من همون اول نظراتمو راجع به بازی دادم! تقریبا از همه چیز راضی بودم جز گیم پلی که با پیشروی قسمت The Run بهش عادت کردم و برام لذت بخش شد.نقل قول:
گیم پلی در واقع اون چیزی نبود که من انتظار داشتم ولی با این حال در نوع خودش خوب بود! و بعد از گذشت مدتی، بهش عادت کردم و برای لذت بخش تر شد، یه سری مشکلات اساسی داشت، مثلا موقع دریفت کشیدن دوربین برای خودش یه جا دیگرو نشون میداد! یا مواقعی که یکم از جاده خارج میشدی بازی رو ریست می کرد که اصلا جالب نبود...
گرافیک بازی هم همون طور که قبلا گفتم واقعاً عالی و زیباست، نورپردازی، کیفیت جاده ها و ... همه عالی بودن و در کل میشه گفت گرافیک بازی یکی از نقاط مثبت بازی هست که به لطف انجین Frostbite 2.0 امکان پذیر شد.
قسمت داستانی بازی هم خوب بود مراحل آخرش از همه نظر عالی تر بود، مدت زمانی که باید صرف قسمت داستانی میشد کافی بود تقریباً 2 ساعت و خورده ای. با توجه به وجود قسمت Challenge کوتاهی این قسمت زیاد به چشم نمیومد.
صداگذاری بازی هم بد نبود، صدای محیط خوب بود، بعضاً برای مثال تو جاده خاکی میشد صدای سنگ هایی که به زیر چرخ میرفتن رو شنید که این منو یاد سری Dirt می انداخت، موزیک هایی که پخش میشد هم خوب بود، عاشق یکی دوتا از موریک هاش شدم ولی نمی دونم چه طور میشه گیرشون آورد! در مورد صداگذاری ماشین ها هم نمی تونم دقیق نظر بدم...
در کل The Run تجربه خوبی برام بود و ازش راضیم، از نظر من تو قسمت امتیازات خیلی بهش اجهاف شد حقش نمرات 6 و 7 نبود! به هیچ عنوان بازی در حد این نمراتی که داده شد نبود! امیدوارم NFS های بعدی بتونن موفقیت های بیشتری کسب کنن...