اگه کیفیت خطت خوبه adsl یا پیگیری کن اگه فیبرنوری تو منطقه تون باشه فیبرنوری هم عالیه مخابرات هم تعرفه های خوبی داره lte فقط ایرانسل بسته های شبانه دو تا هفت صبحش خوبهنقل قول:
Printable View
اگه کیفیت خطت خوبه adsl یا پیگیری کن اگه فیبرنوری تو منطقه تون باشه فیبرنوری هم عالیه مخابرات هم تعرفه های خوبی داره lte فقط ایرانسل بسته های شبانه دو تا هفت صبحش خوبهنقل قول:
چطور میتونیم فرکانس کرییر رو تغییر بدیمنقل قول:
پن: خودم سیسکو کار هستم داداش یه راهنمایی کوچیک کنی کافیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یوزر پس farabord میتونم لاگین کنم
با این یوزر پس farabord میتونم به تنظیمات دسترسی داشته باشم اما جز ستاپ کردن L2TP چیز بدردبخور دیگه ای ندیدمنقل قول:
نصاب به شاگردش گفت روترم رو آنلاک کنه که همیشه اتوماتیک بهترین CARRIER رو بگیره اما داخل تنظیمات مودم چیزی که به carrier ربط داشته باشه پیدا نکردم
برای فیبر نوری چطوری باید اقدام کنم؟نقل قول:
باید بری مرکز مخابراتی منطقه تون آدرس منزلت را بگی بهت میگن میتونی فیبرنوری بگیری یا نهنقل قول:
تست سرعت سینگل کانکشن
محتوای مخفی: عکس در اسپویلر هست
دوست من
من نمیدونم شما طرفدار زیتل هستی چون شمال تهران زندگی میکنید یا احیانا برای زیتل ....
قصد جسارت ندارم
ولی من خودم خرم از پل پریده برای ftth مخابرات تبلیغ نمی کنم
ftth خیلییییی با وایرلس و تی دی فرق فوکوله
مثل مقایسه دوو سی لو و لکسوس هست
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firmware Version: 3.2.22
SINR: 14 dB
RSRP: -64.5 dBm
RSSI: -23 dBm
TX Power: -23 dBm
EARFCN: 42490
RSRQ: -10 dB
پارامترهای سرویس چطور هست دوستان؟
زیتل واقعا آشغال شده کیفیت سرویسش. هر روز حول و حوش ساعت 8 شب که میشه دیگه کلا سرویس میخوابه پینگها میره بالا پکس لاس شدید میده و عملا غیر قابل استفاده میشه تا حدود 1 صبح. همین الان که این پست را
دارم مینویسم پینگ آی پی داخل ایران شده 1200 میلی ثانیه با 30 درصد پکت لاس. به پشتیبانی هم زنگ میزنم طوطی وار یه جمله که حفظ کرده رو تکرار میکنه که به دلیل ساختار سرویس TDLTE نوسان سرعت وجود داره بعدا امتحان کنید.
انگار مشترک خره متوجه نمیشه که اینقدر مشترک گرفتن که دیگه زیرساختشون جواب نمیده.
به هیچ عنوان توصیه نمیکنم زیتل رو منم اینترنت مناسبی پیدا کنم پسش میدم.
پسش میدی ! چیو پس میدی ؟!نقل قول: