کدوم یک از دوستانی که این پدیده رو دیدن تهران هستن؟
Printable View
کدوم یک از دوستانی که این پدیده رو دیدن تهران هستن؟
من الان تهرانم بابک جان...نقل قول:
سلام دوستان عزیز.
آخ که دلم لک زده بود واسه p30.
آقا امروز شنبه 22 آبان ماه ه.
اون شی بازم اومده و مواقعی که من در مسافرت بودم هم لابد وجود داشته.
با توجه به گفته های دوستان و تحقیقات من نمیتونه سیاره مشتری باشه.
تنها تفاوت ش نسبت به روزهای دیگه اینه که حدود یک ساعتی دیرتر شروع به ظهور می کنه و احساس میکنم قوسش تند تر شده. سرعت حرکتش تغییری نکرده. همچنین پرنوریش و رنگاش.
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
من فردا یه دوربین دو چشمی میخرم ببینم اون شی با دوربین چه جوری دیده میشه.
یه عکسی می زاشتید ما هم به فیض می رسیدیم
آقا سیاره مشتری نیست.
سیاره مشتری رو در افق جنوب غربی رصد کردم.
این شی در افق جنوب شرقی ه.
عکس هم رو چشم.
اگه این شیئی که میگید در جنوب شرقی باشه و نزدیکیهای صورت فلکی جبار هم باشه ، به احتمال زیاد ستاره سیرویس هست که پر نور هم هست (1.47-) . در افق قرار داره تقریبا ... بنابراین راحت می تونه ایجاد توهم کنه ... :31:نقل قول:
محمد جان حرف شما در صورتی میتونه درست باشه که تغریبا این شی بی حرکت باشه و...نقل قول:
اگه سیرویس بود حداقل من میفهمیدم!
ببین این شی حرکت میکنه و یه جا وایمیسه و بعد از برای مثال 5 دقیقه دوباره حرکت میکنه
با سرعت زیاد و اینکه حرکتش همیشه در یک جهت نیست!
در جهت های مختلف هستش و...
خب شاید ماهواره باشه (جاسوسِ)
چندتا ستاره ي سيروس داريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
:11::11::11:نقل قول:
به قول سعيد :نقل قول:
به نظر من ماهواره ي جاسوسي است !:20:نقل قول:
اگه ميخواي چيزي رو قايم كني بزار جايي كه تابلوتر از همه جاست !
من امشب صورت فلکی جبار و ستاره سیروس رو بررسی میکنم میگم.
من از اون شی دیشب عکس گرفتم.
ولی متاسفانه هیچی معلوم نیست. در هر صورت میزارم.
(رشته رشته بودنش به خاطر لرزش دستمه). دوربین حرفه ای می خواد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زرد: چراغ دکل مخابرات
آبی: چراغ آنتن همسایه
سبز: شی
اینم سیاره مشتری در افق جنوب غربی
ببینید سعید جان ، شما در مورد چیزی صحبت می کنید که فقط خودتون دیدید !!! آخه بابک هم مثل شما چشم داره ، تو تهران هم زندگی میکنه ... چیزی ندیده . به نظرت عجیب نیست ؟؟؟نقل قول:
نظر من که مشخصه ...
ماهواره جاسوسی که از اون نظرهای جالب بود ... من میخوام از شما جاسوسی کنم میام یه دوربین کوچیک مخفی میزارم تو اتاقت یا یه دوربین هندی کم ؟؟؟ بعد من بخوام از شما شب فیلم مخفیانه بگیرم فلاش دوربینمو روشن میکنم ؟؟؟ اصلا این با منظق جور در میاد ؟
بعد اینا ماهواره جاسوسی فرستادن بالا ، بعد اونجوری تابلوش میکنن شما ببینیش ؟ اصلا فرض هم ماهواره جاسوسی اون بالا باشه ... مگه ارتفاعش چقدره که نورش اینجوری باشه... ISS به اون بزرگی اونم تو اون ارتفاع تازه نور خورشید رو منعکس میکنه (بخاطر بالهای خورشیدیش) و میشه برای لحظاتی دیدش وگرنه اگه بال خورشیدی نداشت عمرا اینجوری دیده میشد ... اینا نه ارتفاع بالایی دارن و نه لامپ های بزرگ .
arzeva هم میگفت اینا از هواپیما بوئینگ هم بزرگترن !!!! جل الخالق !!! انتظار دارید باور کنم اینا رو ؟!!!
شنيدن كي بود مانند ديدن !نقل قول:
arzeva هم میگفت اینا از هواپیما بوئینگ هم بزرگترن !!!! جل الخالق !!! انتظار دارید باور کنم اینا رو ؟!!!
شما طرز ساختش روبلدي؟
يااين كه ميدوني اون نور رو روي اون به وجود آوردن ؟
اگر از طرز كارش باخبري پس ميتوني بگي كه اون چراغ رو نبايد ميگذاشتن ولي اگه از ساخت اين وسيله خبر نداري دليل نداره بگي كه چراغ رو روشن نميكنند !
اصلا احتياجي نيست من بگم كه بزرگترن اگه شما لطف كني بري دنبال بشقاب پرنده و بخواي عكسش رو داشته باشي ميفهمي كه خودبه خود بزرگ هستن و نيازي به گفتن من نيست ! ممكنه جاسوسي نباشن ولي ممكن نيست كه ستاره باشن !
ممكنه بعد از يه مدت تحقيق ، شب ساكت به اين نتيجه برسه كه اون چيزي كه ديده ستاره بوده ولي اين دليل نميشه كه ا ون چيزي كه من ديده باشم هم ستاره باشه ! من و سعيد و شب ساكت هر كدام يك شئ پرنده ي نوراني ديديم و ممكنه اصلا اين سه هيچ ربطي به هم نداشته باشن ولي فقط ما هر سه ميدونيم كه چنين اشيايي وجود دارند و حركت ميكنند!
فقط من ندیدم!نقل قول:
این همه آدم فقط سعیدن؟!:20:
بابک جان دقت نمیکنه وگرنه مطمئن هستم میبینه!
قرار شده اگه وقت شد با بابک عزیز همکاری کنیم که ببینیم میتونیم به نتیجه ای برسیم یا نه...
ببینید وقتی طیف وسیعی مورد نره من از یک هندی کم یا یک دوربین جاسوسی استفاده میکنم؟!!!!
حالا من یک سوال از شما میپرسم
فکر کنید که یک تابلو با ارزش دارید
به نظر شما اونو بین تابلوهای بی ارزش و روزمره بزارید امنتره یا داخل گاو صندوق؟!
این روشی بوده که در چین باستان یکی از پادشاهان استفاده کرد
یک شی مهم(دقیقآ یادم نیست)رو که همه فکر میکردن در جایی محافظت شده پنهان هستش رو سر در قصر قرار داده بود!
جواب سوال شما هم معلومه
چون اینطوری شبیه ستاره به نظر میاد و کسی هم متوجه نمیشه!
حرکتش رو هم با اسم شهاب ماسمالی میکنن میره و...
اگه تابلو بود مردم عادی هم میدیدن!
گرچه میبینن ولی تشخیص نمیدن!
من نگفتم ماهواره هست!!!
من اطلاعی در این مورد ندارم پس در موردش حرف نمیزنم:20:
آقا صورت فلکی جبار و ستاره سیروس رو هم بررسی و رصد کردم.
اینا نیستن.
در بررسی اونا یه چیز رو متوجه شدم.
این شی به هیچ عنوان ستاره نیست.
به احتمال زیاد سیاره هم نیست.(دارم بررسی ش میکنم).
در ضمن دیروز یک چیز متوجه شدم که بسیار جالبه. شی به طور ناگهانی و یکباره ظاهر میشه.
قبلا فکر میکردم از ابتدای دید من از زمین طلوع میکنه و میاد بالا. اما دیروز متوجه شدم ناگهانی و یکباره دیده میشه.
در ضمن با دوربین دوچشمی هم نگاه کردم. این شی بسیار نزدیک سطح افق حرکت میکنه و خیلی به زمین نزدیکه.
به طور چشمگیری پرنور تر از اونی بوده که فکر میکردم. با دوربین دوچشمی با اینکه به مانند نقطه مونده هنوز ولی رنگاش خیلی تفکیک پذیرتر شدن. آبی قرمز زرد نارنجی سبز. به طور یکباره رنگش عوض میشه ولی اغلب اوقات سبز میمونه.
یه چیز جالب دیگه هم اینکه یکباره و به مدت یک ثانیه نورش شدیدتر میشه و به حالت اول بر میگرده.
و یک چیز جالب دیگه. حدود 10 روز پیش که من این شی رو دیدم راس ساعت 10 شب ظاهر میشد.(اوایل فکر میکردم 12 شب)
اما حالا بعد از گذشت حدود 10 روز راس ساعت 11 شب به یکباره ظاهر میشه و شروع به حرکت میکنه.
بچه ها یک چیز رو درباره ذهنیت این شی عوض کنید. این شی بسیار بسیار پایین تر از ستارگان ه. نزدیک سطح افق.
اگه بتونم در روزهای آینده این شی رو با تلسکوپ بررسی میکنم.
حالا فرض کنیم اون شی مذکور سفینه (یا هرچیزه دیگه ای از عالم دیگه!) هست...
آیا آدم فضایی ها/موجودات بیگانه (یا هرچی/هرکی که داره اونو راه میبره) بیکاره که هرروز سر یه ساعتی بیاد خودشو به شما نشون بده بعد غیب بشه بعد باز دوباره فردا بیاد و .... روز از نو روزی از نو؟!
شعور باکتری هم میرسه....!
نه هر روز میاد به من سلام میکنه میره :31:نقل قول:
حالا فرض کنیم اون شی مذکور سفینه (یا هرچیزه دیگه ای از عالم دیگه!) هست...
آیا آدم فضایی ها/موجودات بیگانه (یا هرچی/هرکی که داره اونو راه میبره) بیکاره که هرروز سر یه ساعتی بیاد خودشو به شما نشون بده بعد غیب بشه بعد باز دوباره فردا بیاد و .... روز از نو روزی از نو؟!
شعور باکتری هم میرسه....!
هنوز معلوم نیست داریم تلاش میکنیم بفهمیم دیگه !
ما داریم اون و بررسی میکنیم ببینیم چیه نه اینکه از اولش بگیم بشقاب پرنده پیدا کردیم.
من میخوام امشب اون شی رو قبل از ظهورش نیگاه کنم تا بتونم لحظه ی ظهورش رو ببینم.
احتمالا مثل روزای پیش راس 11 شب ظاهر خواهد شد.
دیگه الاناست که باید برم پشت بوم:20:.
بله خیلی کامل و درستنقل قول:
خودشه!
جالبه !!!نقل قول:
خوب دارين پيش ميرين !
اين نتايج شما دقيقا همون نتايجي است كه من گرفتم ! البته يك ماه قبل :20:ولي وسايل كافي براي ديدن دقيقشون رو نداشتم به خاطر همين بيخيال موضوع شدم !
اميدوارم شما بتوني نتايج جالبي بگيري !:20:
ساعت ده هم نيست 9.45دقيقه است !زمان رفتنشون هم تقريبا وسطاي شبه (درست يادم نيست ) چند وقت قبل زياد روي اين موضوع تحقيق ميكردم ولي كم كم اسمم داشت ميشد ديوانه !:41:وبه خاطر همين بيخيال موضوع شدم !
احتمال ماهواره بودن این شی رو هم نادیده نگیرید !نقل قول:
من پارسال همچین چیزی میدیدم !
گفتم یا ماهوارس یا hybrid
دوستان این چیزی که میگین توی تهران هست ؟! اگه بله , لطفآ جهتش رو هم بگین. البته ساده بگین که امثال من هم متوجه بشن ! (مثلآ فلان قدر از برج میلاد به سمت چپ :دی)
بچه هایی که تهران هستن میگن ما هم دیدیم. اما شی ی که من میگم توی اردبیل ه.
یکی از بچه ها هم پیشنهاد داده موقعیت سازمان هواشناسی و فرودگاه هم بررسی بشه. موقعیت اونا رو هم بررسی میکنم میگم.
اینم چند تا عکس از اون شی که تفکیک رنگش و نشون میده. (رشته رشته بودن شدید به علت تکانهای دست ه و چون دوربین دیجیتال رو روی چشمی دوربین دو چشمی گذاشتم و عکس گرفتم، هر تکان دست چندین برابر اثر گزاشته).
شما شی رو همون بمانند نقطه پرنور در نظر بگیرید.
شما 100% توی شهرتون رصدخونه هست.برید اونجا بگید من فلان ساعت یک شی ناشناسی رو در فلان مختصات می بینم.به احتمال زیاد کمکتون میکنن
من آشنایی دارم که مدتی میگفت شب ها یک نقطه نورانی (پرنور تر از ستاره ها) میبینه که یکدفعه ظاهر میشه، کمی حرکت میکنه و بعد از چند ساعت ناپدید میشه...
کلی اصرار کرد که بیا خونه ما تا با هم ببینیم چیه ، من هم دوربین رو برداشتم و رفتم...
بعد که زمان ظاهر شدن نقطه رسید رفتیم بالای ساختمان و بررسی کردیم ... من همون جا حدس زدم اون نقطه چی هست ولی چون دوربین جوابگو نبود و فقط نور رو واضح تر کرده بود تصمیم گرفتم برای اطمینان بیشتر از ساختمان خارج بشیم و با موتور در جهت شی مورد نظر حرکت کنیم،
تقریبا دو کیلومتر دورتر از خانه به یک ساختمان دولتی رسیدیم با یک دکل فلزی بلند که نور مرموز از بالای اون دکل منتشر میشد.
این تجربه رو گفتم شاید در بررسی های بعدی shabe.saket مفید باشه.
جالب شد!!!!!!!!!!!
تعداد افرادی که دیدن داره زیاد میشه !!!!!!!!
خوب حالا مسئله اینجاست که چون نور اون شی زیاده هیچ یک از دوربین های شما و یا تلسکوپهاتون توانایی دیدن اصل شی رو نداره !!!:27:
گمانم دیگه بفهمید که چرا نور به این زیادی داره تولید میکنه !
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
من پیش هر کسی میرم جز این سازمان ها !!!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
شما فکر میکنی شئی که چند ماهه توی آسمون این کشوره هنوز ناشناخته باقیمونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
یا من دیدم و اونا ندیدن ؟؟؟!
سلام دوست مننقل قول:
من این ستاره رو 4 سال پیش تو بستان آباد رصد کردم - یعنی یه ستاره هست
آره یادم رفته بود بگم
این که یه شی توی هوا چند رنگی میشه 2 علت میتونه داشته باشه
1- شب قبل بارون باریده
2- به این صفحه ی ویکی مراجعه کنید
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Scintillation_%28astronomy%29
والا این حرف رو که شما میزنی که تا حالا فهمیده بودن ، من 20 صفحه قبل گفتم! قسمت دوم پاسخم :نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5425162&postcount=2247
اما بحث اینه که رصدخونه هایی که عمومی هستند وقتی افراد علاقه مند رو ببینند بهشون کمک میکنن.البته من نمیگم همه اینطورین.ولی امتحانش ضرری نداره
نمی خواد خیلی سکرت وار توضیح بدید که طرف هم منصرف بشه
همین برید بگید در فلان نقطه من یک شی نورانی می بینم هر شب.به من کمک می کنید کشف کنم چیه؟ همین :31:
به امتحانش می ارزه ! :46:نقل قول:
فوقش 2 ساعت وقتتونو می گیره !:27:
این جوری کاره علمی هم انجام دادین ( مثل این معلما : دی )
کی این چیز رو با تلسکوپ دیده اینجا ؟ من در هفته حداقل یک بار رصد میکنم. اصلا ندیدم مورد غیر عادی که دوستان میگن تا تلسکوپم رو ببرم سمتش.نقل قول:
خوب حالا مسئله اینجاست که چون نور اون شی زیاده هیچ یک از دوربین های شما و یا تلسکوپهاتون توانایی دیدن اصل شی رو نداره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه نديدم :20:!نقل قول:
در مورد اين اشياء ولي چون حركت سريعشان را به چشم ديدم به همين دليل احتمال ستاره بودنشان را به هيچ وجه نميدهم ولي گذشته از اين اشياء نوراني يك شي وجود داره كه اصلا حركت نميكنه (البته مطمئن نيستم ) ولي نور خيلي خير كننده اي داره به طوري كه تشخيصش از ديگر ستاره ها به راحتي امكان پذيره !
ساعت شش و سي دقيقه هيچ ستاره اي جز اين در آسمان نيست !آيا شما هم اين ستاره رو مشاهده كردين ؟
ميتونم اسمش رو بدونم ؟
زودتر از بقيه ي ستاره ها مياد و ديرتر از همه هم ناپديد ميشه و بيشترين نوري هم كه داره ساعت 5.30است !
سلام دوستان...خیلی وقته که به این تاپیک نیومدم.....
الان داشتم فید های جدید امشب رو میخوندم که وبلاگ علمی مورد علاقم یه مطلبی نوشته بود که مو به تنم سیخ کرد....
عینا با منبع(خود وبلاگ) کپی میکنم براتون،لطفا بخونین و نظرتون رو بگین....
------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکلی که در سال ۲۰۰۷ روی مزرعهای در سوئیس ایجاد شدهاست.
حلقههای کشتزار یا دایرههای روی مزارع شکلهایی هستند که با خم کردن محصولات کشاورزی مانند گندم، جو، ذرت به وجود میآیند. این اصطلاح را نخستین بار پژوهشگری به نام کالین اندروز برای نامیدن دایرههای سادهای که روی آنها مطالعه میکرد، به کار برد.
بسیاری از این شکلها مانند شکلهای ساخته داگ باور، دیو کورلی و جان لاندبرگ ساخته بشر هستند. باور و کورلی در سال ۱۹۹۲ به خاطر این کارشان موفق به دریافت جایزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدند.
با این وجود، شکلهایی نیز بدون دخالت انسان و با منشایی ناشناخته روی مزارع ایجاد میشود. در توجیه علت این پدیده، فرضیههای متفاوتی بر اساس طبیعتگرایی، فراطبیعت و فراهنجار ارائه شده است. عمده فرضیههای فراهنجاری، این دایرهها را حاصل نشستن سفینه آدمفضاییها یا فرآیندهای فراطبیعی میدانند
این شکلها، از دسته شکلهای با منشاء ناشناخته هستند
ژاپنیها موضوع را آنقدر جدی تلقی كردهاند كه هياتهايی را برای بازديد از اين دايرهها به اروپا و آمريكا فرستادند. نظر نهايی اينست كه اين اشكال ثمره هنرنمايی موجودات فضايی باهوشی است كه سوار بر بشقاب پرنده به زمين میآيند و بوسيله اشكال مرموز برای ما پيغام میگذارند و دوباره به سياره خود بر میگردند
ویژگی های این حلقه های عجیب
مسئله كشف و تشخيص آثار راديواكتيو در اين اشكال، موضوع را پيچيده تر كرده است. در تمام اشكال، آثار تشعشعات راديواكتيو بتا و گاما ( البته با شدت ضعفهای متفاوت ) تشخيص داده شده است و آزمايشگاهها نظر دادهاند كه در بعضی از مزارع، مقدار اشعه بتا و گاما زياد و در برخی كم است
بسياری از كسانی كه از اين حلقهها بازديد میكنند، دچار واكنشهای جسمی خاصی می شوند كه از آن جمله می توان به حالت تهوع، سردرد، گيجی، احساس قلقلک و دردهای گوناگون اشاره كرد. نظير اين نشانگان را می توان در ناخوشیهای حاصل از تاثير پرتو راديواكتيو نيز مشاهده کرد
گفته می شود كه ساعتها، تلفنهای همراه، دوربينهای عكاسی و به ويژه دستگاههای الكترونيكی كه برای بررسی وارد منطقه می شوند، دچار اختلال می شوند و نيز ادعا می شود كه قطب نمای هواپيماها، در بالای اين مناطق به صورت ديوانه وار به چرخش درمیآيند
پیغام آرسیبو
در سال ۱۹۷۴، اختر فیزیکدان مشهور آمریکایی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با کمک همکارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست به کار تنظیم و ارسال قویترین پیام رادیویی از کره زمین به مقصد ستارگان زدند. قابل به ذکر است که قبلا هم پیامی به صورت فیزیکی و در قالب یک صفحه از جنس طلا که بر روی آن اشکالی از تمدن انسانها و اطلاعاتی پایه ای از حیات ذی شعور ضبط گردیده بود با همت شخص ساگان بر روی سفینهٔ پایونیر نصب و به خارج از منظومهٔ شمسی پرتاب گردیده بود. اهمیت پیغام اخیر در این بود که با سرعت نور ارسال میشد، پس با سرعت بسیار بیشتری طی مسیر مینمود. البته بشریت برای رسیدن پیغام به مقصد و بازگشت جواب ( از خوشه ستارهای ام ۱۳ که هدف این پیغام بود ) باید ۵۰،۰۰۰ سال صبر میکرد ! این پیام بیشتر حاصل کار "درک" بود. با استفاده از کد گذاری به شیوهٔ باینری که شروع پیام را به توضیح پایه سیستم ریاضی ما یعنی همانا ۱۰ رقم اصلی داده بود، این امکان به وجود میامد که گیرندهٔ ذی شعور قادر به قفل شکنی باقی مطلب گردد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاید اول یک ذهنیتی از پیغام اصلی که در سال 1974 از آرسیبو فرستاده شد پیدا کنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در شمال ساحل پورتو ریکوست و شامل یک حفره دیسکی شکل طبیعی در یک صخرست. درون این صخره بزرگترین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهان در عمق 1000 فیتی ساخته شده است. رادیو تلسکوپ نوعی آنتن رادیویی است که در اخترشناسی رادیویی به منظور پیدا کردن و جمع آوری اطلاعات از ماهوارهها و کاوشگرهای فضایی و هر گونه منبع رادیویی در فضا استفاده میشود.
این پیغام که به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشهور شد در 16 نوامبر 1974 فرستاده شد که متشکل از 1679 کد 0 و 1 بود و فرستادنش کمتر از 3 دقیقه طول کشید
اما کل پیغام چه بود؟
ساگان به زبان ساده اینگونه تشریح میکند : پیغام نوعی تصویر سادهٔ گرافیکی را شامل میشود که چنین ترجمه میشود
این روش شمارش ما است از یک تا ده. این ۵ اتمی هستند که ما آنها را مهم و یا حیاتی میدانیم : اکسیژن، هیدرژن، کربن، نیتروژن، و فسفر. این روش هایی است که میتوان با ترکیب این اتمها به مولکول هایی مهم دست یافت، با مثال هایی از این ملکولها مانند زنجیره ای از قندها و فسفاتها. در ادامه توضیحی از اینکه این ملکولها در زنجیرهای به نام دی ان ای ، پایه حیات ما میباشند. مخلوقی که ما باشیم، به طول ۵ فوت و ۹.۵ اینچ قد دارد. حدود ۴.۵ میلیارد ( در آن زمان ) جمعیت داریم که بر روی سومین سیاره از خورشیدمان زندگی میکنیم. ۹ سیاره در منظومهٔ شمسی ما وجود دارد، ۴ عدد از آنها غول آسا بوده و دور تر از مرکز هستند، و یک عدد کوچک در کرانهٔ منظومه حضور دارد. این پیغام توسط یک رادیو تلسکوپ به قطر ۲،۳۴۰ طول موج یا ۱،۰۰۴ فوت ارسال شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 21 آگوست 2001 گزارشی داده شد مبنی بر پدید آمدن دو کشتزار نگاره جدید در کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همپشایر انگلستان, که هر دو شکل هر کسی را تحت تاثیر قرار میداد. یکی از آنها به نام صورتک آدم نما نامیده شد و دیگری کدی بود شبیه به کدی که سازمان ستی ( که در واقع آن موقع به طور رسمی وجود نداشت ) با همراهی ساگان و دریک در سال 1974 به فضا فرستاده بودند
اما پیغامی که موجودات بیگانه برای ما فرستادند راجع به چی بود؟ پیغام آنها هم مثل ما طراحی شده بود, با این تفاوت که خصوصیات آنها را در بر داشت. متن دیکد شده پیغام به این شرح است
سلام زمین. ما به پیغام شما جواب میدهیم که خود را معرفی کرده بودید. ما نیز زندگی هیدروکربنی داریم با ریاضیات و منطق مشابه. هرچند که دی-ان-ای ما متفاوت است. ما از شما کوچکتریم با سرهای خیلی بزرگ. ما ساکن شدیم در سه سیاره در منظومه شمسیمان و در یک ماه. ما از رادیو تلسکوپ برای فرستادن این پیغام استفاده نکردیم بلکه از تکنولوژی اشعه تلپاتیک استفاده کردیم. ما از توانایی فضای چندگانه استفاده کردیم برای استراق سمع پیغام فضایی شما
خیلی از یوفولوژیستها صورتک آدم نما را شبیه به تصویری که بر مریخ بود, نسبت دادند. این تصویر در بخشی از منطقه سیدونیا وجود دارد و توسط مدارگرد وایکینگ ۱ گرفته شده که در تاریخ ۲۵ ژوئیه ۱۹۷۶ از سوی ناسا منتشر شد. در کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , هرمهایی نیز به چشم میخورد که باعث به وجود آمدن تئوریهایی مبنی بر ساخت اهرام مصر توسط موجودات بیگانه شد
این تصویر بعدا توسط ناسا اینگونه توضیح داده شد که چهره مریخ چیزی جز تپه و خاک نیست که به علت زاویه مدارگرد و نور خورشید, اینگونه به نظر می آید که چهره یک انسان است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سال بعد در تاریخ 15 آگوست 2002 شکل جدیدی در چیلبولتون در روی تپه ای کنار وینچستر, همپشایر پدید آمد. به درختهایی که در کنار این مزرعه کاشته شده بود کربوود میگویند, از این رو این کشتزار نگاره به نام کربوود شناخته میشود
این بار هم یک صورت جدید به همراه کدی دیگر, اما صورت, صورت یک موجود بیگانه بود. شکل موجود فرازمینی ما را به یاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( یکی از نژادهای احتمالی آدم فضاییها ) می اندازد
اين موجود هوشمند عكس خود را با استفاده از دو نقطه سايه و روشن بر روی مزرعه تصوير نموده و پيام خود را نيز مكتوب كرده است. اين موجود هوشمند از تكنولوژی ديجيتال انسانها كاملا آگاه و با خبر است. در رايانههای دسک تاپ از هارد ديسک استفاده ميشود و اطلاعات به صورت صفر و يک در مبنای دودويی رمز و بر روی هارد ديسک ذخيره ميشوند. اين موجود هوشمند از بوته ايستاده به عنوان يک و از بوته خوابيده به عنوان صفر استفاده نموده است. سی دی و دی وی دیها نيز از روش مشابهی برخوردارند و اين موجود هوشمند از همين تكنيک كه به زبان بشر امروزی است پيام خود را فرستاده است
متن رمزگشایی شده :
اخطار به حمالان ( بردگان یا بندگان ) هدایای غلط ( كارهای بیهوده - گمراهان ) و پیمان شكنان . درد فراوانیست ، اما هنوز وقت هست . اعتقاد بر این است كه خوبی خارج از اینجاست . ما با فریب مقابله میكنیم
------------------
مطلب ممکنه برای شما فیلتر باشه!(عکس ها بالا نمیان در این حالت!!) لطفا از قند شکون استفاده کنین در این صورت!)
راستی،من خودم از ارسال یه تابلو با عکس خانوم و اقا و یه سری اطلاعات دیگه خبر داشتم،و دارم،عکسش رو هم تو سیستم قدیمیم دارم که حسش نیست برم دنبالش...میشه دوستان حرفه ای تر این مسائل رو توضیح بدن؟! اگه این پیغام پسغام ها بوده،پس چرا خبری ازش نداشتیم؟! یا یه همچین چیزایی؟!
کد:http://7zero-fa.blogspot.com/2010/11/crop-circles-secrets-they-are-coming.html
راستی با نصب نرم افزارهایی مثل اتاری نایت بکیارد،میشه اسمون منطقه رو با دقت بسیار بالایی رصد کرد! من چون تلسکوپ ندارم،از این برنامه استفاده میکنم ..اگه ستاره یا شهاب یا چیز خاصی باشه،که این نرم افزار بهتون نشون میده،اگر هم که نه،لطفا مکان دقیقش رو بگین تا ما هم بریم ببینم میاد یا نه و از مراکز نجوم هر شهر هم میشه پرسید!! فقط اگه سکرت وار بگید طرف دنبال دردسر نیست و دنبالش نمیره...
مطالب جالب بود مرسی اما:
پروژه کشتزارها که مدتها پیش بررسی شد قلابی بودنش معلوم شد آبروریزی شد.
هیچ مدرکی هم در مورد غیر عادی بودنش بدست نیومد.
منبع ش کجاست؟نقل قول:
فکر نکنم اینجوری باشه.
تنها پیام دریافتی از پروژه ستی WOW بوده این فکر کنم باسمه ای باشه.
اشعه تله پاتیک و تکنولوژی فضای چندگانه رو نگرفتم یعنی چی.
صورتک مریخی هم بحث شد روش رد شد.
این نژاد خاکستری ها رو چجوری کشف کردن؟ وقتی هنوز وجودشون تحت بررسی ه نژادشون از کجا فهمیده میشه؟نقل قول:
فکر کنم منظورت این عکسهاست.نقل قول:
صفحه طلا نصب شده روی فضاپیمای ویوجر
صفحه نصب شده روی فضاپیمای پاییونیر
خلاصه مفهوم پایونیر:
از سومین سیاره منظومه شمسی هستیم.
دو نژاد زن و مردیم.
خواهان صلحیم.
روی صفحه ی طلای ویوجر هم صوت های مختلفی مثل صدای آب - آبشار - باد - بوسه - صدای شهرها آدم ها و ... ضبط شده.
خلاصه مفهوم تصاویرش هم اینه:
ما احتمالا از جهانی بسیار دورتر از شما هستیم.
این صفحه حاوی پیغامی از علم ما - فرهنگ ما - ارتباطات ما - تصاویر ما - موسیقی ما - افکار ما و...است.
ما در تلاشیم که با شما ارتباط برقرار کنیم و...
در حال تحقیق روی موقعیت فرودگاه و هواشناسی و اون شی هستم. هنوزم میاد و از اونجا نیگاه میکنه.
بله بسیار ممنون....نقل قول:
فکر کنم منظورت این عکسهاست.
ایا تابحال،کسی رسما یوفو دیده؟!
راستش این ستاره ای که دارن دوستان دبنلاش میگردن،بهتره بیشتر مطالعه کنن!!!
اون اوائل که من کلاس نجوم میرفتم و اینا،تو اسمون یه چند تا ستاره دیدم که شبیه دب اکبر بودن!!!خلاصه کلی دنبالشون راه افتادم و از استاد نجوم هم پرسیدم! ولی جوابی نداشت....
خلاصه یه شب که برا رصد رفته بودیم گشتم و پیداشون کردم و به استاده گفتم! اونم خندید و گفت پسر چته تو؟! اینکه خوشه ی....!!!(هر کی گفت!!)
من دیشب از ساعت 19 تا 22 رصد داشتم. با یه تلسکوپ 10 اینچ. و دور تا دور آسمون هیچ نکته غیر عادی ندیدم.
کاش اینجا بودی.نقل قول:
مخصوصا با تلسکوپ 10 اینچ.
اونجوری شاید نتیجه میگرفتیم.
البته دارم بررسی میکنم.
خوب وقتی داشتین آسمون رو دور میزدین یک ستاره از همه نورانی تر بود و میزان درخشش 5تا6برابر بقیه بود ! میتونم بپرسم اسمش چیه ؟ در ضمن اگه میشه یه بار یکم زود بلند بشید چون دیگه وقتی زود بلند بشید نیاز به دور زدن نداره ساعت 6.30صبح دیگه هیچ ستاره ای جز یکیشون نمیمونه ! میخوام اسمش رو بدونم !نقل قول:
در ضمن گمان نکنم نیاز به تلسکوپ 10اینچی باشه فقط بیخوابی اول صبح داره !:31:
ممنون از دور زدنتون :11::11::11::11::11::11: