دوستان جدیدا وقتی با آیپدم پیجی باز میکنم تبلیغات حاشیه ای سایت ها بصورت عبارت flash خودنمایی میکنن و اثری از تبلیغ در واقع نیست ...
این مشکل بدلیل عدم نصب فلش پلیره یا چیز دیگر ؟ ممنونم
Printable View
دوستان جدیدا وقتی با آیپدم پیجی باز میکنم تبلیغات حاشیه ای سایت ها بصورت عبارت flash خودنمایی میکنن و اثری از تبلیغ در واقع نیست ...
این مشکل بدلیل عدم نصب فلش پلیره یا چیز دیگر ؟ ممنونم
بله همینطوره روی ویندوز هم فلش پلیر نصب نکنید همونطور نشون می ده. به قول یکی از این بلاگرها Ad block خودکاره :دینقل قول:
ممنون از جوابت ، میخواستم بدونم اپ خاصی هست برای فلش پلیر که نصبش کنم ؟ باید از طریق سیدیا نصب کنم ؟ کلا چیکارش کنم ؟ : دینقل قول:
نه دوست عزیز... فلش پلیر در این محصولات جایی نداره. برای دیدن ویدیو های فلش اپ هایی مثل Skyfire هستند، ولی خود Adobe هم توسعه فلش رو برای موبایل/تبلت ها متوقف کرده.نقل قول:
سلام ...
دوستان من سر یه دوراهی هستم ... 4G آری ... 4G نه ؟
میدونم چیپ LTE و GPS فقط توی مدل های 4G وجود داره ... و به نظرم (البته نظر امروزم) امکان GPRS روی تبلت به دردم نمیخوره .... حالا یه سوال دارم !
**** 4G غیر از، استفاده ی اینترنت مخابرات و مسیر یابی ... چه قابلیت های دیگه ای به آیپد میده که توی ایران قابل بهره برداری :20: باشه؟ (یه جایی خوندم که یه سری امکانات ارتباطی-نرم افزاری (یه چیز تو مایه های ویی پیی انن و سساکسس) فقط توی این مدل ساپورت میشه؟
من جای شما بود wifi میگرفتم با یک دستگاه gmate ..چون اونجوری هم میتونی صحبت کنی هم اسمس بدی هم تو اینترنت بری...تو مدل 4g حتی نمیتونی سیم کارتت رو شارژ کنی!!نقل قول:
دوستان من سر یه دوراهی هستم ... 4G آری ... 4G نه ؟
من gmate دارم و همین روزا احتمالا مدل وایفای هم میگیرم
تنها تفاوت ها همون اینترنت موبایل و GPS هست، و به جز این هیچ تفاوت دیگه ای ندارن. اگه امکان اینترنت موبایل به درد نمی خوره دیگه انتخاب بسیار ساده ای ایست!نقل قول:
دوستان سلام چند تا سوال داشتم درباره دستگاه:
بدون وجود فلش چطوری میشه ویدئو انلاین دید؟
این سیری چیه؟؟این دستگاه داره؟؟
بلوتوثش مثل ایفونه؟؟یعنی فقط به دستگاه های اپل وصل میشه؟؟
نسخه wi fi only جی پی اس نداره؟؟نسخه wifi+4g چه ویژگی اضافه ای داره؟؟
تفاوت قیمت بین wi fi only و wi fi+4g چقدره؟
ممنون.
به کمک Quick Time شما می تونید ویدیو های آنلاین رو تماشا کنید.نقل قول:
سیری در iOS 6 برای New iPad نیز منتشر خواهد شد.
بلوتوث دستگاه های اپل صرفا جهت ایجاد ارتباط بین iDevice و هدفون های وایرلس هست. ( پس از جیلبریک شما با استفاده از برنامه هایی نظیر Celeste و AirBlue Sharing می توانید استفاده کامل از بلوتوث داشته باشید.)
تفاوت قیمت در ایران یا سایر کشور ها ؟
حالا این سیری چی هست؟؟توضیح میدی...
نسخه wi fi only جی پی اس نداره؟؟نسخه wifi+4g چه ویژگی اضافه ای داره؟؟
تفاوت قیمت تو ایران و سایر کشور ها رو می خواستم...
ممنون.