یه نرم افزار شارژ سیم کارت مثلا شارژ کارت آل دیجیتال رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشهنقل قول:
Printable View
یه نرم افزار شارژ سیم کارت مثلا شارژ کارت آل دیجیتال رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشهنقل قول:
دوستان متأسفانه نکسوس ها تنها موردی رو که کم دارند، قلم و صفحه دیجیتایزر هست.
کسی با این قلم های متفرقه و تبلت کار کرده؟
به نظر شما نوت 8 بهتره یا نکسوس7؟
من هم Nexus 7 و هم Galaxy Note 8 رو امتحان کردم.نقل قول:
Note 8 واقعا بهترین تبلت سامسونگه. سخت افزار عالی، رزولوشن خوب صفحه، اندازه مناسب و...
از اون طرف Nexus 7 از طرف گوگل ساپورت میشه و از نظر آپدیت های Android و رام های غیر رسمی خیلی جلوتره.
هر دوتاشون خوبن. بستگی به نیاز خود کاربر داره. اگه دوربین و تماس تلفنی و stylus خوب و اون پورت infrared رو میخواین خب باید Note 8 رو بگیرین. اگه آپدیت ها براتون مهمتره Nexus.
رو Nexus 7 هم میشه با این قلم های متفرقه کار کرد.
ممنوننقل قول:
من خودم هم از نوت 8 خیلی خوشم اومد. فقط بحث آپدیت هست
الان آخربن ورژن نوت 4.1 هست؟
کوچکتر بودن نکسوس از نوت محسوسه؟
بله هنوز 4.1 هستش...نقل قول:
در مورد کوچیکتر بودن Nexus 7 هم میتونم بگم بله نسبت به Note 8 کوچیکیش محسوسه. با اینکه فقط 1 اینچ اختلاف دارن ولی من خودم از اندازه صفحه Note 8 بیشتر خوشم اومد. نه زیاد بزرگه نه زیاد کوچیک.
یه مورد دیگه، RAM ـه Note 8 هم 2 گیگه ولی Nexus 1 گیگ. این خودش برتری بزرگیه. من دارم نسبت به مدل 2012 میگم وگرنه مدل 2013 این مشکل رو نداره.
حافظه قابل دسترس Note 8 هم حدود 9 گیگه توی مدل 16GB. یعنی باید حتما یه کارت microSD هم واسش بگیرید. وسایل جانبی هم مثل کیف و کاور و... هم برای Note 8 خیلی بیشتر تو بازار پیدا میشه نسبت یه Nexus 7.
لامصب نوت 8 خیلی خوش دسته
اگه نکسوس بود بلا درنگ می خریدمش.
متإسفانه نکسوس ها هیچکدوم قلم ندارند. و غیر نکسوسی ها آپدیت نمی شن(درست و حسابی)
آخرین آپدیت نوت 8 اندروید 4.2.2 هستشنقل قول:
این اندروید 4.4 مشخصه کی میاد؟
گفته میشه با نکسوس 5 معرفی میشه
برای نکسوس 2012 که میاد اندروید 4.4 ؟
بر اساس شایعاتی که هستنقل قول:
26 مهر یا 6 تا 8 آبان معرفی میشه
و قبل از اینکه کنفرانس معرفی تموم بشه روی تبلت های ما نصب شده است! :n02:
بله درست میگید Note 8 به 4.2.2 آپدیت شده. من اطلاع نداشتم ببخشید...نقل قول: