این واحد فروشش می گفت اینجا کارخونست و اکثر قراردادها روی تعداد بالا بسته می شه. گفتم تکی می خوام برای استفاده شخصی و نظرش پرسیدم راجب بهترین محصولات که دارند دوتا لینک داد که گذاشتم، گفت این ها بهترین مودم های ایندور و اوتدور ماست. که دومی همونی که ایرانسل به عنوان مودم بیرونی به قیمت 400 می فروشه. جای سوال داشت قیمت تکی این مودم 300 دلار! حالا ایرانسل این مودم ها رو با چه قیمتی خریده که با سود 100% که روش کشیده تازه شده 400 تومن. واقعا باید دید همین متریال از چیپست گرفته تا بقیه قطعات یا باز ریفورموله شده.
در مورد فریم ور متاسفانه چون قرار داد دارند با ایرانسل و جز مفاد قرار داد ذکر شده این ها می ترسند فریم ور اصلی در اختیار یزارند مگر اینکه یه نقشه بکشیم یه جوری بگیریم ازشون
این مودمی که یکی از بچه ها عنوان کرد برای مبین نت باز برای همین شرکت. بنظر مودم دوکاره خوبی می یات . اگه تست TD روش مثبت باشه. مودم خوبیه
در مورد یسم کارت 4 جی باید بگم من یه چند دفعه استفاده کردم روی زی 6000 یه هدیه 5 گیگ داشتم و دوبار از این بسته های ساعتی گرفتم. مودم خیلی اذیت می کرد. دایم لینک می پروند. هربارم تا ریستارت کنی وصل بشه 5 مین طول می کشید. اخرین بار یه 15 مین وصل شد. دوباره پرید. دوباره 15 مین وصل شد. دوباره قطع شد و از اون به بعد دقیقه ای لینک می پروند که دیگه سیم Td گذاشتم. وصل شد و موند. روی TD هم دانلود مستمر داشته باشی لینک ای قطع می کنه. کلاا یه وضعی. ولی ولی سرعت من روی 30 مگابیت که با IDM روی 4 می ره
به جز این شرکت هوای هم تا اونجا که دیدک روی این فرکانس یک مودم جیبی وای فای زده