این فرمتها هیچ کدوم 3D رو شامل نمیشه؟نقل قول:
کلا تلوزیونی هست که از روی فلش مموری بتونه فایلهای سه بعدی رو پخش کنه؟ یا فایلهای بلوری؟!
با سپاس
این فرمتها هیچ کدوم 3D رو شامل نمیشه؟نقل قول:
کلا تلوزیونی هست که از روی فلش مموری بتونه فایلهای سه بعدی رو پخش کنه؟ یا فایلهای بلوری؟!
با سپاس
fast forward و fast rewind همون << و >> هستند که معمولا ردیف انتهایی ریموت قرار گرفتند.نقل قول:
بله سه بعدی هم شاملش میشه که معمولا فرمت فیلم های سه بعدی ها تا جایی که من دیدم mp4 و mkv هستند که تو پخششون مشکلی نداره. برای بلوری باید از بلوری پلیر یا لپ تاپ استفاده کنید.نقل قول:
از بین شارپ le8300x و الجی lm8600 و پانوسونیک st30 پلاسما
کدام را انتخاب میکردی
با سلام
آقا ما هر کاری کردم نشد که نشد
آقا یا خانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ولی نشد نمی دونم باید چه کار باید بکنم
دوم کسی از دوستان از کنترل دومش همون تاچ استفاده کرده آیا شده با دستگاه دیگه ست کنند اگر تونستن ممنون می شم اطلاعاتشون را به اشتراک بگذارند
با سپاس شاد و تندرس باشید
ببخشید من اشتباه راهنمایی کردم. درستش اینه:نقل قول:
تو اسمارت هاب کلید های زیر رو بزن:
Fast Forward
289
Fast Rewind
این مقایسه درست نیست سوگند جان . چون شارپ و پاناسونیک ژاپنی هستن و مطمئنا" کیفیت تصویر بهتری دارن چون پنل مرغوبتری دارن .نقل قول:
فروشی
تلویزیون 50inch V10
made in japan با گارانتی. علت فروش: میخوام 60اینچ بگیرم.
قیمت 2500000تومان. ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یه تلویزیون الجی مدل 47lw57000 دارم الان بعد از یه سوال خرید آن کیفیت صدای آن خیلی کم شده مشکل سخت افزاریه یا باید تلویزیونو آپدیت کنم چون الان یه 5 ماهیه که آپدیت نکردم
لطفا راهنمایی کنبد با تشکر
سلام
من تلویزیون سه بعدی سامسونگ دارم که اسمارت می باشد مشکلم اینه که از قسمت اسمارت نمی تونم برنامه ای را دانلود کنم قبلا می شد اما الان نصب نمیشه فکر می کنید ایراد کار از چیه اینترنت به تلویزیون هم رسیده
چطوری به تنظیمات کارخانه برگردم که همه چی پاک شه از جمله برنامه های نصب شده در اسمارت من از قسمت خودیابی بعد تنظیم مجدد را می زنم فقط لیست کانالها پاک می شن اون نرم افزارهایی که قبلا از اسمارت دانلود کرده بودم پاک نمی شن
برای ریست اسمارت هاب باید بری تو اسمارت هاب کلید آبی رنگ (D) رو بزن و یه جا توی منو برگرداندن به تنظیمات پیش فرض داره که رمزش هم 4 تا صفر هست.نقل قول: