تا حالا کسی تست نکرده با wifi گوشی و اتصال اون به LED بشه رفت توی اینترنت ؟ واسم مهمه اگه بشه 6200 LG رو بردارم اگه نشه 58000 LG رو بخرم.
Printable View
تا حالا کسی تست نکرده با wifi گوشی و اتصال اون به LED بشه رفت توی اینترنت ؟ واسم مهمه اگه بشه 6200 LG رو بردارم اگه نشه 58000 LG رو بخرم.
ممنون ار پاسخ قبلی تون به نظر شما
LG Smart 47" - 47LM86000 بهتره یا سامسونگ 8880؟
ممنون
سلام کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید :
panasonic st30
samsung 6920
sony ex 720 بدون گارانتی
استفاده هم 70 درصد برای دیدن شبکه های وطنی و ماهواره
30 درصد هم برای دیدن فیلم سه بعدی و فول اچ دی
کیفیت ساخت برام خیلی مهمه
با تشکر
دوست عزیز صفحه قبلو نگاه کنید پاسخ سوالتون داده شده.نقل قول:
ex720 که اصلا، تصویرش کدر و تیرس هر کی خریده پشیمون شده باورتون نمیشه دیروز بانه بودم تصویر این تی وی رو از نزدیک دیدم یه تلویزون مارک groundig بغلش بود باورتون نمیشه اگه بگم کیفیتش از ex720 بهتر بود شفافیت تصویرش خیلی بهتر بود سونی مدلهای گرونقیمتش خوبه ولی ex720 اصلانقل قول:
سامسونگ هم اگه با رنگهای پررنگ و غیر طبیعی مشکلی نداری خوبه
پانا هم چون پلاسما هستش رنگاش اصلا قشنگ نیست یه جورایی مث تلویزیونهای srt میمونه ولی تصویرش خیلی نرمه تاری نداره
ولی یه توصیه بهت میکنم lg رو هم به گزینه هات اضافه کن سری lm کیفیت تصویرشون باورنکردنیه فوقالعاده تصاویر شفاف و خوش رنگی داره مخصوصا از lm6610 یه بالا
سلامنقل قول:
آقا تو بانه سونی سری HX-NX پیدا میشه؟؟؟
چقدر با تهران فرق داره و آیا قابل اعتماد هست؟؟؟؟
تو جمهوری گشتم نمایندگی ها نداشت و خرده فروش های دیگه هم انبار کردن و قیمت های بالا میگن !!!مثلا NX 40 اینچ که نمایندگی 2.700 زده حدود 4یا 4300 میگن!!!هر کی هرکیه!!!
سونی تو بانه معمولا ساخت کجاست؟؟؟چون نمایندگی میگفت برای ما منتاژ!!!
جایه دیگه ای هم سراق داری بگو لطفا !!!
ممنون!!!
سلام
توی 3بعدی ها کدومو پیشنهاد میدین
دوست من خیلی بین 6960 سامسونگ و ال جی شک داره من سامسونگ رو میگم اون از بهتر بودن 3بعدی سام شنیده که عینکش فلانه و ...
یکی هم توشیبای جدید 6 رنگ رو میگه حالا نظر شما چیه
هرچند در بین سه بعدی های اکتیو سامسونگ کیفیت خوبی داره ولی اگر دوست شما اولویتش سه بعدی هست سه بعدی پسیو پیشنهاد میشه که فقط تلویزیون های ال جی از این تکنولوژی استفاده می کنند.نقل قول:
3 رنگ، 4 رنگ و 6 رنگ به تنهایی تضمین کننده کیفیت نیست. کیفیت چیزیست که چشم ما درک می کنه. اگر تلویزیونی 20 رنگ هم باشه ولی چشم ما فرقشو نفهمه فقط تبلیغاته و گول تبلیغات را نباید خورد.
قطعا با توجه به نیاز شما و قیمت های امروز بازار st30 42 اینچ بهترین انتخابه قیمتش هم حدود 2.100.000
سلام
بین LW65100 lg led که 42 اینچ هست و 600 hz و قیمتش 1.867.000
و سامسونگ ES6950 که 40 اینچ هست و 400 hz انطباق تصویر داره و قیمتش 1.810.000 هست
اولویت اول واسه گیم و کنسول بازی- کدوم را پیشنهاد می کنید>
ممنون از راهنمایی شما
تا اطلاع ثانوی دنبال سه بعدی نیستم به خاطر hz بالاتر مجبورم 3d بگیرم- نظر شما عزیزان را با کمال میل می پذیریم