امين جان ضمن خسته نباشيد در مورد اين تاپيك .كرك ديكشنري انگار لينكش خلاص شده ولي خودش سالمه هنوز امكان تجديد لينك هست آيا ؟نقل قول:
Printable View
امين جان ضمن خسته نباشيد در مورد اين تاپيك .كرك ديكشنري انگار لينكش خلاص شده ولي خودش سالمه هنوز امكان تجديد لينك هست آيا ؟نقل قول:
نوکرتم ...نقل قول:
شما هم خسته نباشی ...
یه دیکشنری خریدم توپه ... اگه اینترنت پرسرعت گیر آوردم حتما آپ میکنم لینک میدم...
اولا هر وقت با ویندوز کار میکنی یه فاتحه بفرست واسه اموات بیل گیتس چون لینوکس یه اینترنت پر سرعت میخواد و مکینتاش هم یه جیب پر از پول ولی ویندوز همه جوره بات راه میاد...نقل قول:
کا جم تا 4 گیگ ساپورت میکنه ...
یه نسخه لینوکس هست با محیط گنوم که پولیه و روی جسجار جواب میده البته من شک دارم بشه ...
ویندوز 98 معمولی هم رویه سری PDA نصب میشه اما من هرچی تحقیق کردم هیچ راهی نبود اما تویه فروم سایت Imate جواب مثبت داده بودن...
دوستان من یه پاکت پی سی دارم ( O2) که زبانش آلمانی هستش ...چطوری می تونم زبانشو عوض کنم ؟؟؟
امين جان اون ديكشنري(تحت پاكت پي سي) كه گفتي خريدي اسمش چيه رو qtec9000 كار ميكنه ؟
بلاخره کسی کرک اربیز او پیدا نکرد
اگه یکی به من اخرین قیمت این گوشی رو بگه خیلی ممنون میشم
در ضمن من یه N70 دارم.می خوام با یه گوشی که با قلم کار میکنه عوضش کنم
می ارزه با pocket pc عوضش کنم
یه چیز دیگه میشه توی جیب هم بذاریمش؟
كمك ..... من ديكشنري واسه qtec9000 مي خوام آي هوار....
این قدر تم کارتون و بازی نزارید
با تم های رپتون خیلی حال کردم
ادامه بدید
p990 سیستم عامل ویندوز نداره پس نمی تونی از امکانات ویندوز موبایل استفاده کنی به خصوص نرم افزارهایی که روی پاکت پی سی نصب میشه رو نمیشه با نرم افزار های سیمبیان و جاوا مقایسه کردنقل قول: