 2450000تا 6000000ریال 10%
بین 6000000تا 11000000 ریال 20%
بین 11000000 تا 23000000 ریال 25%
بین 2300000 تا 8600000 ریال 30%
بیشتر از 8600000 ریال 35%
چطور می تونم تو یه نمودار دایرهای یه چیزایی مثل هاشور و ... که هر یک معرف یه چیزیه رو قرار بدم
خواهش می کنم اگه کسی بلده سریع بهم جواب بده چون خیلی ضروریه
باید یک جدول درست کنی با اسم و مقدار و درصدنقل قول:
مثلا : ( کارهای محاسباتیش را می توانی با اکسل انجام بدی )
a b c d
45 65 23 12
31% 44% 15 % 8%
حالا توی insert گزینه pie را انتخاب کن و توی tab هایی که برای تنظیمات نمودار هست توی تب Design قسمت Select data این جدولی را که درست کردی ( مثالی که زدم ) را انتخاب کن ( همه جدول را ).
حالا می توانی نمودار را ببینی .
موفق باشی
بر فرض اگر مبلغ حقوق در سلول c4 نوشته شده باشد كد زير:نقل قول:
کد:=IF(C4<=2450000;0;IF(C4<=6000000;C4*0.1;IF(C4<=11000000;C4*0.2;IF(C4<=23000000;C4*0.25;IF(C4<=86000000;C4*0.3;C4*0.35)))))
سلام دوستان
من هرکار می کنم توی اکسل 2007 نمی تونم بیشتر از 16 رقم بنویسم. بیشتر که می نویسم 0 می زنه جای عدد.
یعنی اینجوری میشه : 12345678912345670000000000 توی Option هم هرکاری کردم نتونستم درست کنم. چی کار باید بکنم؟!
نقل قول:
با سلام دوست عزیز
من نمی تونم تو اکسل 2007 بیشتر از 16 رقم تو یک سل بنویسم! چکار کنم که درست بشه؟!
بیشتر از 16 رقم رو 0 می زنه : مثلاً 12345678912345670000000000
ظاهرا این یک محدودیت از طرف خود اکسل هست برای اینکه اکسل نمی توانه اعداد بیش از این را توی محاسباتش حساب کنهنقل قول:
نمودارو می تونم سم کنم ،اصل مطلب اینه که چطور اون هاشور ها رو توش بذارمنقل قول:
سلام من یه سوال دارم
وقتی با اسکا اطلاعات خود را import می کنیم اگر نام جدول ها فارسی باسد runtime error می دهد.چه راه حلی وجود دارد؟
مي خوام در صورتي كه مثلا ستون سن افراد مساوي 20 سال باشد آن رديف كلا رنگي شود.
با استفاده از conditional Format ظاهرا فقط سلولهاي همان ستون را مي توان به اين صورت رنگي نمود.
با تشكر فراوان منتظر جواب فوري هستم
منظورتون از هاشور دقیقا چیه ؟نقل قول:
با سلام در سوال زیر
2-امار زیر تعداد سال های کارکرد دستگاهی را به همراه هزینه تعمیرات ان نشان میدهد
مطلوب است :
رسم نمودار مناسب
رسم خط روند (trade line)
محاسبه ضریب همبستگی به 2 روش با استفاده از تابع مربوطه و هم از طریق فرمول
همچنین محاسبه شاخص های اماری ،واریانس ،میانه ،مد برای هر متغیر .
هزینه تعمیرات (y) سال (x)1.480.000 41.280.000 21.330.000 31.540.000 51.180.000 21.450.000 3----------------------------------------------------1.430.000 4
ایا برای محاسبه ضریب همبستگی ،واریانس ،میانه ومد وارد کردن فرمول های زیر صحیح هست؟
=-CORREL(A2:A8;B2:B8)
=VAR(A2:A8;B2:B8)
=MEDIAN(A2:A8;B2:B8)
=MODE(A2:A8;B2:B8
(البته به دلیل کپی پیست جابه جایی داره)
ممنون
سلام و خسته نباشینArt.Nr., Menge, Bezeichnung, Bio, Neu, VE, VK/Stück Bild
من فقط یک سوال از شما دارم
من در اتریش زندگی می کنم و به ایران دسترسی ندارم که بتونم به جواب سوالم برسم
من در شرکتی کار می کنم که چند شاپ اینترنتی داره
کار من کنترل محصولات هستش
من باشید از سابت های مختلف محصولات رو برداشته و وارد سایت شرمت خودمون بکنم
این پروسه خیلی زمان بر هستش
من میخواستم با استفتده از اکسل اطلاعات مورد نیازم رو از سایت مورد نظرم پایین بکشم
به عنوان مثال به این لینک بک نگاه بندازین:
من باید اطلاعات مربوط به این محصولات رو در کنار هم داشته باشمکد:http://www.eza.cc/shop/artgrup.asp?wbieza=59247988&artgrup=7810&showpics=yes&n=&seite=&neuseit=&suchstr=
این اطلاعات شامل:
می باشد
اگر به صورت دستی بخواهم وارد کنم خوب خیلی وقت گیر و خسته کنندس
بنابر این می خواستم از اکسل برای راحتی کار استفاده کنم
با تحقیقی که خودم انجام دادم با منو
Data\Import External Data\New Web Query
آشنا شدم
ولی نمی تونم این آپشن رو درست تنظیم کنم
من فقط میخوام اطلاعاتی رو که در بالا خواستم وارد کنم
ولی کلی اطلاعات دیگه که اصلا نیازی ندارم وارد اکسال میشه !!!!
اگه میشه من ر راهنمایی کنین
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت که همه راه رو رفتی رفیق فقط کافیه قبل از اینکه Import کنی option را تنظیم کنی