720 ؟!نقل قول:
ها ؟
هنوز خبری نیست که اسم بعدی Xbox 720 باشه ! نکنه هست ما نفهمیدیم
720 ؟!نقل قول:
ها ؟
هنوز خبری نیست که اسم بعدی Xbox 720 باشه ! نکنه هست ما نفهمیدیم
نه بابا...!نقل قول:
720 فقط یه اسم خیالیه که گیمرها رو کنسول بعدی مایکروسافت گذاشتن. مگه اون موقع که خبر از ساخت کنسول جدید مایکروسافت (Xbox-360) میدادن ما میدونستیم که اسمش چیه، همه فکر میکردن باید اسمش Xbox 2 باشه که همچین چیزی هم نشد.
مهم اینه که این کنسول به گفته خود مایکروسافت تا 5 سال دیگه از طرف این شرکت ساپورت میشه!
فکر کنم این دفعه نوبته سونی هست که زودتر کنسول جدیدشو وارد بازار کنه تا مایکروسافت مشکلات کنسولشو کاهش بده...
خب منم همینو گفتم که خبری نیست اسمش 720 باشه!!!
سونی که گفته تا 10 سال دیگه کنسول بعدی رو میخواد بده بیرون!!! من یه جا خوندم که مایکروسافت از همین الان کار روی کنسول بعدی رو شروع کرده
در کل بی خیال بحث ادامه پیدا نکنه بهتره
كجا خوندي منبع ميدي لطفا ؟؟؟؟؟
hd dvd شكست خورد كه خورد به قوله دوستمون 2 dvd هم شه باز بهتره كه بريم خداد تومان پوله blu ray بديم .....
من امروز يه ps3 60 gig گرفتم كه بابا م از japan فرستادبا بازي متال 4 ولي خدايي 360 يه چيز ديگست امروز اينو فهميدم تو مقايسه cod4 واقعا گرافيك تو 360 بهتر , روشن تر بود.....
قدر 360 هاتون رو بدونيد ....
مجله Xbox World 360نقل قول:
به محمد اقانقل قول:
پس بالاخره PS3 گرفتي
اره
از نظر نور پردازي و بافت نسخه هاي 360 خيلي بهتر و قوي تر كار ميشه تا PS3
اين رو از GRAPHIC COMPARISON كه GAMESPOT ميگذاره هم كاملا مشخصه
موفق باشي
x-volt جان من دروغ نمیگم. من اصلا خودم xbox خریدم و از طرفدار های سر سخت xbox هستم . ولی اطلا عاتی که دادم رو دقیق دادم الکی که نمیشه از روی تعصب صحبت کرد و در ضمن دوست عزیز اگر مطلبی رو که نوشتم درست بخونی میبینی که نوشتم به خاطر عدم آشنایی بازی بازها با گرافیک ps3 است که گرافیک بازی ها در xbox بهتره از طرف دیگه اون انطقال اطلاعات در سه خط رو هم که گفتم چه مزیتی داره این دلیل برتری xbox . اما از لحاظ سخت افزاری عرض کردم چطوره.
کاشکی مقایسه بازی های grid . iron man ,.... رو هم میزاشتی و میدیدی که ps3 روشنتره باز هم همونی که گفتم 50 به 60 که البته xbox داره دوباره جلو میفته.
dark fear جان اینکه من گفتم cpu (پردازنده) xbox قویتره کجاش خنده داره؟ اگه فکر میکنید دروغ میگم میتونین به مجله ی بازی رایانه ( شماره مجله رو یادم نیست) مراجعه کنی که بطور مفصل در دو شماره این دو کنسول رو بررسی کرده.
از دوستان بابت اینکه موضوع که به مقایسه دو کنسول کشید عذر میخوام آخه اینجا جای مطرح کردن نبود ولی وقتی دوستان میپرسن دیگه باید جواب داد.
---------------------------------
موفق باشید
ممنون که با تعصب نسبت به این دو کنسول حرف نمیزنین...!نقل قول:
این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره
اره پدرام جان گفتم يه ps3 هم بگيرم تنگه 360 متال گير بازي كنم :))
به نظر من مایکروسافت سری بعد XBOX 360 رو صد درصد بعد از PS4 می ده چون بی فکر که نیست کنسول بعدیش رو بازم زودتر بده و sony دو باره بعضی امکاناتش رو مثله بلوری افزایش بده ! تازه هنوز مایکروسافت در فکر طراحی دسته ی تازه ای برای 360 هست که بتونه دسته ی بازی قدرتمند Wii رو شکست بده .
فکر کنم برای جبران کمی حافظه دیسک هاش هم بازی ها رو روی HD-DVD بزنه و خرید یک درایو خارجی رو هم بذاره به گردن ما .
مسعود جان اون كه برايه دسته گفتي شايعست منم يه جا ديدم بعدش يعني 10 سال ديكه كنسول جديدشو ميده؟؟؟؟
عمرا..............تا 2013 حتما كنسول جديد ميده چون اگه بازي ساز ها بتونن با توان ps3 بازي بسازن ما بايد 360 رو بندازيم كنار ....
بحث تموم بشه ديه فايده نداره اصلا...!!!!
سلام:
آیا x360 به مانیتور LG F700B وصل میشه؟
در ضمن من توی مجله ی بازی نما خوانده بودم سال 2011 X520 تولید میشه!
آموزش نصب کردن xbox360 به مانیتور:
توی آموزش نوشته به همه مانیتور ها جواب میده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
این مجله ها برای خودشون خیلی حرف میزنن.
خواهشن این بحث کنسول های آینده را بذارید زمان حلش کنه.
موفق باشید.
دوست عزیز شما با استفاده از کابل HDMI میتونی X360 خودت رو به هر مانیتوره LCD نصب کنی...! (حالا چه LG چه Samsung چه هر مارک دیگه ای)نقل قول:
خود مایکروسافت هم از 3 سال دیگش خبری نداره چه برسه به مجله بازی نما و... که از طرف این شرکت حرف میزنن! شما مطمئن باش فعلا هیچ خبری در مورد X520 و X720 واقعیت نداره و همش شایعه هست تا اینکه تو یه سایت معتبر مثل سایت خود مایکروسافت یا سایت Xbox حرفی در این مورد زده بشه. (البته برای گیر آوردن اطلاعات بیشتر بد نیست یه سری هم به مجله تخصصی Xbox زد)
در ضمن تاپیک داره به طرف بحث راجع به محصول بعدی مایکروسافت منحرف میشه، بهتره سوالات و مباحث رو در مورد همین X360 خودمون مطرح کنیم.
ممنون...
سلام
می خواستم بدونم این تبدیلی که برا صدا گرفتن از کنسول استفاده میشه را کجا میشود پیدا کرد چون من کنسولم پرمیوم واز کابل hdmi to dvi استفاده میخواهم بکنم شما ادرسی دقیق مغازهای را ندارید که من این تبدیا را بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه زنگ بزن به اينجا تا لونجا كه ميدونم بايد داشته باشن 22049804نقل قول:
ببخشید جای دیگه سراغ ندارید:41::41::41::41::41::41:نقل قول:
بچه ها. امروز داشتمalone in the dark بازی می کردم.یه دفعه نمیدونم چی شد کنتور پرید فیوز پرید.برق رفت. یا داغ کرد
ولی سریع دوباره برق اومد.سریع روشن کردم دیدم سه چراغه شده.یه بار خاموش کردم دوباره روشن کردم.درست شد.
تا1ساعت باهاش بازی نکردم.بعد رفتم روشن کردم.خدا رو شکر سالم بود.
آخه مگه LG F700B ورودی HDMI داره که بتونه با استفاده از کابلش XBOX360 رو به اون وصل کنه ؟ :blink:نقل قول:
این دوستمون برای وصل کردن کنسول به این نوع مانیتور احتیاج به یک کابل VGA و یک تبدیل داره (این تبدیل رو خودش هم می تونه بسازه)
ببخشد من میخواستم به xbox liv وصل بشم و ban نشم میخوا یه جایی رو ببرم رو دستگام frimeware extrem 1.44 بریزم بعد از کجا بفهمم که این برنامه رو دستگام ریخته شده بهد از کجا بفهمم که دیسک بازی stealth هست
بازی های مالزی همگی stealth هستن ؟
یک سوال دیگه
داشتم بازی میکردم برق با سرعت قطع و وصل شد سه چراغه شدم ولی الان با گذشت 1.5 ماه هیچ اتفاغ خاصی ندیدم امکان داره چیزی شده باشه ؟
عزيز اون 3 چراغ اون 3 چراغي مي كه شما ميفكري اينجور موقع ها معمولا اينجوري ميشه .....نقل قول:
capitan mac به پيكسل هم يه زنگي بزن اگه نداشت بگو بيارن برات88286064
farazp30 شما هم اينه jhonny شدي مهم ني گفتم اينجور موقع ها ازين اتفاق ها ميفته ولي چيزي نميشه ...:46:
تاپیک مخصوص اتصال X360 به شبکه Xbox-Live: (جواب تمام سوالات شما هم در این تاپیک هست، فقط تا آخرین صفحه تاپیک رو دنبال کنین)نقل قول:
ممنون...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
عزیزان تو همه جای ایران برق ها روزی دو بار می رن ؟
شاید بگین این مسئله ربطی به این تاپیک نداره ولی قطع و وصل برق ها یه مشکلی شده واسه این کنسول های ما نمونش همین دوست عزیزمون که می گفتن کنسولش الکی الکی 3 چراغه داشت می شد .
در ضمن بازی های مالزی با این PlayBox ها چه تفاوتی از نظر شکل ظاهری دارن ؟ و کدوم کیفیت خوبی دارند ؟
من خودم از دیسک های next gen استفاده می کنم و به نظر خودم نه پلی باکس خوبه و نه مالزی.نقل قول:
-----------------------------
اگه توی یک بازی تو xbox 360 گیر کردم می شه سوال رو اینجا بپرسم؟؟؟:19::11:
سلام
یک سوال داشتم من یک مانیتور lcd دارم که هم ورودی دیجتال داره وهم ورودی انالوگ حالا چون تبدیل صدار ا نمیتونم پیدا کنم می خواستم از ورودی انالوگ استفاده کنم ایا انجا که دیگه تبدیل صدا خر مونوی نمی گیره خواد بعدا باید چه کابلی بخرم لطفا قیمتش را هم بگید تقلبیهم داره عکس بگذارید؟ بعدا کیفیت تصویر چطوره -
راستی آقا مسعود شما یه بار سوال کردین که X360 Go-Big چیه، من جواب دادم همچین چیزی نداریم...!
ولی امروز فهمیدم که حرف شما درست بوده چون هر کدوم از مدلهای Xbox برای خودشون یه لقب دارن:
X360 ARCADE: Go-Play
X360 PREMIUM: Go-Pro
X360 ELITE: Go-Big
شرمنده... :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم آقای X-Volt عزیز اون لقب ها رو شما راست می گین ولی فکر کنم روی قوطی کنسول هایی می نویسن که تاریخ ساختشون از 2008 به این وره .نقل قول:
خوب این go big ها چه فرقی با معمولی دارن؟؟
درسته، همه این القاب از سال 2008 به بعد برای X360 ها تعیین شدن...!نقل قول:
این القاب نشانه هیچ فرقی بین کنسولهای قدیمی با جدید نیست فقط چون از سال 2008 به بعد مادربورد X360 فالکون شدن مایکروسافت هم برای سری جدید کنسولهاش این لقب ها رو انتخاب کرد، که فقط روی جعبه کنسول نوشته میشن...نقل قول:
از اونجایی که هارد X360-Elite از همه بیشتره (120 GIG) این لقب Go-Big رو برای این مدل گذاشتن که تنها فرقش با X360-Elite های قبلی تو فالکون بودن مادربوردشه!
دوست عزيزنقل قول:
همانطور كه از اسمش يعني كلمه BIG پيداست
به معني داشتن وسايل جانبي كامل تر
به خصوص داشتن هارد با ظرفيت بالاتر يا بالاترين ظرفيت يعني 120 GB هست
كه اين كلمه رو كنسول ELITE زده شده
موفق باشيد
من یه elite دارم روش go big نیست ولی هاردش 120gb هست و فالکون.
خوب تا اونجا كه ميدونم كنسولايه 2008 به بعد الان روي جعبشون اينارو نوشته jhonny جان براي منم 2008 روش نوشته go big
دیگه تو ایران بعضی چیزا به شانس بستگی داره...!نقل قول:
اتفاقا این لقبها تازه از طرف شرکت مایکروسافت انتخاب شدن چطور میشه که دیگه ننویسنشون...!؟
این چیزا تو ایران رعایت نمیشه، شما ببین اگه مادربورد کنسولت فالکونه دیگه کاری به Go-Big کنسول نداشته باش...
یعنی چی این چیز ها تو ایران رعایت نمیشه!!!!!نقل قول:
یعنی جعبه های کنسول را عوض میکنن؟؟؟
دیگه من نمیدونم اینجا چی کار میکنن که خبری از این القاب روی جعبه کنسول نیست!نقل قول:
ولی دوستم که کنسولشو از آمریکا براش فرستاده بودن روش نوشته بود Go-Pro...( همین هفته پیش هم براش فرستادن)
:blink:
دوستان عزیز روی قوطی کنسول من نوشته Go Pro و تاریخ ساختش 20-02-2008 هست .
آقای X-Volt لطفا مشخصات دقیق کنسولتون رو بگین . و با ریجن .