من فکر میکنم اشکال از کارت گرافیکه چون این بازی با بعضی کارت گرافیکا بد بالا میاد.
Printable View
من فکر میکنم اشکال از کارت گرافیکه چون این بازی با بعضی کارت گرافیکا بد بالا میاد.
قربون ببمن جونم برم . ممنون عزيزم
دوستان قبل از اينكه جواب كسي رو بدم وقتي مشكلي طرح ميكنيد مشخصات سيستم رو بزاريد . چون زودتر به نتيجه ميرسيد .
رضا جان مشخصات دقيق سيستم .
rezapazahr;944880 جان اگر از TRAINER (ترينر ) يا كد تقلب و... استفاده مي كني غير فعال كنشون يا استفاده نكن اگه مجبوري مي خواي من يه ترينر سراغ دارم بهت بدم؟ !نقل قول:
با سلام من بازي resident evil4 رو نصب كردم . تمام دموها و قسمتهاي مختلف بازي اجرا ميشه ولي صفحه بازي كاملآ سياهه؟!!
به احتمال 99 درصد مشکل گرافیک دارید.نقل قول:
لطفا مشخصات کارت گرافیک خودتون را بذارید.
=====================
مشکل منم با NFS Carbon حل نشد.وسط بازی dont send میده و میاد بیرون.
با تشكر از پاسخ شما :NVIDIA GeForce4 MX4000
منم بازی Test Drive Ultimate رو وقتی می خوام نصب کنم بی خود میگه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالیکه درایوم فضا داره
این بازی تو یه dvd بود که از سرزمین رایانه گرفتم. اگه کسی می دونه این چه مرگشه کمک کنه .
ضمنا درایومم ntfs کردم بازم حل نشد .
خوب شما که فرمت درایو رو عوض کردی بازی رو دوباره از اول نصب کن .نقل قول:
منم بازی Test Drive Ultimate رو وقتی می خوام نصب کنم بی خود میگه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالیکه درایوم فضا داره
این بازی تو یه dvd بود که از سرزمین رایانه گرفتم. اگه کسی می دونه این چه مرگشه کمک کنه .
درسته . حق با بتمن هستش . این بازی و تمام بازی هایی که تبدیل شدند با گرافیک 128 MX 4000 مشکل دارند .نقل قول:
با سلام من بازي resident evil4 رو نصب كردم . تمام دموها و قسمتهاي مختلف بازي اجرا ميشه ولي صفحه بازي كاملآ سياهه؟!!
نوشته شده توسط rezapazahr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در حين انجام بازي resident evil4 كه هستم وقتي اشياي روي زمين رو بر ميدارم و يا زمانيكه به مرد فروشنده مهمات ميرسم پيغام زير مياد و بازي قطع ميشه.مشكل از كجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سيستم
ram: 512
hard: 80G
cpu: 2.8
graphic card: 256
در ضمن به راهنمايي هاي كليه دوستان توجه شد اما هنوز اين مشكل بر طرف نشده است
(نكته قابل توجه: اين مشكل پس از گذراندن حدودا يك مرحله بوجود آمده است نه اينكه همان ابتداي بازي بوجود آيد)
رضا جان مدل کارت گرافیکت رو بنویس . اگه نمیدونی کجاست برو اینجا:
1.راست کلیک در دسکتاپ
2.گزینه ی properties
3.گزینه ی Setting
4.گزینه ی Advanced
5.گزینه ی Adapter
هرچی اونجا نوشته اینجا بنویس . احتمالا اشکال از سیدی بازی هست . از چه شرکتی خریدی ؟
احتمالا مشكل از كرك باشه.. تو صفحه هاي قبل كرك درستش پيدا ميشه. بگرد.
من بازی resident evil4 با یک کارت گرافیک geforce 128 5200 بدون مشکل بازی میکنم و لی زمانی که کارت گرافیکم رو با یه کارت گرافیک radeon 128 9200 عوض میکنم زمانیکه خود بازی شروع به لود کردن میکنه صفحه سیاه میشه و اجازه بازی کردن نمیده. در ضمن درایور کارت گرافیکم رو update کردم .
cpu: 2.4
سلام خدمت oracle_olderado و بقیه دوستان :
مدل کارت گرافیکم : (XFX-6200 (256M
در ضمن از شرکت srayaneh سی دی ام رو گرفتم.
و سی دی بازی ام کرک نداره.
جديد ترين ورژن درايو كارت گرافيك رو كجا دانلود كنم واسه بازي رزيدنت اويل 4
كارت گرافيك 128 ati
برای ATI 9200-250 میتونی از اینجا بگیریش.
نوشته شده توسط rezapazahr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در حين انجام بازي resident evil4 كه هستم وقتي اشياي روي زمين رو بر ميدارم و يا زمانيكه به مرد فروشنده مهمات ميرسم پيغام زير مياد و بازي قطع ميشه.مشكل از كجاست؟
مشخصات سيستم
(نكته قابل توجه: اين مشكل پس از گذراندن حدودا يك مرحله بوجود آمده است نه اينكه همان ابتداي بازي بوجود آيد)
اگه میشه بگید مشکل کار کجاست؟(پاسخ های دوستان متاسفانه تاکنون پس از گذشت یک هفته اثری نداشته است)
سلام دوستان من يک مشکلی با بازی پرو 6 پيدا کردم که ميدونم نميتونيد حال کنيد امّا ميگم شايد يکی پيدا شد
چون مشکلم خيلی عجيبه! دوستان من از سری 4 اين بازی رو بدون مشکل بازی ميکنم و 6 رو هم چند ماه بدون مشکل بازی کردم
امّا نه سخت افزار رو تغيير دادم نه هيچی که يک باره اونجا که آرم کونامی رو نشون ميده رد ميکنه و بعد بايد استارت بزنی که بری تو بازی ديگه هيچ چيز اجرا نميشه
در واقع نات ريزپونديگ ميده تصوير سياه ميشه و ديگه اجرا نميشه اين مشکل کاملاً يک باره ايجاد شد حالا کار هايی هم که ميگم رو کردم امّا بازم فرق نکرد تو تول اين چند ماهی که اين مشکل رو پيدا کردم
windows عوض کردم 1 بار بازی اجرا شد امّا ديگه نشد
سی دی بازی رو هم عوض کردم امّا بازم فرقی نکرد
ويروس نداره سيستم کاملاً مطمئنم
سخت افزار تغيير ندادم و با همين سيستم هميشه بازی ميکردم
از موقع که ديگه بازی اجرا نميشه هم 30 دقيقه شايد صبر کردم که ازاد شه امّا فرقی نميکنه گير ميکنه و ديگه اجرا نميشه
امّا حدس خودم اين هست که فکر ميکنم به خاطر نصب يکی از نرم افزار هايی باشه که هميشه برای کارم روی windwos ام نصب ميکنم که نميدونم کدوم هست چون اين همه نرم افزار روی کامپيوتر نصب دارم از کجا بدونم کدومه
دوستان اگه بتونيد راهنمايی کنيد که خيلی خوبه
خوش باشيد
سلام رضا جان .نقل قول:
سلام دوستان من يک مشکلی با بازی پرو 6 پيدا کردم که ميدونم نميتونيد حال کنيد امّا ميگم شايد يکی پيدا شد
چون مشکلم خيلی عجيبه! دوستان من از سری 4 اين بازی رو بدون مشکل بازی ميکنم و 6 رو هم چند ماه بدون مشکل بازی کردم
امّا نه سخت افزار رو تغيير دادم نه هيچی که يک باره اونجا که آرم کونامی رو نشون ميده رد ميکنه و بعد بايد استارت بزنی که بری تو بازی ديگه هيچ چيز اجرا نميشه
در واقع نات ريزپونديگ ميده تصوير سياه ميشه و ديگه اجرا نميشه اين مشکل کاملاً يک باره ايجاد شد حالا کار هايی هم که ميگم رو کردم امّا بازم فرق نکرد تو تول اين چند ماهی که اين مشکل رو پيدا کردم
windows عوض کردم 1 بار بازی اجرا شد امّا ديگه نشد
سی دی بازی رو هم عوض کردم امّا بازم فرقی نکرد
ويروس نداره سيستم کاملاً مطمئنم
سخت افزار تغيير ندادم و با همين سيستم هميشه بازی ميکردم
از موقع که ديگه بازی اجرا نميشه هم 30 دقيقه شايد صبر کردم که ازاد شه امّا فرقی نميکنه گير ميکنه و ديگه اجرا نميشه
امّا حدس خودم اين هست که فکر ميکنم به خاطر نصب يکی از نرم افزار هايی باشه که هميشه برای کارم روی windwos ام نصب ميکنم که نميدونم کدوم هست چون اين همه نرم افزار روی کامپيوتر نصب دارم از کجا بدونم کدومه
دوستان اگه بتونيد راهنمايی کنيد که خيلی خوبه
خوش باشيد
من ميدونم مشكل از كجاست !
شما به احتمال زياد هاردت 40 هستش . با همين هارت زياد Reply سيو كردي . حالا بايد بري توي My Document از اونجا سيوت رو پاك كني و دوباره بري داخل بازي . مشكلت حل ميشه
من gta san andreas رو گرفتم بازي اجرا شد ولي هر وقت نوشت فرانسه اين پيامو داد:
:41: :41:
در هنگام نصب پيغامي مبني بر اينكه يك فايل خرابه يا نميتونه نصب بشه رو نداد ؟نقل قول:
چون اين پيغام ميگه يك فايل خرابه . در ضمن يه آنتي ويروس هم نصب كن . p30 رو نذار به امان خدا !
سلام
یعنی توی بازی رفت؟نقل قول:
ممکنه این مشکل از فایل ntdll.dll باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیا اینودانلود کن بریز روی
سیستم توی درایو ویندوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيزم . واسه چي بريزي در درايو ويندوز ؟ مگه ارور Could Not Find ntdll.dll داده ؟نقل قول:
یعنی توی بازی رفت؟
ممکنه این مشکل از فایل ntdll.dll باشه بیا اینودانلود کن بریز روی
سیستم توی درایو ویندوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما يه بار ديگه جديدترين ورژن دايركت X رو نصب كن . اگه درست نشد يه بار ديگه درايور كارت گرافيكت رو نصب كن .
ما همچنان در کف NFS Carbon مانده ایم. هنوزم وسط بازی هنگ میکنه.تنظیمات گرافیک رو افتضاح کردم.((مثل داس))
هیچ فایده ای نداره.
میخوام برم جلوی EA Games قمه کشی. کسی نمیاد؟
نه بابا گفتم که همه کار کردم! save بازی رو 1000 بر پاک کردم بابا اين 1
2 hard ام هم 40 نيست و 160 گيگ هست!
پيشنهاد ديگه؟
directx9.0c
و كارت گرافيك رو دوباره نصب كردم بازم همون شد
راستي سي دي مال شركت t20 هست
فايل nt dll رو ريختم ولي درست نشد
لطفا كمكم كنيد
بازی Gothic III چرا کرکش کار نمی کنه
error
entry point not found
می ده
من فقط یه سوال دارم بازی battle field 2 با این سیستم اجرا میشه یا نه؟
ram 256
graphic-card 128
geforce4 mx 4000
سلام
مشخصات سيستم
سی دی بازی رو هم عوض کردم ویک سی دی جدید جاش گذاشتم ولی باز اثری نداشت.
حتی بازی رو روی کامپیوتری دیگه اجرا کردم وباز با همین مشکل مواجه شدم.
اگه میشه بگید مشکل کار کجاست؟(پاسخ های دوستان متاسفانه تاکنون پس از گذشت یک هفته اثری نداشته است)
gta شرکت t20 خراب هستنقل قول:
همون که 5 سیدی و سیدی هاش هم سیلور هست ؟
یکی از دوستان به من گفت بازیش مشکل داره منم گرفتم و نصب کردم دیدم بله مشکل داره
ظاهرا کسانی که بازی رو compress کردن یه اشتباهی کردن یا خیلی مبتدی بودن
بازی اینجور که پیداست 2 بار compress شده و سیدی دوم یا سوم بازی برای یه gta دیگه بوده و اشتباها اون رو زدن بعدش گندش در اومده و دیگه هم نمیتونستن کاریش کنن:21:
راه حل شما هم اینه که بری سیدی رو پس بدی و برای یه شرکت دیگه رو بگیری :46:
=============
احتمال داره ایراد از کرک بازی باشه چون تا اونجا که یادمه اون کرکی که منتشر شده بود برای اون نسخه از بازی که تو ایران پخش شده بود نبودنقل قول:
شما fix image بازی رو گیر بیارید و فایل exe اصلی بازی رو کپی کنید سر جاش و با fix image بازی رو ران کنید :20:
================
نه با این سیستم بازی اجرا نمیشه :20:نقل قول:
مینیمم سیستم برای اجرای بازی
Inel Celeron D 1.7GHz or Pentium 4 or AMD Athlon XP or Sempron Processor
512MB RAM
8X CD-ROM or DVD-ROM Drive
2.3GB Hard Disk Space
DirectX 9.0c
128MB nVidia GeForce FX 5700 or ATi Radeon 8500 Class Video Card
DirectX compatible Sound Card
درسته ولی من همون رو دارم ولی سالمه ! خیلی عجیبه نه ؟نقل قول:
gta شرکت t20 خراب هست
همون که 5 سیدی و سیدی هاش هم سیلور هست ؟
یکی از دوستان به من گفت بازیش مشکل داره منم گرفتم و نصب کردم دیدم بله مشکل داره
ظاهرا کسانی که بازی رو compress کردن یه اشتباهی کردن یا خیلی مبتدی بودن
بازی اینجور که پیداست 2 بار compress شده و سیدی دوم یا سوم بازی برای یه gta دیگه بوده و اشتباها اون رو زدن بعدش گندش در اومده و دیگه هم نمیتونستن کاریش کنن
راه حل شما هم اینه که بری سیدی رو پس بدی و برای یه شرکت دیگه رو بگیری
=============
از امید هم معذرت میخوام این چند روز نبودم
بچه ها من یه بازی نصب کردم خوب اسمش هست
25to life
خوب بعدش بعد از نصب این ارورو رو میده
microsoft visual c++ runtime library:19:
???
جریانش چیه؟ کی میدونه گرافیکمم
geforce mx 4400
ram 512
cpu 2.4
من بازی Test Drive Ultimate رو وقتی می خوام نصب کنم بی خود میگه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالیکه درایوم فضا داره.
این بازی تو یه dvd بود که از سرزمین رایانه گرفتم. اگه کسی می دونه این چشه کمک کنه .
درایو C هم 1.5gig جا داره .
کسی نیست راه حلی داشته باشه ؟
این بازی 6.8gig فضا نیاز داره
میشه سیستم مورد نیاز برای Silent Hill 4 رو بدید؟
ممنون.
Minimum System Requirementsنقل قول:
System: 1.0 GHz Pentium III or Athlon processor or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 32 MB
Hard Drive Space: 4000 MB
Other: GeForce3 Ti/Radeon 8500 Video Chipset w/32 MB VRAM, DirectX 8.1-compliant sound card, 2x DVD-ROM drive
Recommended System Requirements
System: 2.0 GHz Pentium 4 or Athlon processor or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 5000 MB
Other: GeForce 4 Ti/Radeon 8500 Video Chipset w/64 MB VRAM, 4x DVD-ROM drive, USB gamepad controller
برای نصب این بازی یک سریال نامبر نیازه ممکنه کمک کنید
akmfad1
خیلی ممنونم.من این رو می خوام دانلود اگه میشه بگید.
Xpand Rally Xtreme
سلام دوستان
من اين دي وي دي بازي رو گرفتم ولي هنگان نصب هر بار رو يه درصدي گير ميكنه مثلا 22 درصد بهد 40 % و هر چي هم retryl ميزني جلوتر نمي ره
بگين چيكار كنم
مشکل از DVD بازیتون هست.Data 1 یا 2 مشکل داره که این طوری میشه.:20:نقل قول:
همانطور که دوستمون گفتند اشکال از DVD هستش . مال چه شرکتی گرفتی ؟ معمولا رایتی ها اینطوریهنقل قول:
سلام دوستان
من اين دي وي دي بازي رو گرفتم ولي هنگان نصب هر بار رو يه درصدي گير ميكنه مثلا 22 درصد بهد 40 % و هر چي هم retryl ميزني جلوتر نمي ره
بگين چيكار كنم