سلام ممل خاننقل قول:
من دوستم الان کافی نت داره...سرعت هم 256 ....سرعت دانلود هم تا 80 کیلو میرسه...شرکت همیار هم توی شیراز الان تا 512 ارایه میده...
Printable View
سلام ممل خاننقل قول:
من دوستم الان کافی نت داره...سرعت هم 256 ....سرعت دانلود هم تا 80 کیلو میرسه...شرکت همیار هم توی شیراز الان تا 512 ارایه میده...
نقل قول::18::18::18: مطمئنینقل قول:
سرعت دانلود هم تا 80 مگ میرسه
اوه ه ه ه ه :18:نقل قول:
ببخشید منظورم 80 کیلو بایت بود ..ببخشید...
جالبه...!نقل قول:
هر جایی از این کارا نمیکنن
یعنی اتوماتیک خودش تا اخر اپدیت میره..مگه نبایئد بعضی از جاها next زد؟؟...نقل قول:
..........................ویزایش
نه عزیزم!هیچ نیازی به نکست زدن در وسطای کار نیست!همون اول که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی و به اینترنت کنکت میشی از شما چند تا سوال میکنه و تذکرات لازم رو میده سپس در صفحه ی اخر دکمه ی اپدیت پدیدار میشه اون دکمه رو بزن!سپس منتظر بمون تا دانلود شروع بشه!به نظر من یه 2 ساعت مثل من بشین جلوی کامپیوتر و تند تند اینترنت اکسپلورر باز کن و ببند تا مانیتورهای سند و رسیو روشن بمونند تا دانلود ادامه پیدا کنه!سپس حول و حوش ساعت 4 شب مانیتور کامپیوتر رو خاموش کن و برو با خیال راحت بخواب!همونطور که گفتم اگه دانلود حتی بر روی 73 مگابایت قطع بشه هیچ مشکلی نیست ولی اگه در اون 5 دقیقه ی اخر که بعد از دانلود 73 مگابایت هست اینترنت قطع بشه اونوقت باید گوشی فلش بشه!دوباره هم میگم مطمئن باش اگه اینترنت دیال اپی که ازش استفاده میکنی در میانه ی راه قطع نشه پس میتونه اون 5 دقیقه ی اخر رو هم تحمل کنه!در ضمن از من به تو نصیحت برو یه کارت اینترنت 10 ساعته و یا بیشتر بخر!تا با مشکل اتمام اعتبار کارت در وسط دانلود مواجه نشی!!ادم توی زندگی باید ریسک کنه!اگه ریسک نکنی هیچ وقت موفق نمیشی!میترسی چه بلایی سر گوشیت بیاد؟؟؟فوقش اگه توی اون 5 دقیقه ی اخر قطع شد گوشیتو با 8 یا 10 هزار تومن فلش میکنی !!
سلام
آيا كسي ميدونه كه با هدست نوكيا مدل : Bh-200
ميشه با 5700 از طريق بلوتوث آهنگ پخش كرد ؟
دوستان عزیز آیا فلش 5700 فقط از طریق باکس ممکنه؟و با کابل usb خود گوشی نمیشه؟
ممنون دوست عزیز..حسابی بهم حال دادی و هندونه را گذاشتی لای بغلم...همین امشب دست بکار میشم...واقعا پروفشنال هستی!!..ای ول:10::10::10::8::8:نقل قول:
این که بهتره...مال N95 یکی از فک و فامیل هامون 2 روز طول کشید! عوضش حالا خیلی حال میکنه...خدا یمی از اونا به هم بده چی میشه...
از هردو طریق ممکنهنقل قول:
با چه اینترنتی دو روز طول کشید؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز من قصد دارم 5700 بخرم کسی حدود قیمتش و میدونه
از 260 هست تا 290نقل قول:
بستگی به انصاف طرف داره
با سلام..دوستان من تمام فیلم های روی قسمت video کوشی را پاک کردم..اما وقتی در قسمت مموری گوشی میرم و مشخصات کامل مموری در هر قسمت را میبینم نوشته فضای اشغال شده در قسمت video 1734kb ..چرا اینجوریه؟؟من همه را پاک کردم ..حتی مخفی هم ندارم..با pcsuite رفتم داخل video بازم چیزی نبود!!این حجم اشغال شده به خاطر چی هست؟؟
سلام DJ.Mamal من اگه بخوام بدم برام آپگرید کنی باید چکار کنم
حالا چقدر قیمتش می شه
من خونمون تهران پارسه لطفا جوابمو بده
اگه زحمتی نیس بگو بیرون چقدر پول می گیرن تا آپ کنن
کمکم کن لطفا
سلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم اگه تو تهران سرعت اینترنت تو کافی نت 512 باشه کل زمان برای دانلود همه چیز و اپ گوشی چقدر هستنقل قول:
لطفا بهم بگو کمک
آقا اینو بخونید مهم ببخشید طولانی هستش:
آقا یه اتفاق خفن من بعدچهار ساعت و چهل دقیقه دانلود آپگرید اومدم برای آپدیت کردن از اونجایی که شارژررو نکنده بودم یه هو وسط اون مرحله آخر و حساسه ارور داد گفتم یا زهرا بگیر که اومدالان گوشیم میترکه؟میگفت باتری و شارژر رو بکن دوباره وصل کن گوشی رو روشن کن.آقا انجام دادیم میگفت نه گوشی رو نمیشناسم دیگه پورت usb هم کار نمیکرد .دیگه بیخیال شدم نشستم عذا گرفتن که 70 مگ پرید بدبخت شدم.آقا سه ساعت بعد گفتم یا علی عملیات آپدیت دوباره شروع شد میدونید چی شد؟به جای اینکه دوباره دانلود کنه اومد سراغ مرحله خطرناک یعنی فقط آپدیت نرم افزار الانم گوشیم مثل بنز کار میکنه.خدا رو شکر هیچ اتفاقی نیافتاد.پس نتیجه میگیریم 70 مگ دانلود نمیپره فقط به صورت مستقیم قابل استفاده نیست یعنی میشه به نظرم یه گوشی دیگه5700 رو بدون دانلود 70مگ آپگرید کرد.نظرتون چیه؟
rammyy جون فکر کنم اون فضا مربوط به ویدیوهای اصلی گوشی هستند که حتی اگه پاکشون کنی وقتی گوشی رو مستر ریست کنی دوباره برمیگردند!
درسته فیرم ور تو بخش Temporary نرم افزار دانلود میشه و قابلیت ریزوم هم دارهنقل قول:
منتهی آپگرید که تموم بشه پاک میشه و دیگه نمیشه استفاده کرد
حدود 10 چوب برات خرج ور میدارهنقل قول:
من بالاخره نفهمیدم اینی که زبان عربی داره خاور میانه ای هست یا اون فارسی؟ چطوری میشه فارسیش کردش ؟ با اپقرید یا اپدیت ؟ فیمورشم latest هست بنابراین اپ دیت نیم گردد مگر Reinstall ؟:21:
بچه ها 5700 من برای بعضی آهنگ ها وقتی صداش تا آخره ، اسپیکر بایلش بعضی جاهای آهنگا صدای گز گز میده
مخصوصا وقتی Stereo widening و Loudness روشن باشه
فکر می کنید اشکالش از کجا باشه؟؟
خیلی حالمو گرفته
طرز باز کردنشم اگه بلدید بگید
اپگرید با آپدیت فرقی ندارهنقل قول:
شما باید Product code گوشیت اونی باشه که فارسی داره
مثلا این 0515760
یه نرم افزار هست که با اون بطور مجازی کد گوشیت عوض میشه بعد با کد جدید آپگرید میکنی زبون فارسی روش نصب میشه
ممکنه کیفیت آهنگت بد باشهنقل قول:
تو همه آهنگ ها اینطوریه؟
ببخشید نفهمیدم کودوم نرم افزارنقل قول:
؟؟
اگه می شه راهنمایم کن؟
حتما منظورتون نرم افزار nns هست که کد ساخت رو تبدیل به 0515760 بکنم بعدا اپدیت مشکلی که برام پیش نمیاد.
بعضی آهنگاستنقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد .
گوشي من 5700 هست ولي وقتي كه ميخوام آپگريد كنم . اين پيغام رو ميده . ميشه زود تر كمكم كنيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید Product Code گوشی رو تغییر بدی به یکی از اینهایی که براش نسخه جدید اومده یا اینکه صبر کنی برای شما هم بیاد...نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Mr.K2
سلام ممل خان
سلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم اگه تو تهران سرعت اینترنت تو کافی نت 512 باشه کل زمان برای دانلود همه چیز و اپ گوشی چقدر هست
لطفا بهم بگو کمک
اگر تغير بدم هيچ مشكلي پيش نمي ياد براي گوشي يا ...نقل قول:
اید Product Code گوشی رو تغییر بدی به یکی از اینهایی که براش نسخه جدید اومده یا اینکه صبر کنی برای شما هم بیاد...
چه جوري تغير بدم .
خيلي ممنون mory_kntu
نقل قول:
دوست عزيز يكي از دوستام با سرعت 512 تو 15 الي 20 دقيقه آپ كرده ولي اصلش بستگي به محل شما داره كه ترافيك زياد باشه يا كم
هر کسی خونش تو تهران پارسه بگه کدوم کافی نت سرعت اینترنتش 512 هست یا 256 ؟؟
کمک
تو که گفتی من خودم برات آپ میکنمنقل قول:
حالا اگه برام آپ کنی چقدر پول می گیری
:13: گفته 10 چوب يعني 10.000 توماننقل قول:
نترس!!اهنگهای فشرده بدلیل کاهش کیفیت نویز دارند!کیفیت بالای اسپیکرهای 5700 این نویز رو بیشتر نمایان میکنه!اصلا نگران نباش!بیشتر اهنگهای با فرمت aac ای مشکل رو دارند!!نقل قول:
ُسلام اگه ميشه اسم نرم افزار رو بگيدنقل قول:
و اينكه بعد از تغيير Product code مشكلي براي گوشي پيش نمياد ؟
نه مشکلی پیش نمیاد ..بعد آپگرید دوباره به حالت اول برمیگردهنقل قول:
درسته ...بعضی اهنگها نویز دارننقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
اسم نرم افزار Nss هستش
سلام دوباره :40:نقل قول:
آقا اگه ميشه لينكي از اين نرم افزار بزاريد
و با كابل USb ميشه اين كارو كرد؟