سلام
instead everyone would have his own personal time
نقش would در جمله ی بالا چیه؟ میشه حذفش کرد؟َ
the citation was for important work also carried out in 1905.
نقش also چیه؟ به نظرم اضافی هست؟
ممنون
Printable View
سلام
instead everyone would have his own personal time
نقش would در جمله ی بالا چیه؟ میشه حذفش کرد؟َ
the citation was for important work also carried out in 1905.
نقش also چیه؟ به نظرم اضافی هست؟
ممنون
با سلام
در جمله زیر :
Construction Management (CM) refers to a type of contractual and professional working relationship initiated by a building owner for project design professionals and the construction manager
کلمات قرمز رنگ به چه ترتیبی قرار گرفته اند . هر سه کلمه اسم هستند . قاعده اضافه شدن اسمها چطور است .
جمله اول : یه الگو برای جملات شرطی همینه .. یعنی وقتی داریم درباره گذشته صحبت می کنیم و حالت یا اتفاقی که در گذشته به وقوع نپیوسته ... would have در این حالت استفاده میشه ... اگه من جغرافی رو 20 میشدم شاگرد اول میشدم = درگذشته حالتی رخ نداده (20 شدن در جغرافی) بنابراین طرف شاگرد اول نشده (would have been No.1)نقل قول:
//
جمله دوم : جمله همینطور هم معنای درستی داره و به also نیاز هست .. میگه " دلیل اهدای نوبل به انیشتین (نه بخاطر تئوری نسبیت-1905) ، بلکه بخاطر کشف دیگری بود (اثر فوتوالکتریک) که اون هم در سال 1905 صورت گرفته بود " ...
من درست متوجه سوال نشدم ...نقل قول:
خب یه ترکیب اضافی هستش (چندتا اسم به هم اضافه شده ان) ... اول design بوده ، بعدش project بهش اضافه شده (طراحی پروژه) و بعدش این ترکیب به پروفشنال اضافه شده (افرادی که حرفه ای هستند - در چه زمینه ای ؟ در زمینه طراحی پروژه) ...
نحوه اضافی شدن هم که طبق گرامر انگلیسی به این ترتیبه که قبل از اسم اضافه میشن ؛ مثل صفت ... و در فارسی که برعکسه ، یعنی مضافه الیه و صفت بعد از اسم میشینن (پسر خوب - متخصص زنان و زایمان) ... البته حالات استثنا هم موجوده ...
ممنون از توجه ات.نقل قول:
اگر ممکنه آدرس جایی که این قاعده (چیده شدن اسمها و صفت ها ) را به خوبی توضیح داده باشه بدید.
در مورد توالی صفات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن ...نقل قول:
در مورد اضافه شدن اسم ها به هم حداقل من قاعده خاصی نمی شناسم و تجربی عمل می کنم (و واقعا هم از اون مسایلی هست که قاعده سازی واسه اش بسیار مشکله)؛ اگر دوستی منبعی یا لینکی داشته باشه خوشحال میشم استفاده کنم ..
در مورد اضافه شدن اسم ها به هم لینک زیر شاید مفید باشد :نقل قول:
[PHP][/PHP]کد:http://www.englishclub.com/grammar/nouns-group-adjective.htm
سلام دوستان
یه سوال داشتم.
اسم کتاب Barron's که فقط گرامر و استراکچر رو در فکر کنم 160 نکته گفته میدونید چیه؟ می خوام برای PBT بخونمش.
با تشکر
With the help of his friend Marcel Grossmann, Einstein studied the theory of curved spaces and surfaces that had been developed by Bernhard Riemann as a piece of abstract mathematics, without any thought that it would be relevant to the real world
جای قسمت قرمز میشه should be و یا could be نوشت و اون رو (باید باشد) ترجمه کرد.
These revealed that the farther other galaxies are from us, the faster they are moving away
یه حسی به من میگه این جمله شرطیه! ولی if نداره و ساختارش به جملات شرطی (تا اونجایی که من بلدم) نمیخوره. کسی نظری داره.
About 15 billion years ago, they would all have been on top of one another and their density would have been infinite. According to the general theory, this Big Bang was the beginning of the universe and of time itself
قسمت قرمز چه زمانی هست و all چرا اونجاست! چرا بعد از they نیست. و اون ابیه! به چی اشاره میکنه
Some see this as an indication of God's freedom to start the universe off any way that God wanted. Others (myself included) feel that the beginning of the universe should be governed by the same laws that hold at all other times
اون ابیه رو خودم اضافه کردم ایا با این کار جمله هنوز درسته. و ایا فاعل hold کلمه ی universe هست.
The reason that general relativity broke down at the Big Bang was that it was not compatible with quantum theory, the other great conceptual revolution of the early 20th century
باز هم اون ابیه رو خودم اضافه کردم ایا جمله هنوز درسته.
هر کدوم از اینا می تونه توی اون جمله قرار بگیره ، مساله اینه که این تغییر باعث تغییر معنی هم میشه ... (حتی میشه در مورد اینکه should و should have استفاده کنیم یا نه ، و چقدر فرق دارن، ... هم بحث کرد)نقل قول:
//
بله - الگوی "صفت برتر.. + صفت برتر ... " هستش (بهش میگیم double comparatives) که مشابه همون عبارت شرطی عمل می کنه ؛ نمونه های دیگه : The sooner, the better - The more the merrier
//
من خیلی گرامر آکادمیک رو نمی دونم ، ولی ظاهراً بهش میگن آینده در گذشته کامل (future perfect in the past)
محل قرار گرفتن all هم اشکال خاصی نداره ... می تونست اونجا باشه ، می تونست یک دو کلمه جلوتر یا عقب تر .. ایراد شرعی نداره!
سوال خوبیه - به نظر میاد که هم می تونه به time اشاره کنه و هم به بیگ بنگ ... نهایتاً به نظر من به time داره اشاره می کنه (در این حالت از نظر معنایی هم یه پله جلوتره)
//
بدون اون that هم جمله درسته ، در حضور that جمله یه مقدار خام دستانه تره ...
hold به laws اشاره داره ... در اینجا hold یعنی برقرار بودن و پابرجا بودن
//
همون جواب قبلی : بدون اون that هم جمله درسته ، در حضور that جمله یه مقدار خام دستانه تره ...