منظورت این تقلبیاست که تلویزیون هم داره؟
اصلا فکرش رو نکن! چون ان95 نیست و تقلبیه.نه دوربینش خوبه نه سیمبینه نه نرم افزار جاوا می گیره نه صدا داره.زود هم خراب میشه...
Printable View
منظورت این تقلبیاست که تلویزیون هم داره؟
اصلا فکرش رو نکن! چون ان95 نیست و تقلبیه.نه دوربینش خوبه نه سیمبینه نه نرم افزار جاوا می گیره نه صدا داره.زود هم خراب میشه...
ممنون دوست من :10:
با تحقیقی که کردم حرفات تایید میشه :20: اینا که ربطی به nokia ندارن :41:
خواهش می کنم!
لعنت به این چینی های متقلب...
سلام دوستان
من يه هفته است كه يه n95 اصل گرفتم
ولي هر كاري ميكنم صداي شاتر (صداي عكس گرفتن) قطع نميشه
خودش كه فقط 4 تا صدا داره و قطع صدا نداره
تو silent هم صدا ميده
تو رو خدا كمك كنين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستاني كه واردن خواهش ميكنم كه جواب بدن
ممنون ميشم
سلام دوست عزیز.مبارکت باشه. این کار تو ان95 امکان پذیر نیست و در هر صورت شاتر عکس صدا می ده. ولی من موبایل دوستم رو که آپدیت کردم بعد از آپدیت در پروفایل سایلنت صدای شاتر قطع شد.شما هم آپدیت کن.احتمالا درست میشه.
این یه مشکل نیست! یه سیاسیته که سعی می کنه جلوی عکاسی مخفی رو بگیره. جالبه بدونید که تو ژاپن این یه آیین نامست که همه دوربین های دیجیتال موظفند صدای بلندی موقع عکس در بیارن.
ممنون از جوابتنقل قول:
تو اين يه هفته پدر گوشي رو در آوردم
الان ديگه مطمئن شدم كه نميشه بايد به فكر آپديت باشم بازم ممنون
آیین نامه ی خوبیه به نظر من !نقل قول:
ولی به نظرت چرا تو آپدیت جدید سیاست رو از بین برده ؟؟
دیده کارو کاسبیش کساد شده از بین بردتش!
دوست من برای این مشکل روی قسمت سایلنت پروپرتیس رو بزن و گزینه ی دوم رو بزن توی صفحه ی جدید روی گزینه ی اول یعنی همون رینگینگ تون بزن و اونو به بالا ترین نقطه ببر تا به آف برسه اینطوری صداش قطع میشه.:5:نقل قول:
فارسی را پاس بداریم!
جالب بود...نمی دونستم!:46:نقل قول:
ولی خوب... اینجا ایران هست (همون سرای من!)نقل قول:
سلام دوست عزیز.مبارکت باشه. این کار تو ان95 امکان پذیر نیست و در هر صورت شاتر عکس صدا می ده. ولی من موبایل دوستم رو که آپدیت کردم بعد از آپدیت در پروفایل سایلنت صدای شاتر قطع شد.شما هم آپدیت کن.احتمالا درست میشه.
این یه مشکل نیست! یه سیاسیته که سعی می کنه جلوی عکاسی مخفی رو بگیره. جالبه بدونید که تو ژاپن این یه آیین نامست که همه دوربین های دیجیتال موظفند صدای بلندی موقع عکس در بیارن.
تو 8 گیگ چطور؟ کسی می دونه؟
در مورد صدای شاتر دوربین تو گوشی های نوکیا من قبلا هم توضیح دادم اگر یه سرچ کوچیک میکردید حتما جواب میگرفتید. صدای شاتر دوربین تو بعضی از پروداکت کدها مثلا پروداکت کد اروپا تو حالت سایلنت قطع میشه ولی اگه پروداکت کد خاورمیانه و شمال آفریقا باشه به هیچ وجه صدای دوربین قطع نمیشه. اگه خیلی صداش اذیتت میکنه و تایپ فارسی هم نمیخوای به پروداکت کد اروپا آپدیت کن که من خودم تستش کردم و مطمئنم در حالت سایلنت هیچ صدایی نمیده.
این که کاری نداره دستتو بگیر جلوی اسپیکرش یا وقت عکس گرفتن یه اوهومی سرفه ای چیزی بکن حله.
یه کاره دیگه میشه کرد ......... اصلا عکس نگیری
وااااای گوشیم افتاد رو یخا روشن نمیشه!!!!! چیکارش کنم!!!!سکته رو زدم!!
باید روشنش نکنی تا کاملا خشک بشه ...
با سلام به دوستان گرامي خوبم
من چه جوري مي تونم نقشه راه هاي ايران پيدا كنم .
و در كجا بايد ذخيره كنم
و...
لطفا منو راهنمايي كنيد
Gps
با تشكر از همگي.
:10::10::10::10::10:
برو قسمت نقشه garmin رو بخون ببین چیزی دستگیرت میشه ....(من نخوندمش چون gps ندارم ...)نقل قول:
دوستان با عرض پوزشنقل قول:
من واقعا تو این 240 صفحه گیج شدم ! اقایون من بعد از کلی دربه دری باز تصمیم گرفتم n95 بگیرم . حالا به نظر شما دست دوم بگیرم ؟ اگه گیرم اومد چند بخرم ؟ اگه با دست دوم موافقید بگید قیمت چنده ؟ دوست عزیز فروشنده هستی بخرم یا نه ؟؟؟؟
اگه موافق خرید نو هستید میشه بگید قیمت چنده الان ؟:10:
سلام دوستان.من یه سوال داشتم.میخواستم ببینم که گوشی n95 تعداد sms های فرستاده شده رو نشون میده یا نه اگه نشون میده توی کدوم قسمته و اگه نشون نمیده نرم افزازی برای این کار هست. ممنون
تعداد رو نشون نمیده ولی میتونی تا 999 تا اس ام اس های ارسالی رو ذخیره کنی ...نقل قول:
با نرم افزار sms contor هم میتونی این کارو بکنی ...
من نقشه راه ها رو پيدا كردم ولي نمي دونم كجا بايد كپي كنم؟نقل قول:
شرمنده عزیزم من خودم ان95 ندارم وگرنه بهت میکفتم ولی الانم میرم میگردم دنبالش اگه پیدا کردم بهت میگم حتما فعلا ...نقل قول:
الان بدون گارانتیش با منوی فارسیش 540تومنه .نقل قول:
بستگی داره اگه یارو آشنا هست دست دوم بگیر اما اگه نیست بگیری دیوانگیه!!اما اگه میتونی نوشو بگیر خیالت راحت تره!:27::10::20:
خوب اگه اشتباه نکنم اسم اون نقشه باید این باشه gmapsupp.img آره ؟نقل قول:
خوب شما اینو باید توی فولدر garmin تو مموری کارتتون کپی کنین .توجه کن تو همین فولدر نه تو فولدرای توش !!
راستی اون دو تا فایل unl رو هم همینجا کپی کن ...
بعد دفعه اول باید کانکت شی تا از ماهواره پیداش کنه برای دفعه اول یه کم طول میکشه ولی برای دفعات بعد زودی باز میشه ...
راستی امتحان کن ببین اگه شد به مام بگو !!!
راستی حجم نقشه ایران چند مگه ؟؟
با بقیه ی پیوست هاش چند مگ میشه ؟؟؟
نهنقل قول:
MTMaps
چيزي در بارش شنيدين يا مي دونين؟:20:
من يه مشكلي دارم لطفا هر كي ميدونه كمكم كنه
من گوشيمو آپديت ميكردم قبل آپديت مموري رو فرمت
كردم و گوشي رو هم از نمايندگي گرفتم و واسه خاورميانه هستش
الان كل برنامه ها و نقشه هايي كه توش بود ديگه نيست
حالا برنامه ها رو ميشه از سايتش گرفت ولي نقشه ها رو از كجا پيدا كنم
ضمنا با پي سي سوييت هم بك آپ گرفته بودم ولي وقتي برگردوندم
نقشه ها و برنامه ها رو برنگردوند
لطفا كمكم كنيد من محتويات ارجينال و اوليه روي مموري رو از كجا گير بيارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز که جواب ما رو دادی . :10:نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاپیک دنیای اتومبیل در موارد تیونینگ / ببررسی انواع خودرو و اموزش های رانندگی در خدمت شما هستیم . کاری داشتید در خدمت شما هستیم /
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1949646#post1949646
از مموری اوریجینالت بکآپ گرفتی؟ مطمئنی که بکآپ کامل و فول گرفتی؟ آخه با ریستور کردن همه اطلاعاتت باید برگرده...نقل قول:
یه سوال: چه استفاده ای از نقشه ها توی این گوشی می کنی؟
لطفا فرق های بین n95 با n95 8gig رو اگه کسی می دونه بگه. مثلا اینکه دوربینشون با هم فرق داره یا نه و ...
برو اینجا ترفند سوم رو یه نگاه بندازنقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=181211
با اینکه در تاپیک ان95 8 گیگ بطور کامل توضیح داده شده ولی فرقاش رو لیست وار می گم:نقل قول:
1-صفحه مدل 8 گیگ 0.2 اینچ بزرگتره.
2-دوربینش هیچ فرقی نداره ولی کاور لنز در مدل 8گیگ وجود نداره
3-فلش در مدل 8گیگ کمی قوی تره
4-مدل 8گیگ ، 8گیگابایت حافظه ماژل فلش داره و مموری کارت نمی خوره
5-شکل ظاهری دکمه های زیر صفحه نمایش کمی تغییر کرده
6-منو ها در مدل 8گیگ کمی فرق داره و کنسول انگیج نصبه ولی با آپدیت ان95 معمولی منو ها و امکانات مثل هم می شن...
7-باتری مدل 8گیگ بزرگتر و قوی تره.300 میلی آمپر بیشتره...
8-قیمت مدل 8گیگ گرونتره!!! :31:
اگه چیزی جا افتاده دوستان اضافه می کنن
بك آپ كامل گرفتم (هم از فون هم از مموري)نقل قول:
اطلاعاتي مثل عكس و اس ام اس و اينا برگشت ولي
برنامه هاي اورجينالشو نقشه ها ديگه نيست آخه گوشي من مال خاور ميانه است و
هر وقت مستر ريست ميكردم بعد از بالا اومدن شروع ميكرد به نصب برنامه هاي
اصلي و اورجينالش (unidic , mobigenie,haj,azkar,....) حالا بجز ديكشنري بقيه بدرد بخور نيستن
هرچند كه همه رو از سايت نوكيا گرفتم
در مورد نقشه ها هم زياد بدرد بخور نيستن ولي حيفم اومد (حداقل واسه كلاسش :31: )
ضمنا تو اورجينالش علاوه بر نقشه هاي خاورميانه(و ايران كه خودم گرفته بودم)
نقشه ي پاريس و منچستر و ... اينا هم بود كه با مپ لودر
وقتي نگاه كردم هر كدوم اينا حجمشون خيلي بيشتر از اون حجم بك آپي هستش كه گرفته شده !!!!
البته الان گوشيمو خودم آپديت كردم و هر برنامه اي هم كه لازم بود روش زدم و مشكلي ندارم
فقط مشكلم با اين برنامه ي بك آپ pcsuite هستش كه نميشه بهش اعتماد كرد :41:
البته در مورد اولي 0.2 اينچ است كه فكر كنم اشتباه چاپي شده :46:نقل قول:
خداییش عقلم قد نمی ده اینجا! چون بکآپ کامل که خودم میگیرم(البته نه واسه ان95) اطلاعات کلا منتقل می شه.نقل قول:
پس حتما نقشه ها روی مموری نیست دیگه! این مشکل رو یکی دیگه از بچه های همین تاپیک داشت.نمی دونم آخر پیدا کرد یا نه!
اگه بخوای با مپلودر دوباره نقشه ها رو دانلود کنی ، نقشه ها چقدر حجم دارن؟
مرسی از تذکرت دوست عزیز :31: اشتباه تایپی بود.پستم رو ویرایش و تصحیح کردم. یه شماره دیگه هم بهش اضافه کردم.باتری قوی تر در مدل 8 گیگ :دینقل قول:
ايا ميشه باتري 8 گيگ را تو معمولي انداخت ايا اين كار ممكنه؟؟؟؟؟؟/
نه ممکن نیست.
من چه طوري نقشه ايران پيدا كنم؟؟؟؟؟
و كجا بايد ذخيره كنم تا وقتي gps را فعال مي كنم راه هاي گشور نشون داده بشه؟
لطفا كامل توضيح بدين