سلام
چطور میتونیم اس ام اس ها را در مموری ذخیره کنیم
من اونارو سیو کردم الان مینویسه 100% فول شده!!!
البته زیاد نیست حدود 15 -16 تاست.
Printable View
سلام
رم مارک sony روش زده ساخت ژاپن و اینارم پشتش نوشته:نقل قول:
msx-m1gn
D438y1A
compeies canada
ICES/NMB-00
made in japan
و دیگه اینکه هولوگرام هم داره!
شیدا جان سلام ببین خود گوشی فقط 201 البطه من کا 750 رو میگم می تونه SMS تو inbox قرار بدی ولی من علان گوشی رو هک کردم و گوشیم با توجه به مقدار فضای خالی رم گوشیم همون مموری استیک یا یه این جور چیزی بهم فشای SMS میده مثلا رو گوشی من علا 17 MB فضا خالی هست و وقتی با برنامه My Phone Explorer 1.5.9 مقدار فضای SMS گوشی رو نگگاه می کنم شده 31758 تا حسابش رو بگن اگه یه رم 2 گیگ بندازم تو گوشی چی میشه برو تو انجمن سونی اریکسن تو تاپیک آموزش هک گوشی های 00000 100% به نتیجه می رسی اگه مشکلی بود بگو
با نرم افزار MyPhoneExplorer ميتوني كل محتواي گوشي رو شامل تمامي sms هاي ارسال و دريافت شده، دفترچه تلفن و... تبديل كني به فايل Word, Excel يا به صورت فايل قابل شناسايي توسط خود برنامه MyPhoneExplorer. اونها رو در مكان دلخواه (از جمله مموري استيك) export كني. بعد هم ميتوني در صورت دلخواه، اونها رو مجدداً به حافظه گوشي import كني. اين نرم افزار رو ميتوني از سايت myk750 دانلود كني. فكر كنم آدرسش يكي از اين دو تاست:نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پيدا نكردي بگو تا سرچ كنم آدرس دقيق رو بهت بگم.
با سلام
من چند تا mp3 از هارد به Removable Disk/MSSEMC/Media files وتو Audioکپی کردم ولی روی گوشی هیچی نشون نمیده.حتی هر چی رو Removable Disk بود(DCIMوmp3,...) رو پاک کردم دوباره چند تا mp3 روی Removable Disk زدم ولی باز هم هیچی روی گوشی نشون نمیده.اشکال از کجا میتونه با شه لطفا کمکم کنید.
سلام . فکر کنم اگه mp3 هاتونو تو Removable disk\MP3 کپی کنید مشکل حله
سلام . فکر کنم اگه mp3 هاتونو تو Removable disk\MP3 کپی کنید مشکل حله
اکثر گوشیهای K750 که توایران هست ساخت چین یا مالزی هستش و تا اونجایی که من دیدم چینیها بهتر از مالزیها هستند.نقل قول:
دوست من فكر نمي كني داري اشتباه مي كني؟:13:نقل قول:
نه چینی خیلی بهتره از نظر کیفیت و خیلی چیزا