دوستان كسي نميدونه ؟؟؟نقل قول:
دوستان كسي نميدونه ؟؟؟نقل قول:
برای منم برگه ی سفید اومده ولی من دانشگاه قبول شدم خوشبختانه. احتمال زیاد همون روز اعزامی. همون وسایلی که توی برگه گفته با خودت ببر. آماده رفتن باش در هر حال.نقل قول:
باید بری سازمان وظیفه عمومی ناجا شهرتون . مثلا تهران میدون سپاه هست . اون برگه سبزت رو میبری داخل نوبت میگیری (یک ساعتی طول میکشه ! ) بعد تا 2 ماه رو راحت میندازن جلو .نقل قول:
منم همین سوال رو دارم . ولی فکر نمیکنم وسایل بخاد چون جای ما مشخص شده احتمالا بگن فلان روز بیاین ترمینالنقل قول:
من تازه سوالم اینه که به جز وسایل کچل هم باید کنیم اون روز یا نه !؟ :31:
بیشتر از 2 ماه نمیشه انداخت جلو؟!نقل قول:
مثلا اگه یه شرایط خاص داشته باشی اینکارو نمیکنن؟!
اون روز میرید نظام وظیفه، بدون وسایل و کچلی، بعدش یا میگند فلان روز فلان ساعت ترمینال، یا میگن فلان روز برید فلان پادگان، کل کاره اون روزتان 1 ساعت هستنقل قول:
چرا، میشه، تا 6 ماه هم میشه، بستگی به پارتیت، حال سرهنگ، برش پارتیت، سماجت خودت دارهنقل قول:
سلام دوستان مشمول حال و اینده گل
امروز برگه سفید من اومد....
میدونیین کجا افتادم.....
کد 123 : نیروی زمینی سپاه - نیشابور
من بچه اهوازم . از اینجا تا نیشابور 2000 کیلومتر راهه نمیدونم چی بگم
بعنی کلا قید مرخصی رو باید زد
حالا چند تا سوال برام پیش اومده:
1- کسی تجربه این پادگان رو داره ؟
2 - چه فرقی بین ارتش و سپاه هست؟ چرا میگن سپاه راحت تره؟
3 - تو برگه نوشته باید اینجا کچل کنم ، حالا نمیشه اونجا کچل کرد؟؟؟
اگه بازم یادم اومد میپرسم...
یا علی...
راستی از دوستان کسی هست این پادگان 1 ابان اعزام بشه ؟ اگه هست یه پیام بده باهم اشنا بشیم
نقل قول:
این کد مرکز آموزشی هست یعنی شما فقط 2 ماه اونجا مهمان هستید و بعد از اون دوباره تقسیم میشید، تو دوران آموزشی فقط میان دوره میشه رفت مرخصی که 3 یا 4 روز هست و مشکلی نداره ولی قبل و بعد از اون 24 ساعته اونجایی
تو رده ی افسری بین سپاه و ارتش فرقی من به شخصه نمیبینم ( برادرم سپاه بود و من ارتش )
اونجام میتونی بری کچل کنی ولی فکرش رو بکن 500 نفر بخوان اونجا کچل کنند، همه به خط با یه ماشین کله همه رو میزنند، خودت بزنی تمیزتر و راحتر هست، نگران بیماری پوستی هم نیستی
سلام دوباره
میخواستم بدونم بین درجات سپاه و ارتش تفاوتی هست؟ درسته که سپاه درجات رو پایین اورده؟
میشه برام بنویسین با هر مدرک تحصیلی چه درجه ای میدن ( من فوق دیپلم دارم )؟ ( هم سپاه و هم ارتش)
تجربه ی بسیار بد و نتیجه ی خوب
من 6 ماه فرجه ی درسیم تمام شده بود (حدود 2-3 ماه)که تو همین تاپیک هم گفتم که دوستان عرض کردند که راهی نداری جزء خدمت.
امروز رفتم نظام وظیفه ی استان اونها گفتند چون یه سطح بالاتر فبول شدی مشکلی نداری و ما بهت تاییدیه میدیم
تجربه ی بد اینکه کل 2 هفته ایی رو با استرس گذروندم (که آنقدر زحمت کشیبدیم اخرش بریم خدمت؟؟)
که بعدش اینی شد که میبینید
دوستان من که الان مشمولم اگه درخواست گرفتن پاسپورت بدم پاسپورتی که به من میدن تا چند وقت اعتبار داره !؟
tanQ
من دفترچه فرستادم برام تاریخ اعزام اومده ولی دانشگاه قبول شدم و گواهی اشتغال به تحصیلم گرفتم از دانشگاه حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
میدونم سپاه و نیروی انتظامی پایین آوردن که به ترتیب:نقل قول:
فوق لیسانس و دکتر: ستوان سه
لیسانس استوار 1
فوق دیپلم گروهبان 2
البته نمیشه در این مورد با اطمینان صحبت کرد، چون این کم کردن به صورت آزمایشی هست و تقریبا هر ارگانی سلیقه ای عمل میکنه شاید شما تو ناجا کلانتری با لیسانس بشی استوار 2 و تو راهنمایی رانندگی بشی ستوان 2
تو ارتش درجه ها پایین نیومده:
دکتر و فوق لیسانس: ستوان یک ( افسر)
لیسانس: ستوان 2 ( افسر)
فوق دیپلم: سر گروهبان ( درجه دار)
دیپلم به پایین: سرباز
شما الان مشغول تحصیل هستی؟ یا تو فرجه پست دفترچه؟نقل قول:
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
خود دانشگاه نامه معافیت تحصیلی شما را به نظام وظیفه می فرسته، باز برای اینکه خیالت راحت شه به نظام وظیفه شهرتان بگو، نگفتی هم نگفتینقل قول:
کسی پادگان خاتمی یزد واسه آبان نیفتاده ؟
داداش من كه در حالت فشن رفت اونجا :31:نقل قول:
منم همین سوال رو دارم . ولی فکر نمیکنم وسایل بخاد چون جای ما مشخص شده احتمالا بگن فلان روز بیاین ترمینال
من تازه سوالم اینه که به جز وسایل کچل هم باید کنیم اون روز یا نه !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر دوستان كسي كه فوق ليسانس داره اگه نتونه امريه بگيره كجا بيوفته بهتر و راحتر هست؟
شنيدم سپاه راحتر ميگيره ايا راهي داره كه بيوفتيم سپاه؟
پارتی، عضو بسیچ بودننقل قول:
کلا با فوق هرجا بیوفتی راحته
اگه من دفترچه رو آخر آبان ماه پست کنم سربازی من به چه زمانی و کدوم ماه احتمالش خیلی بیشتره بیفتم
لیسانس عمران
با اولین ورود و خروجت باطل میشه تا وقتی که بری سربازی و پایان خدمت بگیری :27:نقل قول:
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
فشن میره روز اول ... ولی فشن نمیره داخل میشه گوسفند پشم چیده (بلانسبت) :27::27:نقل قول:
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
نقل قول:
میدونم سپاه و نیروی انتظامی پایین آوردن که به ترتیب:
فوق لیسانس و دکتر: ستوان سه
لیسانس استوار 2
فوق دیپلم گروهبان 2
البته نمیشه در این مورد با اطمینان صحبت کرد، چون این کم کردن به صورت آزمایشی هست و تقریبا هر ارگانی سلیقه ای عمل میکنه شاید شما تو ناجا کلانتری با لیسانس بشی استوار 2 و تو راهنمایی رانندگی بشی ستوان 2
تو ارتش درجه ها پایین نیومده:
دکتر و فوق لیسانس: ستوان یک ( افسر)
لیسانس: ستوان 2 ( افسر)
فوق دیپلم: سر گروهبان ( درجه دار)
دیپلم به پایین: سرباز
اصلاح شود :
لیسانس استوار یک
احتمالا میفتی اول اسفند آرش جان . اگه هم نیفتی نهایت اول اردیبهشت میشه که میتونی بندازی خودت اسفند .:11:نقل قول:
====
آقا کسی پادگان خاتمی یزد نبود ؟ (سپاه)
نقل قول:
فشن میره روز اول ... ولی فشن نمیره داخل میشه گوسفند پشم چیده (بلانسبت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا وقتي كه پادگانشونو مشخص كردند ميگفت چند نفر تا دو سه روز فشن ميومدند نميدونم چرا بهشون گير نميدانند ولي ميدونم اگه ليسانس نبودند , اعدامشون ميكردند :31:
ويراست شد
هر ارگانی فرق داره من خودم ستوان 2 هستم ولی رفیقم افتاده ناجا شده استوار 1نقل قول:
به به به وحید خان !نقل قول:
ها چیه خوشت اومد اومدی سربازی ما رو انداختی همین نزدیکی ها که روحیه بدی به ما :ی:31:
در ضمن من می خوام ارشد هم بدم ارشد آزاد عمران !
اگه من اردیبهشت بخورم کنکور هم 25 اردیبهشته آیا من می تونم شرکت کنم آخه مرخصی اینجوری داریم مگه ؟ اونم مرخصی یه روزه ار این حرف ها !
اوه ببخشيد من فكر كردم REGISTERED-USER منظورش ارتش بود.نقل قول:
هر ارگانی فرق داره من خودم ستوان 2 هستم ولی رفیقم افتاده ناجا شده استوار 1
حتی اگه تو دوران آموزشی هم باشی بهت مرخصی میدن، مثلا فردا آزمون هست از امروز 4 بعد از ظهر بری تا پس فردا 5.5 صبحنقل قول:
سال پیش که همینکار رو کردن
نقل قول:من الان برگ سبز دارم ولی برای سال 90 هستشنقل قول:
من می خوام با پاسپورت از ایران خارج بشم و دیگه بر نگردم ولی می خوام ببینم پاسپورتی که بهم می دن چند وقت اعتبار داره
6 ماه میشه !؟
امروز برگ سفید اومد
لعنت به این زندگی کد 226 مازاد خوردم (تهرانی هستم)! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کسی نکته ای ، ترفندی در مورد مازاد داره بگه .
بعد آخر سر نفهمدیم باید ساعت 6 صبح میدان سپاه باشیم یا 3 بعد از ظهر
شما غیبت که نداری؟نقل قول:
حقیقتش واسه شما یه نمه سخته، چون نه محصل هستی و نه واسه ادامه تحصیل میخوای بری.
البته تو این موقعیت هم میشه به بهانه زیارت پاشی بری، باید بری نظام وظیفه ببینی شرایطش چیه
15 تومان ازت میگیرن و پاست با پس بقیه فوقی نمیکنه، 5 ساله هست فقط روش مهر یه بار خروج دو ماهه میزنند، یعنی مزنند از اول خرداد تا مرداد برای مثال حق یه بار خروج دارد
چه دلی داری که میخوای بری و دیگه بر نگردی
سلام دوستان
من اول ابان اعزامم کد 123 که میشه سپاه نیشابور
البته هم کلاسیم تو دانشگاه هم با من افتاد ( عجب شانسی)
می خواستم بدونم:
من از اهواز قراره برم مشهد یعنی حدوده 2000 کیلومتره و دو روز راهه میخواستم بدونم میشه به اتوبوس ها اطمینان کرد؟ یعنی امکانات مثل کولر دارن یا از این بنز های داغونه؟ چون اگه با اتوبوس اذیت میشم با توجه به مسافت گفتم با قطار برم . حالا کسی راهش رو بلده یکم در این مورد راهنماییم کنین؟
راسته توسپاه نمیشه تیغ زد ؟ پس ما با ریش هامون چه کنیم؟ میشه یه فیلیپس ببرم با خودم یا به اونم گیر میدن؟ دوستانی که سپاه بودن با این مساله چه جور کنار اومدن؟
برای اصلاح سر حتما حتما باید با 4 زد یا میشه با یه شماره بیشتر زد؟ مثلا من تصمیم دارم اینجا با 20 بزنم برم میشه؟
گوشی موبایل رو چطور رد کنم داخل؟ خواهشا این رو کامل بگین؟
یا علی...
من در مورد چیزایی که میدونم توضیح میدمنقل قول:
اول اینکه شما تو سپاه همیشه باید ریش داشته باشی، ولی نه طلبانی، یه نمه ریش بزار واسه دل خوش حاجی ( برعکس ارتش که ما رو آسفالت کردن به خاطر یه روز تیغ نزدن)
دوم اینکه از من به تو نصیحت موها رو با 4 بزن اونجا فوق العاده راحتی، تو دوران آموزشی کلی ورزش و اینها دارین، وقت حمام هم نیست، به کلت یه آب میزنی میشوری تمیز میشه، فکر کن مو داشته باشی کلی عرق میکنی همش هم باید کلاه کلت باشه داغون میشی
بزن خندس، یادم نمیره اولین روز آموزشی موقع نماز 1700 نفر کچل یه جا دیدم کف کردم
در مورد گوشی موبایل، ببین بستگی به پادگان داره ولی روال کلی اینه که در هر صورت پیداش میکنند و بیچاره ات میکنند، بیکاری دنبال دردسر میگردی؟ تلفن عمومی هست دیگه نه میتونی راحت ببری تو، نه میتونی پیریز واسه شارژ پیدا کنی، تازه پیدا هم کنی کجا بزاری، نه میتونی حرف بزنی، آخرشم دژبان میفهمه علاوه بر اینکه گوشی رو میگیره میفرستت حفاظت اطلاعات، گوشیت هم دوربین دار باشه دیگه یه جاسوسی چیزی شدی خبر ندار
1- تبریک میگم مرد شدی :دی .... بهتره با قطار بری و بیای ولی سرباز سوار خر هم که بشه باید بره و بیاد ... آموزشیه حال میدهنقل قول:
2- من خودم نیروی انتظامی بودم بدتر سپاه ... شما فیلیپس ببر مثل من مشکلی نبود راحت میزدیم ... حالا باید سفید کنی ؟ :21:
3- بعد که رات ندادن میفهمی .... :31: حتما با 4 بزن یا 6 ... ابدا بلند نزار دم در مجبوری سینه خیز میری
4- والا من کل گوشی ساده ام و اواخر N95 رو بردم تو ... به روش تیکه تیکه لای خوراکی ها چون نمی گردن ... برای صحبت و اینا هم راهش رو باید بیابی :18:
موبایل رو نمیشه دم در پادگان تحویل داد وقت مرخصی اینا پس گرفت ؟ یا باید کلا همین تهران گذاشتش رفت !؟
چون من دیدم بعضی پادگانا صندوق دارن دژبانه تحویل میگیره کلیدش رو میده به خودمون .
(سپاه بزد)
موی نمره 8 با 6 خیلی فرق میکنه ؟ معلومه ؟
===
ویرایش : کلا بردن ریش تراش (فیلیپس اینا) ممنوعه ؟ یا زدن ریش اشکال داره ؟
احتمالا نميزارن اونجا ژيلت ببريم؟؟؟ آخه فيليپسو كه نميشه برد اونجا ...
بعد يه سوال ديگه : مگه آموزشيه سپاه ، ارتش ، نيروي انتظامي با هم فرق داره ؟؟؟ چيزي كم و زياد ميشه ؟؟؟
من واسه این تاریخش از عالم و آدم سوال کردم.نقل قول:
دست درد نکنه. خیلی کمک کردی.
چرا مگه ؟ دل می خواد چی کار ؟ :46:
در هر صورت اینکه آدم بره و دیگه برنگرده مملکتش به نظر من خیلی سخته، البته هر کسی نظر خودش رو داره، ما یه پسر عمو داریم این شما سال 84 رفت شیطان بزرگ، الان داره دیوونه میشه، تقریبا داره خودش رو قانع میکنه که برگرده با اضافه خدمت بره سربازی تازه مدرکش هم دکترا هستنقل قول:
نمی دونم، هرکی یه حسی داره، من نمیتونم
نه بابانقل قول:
من به محض این که پام برسه اونطرف دیگه بر نمی گردم
الانم تو ژاپنم ولی به خاطر یه سری کارام باید برگردم ایران
سلام من در تاریخ31شهریور امسال فارغ تحصیل شدم ،کاردانی ،تو دوره کارشناسی ناپیوسته هم قبول شدم و ثبت نام هم کردم،حالا میخوام امتحان کارشناسی ناپیوسته آزاد هم شرکت کنم حالا اگه آزاد قبول شدم میخوام از اون دانشگاه انصراف بدم و از اون شهر فرار کنم،حالا واسه خدمت به مشکل بر میخورم یا نه،واگه به مشکل بر میخورم راهکار چی،تو رو خدا زود جواب بدید
هیچکس نمیدونه:18::18::18:نقل قول:
1- نه داداش شایعه است ... صندوقشون سطل زباله هستنقل قول:
2- بله معلومه ... بهتره با 4 بزنی ... بابا همه از خداشونه صاف بزنن چون مجبوری دوباره هم بزنی اگه بلند باشه بعد میشه برات دردسر
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
1- ببینند می اندازن دور ... ولی یه موزر ببری بهترهنقل قول:
2- بله ... بدترین جا ناجا هست !!! :2: سپاه هم ریلکسترین جا ! :8:
البته ناجا خیلی خنگند ... من خودم موبایل ، MP3 Player و ... بردم کسی نفهمید :27:
اصلا هيچي نميبرم كه ريشامو بزنم .نقل قول:
از چه لحاظ ميگن ناجا بدترينه ؟؟ مثلا چيكار ميكنن ؟؟