فیلادلفیا یونیون 1-2 رئال مادرید / برد خفیف در گرمای شدید
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید سومین بازی پیش فصل خود را با برد برابر فیلادلفیا یونیون پشت سر گذاشت .
با این که مورینیو هنوز به قول خودش یک مهاجم کم دارد اما در نیمه اول ، بازیکنان تهاجمی رئال مادرید بهتر از بازیکنان تدافعی بودند . شاید دمای 35 درجه ای و رطوبت بالا روی عملکرد تیم زیادی تاثیر گذاشته بود . مربی پرتغالی در خط هافبک از زوج ژابی - گرانرو استفاده کرده بود که بازیکن اهل سن سباستین پس از مصدومیت کمرش دوباره به ترکیب برگشت . کاسادو و خسه هم برای اولین بار فیکس شدند . کایخون هم توانست که شروع خوبش را تکمیل کند و نشان دهد کم کم برای گلزنی به بارسلونا آماده می شود . طبیعتا این بازیها درخشان کایخون می تواند بیش از هر کسی دی ماریایی را نگران کند که با غرور فراوان از آرژانتین پیعام فرستاده که باید دستمزدش افزایش یابد .
بازیکن اهل گرانادا در همان آغاز بازی روی پاس بلند ژابی آلونسو و اشتباه بازیکن فیلادلفیا گل اول را به ثمر رساند . در دقیقه 10 نوبت بنزما بود که نشان دهد اعتماد به نفسش را باز یافته است . روی یک فشار خوب توانست که توپ ربایی کند و پاسش به اوزیل منجر به گلزنی این بازیکن با پای غیر تخصصی خود شد . او باز هم با هوش و تکنیک بالایش خوش درخشید ، در حالی که کاکایی که نیمه دوم به زمین آمد ، همچون بازی با چیواس ناکام ماند تا دومین بازی ضعیف پیاپی خود را پشت سر بگذارد . البته در نیمه اول دو پنالتی رئال هم سوخت ، یکی روی بنزما (38) و دیگری روی آربلوا (40) .
واران و کاروالیو باز هم در خط دفاع مورد استفاده قرار گرفتند و آربلوا (راست) و کاسادو (چپ) در جناحین آنها بودند . فیلادلفیا یونیون در مجموع شش بار به محوطه جریمه کاسیاس رسید که البته زیاد این موقعیت ها خطرناک نبودند . در دقیقه 31 البته ایکر یک واکنش خوب داشت تا نشان دهد که همچون کریستیانو آماده یک پیش فصل خوب است . بازیکن پرتغالی هم چندین و چند موقعیت خوب داشت که موندراگون در مقابلش خوش درخشید . کوئنت رائو و په په ، زوج خط هافبک در نیمه دوم بودند .
در دقایق پایانی بازی ، فارفان توانست که در دقیقه 72 دروازه توماس مخیاس را باز کند .
رئال مادرید اکنون بر صدر جدول "چلنج ورد 2011 " قرار گرفته است . رئال مادرید با 17 امتیاز اکنون بر صدر این جدول است . فقط منچستر یونایتد و بارسلونا شانس رقابت با رئال در این زمینه را دارند .
فیلادلفیا یونیون 1-2 رئال مادرید
بازیکنان فیلادلفیا : موندراگون (مک مث) ، ویلیامز (ریشتر) ، کالیف (گونزالس) ، والدس (میلگلیورانزی) ، فارفان (دانیل) ، مپ (پفر) ، کارول (اوکوگو) ، ناکازاوا (تورس) ، له توکس (مک لیرنی) ، روئیز (ام وانگا)
بازیکنان رئال : کاسیاس (خسوس)(مخیاس) ، آربلوا (ناچو) ، واران (خوسلو) ، کاروالیو (آلبیول) ، کاسادو (مارسلو) ، ژابی (په په) ، گرانرو (کوئنت رائو) ، اوزیل (کاکا) ، خسه (کریستیانو) ، بنزما و کایخون
داور : الکس پروس
گلها : کایخون (1) و اوزیل (10) برای رئال و فارفان (72) برای یونیون
استادیوم : لینکلن فینانسیال
تماشاگر : 57.305 نفر
مورینیو می خواهد زیدان را کل فصل روی نیمکت بنشاند
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو اکتبر گذشته گفته بود :" دوست داشتم زیدان به من نزدیک تر باشد و به مدیر عامل دور تر . " چندی نگذشت که زیزو در والدبباس حاضر شد و به همراه تیم در بازیهای چمپیونزلیگ سفر کرد . در آن زمان رسما مشاور مدیریتی ش د . در آغاز این فصل ، مورینیو به چیزی دست یافت که در آن زمان غیرممکن به نظر می رسید : نشان زیزو روی نیمکت در کنار خودش . اما مربی پرتغالی انتظار بیشتری دارد و می خواهد که در طول بازیهای کل فصل هم زیدان روی نیمکت در کنارش باشد . مرد فرانسوی در حال حاضر مدیر ورزشی تیم اصلی رئال مادرید است . مسئولیتی که به گفته خودش ، "به مرور شرح وظایف آن تعیین خواهد شد ."
هماهنگ شده
مربی پرتغالی پس از اولین بازی گفت :" زیدان یکی از ماست ، ما یک گروه متحد هستیم و او هم با ماست . " تیم با میانگین سنی 24.8 سال ، نیاز به الگویی دارد که از نظر سنی به بازیکنان نزدیک باشد . راموس گفته بود :" اگر مشکلی داشته باشیم می توانیم با او صحبت کنیم . " زیزو 14 روز در کنار تیم بوده است .
نظر مورینیو برای تیم قابل احترام است و بازیکنان با زیدان راحت هستند . در حال حاضر در قوانین فیفا ، جایی برای زیدان روی نیمکت در نظر نگرفته شده است . در حالی که فصل گذشته هم مثلا لورو به عنوان مربی دروازه بان ها ، در سمت کمک پزشکان روی نیمکت می نشست . در قوانین یوفا این قضیه دو پهلو تر است . اجازه داده می شود هفت نفر از مسئولان فنی روی نیمکت باشند که به طور دقیق جای کسی مشخص نشده است . اما همه چیز دست مورینیوست . اخیرا گفته بود که "ساختار باشگاه زیادی پیچیده است " و پس از پنج ماه آن را تبدیل به مدل انگلیسی کرد . در حال حاضر زیزو حاضر نیست روی نیمکت بنشیند اما این مربیست که می تواند نظرش را تغییر دهد .
زيدان:"اميدوار به ديدن طرفدارانم در تهران هستم"
مرجع خبری رئال مادرید :روزنامه روزگار امروز گفتوگویی از زینالدین زیدان منتشر کرد. زیدان که بحث حضورش در ایران برای نمایشگاه فوتبال مطرح شده است، در این مصاحبه که امیر شیروانی کارگزار ایرانی مقیم ایتالیا آن را به صورت کتبی از مرد سال سابقه فوتبال جهان پرسیده است، زیدان از حضور قریبالوقوعش به ایران گفته است. طبق نوشته این روزنامه احتمال حضور مارچلو لیپی نیز در ایران وجود دارد. البته این از آن وعدههاست که باید ببینیم و تعریف کنیم. این گفتوگو را بدون کم و کاست بخوانید:
چطور شد كه آمدن به ايران را قبول كرديد؟
دوست داشتم ايران را از نزديك ببينم و مشتاقم كه به ايران بيايم همينطور افتخار ميكنم كه به ايران بيايم چرا كه من هم مسلمان هستم و بودن در كنار مسلمانان در هر جاي دنيا لذت بخش است.
قطعا به ايران خواهيد آمد؟
البته قرار بود تاريخ ديگري به ايران بيايم اما مثل اين كه نمايشگاهي كه قرار است برگزار شود به تاخير افتاده و به اوايل پاييز موكول شده.
چون آمدن شما يك بار به تاخير افتاده و آن هم به دليل تغيير زمان نمايشگاه بين المللي فوتبال تهران بوده است هواداران شما در ايران نگران اند كه شما به ايران نياييد.
نه من حرفه اي هستم و طبق قول و قرارهايي كه داشته ام به ايران ميايم، ميگويم 99 درصد چراكه يك درصد ممكن است اتفاق غير مترقبه اي بيافتد اما همه چيز براي آمدن من مهياست.
چقدر فوتبال ايران را ميشناسيد؟
شناخت زيادي از فوتبال ايران ندارم فقط تنها چيزي كه از فوتبال ايران به ياد دارم بازيهاي خوب اين تيم در جام جهاني 98 بود كه تيم بدي نبود و فكر كنم توانست در يك بازي حساس تيم آمريكا را شكست دهد. بازي ايران آمريكا بازي حساسي بود و من به خوبي به ياد دارم كه در فرانسه همه بدنبال نتيجه بازي ايران و آمريكا بودند و اين بازي را تماشا كردند
از بازيكنان ايراني كسي را ميشناسيد؟
نه كسي را نميشناسم
آن زمان كه فوتبال ايران را در جام جهاني 98 ديديد چه نظري درباره فوتبال ايران داشتيد؟
به نظر من فوتبال ايران جاي رشد دارد و قابل رشد است و البته خيلي زمان ميبرد كه فوتبال ايران به سطح بالايي برسد. ضمن اينكه ياد ميايد در جام جهاني 2006 هم ايران حاضر بود اما مثل اينكه نتايج خوبي نگرفت.
يكي از دلايل محبوبيت شما در ميان مسلمانان و مخصوصا ايرانيان درگيري شما با ماتراتزي در فينال جام جهاني 2006 است، ميخواهيم از زبان شما جريان دقيق اين درگيري را بدانيم، آيا ماتراتزي به شما لقب تروريست داد و فقط يك ناسزاي خانوادگي داد؟
به من به صورت مستقيم الفاظ ناشايستي گفته شد، همانطور كه ميدانيد بازيكنان فوتبال در پايان بازيهاي مهم و حتي شايد غير مهم پيراهنهايشان را با هم عوض ميكنند در آن لحظه كه ماتراتزي پيراهن من را ميكشيد به او گفتم پس از شكست تيمت پيراهنم را به تو خواهم داد تا آرام شوي اما ماتراتزي به من گفت من پيراهن تو را نميخواهم، من پيراهن خواهر تو را ميخواهم كه من هم در واقع غيرتي شدم و با او به شيوه خودم درگير شدم .
کایخون :" بدون کمک هم تیمی ها نمی توانستم گلزنی کنم "
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه کایخون برابر فیلادلفیا یونیون توانست گلزنی کند . او ، مخیاس و خسوس ، دروازه بان ها آکادمی رئال به آنالیز این برد پرداختند .
کایخون :
"بازی خوبی انجام دادیم . سه بازی خود در این جا را بردیم که این خیلی مثبت است . از عملکرد خود راضی هستیم . از نظر شخصی به خاطر گلی که زدم خرسند هستم اما بیشتر از آن از برد تیم خرسند هستم. بازی خوبی ارائه دادیم آن هم در این گرمای شدید . بدون این هم تیمی ها نمی توانستم گلزنی کنم. باید سعی کنم که در امور روزمره ام هم این انرژی را حفظ کنم . "
"راحت هستم . آرام آرام بیشتر هماهنگ می شوم . همچنان در حال تمرین هستم . مورینیو از من انتظاری مشابه دیگر هم تیمی ها دارد ، این که در هر بازی صد در صد باشم . "
خسوس :
"این تیم خیلی منسجم است و ما سخت کار می کنیم . مطمئنم که اگر به این روند در طول فصل ادامه دهیم برای قهرمانی ها خواهیم جنگید ."
توماس مخیاس :
"بازی کردن در این جا یک تجربه زیبا بود . مهم این است که توانستیم از نظر بدنی خوب محک بخوریم و ببینیم که در آینده چه می شود . از مردمی که از ما حمایت کردند سپاسگزاریم ."