درستش کردم. بی سوادیم دیگه. دستت درد نکنه.نقل قول:
Printable View
درستش کردم. بی سوادیم دیگه. دستت درد نکنه.نقل قول:
سرت درد نکنه.نقل قول:
از اینا چیزی نمیدونم. ولی شنیدم آی به معنی اینترنشنال(بین المللی) هست. حتی یه بار هم سی و آ رو ندیدیم.
خیالت تخت که اینجور چیزی نیست.
هرگز فکر نکنید چین به زور ان70 رو میزنه. چینه به راحتی میتونه کپی هر چیزی رو درست کنه. چین کم کشوری نیست.نقل قول:
من دست دوم خریدم با یه رم یه گیگ 260 تومن.نقل قول:
قیمت شهر خودمون: 310 تومن با رم فابریک 64.
قیمت تهران:265-280 تومن با فابریک 64.(اصلی با تمام وسایل).
به دلیل : امکانات نسبت به قیمت.
آقا یکی دست دوم میده 220 تمن. یه خال هم نداره. به نظر شما قیمت خوب میده؟ رمش فابریکه و همه چیزشم روشه.
سلام دوستان من می خوام یهp990کار کرده بخرم 245تومان به نظرتون خوبه؟
گارنتی داره؟ اگه بدون گارانتیه گرون میده. من تمیزش رو 200 هم سراغ دارم ولی یکی تمیزتر میخوام بخرم 220 تمن.نقل قول:
اره به قولی اکه اکه 3 هفته س خریده همه چی داره
اینو تو کدوم صفحه ماهنامه خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چین رو خیلی دست کم گرفتینقل قول:
من فکر میکنم فروشنده ها مدل C رو خیال میکنند چینیه (به خاطر نوشته های چینی روی جعبش) و همچنین فکر میکنم اصلا P990 ساخت چین نداشته باشیم. چینی ها زور که بزنند یه n70 منتاژ میکنند که اون هم با n70 فنلاندی فرقی نداره فقط چون کارگر چینی دستمزد کمتری میگیری قیمت گوشی پایینتر میاد.
تا چند سال دیگه تمام کشور ها تو جیبش میذاره
البته ناگفته نمونه جنس های خوبش مال اروپا و آمریکا هست . بنجلاش مال ایران
آقا من وقتي مي خوام يك فايل از يك گوشي ديگه بگيرم يك پيغام مياد كه پسورد مي خواد پسورد رو تو 2 تا گوشي يكي مي زنيم ولي بعد اينكه من accept مي كنم sending failed مي زنه . بايد چي كار كنم اينجوري نشه.
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم:من قبلا k750 داشتم وقتي رو silent بود آهنگي چيزي مي گذاشتي با صدا پخش مي كرد ولي تو p990 اينجوري نيست . راهي نيست كه مثل k750 بشه؟
سلام من يك p990i دارم ميخوستم بدونم شما سايتي رو بلد هستيد تا بتونم براش تم گير بيارم
با عرض سلام خدمت تمام دوستان عزیز که از اطلاعاتشون حسابی بهره بردم
من خودم P990 دارم ولی اگر دیدید که فعالیت نداشتم داشتم پستهای قبلی رو می خوندم!!!!
من قبل از اینکه گوشی بخرم 120 صفحه از این تاپیک بسیار مفید رو مطالعه کردم که واقعا مفید بود برام و بعد از خرید هم از اول شروع کردم به خوندن که واقعا گل کاشتید
ولی در یه قسمت از تاپیک واقعا دلم گرفت و وقتی بود که Metapex عزیز خداحافظی کرد
به هر حال از این به بعد اگه تونستم در زمینه ای کمک کنم حتما این کار رو می کنم
موفق باشید
راستی من گوشیمو آپدیت کردم 4.5 ساعت طول کشید
راستی دوستان در سایتی که فریمور چک می کنیم 4 تای اول عین همه!! چطور بدونیم مال ما کدومه؟
راستی عزیزان کدوم برچسب ها رو (لیبل) رو بدلشو می زنن؟ مال جعبه؟ مال پشت باطری چسبیده به گوشی یعنی وقتی باطری در میاریم دیده میشه؟ یا هر دو؟؟!!!
سلام
دوستان يه سوال مهم داشتم ميشه از P990i به عنوان تلوزيون استفاده كرد ... يعني برنامه اي هست كه بشه با اون برنامه تو P990i شبكه هاي ايراني رو نشون داد ... مثل راديو FM
نمیشه از p990 به عنوان تلوزیون استفاده کرد ولی میشه با یه دستگاه عکسها و کلیپ ها و صداها و بازیها و کارکردن تو منوها رو با بلوتوث روی تلوزیون نشون داد. نمیدونم این دستگاه وارد شده یا نه. توی ایران هست یا نه. این پست رو بخون:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1620481&postcount=41
من شماره دوشو نخریدم فقط 3 رو دارم ولی تو سایتش میگذاره از شماره های یک و دو یه سری مطالب به صورت PDF دانلود کنی. یه بخشی بود مال جواب دادن به سوالات.نقل قول:
سایتش GSM.ir هست. علاوه بر 12 تا برنامه جالب (شامل فونتهای فارسی برای فارسی کردن)، میتونی یه تعداد بازی سه بعدی جالب و حدود هفتاد یا هشتاد تا تم خوب پیدا کنی. اسم سیستم عامل گوشی هست UIQ3 و همیشه ته لیسته.نقل قول:
اگه فرانسه هست شک نکن که خوبه.نقل قول:
نوش تو شهرتون چنده؟؟ اگه نوش تو شهرتون بالای 300 تومنه خوبه.نقل قول:
منم این مشکل رو دارم. اگه راهی پیدا کردم خبرت میدم.نقل قول:
سایتای زیادی در این زمینه وجود داره. شما میتونی با چند تا جستجو 1000 تا تم برا اینا پیدا کنی.نقل قول:
نخیر . اینجور چیزی تا حالا که نشده.نقل قول:
قراره امروز یه فروشنده برام 990 بیاره اصل فرانسه 290 تومان گفته ببر 24 دستت باشه اگر راضی نبودی پس بیار میشه بگین چه چیزهایی را باید تست کنم در ضمن میگن سونی اریکسون اعلام کرده فریمورr6d23 اخرین فریموره ودیگه فریمور جدیدی برای این گوشی تولید نمیکنه با این وصف این گوشی ارزش خریدن داره یا نه
پست 1173 رو ببین.نقل قول:
با سلام
گوشيم رو دارم آپ ديت ميكنم ولي از 90% بيشتر نمي ره حالا چي كار كنم ؟(فوري)
سلام بر همگي من چند مددت پيش يه بازي نصب كردم حالا دليت كردم ولي هنوز آيكني كه ميري روش هست (همون كه ميري تا بازي اجرا بشه) 2 يه بازي ديگه هم نصب كردم دليت كردم ولي وقتي گوشي رو به usb وسل ميكنم باز دوباره ميگه نصب وقتي مي خوام نصب كنم نمي شه
metapex عزیز میتونی بگی مزایای گوشی جدیدت نسبت به p990 چی هست که با p990 عوضش کردی؟
ممنون عزیز
1- ابعاد کوچیکترنقل قول:
2- تاچ اسکرین نبودن!
3- داشتن کیبورد qwerty واقعا کارا و خوشدست
4- سیستم عامل windows mobile
5- تنظیمات با جزییات بیشتر
6- کاهش بسیار کمتر قیمت دست دوم
7- هرکسی نمیخره!
اینا از نظر من مزیته، البته ممکنه برخی مواردش برای بعضی ها عیب به حساب بیاد.
البته در یه سری موارد هم p990 بهتر بود، ولی خیلی مهم و عمده نبودن.
چون فکر میکنم کسی نتونه درست راهنماییت کنه، علی رغم پست 2285، خودم جوابتو میدم:نقل قول:
اون بازی رو شما روی مموری کارت نصب کردی و آپدیت هم با مموری کاری نداره. راه حل اینه که اون بازی رو دوباره روی مموری کارت نصب کنی و اگر پرسید قبلا هست و میخواین چایگزین کنی، تایید کن. بعد از اینکه نصب شد، میتونی uninstall کنی.
احتمالا بار اول موقع دانلود، مشکل اینترنتی داشتی و تا 90% دانلود کرده. چون تو کش برنامه ذخیره شده، همیشه همون 90% رو میاره. باید SEUS رو uninstall و دوباره نصب کنی تا cache خالی بشه. البته قبلا تو پست 664 این موضوع مطرح شده بود، ولی چون فوری بود، جواب دادم.نقل قول:
مشكلم حل شد خيلي ممنون:10:!نقل قول:
كسي نيست بگه چي كار كنم؟؟نقل قول:
دستتدرست مرسي من گفتم باز بهت احتياج داريم بيانقل قول:
واقعا با نکته ی 7 موافقم>GOOOOOOOOOOOOOODنقل قول:
حالا گوشیت چیه؟! imate.qtek
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
بچه ها جوابمو ندادیدا !×!×!×!×!×!×!
لطفا جواب بدید ضمنا مدیرای این سایت هر وقت ( Pro Elevation socer 8 ) اومد توی ایران منو خبر کننداا
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
لطفا جواب بدید ضمنا مدیرای این سایت هر وقت ( Pro Elevation socer 8 ) اومد توی ایران منو خبر کننداا
گوشيت چي هستنقل قول:
سلام در مورد صداي p990i مي خوستم بپرسم ميشه كاريش كرد صداش زياد بشه :42:اگر راهي هست بهم بگيد
سلام
حرفه ای ها لطف کنن کمک کنن . ::40::40::40:
وقتی مسیج میاد نه زنگ میخوره نه ایکون نامه زیر نوار ظاهر میشه میرم تو اینبوکس میبینم اس ام اس جدید اومده . در ضمن دیلایورت هم کار نمیکنه . امیدوارم نگین برا مسیج اهنگ انتخاب کن چون اینکارم که میکنم بیفایدست . دیلایورت هم تیکش فعاله .
دوم : فقط وقتی گوشی در حال شارج هست صفحه خاموش نمیشه و دایم روشنه .
سوم : برنامه هایی که قبلا انینستال شدن وقتی گوشی ری استارت میشه یا از کامپیوتر جدا میشه میان برای نصب .
خودم حدس میزنم برای این مشکلات راه حلی جز مستر ریست نیست . اما مطمین نیستم .
راستی برای شما هم اس ام اس که میاد فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار ابزار میاد . برعکس همه گوشیها ؟
اگر اساتید کمک کنن سپاسگذار میشوم .
نه . امپلی فایر بیشتر از این خروجی نمیده . ابدیت R9G صدا رو به حداکثر میرسونه که بهتر میشه . البته نه انچنان !نقل قول:
در ضمن امکانات کم نظیر این مدل کمی صدا رو قابل تحمل میکنه .
بچه ها سلام
p990 دیگه عزیزم
بچه ها سلام
p990 دیگه عزیزم
ضمنا نمیشه کاری کرد برنامه ی face warp روی این گوشی بیاد ؟
با اجازه اساتید گرام و مجرب ها در این زمینه....نقل قول:
1. دوست عزیز شاید آهنگ انتخاب کردی ولی صداشو آیا رو آخر یا بالا کشیدی؟ آیا از برنامه ای برای کنترل sms هاتون استفاده می کنید؟ مثل MAGIC MESSAGE MANAGER ؟ اگه بله ، کار اون نرم افزاره که آیکون نمیاره
2.P990 همینطوریه نترس:46:
3.یه بار دیگه نصب کن از روی مموریت دوباره پاکشون کن
اگه فیلیپ باز باشه همه چیز پایین میاد وگرنه مثل همه گوشی ها آیکونها بالا میآد
امید وارم درست بشه
موفق باشی :11:
سلام
گوشی رو ری استارت کردم مشکل مسیج حل شد .
تنها چیزی که اعصاب خورد کنه اینه که برنامه هایی که قبلا از مموری پاک شدن وقتی گوشی روشن میشه یا از کامپیوتر جدا میشه همشون که ده دوازده تایی هستن صفحه نصبشون بالا میاد و برای هر کدوم باید بک زد .یه راه هست که باید مموری فرمت بشه ! خواستم بدونم راه دیگه ای هست یا نه .
در اخر شما که 990 دارین وقتی اس ام اس میاد روی دسکتاپ نشون نمیده و فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار میاد یا گوشی من اینجوریه ؟
ممنون از همکاریتون .:40: