سلام خدمت دوستان و تشکر فراوان از جناب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که زحمت میکشند و ما رو راهنمایی میکنند، من این تاپیک رو هر روز دنبال میکنم ولی متاسفانه دیگه klipsch عزیز اینجا نیست حالا علتش هم برای ما مشخص نشد که برای چی بن شدن. من خودم دنبال یک اسپیکر ایستاده خوب هستم البته متاسفانه قیمت ها دستم نیست که اصلا چه برندها و با چه قیمتهایی در حال حاظر تو بازار موجود هست تو سایت What Hi-Fi که ماشالله بی نهایت Floorstanding لیست شده ولی ما تو ایران متاسفانه محدودیت انتخاب داریم باید دید چی تو بازار گیر میاد و با قیمت هم مناسب باشه... بعضی برندها مثل Audio Lab، Wharfedale ، Quad بصورت محدود شاید باشه که من از نمایندگی اینها که آقای پورسرخ هست پرسیدم ایشون هم گفت بخاطر نوسانات قیمت اکثر اجناس تو بازار نیست و باید بر مبنای بودجه تصمیم گرفت که چه ست خوبی میشه جمع کرد.
اسپیکرهای ایستاده فوکال سری 700 یا 800 که دیگه نیازی به تعریف ندارن ولی خب در عمل باید صداشون رو شنید شاید با یک سبک موزیک جواب بدن و با سبکهای دیگه نه به هر حال چون امکان تست همه مدلها نیست باید ریسک کنیم و یه چیزی برداریم. ضمنا آکوستیک محیط هم خیلی تاثیر داره دیگه همه در جریان هستند مثلا یه اسپیکر ممکنه تو شوروم صداش کاملا متفاوت با محیط یک اتاق باشه بنابراین امکان خطا هست. در مورد مانیتور آودیوها تا اونجایی که هم من گفته های دوستان رو اینجا خوندم و تو سایتهای انگلیسی نظر مثبت زیاد نیست و همینطور سروین وگا که برند شناخته شده ای به حساب نمیاد، تو سایت چاره Paradigm Monitor 11 رو دیدم که دو تومن زده بودن که نماینده اش هم باید شرکت جم باشه نمیدونم چیز خوبیه یا نه. خساسیت اسپیکرهای موجود بالای 90 دسبیله که با ده وات میشه به 100 دسیبل رسوندشون تو فاصله یک متری که میزان خوبی برای گوش دادن به موزیک تو یه اتاق کوچیک هست.
در مورد امپ ها هم من خیلی تحقیق کردم PM6004 گزینه خوبیه ولی فکر نمیکنم تو ایران موجود باشه باز باید از نمایندگی پرسید در کنارش Azur351A ، A-S500 و NAD C326BEE گزینه هایی که یه مقدار مطرح هستن.
از دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می پرسم شما فرض کنید من 2 تا 2.5 بتونم برای اسپیکر و تا دو تومن هم برای امپ بزارم به نظر شما چه انتخاب هایی میشه داشت؟ من دنبال مینی های فای و رسیورهای AVR نیستم فقط امپ استریو باشه.
سورس هم که کامپیوتر هست البته خروحی Line-Out کارت آنبرد جالب نیست ولی فعلا کار رو راه میندازه بعدا میشه یه کارت صدای خوب مثل M-Audio Audiophile 2496 یا یه USB DAC سر فرصت خرید.
ممنون...