:n17:بهتره از الان ب بین المللی ها فکر نکنین شما الان تمرکزتونو ب هر چی بهتر خوندن بدین و واسه نیمه متمرکز ب چشم 1گزیته انتخاب تو موقعیت ناچاری نگاکنین...
Printable View
:n17:بهتره از الان ب بین المللی ها فکر نکنین شما الان تمرکزتونو ب هر چی بهتر خوندن بدین و واسه نیمه متمرکز ب چشم 1گزیته انتخاب تو موقعیت ناچاری نگاکنین...
مرسی که جواب دادین.
شما کدوم دانشگاه میخونی؟
رتبتون؟
آخرین تراز قبولیتون چی بود؟
[QUOTE=ho1373;7487328]مرسی که جواب دادین.
شما کدوم دانشگاه میخونی؟
رتبتون؟
آخرین تراز قبولیتون چی بود؟
خواهش میکنم:n17:
من دانشگا نمیرم:n28:امسال کنکور داده بودم 15000کشوری و 7024منطقه 2 شدم اسمم فقط واسه پزشکی بین الملل قشم اومد ک نرفتم تا توی تکمیل ظرفیت بی المللی تبریز ثبت نام کنم فعلا ک اگ بیشتر شعبه ها تکمیل بدن امکان قبولیم هس ولی نه اگ تنها تبریز تکمیل بده سخته قبولیم چون طرفدار زیاد هس واسه تکمیل نیمه متمرکز این هفته مشخص میشه!!!!:n03:
واسه همون گفتم بالای 10000نشه کشوریتون!!!ولی تا الانم واسه کنکور تقریبا خوندم ک اگ نشه نمونم!:n06:
به نطرت پذیرش کدوم دانشگاه راحتتره (مثلا دانش آموزا کمتر ثبت نام میکنن و زیاد به معدل گیر نمیده)
امیدوارم هرکدوم رو که دوست داری قبول بشی
من توی سایت بین المللی آبادان خوندم که به ترتیب شرایط قبولی اینها هستند : ۱- معدل ۲- رتبه۳- مصاحیه عمومی و اختصاصی۴- بومی بودن یا نبودنبرای آیتم یک یعنی معدل که نمی شه کاری کرد و کاریه که شده ! من معدلم ۱۷ هست و اگه بالاتر بود تاثیر خوبی مبتونست بزاره برام ... برای آیتم ۲ خوب باید تلاش کرد و خوندن بعد از عید خیلی خیلی مهمه ... من خودم که رشتم ریاضی بوده و سال ۸۳ کنکور داده بودم خیلی الان برای سخت شده اما سعی خودمو می کنم ...آیتم سوم هم که ترکیبی زیبا از پارتی بازی و جیب بی گناه پدر هست که آیتم بسیار مهمی هست ! ...بومی هم مشخصه دیگه ... در کل هر جا آشنا دارید شانس میره بالا اما دوست عزیز selda.a درست می گن و الان به بین المللی فکر نکن و اگه درست خوب بوده تمام تلاشتو بزار برای روزانه ...زمان من سال ۸۲ ۸۳ فقط ۲ میلیون نفر شرکت کننده ریاضی داشتیم ! آزاد هم جدا بود ... الان خیلی کم شده و کل ریاضی و تجربی ( و اگه اشتباه نکنم انسانی ) آزاد و سراسری هم که کمباین شدن روی هم رفته زیر ۱ میلیون نفر شرکت کننده داشته ... اما خوب فرقی نداره رقابت بین اون چند هزار نفر اول هست و بقیه اومدن کنکور به صرف آبمیوه و کیک و نشستی دوستانه با دوستان و در نهایت راهی دانشگاه آزاد بشن ... راستی ! امروز سنجش sms داد که دیپلم شما با آزمون شما همخونی نداره آیا با آگاهی هست ؟! گفتم آره ( ۱ رو گفته بود بفرستم ) مشکلی که نداره ؟! قوانین که عوض نشده ؟ من ریاضی بودم الان کنکور تجربی ثبت نام کردم
نه فرقی نکرده....میشه.ولی تجربی و ریاضی هردورو باهم نمیشه داد یعنی فقط 1گروه نظری میشه ثبت نام کرد...:n17:نقل قول:
خب کلا واسه بندرعباس و چابهار راحتتره ولی شما از الان ب بین الملل فکر نکن میکنیم ب آسونش فکنکن لااقل!!!!!:n02:نقل قول:
رتبه مهمه م معدل دیپلمم19خورده ای و کتبیمم18خورده ایه ولی چون رتبم خوب نبود 1جا معرفی شدم واسه مصاحبه و تبریز(جلفا)رفتم گفتن اگ مصاحبه میشدی حتمی بود چون مدرک کامپیوتر و زبان و ورزشی فرهنگیم داشتم ولی الان دست سازمان سنجشه ک اونم با رتبس!!!!!!یعنی اول رتبه بعد واسه مصاحبه معدل مهمه....
مرسی
امیدوارم قبول بشی
به نطرتون دانشگاه یزد چطوره؟جلفا چی؟رامسر و انزلی چطورن؟
پذیرش کدوم راحتتره؟
به معدلم زیاد گیر ندن
من مطمئنن رتبم زیر 8000 کشوری میشه
امید اولمم هم سراسری بعد آزاد بین الملل
به امید قبولی همه
برا من هم د عا کنید
مرسی
یه سوال هست که امیدوارم کسی اطلاع درستی داشته باشه ... از چند جا شنیدم این موضوع رو اما هیچ منبع و یا دلیل مطمئن ندیدم ... اینو خود دانشگاه گفته که 150 نفر دعوت می شن برای مصاحبه و بنا به آیتم های رتبه و معدل و مصاحبه عمومی و اختصاصی و بومی بودن اسامی 60 نفر رو به سازمان سنجش اعلام می کنن و سازمان سنجش هم 30 نفر رو قبول نهایی اعلام می کنه ... اما حالا چیزی که من شنیدم این بود که مثلا میان برای هر کدوم از آیتم های معدل و رتبه و مصاحبه و بومی یک امتیاز می زارن و به داوطلب ها از 0 تا 100 یک امتیاز میدن ... مثلا رتبه 40 معدل 20 مصاحبه عمومی 15 مصاحبه اختصاصی 15 بومی 10 ( همینجوری مثال زدم ! واقعی نمی دونم اصلا ) ... تا اینجاش میشه راحت گفت که آشنا داشتن می تونه خیلی تاثیر بزاره . آیا سازمان سنجش هم طبق این نمره ها اون 30 نفر رو اعلام می کنه ؟ یعنی ممکنه یک نفر رو که رتبه خیلی خوبی نداشته باشه اما بقیه آیتم ها از همه بالاتر باشه رو سازمان سنجش خودش حذف کنه در صورتی که دانشگاه جزو بالاترین ها اعلامش کرده باشه ؟