حمایت رئیس فدراسیون آرژانتین از مسی
سایت گل – خولیو گروندونا رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین از لیونل مسی مهاجم این تیم تمجید کرد اما باقی بازیکنان این تیم را به دلیل تساوی مقابل بولیوی سرزنش کرد.
مسی همیشه در آرژانتین مورد انتقاد کارشناسان و هواداران قرار می گیرد که چرا عملکرد درخشانی که در بارسلونا دارد را با تیم ملی ندارد.
اما گروندونا می گوید :" مسی همیشه خوب بازی می کند، اما دیگر بازیکنان آرژانتین نمایشی قابل قبولی نداشتند."
سرخیو باتیستا سرمربی آرزانتین در بازی مقابل بولیوی ترکیب تهاجمی تبس، مسی و لاوتزی را به زمین فرستاد اما این ترکیب نتیجه نداد تا سرخیو آگوئرو به عنوان بازیکن جانشین وارد زمین شود و گل تساوی آلب سلسته را به ثمر برساند.
گروندونا می گوید :" مسی در این بازی خوب تغذیه نشد. او برای اینکه توپ گیری کند به خط میانی و بعضی وقتها به دفاع می آمد."
"البته باید بگویم بازی در مقابل تیمی که چیزی برای از دست دادن ندارد بسیار سخت است. امیدوارم آرژانتین در بازی های بعد جبران کند."
پویول دوباره بدون درد دوید؛بازگشت به موقع کاپیتان
به نظر می رسد که کاپیتان باتجربه بارسا در حال بازگشت به روزهای اوج است
سایت گل- این طور به نظر می رسد که کارلس پویول آخرین فاز مصدومیتش را سپری می کند. مصدومیت از ناحیه زانوی چپ حدود یک ماهی است که پویول را از زمین به دور نگاه داشته است
پیش از این پیش بینی می شد که پویول بین دو تا سه ماه از میادین ورزشی به دور بماند ولی گویا اوضاع او خیلی بهتر از این حرفهاست. عملکرد مدافع باتجربه بارسا در جلسات تمرینی فردی اش کاملا خوب بود و اولین فاز دوران مصدومیتش به خوبی سپری شد و از همین رو انتظار می رود که پویول بتواند از اولین روز اردوی پیش فصل بارسلونا که روز هجدهم جولای برگزار می شود، همراه با هم تیمی هایش به تمرین بپردازد.
پویول این روزها تمرینات سبکی را در کنار خوانخو برائو،انجام می دهد و در صفحه توئیترش از برائو که این روزها کمکهای زیادی به او کرده، تشکر کرده است
دانی آلوس:کنجکاوم بدانم که چرا روسل به ورزشگاه آمده بود
مدافع برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که نمی داند چرا رئیس باشگاهش در اردوی تیم ملی برزیل به سر می برد
سایت گل- دانی آلوس، مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که نمی داند چرا ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا درجریان دیدار تیم ملی کشورش مقابل ونزوئلا،در اردوی تیم ملی برزیل حضور داشت
رئیس باشگاه بارسلونا برای تماشای بازی تیم ملی برزیل به استادیو سیوداد دلاپلاتا رفت و این گمانه زنی ها برای تلاش بارسا در راستای خرید بازیکنان جدید را افزایش داده است.
شنیده می شود که سران بارسا به دنبال جذب نیمار و تیاگو سیلوا هستند؛ هر دوی این بازیکنان در دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل ونزوئلا در زمین مسابقه حاضر بودند.
از سوی دیگر شنیده می شد که روسل برای نهایی کردن قرارداد الکسیس سانچس به آرژانتین سفر کرده است
دراین میان دانیل آلوس مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا و تیم ملی برزیل در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که به حضور روسل پیش از این بازی توجهی نکرده است. آلوس به گل دات کام برزیل گفت:« روسل با من صحبت نکرد.من تمام تمرکزم را برروی بازی قرار داده بودم، پس به همین خاطر او به من نگفت که برای چه به اینجا آمده است.»
آلوس ادامه داد:« فکر می کنم که روسل جدای از اینکه رئیس باشگاه بارسلوناست، یک شیفته فوتبال و هوادار تیم ملی برزیل هم هست، به همین خاطر از هر فرصتی که به دست می آورد برای تماشای بازیها استفاده می کند.من هم کنجکاوم تا بدانم که چرا روسل به اینجا آمده است. ولی همان طور که گفتم الان تنها برروی بازیها تمرکز کرده ام.»
فونتاس به تیم اصلی می رود
اف سی بارسلونا به اندرو فونتاس اطلاع داده است که در فصل 2011/12 جزئی از تیم اصلی خواهد بود. به این ترتیب، مبلغ خرید او به طور خودکار به 30میلیون یورو افزایش خواهد یافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر افزایش مبلغ قرارداد، زمان آن نیز که اکنون تا 2012 است، تا ژوئن 2013 تمدید خواهد شد.
اندرو فونتاس، که در تیم ب لوئیس انریکه نقشی اصلی داشت، روز 6 مارس 2011 به طور موقت به تیم اصلی منتقل شد تا جای خالی اریک آبیدال، که به دلیل تومور کبدش تحت درمان بود، را پر کند. فونتاس تا پایان فصل زیر نظر پپ گواردیولا کار کرد و در 8 بازی به میدان رفت. اما او اولین بازی اش برای تیم اصلی را در فصل 2009/10 در پیروزی 3-0 تیم در کمپ نو در مقابل اسپورتینگ خیخون انجام داده بود.
فونتاس در سال 2007 از خیرونا به باشگاه منتقل شد. او یک فصل برای تیم جوانان بازی کرد و پس از دو سال و نیم حضور در بارسا ب، به تیم اصلی منتقل شد.