من که آماده ام.:n23:
Printable View
من که آماده ام.:n23:
سلام نه نمیشه امروز یه sms واسم اومد به این مضمون : مشترک گرامی اینترنت پرسرعت شماره ....511501 با توجه به مصوبه کمسیون تنظیم مقررات کشور سرویس نامحدود 512k شما به سرویس با سرعت بالاتر وتعرفه مشابه و با حجم دانلود 10 گیگا بایت تبدیل گردید. شرکت مخابرات خراسان رضوی این sms احتمالا" واسه خیلی از شما هم اومده جالبه که هیچ سرعتی زیاد نشدهنقل قول:
من گفتم دوباره هم میگم هستم
همشهری های عزیز لطفا" تو گروه "مشهدی های گل و گلاب بیان تو" عضو بشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بتونیم یه گروه متحد داشته باشیم و مجبور نباشیم تاپیک جدید ایجاد کنیم که فقط اتحاد بین ما ها کم میشه پس حتما" عضو بشین
دوستان من هم حتما هستم. هر حرکتی که میخواین برای آدم کردن این مخابرات مشهد و برگردوندن سرویس نامحدود کنین بگین به ما هم
حالا فعلا اگه کسی اینترنت نامحدود خوب از شرکت های دیگه سراغ داره بگه. خدا رو شکر ما کابل مسی هستیم
نمی دونم ازچه عاملی امشب سرغت طرح بعثت افتضاح شده اگه به دلیل مشکل فنی چیزی باشه که هیچی واگرنه اگه ازهجوم کاربران نامحدود به این طرح باشه کلا با مخابرات باید خداحافظی کرد
هجوم رو خوب اومدینقل قول:
سلام عزیزان ما از پارس دزد امدیم مخابرات بعثت گرفتیم گفتیم سرعتش خوبه اما اینم که سرعتش پایین اومده یه چیزه دیگه یکی از دوستان همین بعثت رو در نیشابور داره سرعتش خوبه
اوه مای گاد.
دیشب سرعت دانلود افتضاح بود.
من از 11:30 یه چندتا فایل بود دانلود کردم که خوب بود.ولی به محض اینکه رفت توی ساعات رایگان دیگه سرعتش رسید به 40.
برای من 5روز بود که سرعت 70 بودشنقل قول:
دیشب باز برگشتم به روال چند ماه اخیر و سرعت دانلودم شد 5 الی 15